Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.10.13 0 0 61
Félve kérdezném meg az itt a házasság életben tartása/javítása érdekében a szeretőtartást megengedőnek vélőktől, hogy ha a házastársuk tartana szeretőt, azt is ennyire támogatnák, és akkor is úgy gondolnák, hogy tulajdonképpen még jó is, hogy tart, mert ezzel életben maradhat a házasság?
Netán ekkor már a kettős mérce kerülne előtérbe?
nagypatkany Creative Commons License 2003.10.13 0 0 59
Szóval az egyenlet fennáll e formában is:

"...azaz nincs ill gyengefokú a morális ellenérzése..." == "...ezt meglépi..."

Nekem oly erős a "morális ellenérzésem" (meg lehet tekinteni számos topicban), hogy midenkinek azt szoktam tanácsolni "ne lépje meg"!

Ilyen erős "morális ellenérzéssel" talán el tudom érni, hogy jómagam legyek az egyetlen, aki "ezt meglépi", s ily módon - erkölcsileg ugyan porba sújtva - testben azonban jó erőben álljak rendelkezésére a rengeteg "ezt meglépő nőnemű egyednek".

Előzmény: Törölt nick (57)
zebrina Creative Commons License 2003.10.13 0 0 58
Én magam automatikusan a házastárs melletti titkosra gondoltam. De azt hiszem, a "szerető" köznapi értelemben ezt is jelenti a legtöbb ember számára. Ha valakinek nincs partnere, akkor azt én nem szeretőnek szoktam hívni, még akkor sem, ha csak szexuális minőségében partner az illető.

De igen, igazad van, valóban előbb definiálni kellett volna.
(Vagy ezt már meg is tette valaki? Bevallom, nem nagyon olvastam vissza a topikban...)

Előzmény: Törölt nick (57)


Törölt nick Creative Commons License 2003.10.13 0 0 56
Hosszutavon valoszinu igen, karara van. De pl ad egy lenduletet is (legalabb is en igy kepzelem el).

De mondom, igazabol nem ertek hozzza, meg nem volt benne reszem.

Viszont: mikortol szamitjuk a szeretove valast?

Előzmény: zebrina (54)
TOMIbá Creative Commons License 2003.10.13 0 0 55
egy bizonyos határig
Előzmény: zebrina (54)
zebrina Creative Commons License 2003.10.13 0 0 54
Na, ebben nem értünk egyet. Én a magam részéről nem tudnám összeegyeztetni a kettőt, de lehet, hogy ez csak az én bajom, hogy egyszerre egy emberre tudok koncentrálni.
Habár a Házasságon kívüli kapcsolatok-ban olvastam talán pont nagypatkány kollega tollából, hogy ezzel a szemlélettel, márminthogy a szeretőtartás inkább kárára van egy házasságnak, mint hasznára, nem vagyok egyedül.
Előzmény: Törölt nick (52)
TOMIbá Creative Commons License 2003.10.13 0 0 53
kezded kapisgálni
Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.13 0 0 52
vilagos...
Emellett egy szeretotartas a hazassagot is megmentheti/eletben tarthatja.
Előzmény: Törölt nick (50)
APxX Creative Commons License 2003.10.13 0 0 51
Hmmm... Vitorlázórepülővel még nem próbáltam! :o)))
Előzmény: lollipop32 (17)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.13 0 0 49
Ez mind rendben van, de azert ott is vannak a zavaro korulmenyek. Allando idopont egyeztetetes, nem lehet egymassal aludni, rohanas haza-legyottra, etc.
En ezt nagyon stresszesnek kepzelem el :)
Előzmény: zebrina (48)
zebrina Creative Commons License 2003.10.13 0 0 48
Hogy a fenébe ne? Azzal alakul csak ki igazán!
Merthogy nincsenek, ugye, zavaró körülmények, nincs rohanás, nincs gyerek-ügy, nincs háztartási probléma, csak a színtiszta odaadás, mosolygás, napos-oldal...
Előzmény: Törölt nick (46)
Dina vagyok Creative Commons License 2003.10.13 0 0 47
Az is előfordulhat, hogy baráti a kapcsolat, amibe természetes a közös élményteremtés - mint barátok (kutyasétáltatás, úszás, akármi), belefér a kávézás is, meg a világmegváltó lelkizés is és ha úgy adódik, akkor a szorosabb testi kapcsolat is (közös hancúr). De mindkét fél részéről "érdek" és szerelem-jellegű érzelmek nélkül, nem? Szerintem ezek kiválóan tudnak működni úgy is, ha mindkét fél házasságban él, nem kell titkolódzni, nincs akkora érzelmi nyomás, hogy ne tudna "normális" férj/feleség maradni az illető, nem a lelépésen gondolkodnak, stb. Ehhez csak annyi kell, hogy az intim része intelligensen bonyolítódjon le.
Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.13 0 0 46
...mert az igazi szerető, az nem egy puszta kefélő-társ hetente kétszer...

