Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
(elnézést kérek azoktól, akik eddig jelentkeztek rá, de mégsem adtam oda, mert akkor úgy nézett ki, nem kell megválnom tőle, de sajna, nem lett jobb a pénzügyi szitu. most visszavonhatatlanul el kell adnom)
na, még1x: olympus e-620 + 14-42 kit eladó 120 ezerért. tel.: 0620-424-8559. a gép sérülésmentes, első tulaja vagyok, magyarországi, majdnem 2 év garival rendelkezik.
Kösz néztem, találtam olcsóbbat is, de jó lenne a használt is ("nadon oco"), egy munkatársam nézte ki magának, és megkért hogy vadásszak valahol. A topiklakókba jobban bízok, mint a hirdetési oldalakba.
Eladó Zuiko Digital 40-150/3.5-4.5 (a régebbi, fém bajonettes, fényerősebb verzió) objektív újszerű állapotban, dobozában, tartozékaival, kezdetektől fogva rajta lévő Hoya HMC UV szűrővel. Ajánlatokat e-mail-ben várok: bpwebm kukac freemail pont hu
- Olympus FL-50 vaku, (nem R-es) szép állapotban, nagyon keveset használt, ritka (mert ez még japán gyártmányú, nem kínai vagy indonéz, mint az újabbak!) magyar és angol leírással, eredeti tokjával és diffuzorával!
Pesten megnézhető, kipróbálható. 60000 Ft. Elkelt!
-Olympus CSS-S110 LS valódi bőr csuklópánt fekete színben E-P1, E-P2-höz, de bármilyen más kisméretű fényképezőhöz is jó!
Új állapotú, egyáltalán nem használt.
A bolti ár kevesebb, mint 30%-ért, nagyon olcsón 3000Ft-ért eladó!! Elkelt!
Eladó Zuiko 50-200/2.8-3.5 nem SWD verzió. Valójában szükséged van rá, mert mennyivel szebb és masszívabb, mint egy 40-150 vagy egy 70-300, és mennyivel férfiasabb az AF hangja, mint a sunyi SWD verziónak, tiszta csajmágnes.