Van egy olyan bolt, hogy Hein-Gericke. Nálunk az Imet forgalmaz H-G cuccokat. Na, őnáluk lehet kapni elég profi ponyvát. Ha jól emléxem kb 100DM, de szellőzik, vízhatlan a moci hasa alatt öszekapcsolható, így nem megy alulról a por sem a gépre. Van több méretben is. És összecsomagolva is nagyon kicsi. Befért az ülés alá.
Nem tudom, hogy nehézkes-e Bécsbe kiugranod, de ott van több H-G bolt brutális választékkal. Én inkább mindig kiugrom, mint megrendeljen itthonról katalógusból.
sziasztok!
keresek motortakarót - vízhatlan, ami alatt azért nem fülled be a gép- nagy gép, egy moto guzzi california jackal.
van egy, csak kicsi lett. szerintem az egy 750-es sport gépre biztos jó. talán még egy nagyra is, csak az én gépemen nagyon kiállnak a tükrök, széles a kormány, stb.
aki tud kérem help me.
köszönöm szelez
ui: a kicsi meg eladó lesz
üdv szelez
Tsao mindenkinek bocsi hogy belerecsegek!
nekem egy 600-as diversionom van ne röhögjetek csak erre futotta. most lettek a kuplunglamellák cserélve elég drága volt ha kerekezek hamar szét fog menni? Hogy tudom azt elkerülni hogy mikor emelkedik az eleje ne húzzam magam a tankra? gyakoroljak? mennyit kell gyakorolni ahhoz hogy közepesen menjen? És ez hány kuplungcsere? köszi csao
Nem tudom, nemkem az r1-en és a tl-en kívül még semmi nem emelte ki gázból az elejét, főleg nem 2-ben.. ha úgy érzed, hogy gyenge a moci, akkor magasabb fordulatszámon csapj vissza, és többször egymás után..
A TL Suzuki nekem is nagyon tetszik, állat egy gép, mindent meglehet vele csinálni.
Sajnos nem jött még össze a wheelie...
Úgy érzem erőtlen a gép, 5000-ről még visszacsapva sem veszi fel.
A gázmarkolatom sem teljesen OK, mert el van törve a bovdenfeszítő müanyag bisz-basz. Ilyet kellene még szereznem.
Amúgy a Suzuki egykerék nélkül is könnyen bekrepál. Haveromnak GSX-R1100 hajtókar kikönyökölt előre-hátra, pedig nem is kerekezett sokat, igaz temposan szokott haladni :)
Na az a gép még 2-esben is simán gázból kiemeli az elejét. Pedig azzal nem is akartam :-)
Azért egy V2 hamarabb megcsúszik, ment egy soros4.
Ez a racsni csak ezt a "hamarábbot" küszöböli ki, ettől még megcsúszik elég keményen.
Meg nem csak "elvetemült" motorosoknak csinálják a TL-t hanem hétköznapi "gyíkoknak" is. :-)) Akiket ezért megizzasztana, ha esőben minden visszagangolásnál előzne a hátsókerék.
Hát igen, az is baj lesz. De hát a V2+nagy kopresszió velejárója.
Egyébként a TL 1000 blokkban van egy olyan racsnis szerkezet ami azt gátolja meg, hogy ha sokat raksz a sebváltón vissza, akkor műkszik, és nem csúszik meg a kerék olyan könnyen.
Meg azért is jó mert V2. Nagyon nyomatékos. Csak dugóban nehéz vele finoman menni mert nagyon harap. De nekem ez kell, meg az hogy kurvajók a fékei, meg a végtelenségig le lehet dönteni.
most komolyan, ágoston egész nyáron kerekezett, semmi baja a cbr-nek, attila haverom egész nyáron nyomta a kereket, neki sincs semmi baja, én áprilistól közepétől július 22-in bírtam, az volt a szerencsés nap, váltottam a 2-est keréken az üllői úto n a klinikáknál, és csááá--
Vazzeg, szar a Suzy. Nem bírja, az egykereket! Sőt olyan szar gumikkal szerelik gyárilag, hogy 15 perces madmax után a zsírúj gumi is eldurran!
