Keresés

Részletes keresés

Vevegyő Creative Commons License 2017.07.17 -1 0 67551

Mielőtt nagyon belelkesednél, Pendelyessy, és még nyolcszor beraknád ugyanezt a többi nickeden, ezúton közlöm, hogy a magyar AI négy évvel ezelőtt kapott 2000 dollárt az OSA-tól valami konferenciára, se azelőtt, se azóta egy fillért se.

Úgyhogy sipirc máshova floodolni.

Előzmény: Poplacsek 1 (67550)
Poplacsek 1 Creative Commons License 2017.07.17 0 1 67550

Aggódik az Amnesty Orbán és Netanjahu egyre szorosabb szövetsége miatt

 

A Soros György által támogatott szervezet izraeli és magyar szárnya is aggódik Orbán Viktor és Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök "egyre szorosabb szövetsége" miatt.

Vevegyő Creative Commons License 2017.07.17 -1 0 67549

Valami a Poughkeepsie Journalból nincs véletlenül, kedves kis Kubatov-gárdista?

Előzmény: 5496 (67532)
Vevegyő Creative Commons License 2017.07.17 -1 0 67548

Nem a Népszava, pici, hanem Kaltenbach Jenő, egykori kisebbségügyi ombudsman. Tudod, én azért szoktam megadni a linket, hogy rá lehessen kattintani és el lehessen olvasni az egész cikket.

Aztán van, aki képes rá és van, aki nem.

Előzmény: Törölt nick (67533)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.17 0 1 67547
Előzmény: Kenderessy Botond (67546)
Kenderessy Botond Creative Commons License 2017.07.17 0 2 67546

A fejlett nyugaton kétségbeejtő méreteket öltött az antiszemitizmus

 

Miközben idehaza Soros György kritizálása miatt erőltetik az antiszemita kártyát a 888 rábukkant a Mozgalom az Antiszemitizmus.

Mesrine Creative Commons License 2017.07.17 0 1 67545

"lassan mi is."

 

Ti? Mé',  hol laksz, Oroszországban? 

Előzmény: NevemTeve (67543)
Mesrine Creative Commons License 2017.07.17 0 1 67544

Jaja, eléggé cinkos a néma balliberális oldal, aki néma a nyugaton mindennapos zsidók elleni gyűlölet bűncselekmények, gyilkosságok kapcsán. Cinkos a balliberális oldal, hogy egy szava nincs a Franciaországban tavaly történt több mint 1500 zsidók elleni gyűlölet bűncselekmény kapcsán, de a Soros plakátok kapcsán van pofája antiszemitázmust szövegelni. Ebből is látszik, hogy mind a fejlett nyugat, mind a balliberálisok magasról szarnak a zsidókra.

Előzmény: Vevegyő (67531)
NevemTeve Creative Commons License 2017.07.17 0 0 67543

Egyébként Izrael tényleg Félázsiában van, pont mint Oroszország, Törökország, és lassan mi is.

Kenderessy Botond Creative Commons License 2017.07.17 0 0 67542

Az antiszemita Orbán szövetségre lép az antiszemita Izraellel, hogy szegény Soros apót bántsák, pedig ő csak egy kedves zsidó öregember, akinek a segítségnyújtás a fő profilja!

 

Na ja!

Előzmény: Törölt nick (67541)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.17 0 3 67541

Hát ja!

 

Az antiszemita Orbán szövetségre lép az antiszemita Izraellel, hogy szegény Soros apót bántsák, pedig ő csak egy kedves zsidó öregember, akinek a segítségnyújtás a fő profilja!

Előzmény: Kenderessy Botond (67540)
Kenderessy Botond Creative Commons License 2017.07.17 0 2 67540

Kormány: Magyarország és Izrael is fellép Soros fizetett szervezetei ellen

 

Amnesty International izraeli és magyar szervezete is aggodalmát fejezte ki Orbán Viktor és Netanjahu egyre szorosabb szövetsége miatt.

Drótvágó Creative Commons License 2017.07.17 0 0 67539

Méghozzá a legmodortalanabb fajtából!

Előzmény: Az igazi Vitobácsi (67489)
panthera negra Creative Commons License 2017.07.17 0 0 67538

Ha tultolják akkor igen, mert Soros könnynen a zsido karvalytöke jelképévé válhat (vagy vált) ami olyan burzsoá ellenes megmozdulásokhoz vezethet mint ami Hamburgban volt.

Előzmény: Törölt nick (67533)
panthera negra Creative Commons License 2017.07.17 0 0 67537

Az az antiszemita, ha egy propagandát tultolsz és átcsap inkább antjudaizmusba.

