Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1416
Háhá, ez marha jó.

"Magyarországon, bárki bármi rosszat szól a Jobbikra, vagy törekvéseire, automatikusan zsidónak lesz titulálva, vagy legalább egy olyan elvetemült kommunistának, akinek a pénzéhség miatt, a szívében burjánzani kezdett a liberalista téveszmék gazvirágának csírája. Akárhányszor keveredik az ember "vitába" egy jobboldalival, végeredményben mindig zsidóvá válik, aki mint mocskos féreg, épp elárulja a hazáját a láthatatlan zsidó vezetőréteg által felkínált aranymennyiségért. Ezen axiómák tudatában, KÉREK MINDEN ZSIDÓT, HOGY ADJON NEKEM A PÉNZÉBŐL! KÉREM, ÉN NEM VAGYOK ZSIDÓ ÉS NAGYON SZEGÉNYEN ÉLÜNK, A SZÜLEIM IS SZEGÉNYEK ÉS MÁR UNJUK! SZERETNÉM ELADNI ÉS KIZSIGERELNI AZ ORSZÁGOT ÉS A LELKEMET, AHOGY A JOBBIK MONDJA, MERT MÁR UNOM A NÉLKÜLÖZÉST! HA ÖN EGY, A TITKOS VILÁGURALMI ZSIDÓSÁGBÓL VAN ÉS ÉPP OLVASSA EZT ÉS ÉRDEKLI AZ AJÁNLATOM, AKKOR ÍRJA MEG ÉS MEGADOM A CÍMET, HOGY HOVA UTALHATJA A PÉNZT NEKEM, AMIÉRT TÖNKRETESZEM A SZÜLŐHAZÁMAT! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!"

http://lohere.net/ikm/index.php/Jobbik
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1415
Óh.
Köszi.
Előzmény: benkoo (1411)
égigérőfa Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1414
Amúgy meg:

" Ne bántsuk Benkő Györgyöt! "

http://ellenkultura.info/ne-bantsuk-benko-gyorgyot.html
égigérőfa Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1413
Na akkor még egyszer, mert hm... szóval mondjuk nem olvasol figyelmesen. A cikk írója Ablonczy Bálint - Heti Válasz X. évfolyam, 34. szám 2010. augusztus 26.
A kérdéseidet tehát tedd fel neki!

Erről a vamzerről meg ennyit:

"Benkő György interjú (SoDI, Budaházy-ügy)"

http://www.freevlog.hu/video/26332.html
Előzmény: magyar lyány (1401)
benkoo Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1412
de az ügyvédeknek jelzem: BESZÁMÍTHATÓ!
Előzmény: Törölt nick (1409)
benkoo Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1411
mert ha jól tudom agyműtéte volt, meg valami rohamai lehetnek.
Előzmény: Törölt nick (1409)
benkoo Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1410
kuruc.info... a többi adatommal együtt tálalta.
Előzmény: magyar lyány (1408)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1409
Miért nem lehet jogsija?
Előzmény: benkoo (1407)
magyar lyány Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1408
honnan is tudnám?
Előzmény: benkoo (1405)
benkoo Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1407

csak jelzem... szinte az összes Tv-nek és újságnak odaadtam a felvételeket(ingyé)

és ők is megmondhatják, hogy az eredeti elég rossz minőségű mert megy a kocsi, jár a motor sőt van olyan ahol hallható ahogy a telefont pakolom.

Egyébként meg a poloskázásról annyit, hogy S.J-nek nincs kocsija és nem is volt, mert nem lehet jogsija.Meg ha volt is lehalgatás nekem aról miért kéne tudnom? Nem én kértem és nem én írtam alá az engedélyt tudtommal és mivel nem vagyok se rendőr, sem egyéb be sem avattak volna.

Szerintem el kéne fogadni, hogy én felvettem telefonnal az én felvételeimet S.J meg imdott hencegni... én meg átvertem őt is meg az egész bandát. Megérdemelték.

Az hogy nyomoztak ellenük ők nagyon jól tudták. Már legalább 2006 óta nyomoztak ellenük és ezt ők is mondták... elöbb utóbb eljutottak hozzájuk és tt az eredmény.

Előzmény: magyar lyány (1401)
benkoo Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1406

na végre egy jó szólás....

én is sokszor mondtam, várjuk meg a tárgyalást, mert vannak dolgok amit már nem lehet politika fogoly státuszra fogni...pl. kézgránát, pisztoly....