Rohadt sárgák. :-)
1 hozzáfűznivaló! Egykerék egy fasza dolog, de nem szabad arról sem elfeledkezni, hogy ilyenkor nem megy a főtengely csapágyakra elég olaj, tehát elég rossz hatással van a mocira.
nem kell félni tőle, ha megy a visszacsapásos, és már érzed, akkor kezd el kuplunggal is gyakorolni.. nekem azért szar a kuplung, mert egy verekedésnél szétveretem a bal kezem és nem tudok két újjal kuplungolni, mert a gyűrűs/kis újjammal nem tudom szorítani a kormányt :-(( de azért felveszem kuplunggal is :)))
a váltogatást meg nyugodtan próbálgathatod ha már megy a kerék..
a lényeg, hogy ne félj és ne erőből egykerekezz, mert akkor max 30 - 50 métereket fogsz...
rendesen emeld fel, hogy ne láss előre, csak a műszerfalat :-)
Hja estek, méghozzá én :)) 3 éve, mikor megvettem.
Haverral össze is raktuk, vagyis inkább ő rakta össze, de asszem most széjjel kapom teljesen, aztán utána 1kerék :))
nyáron egy totálozta az egyik srác a tunderace--t az andrásin :-)) neki is beragadt :-))
gondolom estek a motoroddal jobbra, akkor szokott szorúlni a gázmarkolat..szedd szét, tisztítsd ki a bovdenházat meg mindent, nem nagy kunszt.. ha lekapod a tnakot, akkor a karbi felől is be tudod a visszahúzó bovdent állítani..
Ja kösz még1szer. Egyébként vidéki vagyok, Velencén nyomulok, úgyhogy az M3 meg rakpart nem nagyon játszik, de van itt is egy-két csóka. Haverom tavaly törte össze magát - meg a gépét - FZR600-al 1kerekezett.
Még annyi a bökkenö, hogy a gázmarkolatom olyan, mintha be lenne szorulva, nemtom hogy gyárilag-e de pl. ha fél gáznál elengedem, akkor nem megy vissza magától csak lassan, emellett még kb. 5 mm holtjáték is van, tehát ha elkezdem visszatekerni, akkor egy darabig semmi, utána veszi vissza. Visszafelé ugyanígy. Szóval így nehéz lesz hirtelen visszaengedni ....
Már nézegettem a gázt, de elég bonyolult a dolog (legalábbis nekem), mert a maroklatról 2 ! bovden megy le a karbihoz.
Na mind1, megpróbáljuk.
spotot kapsz egy csomó helyen, de szerintem bármilyen lámpa megteszi, tök mind1..
A petőfi híd - lágymányosi híd budai felsőrakparton nincs forgalom, mi is oda jártunk kamerázni... este pedig elég jó az m3 shell kútnál lévő praktiker áruház mögötti szervízút...
inkább a lágymányosit javaslom, mert a tétényi korházból gyorsabban odaérnek :-)))))
ja mégy annyi, ha elsőre nem jön föl, akkor ritmusban mehetsz tovább, megint visszacsapsz, és teló egyre nagyobbakat lök vissza.. kb 3-ra feljön... félni nem kell, mert ha túlhúznád, reflexből úgyis motorfékezni fogsz...
viszont az első telókon a rugót érdemes jól betekerni, az pedig, hogy 1 hónap múlva szimeringet kell cserélned 100% !!
Kösz az infot, asszem 7végén lesz egypár próba...
Kihúzok valami elhagyott területre, hogy ha zúgok ne égjek akkorát :)) Szomszéd srácot hívom kamerázni.
Az idomokat már lekaptam, biztos, ami biztos :) meg amúgyis javításra szorulnak :(
Ja és nem tudjátok hol lehet kapni szúró (projektor ?) lámpákat ? Mert ha jó árban lehet valahol, akkor feldobnám, aztán maradna idom nélkül a gép egy darabig.