Előzmény: Kenderessy Botond (67536)
Kenderessy Botond Creative Commons License 2017.07.17 0 1 67536

Izrael is antiszemita? – Jeruzsálem elzárná a Soros-szervezetek pénzcsapjait

 

Az izraeli parlament elé kerül az úgynevezett Soros-törvény, miután Jeruzsálem is meg kívánja akadályozni, hogy a milliárdos által támogatott szervezetek beavatkozzanak a belpolitikába és kárt okozzanak Izraelnek. “Ideje, hogy elzárjuk a pénzcsapot a kormány aláásásán munkálkodó baloldali szervezetek előtt, amelyek bemocskolják Izraelt és elvitatják az ország önvédelméhez való jogát. Meg kell akadályoznunk ezen szervezetek finanszírozását” – nyomatékosította Miki Zohar izraeli parlamenti képviselő, a Soros-törvény egyik benyújtója. Izrael szerint Soros György kritizálása legitim.

Miközben a hazai és nyugati sajtó a Soros György tevékenysége elleni fellépések miatt antiszemitizmussal vádolja a magyar kormányt, Izrael is véget kíván vetni a milliárdos áskálódásainak. A Haaretz cikke szerint Miki Zohar izraeli parlamenti képviselő a napokban benyújtja a „Soros-törvényt” a Knesszet elé. Az izraeli parlament elé kerülő jogszabály célja, hogy kinyilvánítsák, “minden olyan személy, amely Izrael-ellenes tevékenységet végző szervezeteket támogat, az nem támogathat semmilyen nonprofit szervezetet Izraelben”. Zohar képviselő szerint Soros György-, akit nem mellesleg Horn Gábor volt SZDSZ-es politikus az egyik legnagyobb magyarnak nevezett- számos szélsőbalos szervezettel tart fenn kapcsolatot. A Haaretz nevű izraeli lap szerint a törvényt ugyan a ma elő egyik legtoleránsabb „humanistáról” nevezték el, de nem csak az ő szervezeteit érinti.

„Ideje, hogy elzárjuk a pénzcsapot a kormány aláásásán munkálkodó baloldali szervezetek számára, amelyek bemocskolják Izraelt és elvitatják az ország önvédelméhez való jogát. Meg kell akadályoznunk ezen szervezetek finanszírozását és azt is, hogy kárt okozzanak az államnak” – nyilatkozta Zohar.

Emanuel Nashon, az izraeli külügyminisztérium szóvivője a múlt héten hasonlóan éles szavakkal illette Sorost és agitátor szervezeteit. A törvényrendelet miatt sok kritika érte a kormányt és faji megkülönböztetéssel vádolták a jelenleg regnáló hatalmat, ám Nashon szerint Izrael elítéli az antiszemitizmus mindenfajta kifejeződését világszerte, de Soros György kritizálása legitim. Ismert, a magyar civiltörvény miatt a világ liberális sajtója egyből megvonta ezt a legitimitást hazánk kormányától és szokás szerint fasiszta diktatúrának könyvelte el az Orbán-kormányt. A szóvivő leszögezte, Soros folyamatosan támadja a demokratikusan megválasztott izraeli kormányt, mivel „olyan szervezeteket finanszíroz, amelyek Izraelt rágalmazzák, valamint tagadják az állam önvédelméhez való jogát”.

A kérdés az, hogy a nyugati sajtó veszi-e a bátorságot ahhoz, hogy a Soros-törvény miatt antiszemitizmussal vádolja meg Izraelt.

Hun az ükanyám? Creative Commons License 2017.07.17 0 1 67535

Az igazságszolgáltatást biztosan nem sikerült (még?) kiganajoznia a Fidesznek. :(

Előzmény: Kenderessy Botond (67534)
Kenderessy Botond Creative Commons License 2017.07.17 0 2 67534

Kúriai bíróként dolgozik Soros magyarországi erős emberének a felesége.

Választási ügyekben ítélkezhet a Kúrián Kárpáti Magdolna, a magyarországi Soros-hálózat egyik központi figurájának, Majtényi Lászlónak a felesége. Az ezt közlő Tűzfalcsoport további személyi összefonódásokra is rámutatott az igazságszolgáltatásban a magyarországi baloldal körül, amiből kiderül, hogy olyan hűséges posztkommunista káderek lapulnak a bíróságokon, akik adott pillanatban készséggel hoznak a baloldalnak kedvező ítéletet.

Kúriai bíróként akár politikai ügyekben is ítélkezhet a Soros-pénzből, vállaltan kormánybuktató céllal működő Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnökének felesége – derült ki a Tűzfalcsoport blogbejegyzéséből. Az amerikai tőzsdespekuláns által támogatott Majtényi László mögé az egész baloldal beállt a tavaszi elnökválasztás alkalmával, neje pedig eközben akár választási ügyekre is hatással lehet. Kárpáti Magdolna a legfelsőbb bírói fórum adó-, vámjövedék- és illeték-, valamint a pénzügyi felügyeleti és a választási ügyekben illetékes V. számú közigazgatási tanácsának tagja. A Magyar Idők szerint korábban szó volt arról, hogy a nyilvánvaló összeférhetetlenség miatt Darák Péter főbíró másik tanácsba osztja be Kárpáti Magdolnát, ez azonban mindmáig nem történt meg.