Nem a'm.
Az elmenyteremtessel kialakulhat egyfajta szerelem?

Előzmény: nagypatkany (45)
nagypatkany Creative Commons License 2003.10.13 0 0 45
félreérthető volt....pusztán az anyagi oldalára céloztam, miszeritn azért aligha kellhetek, mert most egy kávéra sem tellik.

Persze, hogy hozzá tartozik...sőt....a "legveszélyesebb" része a kávézgatás...erre szoktam volt azt írni, hogy minél több "kávézgatás" (hangverseny, mozi, nyaralás, stb.) van benne - azaz minél több az "élményteremtés", annál tartósabb lesz a viszony...

...mert az igazi szerető, az nem egy puszta kefélő-társ hetente kétszer...

Előzmény: Törölt nick (37)
nagypatkany Creative Commons License 2003.10.13 0 0 44
...meg még ezer más oka is lehet...
Előzmény: Törölt nick (43)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.13 0 0 43
Azt hittem, hoyg a szeretoseg azert alakul ki, mert a feleseg/ferj erzelmileg elhanyagolja a masikat.
Előzmény: lutri (41)
iaszon Creative Commons License 2003.10.11 0 0 42
ez a baj ebben a topicban, hogy többen ráugranak egy fogalomra anélkül hogy belegondolnának, más esetleg mást ért egy szó alatt mint ők. Ilyenkor csak az vinné előre az értelmes társalgást ha tisztázzuk a fogalmakat. Én is megpróbáltam :)
Előzmény: lutri (41)
lutri Creative Commons License 2003.10.10 0 0 41
szohasznalat kerdese, mert a szereto alatt a heti ketszer ket orat dugunk cimu musort ertik, a hangverseny plusz kirandulas mar a kedves vagy baratno kategoria.
o" otthon kivalo szellemi tarssal rendelkezik, csak a titkos izgalom kell neki. olvasd el, amit irt, hogy majdnem tok jo a tarsa.
Előzmény: Törölt nick (37)
twp Creative Commons License 2003.10.10 0 0 40
Én megértem mit érez, és ez világos is volt, csak ha valaki már nem csak egy egyszerű egyéjszakás, vagy többéjszakás csak szexre épülő kalandot akar és esetleg ki is alakul az érzelmi kapcsolat, akkor fognak jelentkezni a gondok amikor megjelenik az érzelem.
Persze először azt hiszi az ember, hogy minden ilyen szépen fog zajlani ahogy elképzeli. Az örök titok? Ilyen nincs, persze azt hisszük, hogy soha nem derül ki, de előbb vagy utóbb ki fog, a vége kilátástalan, sehogy sem jó!Éssosrolhatnám! Ha valaki ezt akarja tegye!
Előzmény: jj 2.0 (39)
jj 2.0 Creative Commons License 2003.10.10 0 0 39
Egyes szám első személyben fogom írni, mert így könnyebb elképzelnem a szituációt, de nem rólam van szó (bár vannak hasonlóságok).

X éve házasságban élek. Szeretem a páromat, aki igazi társként állt mellettem mindig és most is. Jó vele az ágyban, noha már nincs köztünk meg az a szenvedélyes tűz, mint a kezdet kezdetén. Jól ismerem őt, és ő is engem. Jó érzés, hogy hozzátartozhatom, hogy mindig számíthatok rá, hogy törődik velem, hogy szeret engem. De már nem vagyok belé szerelmes olyan szenvedélyesen, mint régen. Régóta nem nyújt a kapcsolatunk izgalmat, hiába próbálkoztam mind életmódbeli, mind szexuális szokásaink színesítésével, azok csak ideig-óráig jelentettek újdonságot. Túlságosan is jól ismerjük már egymást, egymás reakcióit. Ez persze meghitté, bizalmassá teszi a kapcsolatunkat, de ... valahogy ... mégis hiányzik valami az életemből. A munkám már egyre inkább rutinszerű, nap mint nap ugyanazokkal az emberekkel találkozom, a gyerekek lassan felnőnek, eltávolodnak tőlünk, a kipróbált hobbi-tevékenységek sem szüntetik meg azt az érzést bennem, hogy valami hiányzik. Sőt: valaki hiányzik. Valaki, akit még nem ismerek, akinek a felfedezése, megismerése mind testileg, mind lelkileg újra érdekességet, izgalmat hozna az életembe. Szeretném megint érezni azt a kis torokszorító érzést a találkozásaink előtt, mint annakidején, amikor szerelmes voltam.
Nem vagyok bolond, nem akarom felrúgni, amit egy életen át teremtettem, nem akarom itthagyni az otthonom, de az életem most bármilyen kellemes és kényelmes is - unalmas. Egy olyan kapcsolatra vágyom, ami egyszerre biztonságos, abból a szempontból, hogy a másik fél sem akar majd kiszakítani a meglévő családomból, ugyanakkor - már csak titkossága folytán is - izgalmas.
De nem tudom, hogy hol találhatnék ilyen embert. Hisz az életem megszokott rutin szerint zajlik, ritkán ismerek meg új embereket.

