Hidd el ezred annyira nem árt az autónak, mint hidegen pörgetni, vagy ellenkezőleg, hideg motornál nagyon alacsony fordulaton kínozni. Max a hátsó féket koptatja ennyi.
Ja, a két csavarra. Nem a kesztyűtartót rögzíted vele, hanem azt a műanyag "sínt", amibe be van hajtva, mert az fittyen le egy kicsit és amiatt lóg az ajtaja.
Csak azt sajnálom, hogy az álló helyzetben történő gumilefüstölés videója privát lett! :)
Riki
nem akartam a srác emiljét kivágni ide publikusra, de már tudja, hogy Te itt keresed, a többi Rátok tartozik, a cabriójához kapta, de télen nem használja ezért válna meg Tőle..
Tegnaptól fogva érzékelhető jelenség: elindítom a ventilátort, hogy fújja le a párát az ablakról. És éktelen penetráns bűzt érzek. Úgy sejtem, a pollenszűrő megérhetett a cserére. Vojnó cartárs nemrég egy igen hasznos ábrát osztott meg ezzel kapcsolatban:
Úgy gondoltam, ha már úgyis ott tartok, hogy műszaki analfabetizmusom ellenére kiveszem a kesztyűtartót, akkor egyúttal meg szeretném szüntetni az ajtó lógását is. Mármint a kesztyűtartóajtólógást. Erre van valami javaslatotok? Van esetleg egy hasonló tutorial erről is?
úgy tünik én is egyben fogom cserélni, nem tudom melyik autósboltnál volt, de a behr valóban 10 eft körül van. De valószinüleg ez lesz a gondom, mert egyenes szakaszba visszahűl egy negyedet és kb -5 fokban fel sem megy közép állásba, csak ha nagygáz nagyfék.
Ha hibátlan állapotú (nem tojás-huplis-rozsdaboglya) és nagyjából jól is néz ki, a komárom-budapest vonalon érdekel 40e ft-ért, kb ennyiért hirdetnek szettet...
Na ja, amikor még az volt:) 4-ben 200 felé ment, 0-160 12 sec, 0-200 20 sec, tehát egy gyors utazóról (145-150) kb 10 másodperc kell, ez kb 500 méter, ha jól számolom, 180-as átlagtempót számolva a gyorsulás idejére (150-200 gyorsulás idejére).
Termosztátot akarnék cserélni a kocsiba, látom az alkatrész webshopokba hogy külön is lehet venni, nem csak azzaal a műanyag pipával, de képről eléggé különböző a termosztátok füle.
Lehet ezt egyáltalán külön cserélni? Termosztát 4eft, egyben 14eft.
Ha azt veszed, az M3-assal sem sokkal egyszerűbb a valós végsebességet elérni, mint a 18iS-sel:) Ez alól kivétel a rövidváltós kompót, mert 230 helyett a 207 hamarabb meg van :)