A Danuvia gyártmányok barátainak legnagyobb és legrégebbi netes találkahelye, legyen az motor, óra, kitűző vagy lakat :)
Tanácsok, túrák, börzehírek, csevegő, alkatrészek, pénteki csajok...
Ipolyság ma is fantasztikus volt, jól szerezett, szép helyen, lelkes résztvevőkkel és közönséggel! Ja és teljesen ingyenes, ami manapság egy egész napos rendezvényen nem természetes!
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Solymáron hatalmas károkat okozott, vasútállomáson gesztenyefát tövestől a vágányra borított. 10-es úton a fákat kerülgetve lehetett közlekedni lépésben. Nálunk viszont kárt nem okozott.
Szentendrén anyámék alatt megemelte az irodakonténert a szél. Szerencsére nagyobb baj nem lett.
Nálunk tegnap (07-08) volt itt a vihar. Én éppen kocsival tartottam Biatorbágyra és az ágak előttem repkedtek vízszintesen. A CBA parkolóban mellőlem tépett ki a vihar egy bokrot tövestől, közlekedési táblát tört le tőből, a városban a parkoló kocsira dőlt fa laposra nyomott egy egy Peugeot, az országúton a vihar után néhol csak egy-két méteres sávon lehetett haladni.... A mi falunkban nem volt kár esemény.
Pár képet ígértem a régiségvásárról, aki teheti látogassa meg, minden hónap első vasárnapján van. 10-12-ig nem értem a végére, igaz én ráérősen mentem.
Ki hogy élte túl a tegnapi és a mai vihart? Nálunk tegnap 6 körül elment az áram és ma dél körül lett megint. Ma közvetlenül előttem tört le egy nagy ága egy fának, megúsztam a találkozást, de porrá áztam, szerencsére volt bent a munkahelyen száraz cuccom, át tudtam öltözni. Délután már a robogóval hazafelé alig ért eső.
Tegnap valahol Velence magasságában ázott szét motoron. Délután 5-kor küldött videót, hogy éppen bemenekültek egy benzinkútra, mert akkora vihar volt, hogy nem bírtak már motorozni. Éjfél körül értek a szállásra.