Hűséges posztkommunista káderek lapulnak a bíróságokon

A blog írói kitértek rá, hogy a szintén kúriai bíró Mészár Róza többször volt a szocialisták alkotmánybíró-jelöltje, férje pedig az a Varga Jenő, aki a Vectigalis Zrt. korábbi vezetőjeként Gyurcsány Ferenccel sajtóinformációk szerint is kitűnő kapcsolatokat ápol. Önmagában ennek talán nem lenne komolyabb jelentősége, ha nem éppen ő lett volna az, aki az MSZP elnökét, Molnár Gyulát néhány éve felmentette az ellene folyó büntetőeljárás végén.

A Tűzfalcsoportnál felfigyeltek továbbá arra, hogy Cserni János, a Fővárosi Törvényszék korábbi büntetőbírája, aki jelenleg az Országos Bírósági Hivatal (OBH) szervezetfejlesztési és koordinációs főosztályán dolgozik, a Fővárosi Törvényszék elnöke akar lenni. Cserni is a balliberális oldal régi harcosa, akinek több szemléletes ügye volt már. 2004-ben, általános felháborodást keltve, letöltendő börtönbüntetésre ítélte Bencsik Andrást, a Magyar Demokrata főszerkesztőjét egy Mécs Imre által indított rágalmazási perben. Ezt a Legfelsőbb Bíróság enyhítette pénzbüntetésre. Ugyanez a Cserni 2006 őszén nyílt levélben állt ki Gyurcsány Ferenc mellett. 2010-ben aztán fegyelmi eljárást indított ellene a Fővárosi Törvényszék elnöke, amiért megalázó pamfletet írt a 2006-ban a rendőrök által megvert Révész Máriusz fideszes politikusról. Ezt a Galamus nevű balliberális hisztériaportálon jelentette meg, amelynek egyik alapítója is ő volt.

Soros minden erejével hatókörébe vonja az ügyvédeket

A Tűzfalcsoport kiemelte továbbá, hogy szoros együttműködés van a Soros György hálózata által támogatott Magyar Helsinki Bizottság és az ügyvédi kamarák között; az elmúlt két évben legalább három képzést szerveztek ügyvédeknek a helsinkisek. A milliárdos befolyása azonban talán még nagyobb az Európai Ügyvédi Kamarák Tanácsára, amelynek közvetlen támogatója a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány.

Törölt nick Creative Commons License 2017.07.17 0 2 67533

A Népszava még mindig ott tart, hogy a Soros-plakátok a zsidóság ellen irányulnak?

 

Nehéz lehet mostanában az egyszeri libtardok sorsa, amikor Netanjahu-t is le kell antiszemitázni Soros érdekében...

 

Előzmény: Vevegyő (67531)
5496 Creative Commons License 2017.07.17 0 1 67532

A cikk a Border Cities Star című lap 1933. április 28-i számában jelent meg. A rabbi többek között a következőket mondta:…

“A zsidók voltak az egyedüliek, akik nem szenvedtek a háború befejezése óta a Németországot sújtó gazdasági bajok következtében.”

“Németországban két hónappal ezelőttig a zsidók majdnem teljes mértékben uralták a sajtót, a tőzsdét, a nagyáruházakat, a színházakat, a mozikat és a luxustermékek kereskedelmét. Mindezek a területek azok, melyeken értéket állítanak elő és a közvéleményt formálják – és minden a zsidók ellenőrzése alatt állt, akik általában hivalkodással és közönségességgel irányítottak.”

“Ami most történik (vagyis a nemzetiszocialisták hatalomra jutása óta), az nem más, mint a fiatal Németország lázadása a közönségesség és a mocsok ellen, mely Berlin szennyes éjszakai életét is jellemezte – melyért a zsidók felelősek. A fiatal Németországnak elege van a néger zenéből, a néger táncból, a homoszexualitásból és a leszbikusságból, elege van a föld alatti bárok meztelen táncosaiból, az éjszakai bűntanyákból, elege van a zsidó plutokrácia közönségességéből, és a fiatal Németország szenvedélyesen rázza le magáról a háború utáni évek szexőrületét is. Ha Hitlernek sikerül megtisztítani Németországot az elmúlt 15 év mocskától, akkor a zsidók minden megtévesztése és erőfeszítése hiábavalónak bizonyul.”