Na most szerintem ez nem ugyanaz, hogy kefélni akarok végre valaki mással. Mindegy kivel, csak jól nézzen ki és jó legyen az ágyban, mert otthon már unalmas a szex.

wuthering Creative Commons License 2003.10.10 0 0 38
Kiabrandito (vagy mar nem?) hogy mennyit tudtok agyalni es itelkezni egy egyszeru szituacion. Gondolom, ha nektek valaki igy osztja az eszt es az otperces erkolcsi froccsot, attol rogton a jo utra tertek.
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.10 0 0 37
Velemenyet az ember legtobbszor sajat tapasztalatara alapozza.

Bantas nelkul mondom, hogy lehet, hogy azert kezd veled vki, mert meg egy kavemeghivasra asincs igenye.

A szeretoseghez pl nekem nem csak a lelkizes vagy a kef-kef tartozik. Az is termeszetesen. De egy vacsora, egy hangverseny szintugy.

Előzmény: nagypatkany (34)
twp Creative Commons License 2003.10.10 0 0 36
Mit értesz a feltétel nélküli boldog szeretőn?
Előzmény: nagypatkany (34)
lollipop32 Creative Commons License 2003.10.10 0 0 35
Te nagyon tudsz valamit!
Előzmény: nagypatkany (34)
nagypatkany Creative Commons License 2003.10.10 0 0 34
"...Nincs az a no, aki erdek nekul magara venne azt a terhet, ami egy ilyen viszonnyal jar..."

Hogy ezt honnan szedted?

Hogy milyen érdeke lehet valakinek abban, hogy velem kezd, amikor egy kávéra sem bírom meghívni és mégis....?!

Én azért hiszek a feltétel nélküli, boldog szeretőkben....

Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.10 0 0 33
Megengedek magamnak nehany helyesbitest, ne eljel homalyban szemellyel kapcsolatban :))

Lehet, hogy Te egy macsó nőfaló hapsi vagy,

Nonemu vagyok, 27 eves.

de gondolom nem házas,

Ferjnel vagyok.

mert úgy látszik nem érted meg, hogy házas emberként nem lehet úgy csajozni, mint amikor még szóló az ember.

Lehet, hogy naiv vagyok, de hazas emberkent szvsz nem kene csajozni. Mas dolog, ha veletlenul adodig egy kinalkozo lehetoseg pl egy ceges buli utan, egy kulfoldi hivatalos uton etc. Ezek mind megbocsathatok, hiszen nem szeretotartasrol van szo, hanem felrelepesrol.

Egyrészt ismerkedési lehetőség is kevés van, másrészt egy családapa pacekba mégsem tehet ajánlatot. Az aki itt reagál, az nyilván ugyanm azt akarja, amit én, így nincs kínos helyzet senki részéről.

Jogos, de megvarom, hogy vki jelentkezik szeretonek.

Azt meg egy percig ne hidd, hogy egy 28 éves asszony ne tudna érdek nélkül lelkesedni egy érett 41 éves pasiért. Hát tud...

Bizonyara rendelkezel ne'mi tapasztalattal, azert mondod ezt. De ha nem erdek nelkul, akkor viszont szerelembol, az meg egy hazassagon kivuli kapcsolatban nagyon kemeny dolog.
Ezt meg nekem hidd el. :)Lehet, hogy csak az az erdek, hogy azt varja, hogy majd elvalsz miatta. Nincs az a no, aki erdek nekul magara venne azt a terhet, ami egy ilyen viszonnyal jar. Hacsak nincsenek az anyagiak nagyon rendben mindket oldalon.

Mindenesetre komolyan remelem, hogy megtalalod az a szeretot, akivel jobban erzed magad, mint a felesegeddel.

Előzmény: kandúrbandi (29)
nagypatkany Creative Commons License 2003.10.10 0 0 32
Miért baj, ha egy erre szakosodott oldalon rálelsz egy "csak kefélni" óhajtó egyedre?

Elég az kezdetnek - szerintem.

Aztán attól kezdve csupán rajtad múlik, menyire sikerül az így megtalált szeretőt magadba bolondítani.
Ha kellően ügyes vagy, akkor egy csupán kefélni kívánó asszonyszemélyt simán igazi szeretővé tehetsz.