Az eredeti cikk:

Vajon a rabbi szavainak a felidézése a mai Magyarországon gyűlöletkeltésnek minősül-e?

Előzmény: Vevegyő (67531)
Vevegyő Creative Commons License 2017.07.17 -1 0 67531

http://nepszava.hu/cikk/1134872-cinkos-aki-nema

 

Mint a Magyarországon honos nemzetiségek sorsáért egykor hivatalosan, lélekben most is bizonyos felelősséget viselő, értük, értünk aggódó társuk fordulok a magyarországi nemzetiségi szervezetekhez, polgárokhoz. Bár a magyar történelem oktatás nem szentelt túl nagy figyelmet ennek a témának, de azért sokan ismerjük, mi történt ebben az országban a húszas évektől kezdődően több évtizeden keresztül. Hogyan manipulálták az egymást követő rezsimek az ország polgárait. Hogyan uszítottak mindig a kiszemelt áldozat ellen és hogy mi lett a vége. A legszörnyűbb sorsot a zsidóságnak szánták, majd ezt követték a németek és a szlovákok. Volt olyan időszak, amikor a szerbek voltak soron, és persze az „ősellenség”, a románok. A romák meg mindig aktuálisak.

Az ismert mondás szerint a történelem ismétli önmagát, de manapság ennek nyilvánvaló jelei is szembetűnnek. Mint akkor, most is a „leghálásabb” bűnbakon, a zsidóságon kezdik. A rezsim aljas plakátkampánya minden jóérzésű embert fel kell, hogy háborítson. De ha valakinek, akkor nekünk, nemzetiségeknek saját, jól felfogott érdekünk is azt diktálja, hogy ne maradjunk némák. Ne feledjük, hogy mint egykor, most is mi leszünk a következők!

kelenföldi gyerek Creative Commons License 2017.07.17 0 0 67530

Nem kérdés, hogy ha Orbán nem tudja fasizálni az EU-t, és veszélybe kerül a szavazati joga és az EU-s pénzek lenyúlása, Orbán távozik az EU-ból.

 

Nekem ez a kedvenc részem......:-)

 

Előzmény: Luis Nevis (67526)
A812 Creative Commons License 2017.07.17 0 0 67529
Előzmény: 5496 (67521)
Priorit Creative Commons License 2017.07.17 0 1 67528

 

"Az azert leesett remelem, hogy ez hatalmas ingyenreklam volt a ceunak"

 

 

Ez a reklám inkább amolyan kabátlopásos ügy.

Senki nem tudja pontosan, mi történt, csak azt, hogy valami gáz van körülötte.

"Menjünk a CEU-ra?"

"Á, oda ne menjünk, az egy balhés hely, bármikor bezárhatják, oszt oda a pénzünk..."

 

Nem véletlen, hogy az iskolaigazgató már az első napokban hevesen bizonygatta a honlapon, hogy minden rendben van.

 

 

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (67497)
kelenföldi gyerek Creative Commons License 2017.07.17 0 1 67527

Menekülj,amíg nem késő!

 

Előzmény: Luis Nevis (67526)
Luis Nevis Creative Commons License 2017.07.17 0 0 67526

Orbán vasfüggöny mögé zárja a magyarokat: :: 

 

 

”Ott kell hagyni az Uniót, ezt az egész ótvaros disznóólat, ott kell hagyni a francba, le kell zárni a határainkat, azok meg ottan rohadjanak meg!”

 

http://nepszava.us/orban-kilep-az-eu-bol-lezarja-a-hatarokat/

kelenföldi gyerek Creative Commons License 2017.07.17 0 1 67525

Performansz volt,fizetett statisztával.

Ha nem így lett volna már régen feljelentette volna személyiségi jogok megsértéséért.

 

Előzmény: Vevegyő (67524)
Vevegyő Creative Commons License 2017.07.17 0 0 67524

Szóval szerinted rendben van. hogy egy egysejtű nekitámad valakinek minden ok nélkül, trágár szavakkal fenyegetőzik és verést ígér.

Hát mit mondjak - jó lennél Kubatov-gárdistának. Másnak nemigen.

Előzmény: 5496 (67521)
Glavingojn Creative Commons License 2017.07.17 -6 0 67523

Ne irigykedjél!

Előzmény: Törölt nick (67513)
Szabálytalan nicknév12 Creative Commons License 2017.07.17 0 1 67522

Hát eléggé szignifikáns a Fidesz támogatottsági adat,  amit az ellenzékiek is tudomásul vesznek, immár lemondóan a győzelemről. Mivel politikailag nem tudnak érvényesülni, még kormány 2/3-ad nélkül sem, marad számukra a trollkodás  - hátha erre harap valamelyik Fideszfób anarchista.  Plusz saros szervezeteiben bíznak tudatlanul.

Előzmény: Carina_S (67517)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!