...addig meg azért - valljuk meg őszintén - viszonylag könnyű elviselni az igaz szerelem hiányát...mégsem kőtiszta senyvedés addig a project....

Előzmény: kandúrbandi (29)
twp Creative Commons License 2003.10.10 0 0 31
Én ezt nem értem?
Tulajdon képpen kedves topik nyitó mit is akarsz? Lefeküdni hetente valakivel vagy csak lelki szemetesláda kell neked? Utánna hazamenni és minden tökéletes, hazudni a kedvesed szemébe?
És mindezt érzelmekkel vagy érzelmek nélkül? Mert nem tudom, hogyan fér össze a kettő, és az új partnered? Éssorolhatnámtovább...Belegondoltál ebbe, hogy mit is akarsz csinálni?
Szerintem jól gondold meg!
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.10 0 0 30
a primitív bunkó stílus az íróját minősíti

Ugyanezt mondtuk neked abban a topicban, amit szétbasztál. Végre felfogtad? Hurrá!

Másik téma:
Magyarul sajnálod rá a pénzt? Ruppótlan csávó dugna szindróma? Fáj, hogy lefordítottam magyarra, amit itt összehablatyoltál?
Szeretkezni akarsz? Ott az asszony.
Örülnél te, ha olyan sivár életed lenne, mint az enyém :-)

Előzmény: kandúrbandi (29)
kandúrbandi Creative Commons License 2003.10.09 0 0 29
Kicsit hosszú leszek..

Először is szeretném leszögezni, hogy a topicot pontosan azért nyitottam, ami a neve. Nem filozofáltatni szerettem volna a társaságot, hanem helyet "biztosítani" arra, aminek máshol sajnos nem igazán van helye.
Mint már írtam, kapcsolat kereső weboldal van egy csomó, de ott javarészt párjukat kereső magányosok ismerkednek, legfeljebb kettyinteni akarók. Mivel az ami nekem, és még sokaknak hiányzik, az ezeken a helyeken csak marginálisan fordul elő, gondoltam talán sikeres lesz a kezdeményezésem.
Bár itt nem erre voltam kíváncsi, azért elfogadom bárki jótanácsát, és kritikáját a szándékommal kapcsolatban, de arra azért rávilágítanék, hogy a primitív bunkó stílus az íróját minősíti, és nem azt akiről, illetve akinek szól.

.miau.

Lehet, hogy Te egy macsó nőfaló hapsi vagy, de gondolom nem házas, mert úgy látszik nem érted meg, hogy házas emberként nem lehet úgy csajozni, mint amikor még szóló az ember. Egyrészt ismerkedési lehetőség is kevés van, másrészt egy családapa pacekba mégsem tehet ajánlatot. Az aki itt reagál, az nyilván ugyanm azt akarja, amit én, így nincs kínos helyzet senki részéről.
Azt meg egy percig ne hidd, hogy egy 28 éves asszony ne tudna érdek nélkül lelkesedni egy érett 41 éves pasiért. Hát tud...

Valentyin Tyereskov

Csak sajnálni tudlak azért, hogy nem tudod mi a különbség egy pénzért kefélés, és a szeretkezés között. Sivár lehet az életed. Nem nagyképüsködni szerenék, de kefélni bármikor tudok - volna kivel - de én szeretőt keresek. Tudod a szó elejére is oda kell figyelni.
Az ámokfutó topic "rombolásomról" pedig már írtam. Minden esetre, ha szerinted egy 36 hónapja - két hozzászólás után elsűllyedt - topicban a számolás - azaz "hozzászólás" gyűjtése, hogy meglegyen a topic nyitási jogosultság - garázdaság, akkor elnézést kérek.
Egyébként nem csak számoltam, ahol volt mit mondanom, ott hozzá is szóltam.

Kedves lollipop32

Igazán köszönöm, hogy jót akarsz nekem, de tudod az én koromban már eléggé megállapodott véleménye van az embernek a világról. Persze ezen valóban lehet változtatni, de épp az a helyzet, hogy én már sok évi monogámia után megváltoztattam a véleményem. Tudom, hogy Bp. nagy falu, de ha odafigyelsz - mert nem szeretnéd megbántani és megalázni a párod - akkor kicsi az esélye a lebukásnak. (Én eddig megúsztam.) Természetesen van azért esély, de nincs üzlet rizikó nélkül.
A házasságom egyébként eléggé színes, de 17 év az 17 év, akár mit tesz az ember.

iaszon

Köszönöm a korrektséged.

lutri

Neked már csak színezhetem azt, amit Valentyin Tyereskov-nak írtam. Vedd magadra a neki szólókat.

Végezetül nagyon örülnék, ha ezek után csak olyan hozzászólások kerülnének ide, melyek az eredeti szándékom szerint valók. (Lásd bilbaoo )

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!