Előzmény: horex (1399)
benkoo Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1405
na ezt akkor majd megbeszéljük..... számom tudod:D
Előzmény: magyar lyány (1397)
benkoo Creative Commons License 2010.08.31 0 0 1404
kb. ugyanezeket mondtam el a Tv-ben is és pl. a Szentk. oldalon is amig ki nem törölték a nickem, mert fájt nekik az igazság.....
Előzmény: magyar lyány (1396)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1403
Nem is kell komolyan venni.
Nem haragszom.:)
Előzmény: magyar lyány (1402)
magyar lyány Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1402
figyuzz, én igazán nem akarlak szekálni, mert te legalább normális vagy, de amit írtál magadról az Adatlapodon Bemutatkozás gyanánt, hát szóval szerintem elég gáz, mármint tudom, hogy fing is gáz, de így az életben nem fognak komolyan venni, mondanám, hogy nem nagyon lesz súlya annak, amit mondasz, mert hát könnyű vagy és légies, mint egy fing ………bocs  :)))))   ugye nem haragszol :))))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (1400)
magyar lyány Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1401
A Szentkoronás cikk végén ez olvasható:

„2010. február-március
Benkő György százhalombattai vállalkozó a Magyarok Nyilai-ügyben állítólag telefonjával rögzített beszélgetéseket hozott nyilvánosságra. Később kiderült, a médiában bemutatott felvételeket, melyeken S. József beszél a szervezet cselekedeteiről, a titkosszolgálat rögzítette utóbbi autójának bepoloskázásával.”

Erre hol a bizonyíték? Mármint arra, hogy a TV-k a titkosszolgálatos felvételeket játszották le, és nem a Benkő György-félét? Amikor egy-egy Benkő-interjúban bejátszottak egy felvételrészletet, arra a felvételre hivatkoztak a riporterek, amit Benkő György vitt be nekik. A TV-k ennyire ügyesek, hogy elkérték a felvételeket a titkosszolgálattól? És ők oda is adták nekik, hogy persze fiúk, itt van, nyugodtan használjátok. A nyomozás ugyan még tart, de ti olyan szimpatikusak vagytok, hogy nektek odaadjuk.

Előzmény: égigérőfa (1393)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1400
Egyfolytában erőszakosságot hirdetnek, aztán meg ártatlan szemmel panaszkodnak.
Vicc.
Előzmény: magyar lyány (1396)
horex Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1399

Hát igen, a ma Ságvárija

20évvel a rendszerváltás után, amikor az Orbán kormány belugyérje is elismeri hogy szabályos volt a választás, ő csalásnak minősiti

Meg a többi fasság

Politikai fogoly, aki semmi törényelleneset nem csinál, csak nézetei miatt tarják fogva

Na majd meglátjuk a biróságot mit bizonyit

by horex

Előzmény: égigérőfa (1392)
magyar lyány Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1398
Abban egyetértek Budaházyval, hogy jó sokan benne maradtak a politikában olyan politikusok, akik már a rendszerváltás előtt is politizáltak. Bár nem tudom, hogy ezek közül hány volt kommunista, és hány szociáldemokrata, mert a kettő nem ugyanaz. Az biztos, hogy az MSZP-nek csak akkor van esélye a jövőben, ha az összes öregjét lecseréli.

És azt se felejtsük el, hogy ’89-ben közös megegyezés alapján ment végbe csendesen a rendszerváltás. De ennek a csendes folyamatnak az volt az ára, hogy a régi hatalomból is bent maradtak emberek a politikában. És ebbe minden párt belement, az MDF is, a Fidesz és az SzDSz is.

Egy biztos, legalább az ügynöklistákat már rég nyilvánosságra kellett volna hozni. Lehet, hogy egy ideig nem térne magához az ország, de az is igaz, hogy ha nincs katarzis, nincs megújulás se. Bár ez igazából ’89-ben szólt volna nagyot. És az is igaz, hogy sok embernek, akiknek ez alatt a 40 év alatt tették tönkre az életét, vajmi kevés vigasz lenne ez. De akkor is meg kellene tenni ezt az elégtételt.

magyar lyány Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1397
Igen, valóban nem küldtem, hiszen ebben a topikban te vagy az egyetlen ember, aki 100%-osan biztos lehet abban, hogy én nem te vagyok. Másrészt pedig nem akarom, hogy a külsőm alapján ítélj meg. A fórumozásnak van hátránya, de előnye is. Hátránya, hogy fogalmad sincs, kivel beszélgetsz, és hát ugye egy személyes beszélgetés egészen más, mivel ott nem csak a beszédével (írásával) kommunikál az ember, hanem a tekintetével, gesztusaival stb., amiből nagyon sok minden kiderül. De előnye, hogy nem befolyásol a másik külseje (pl. egy nő esetében bizonyos testrészei, alakja, felöltözöttsége vagy éppen félig felöltözöttsége stb.). Tehát, csak a lényeget hallod/olvasod, őszintén. Én legalábbis őszintén szoktam írni.

Hogy hasonlítunk-e? Igen, sok mindenben hasonlítunk. De ezt majd egyszer később megvitatjuk. :)

Előzmény: benkoo (1384)
magyar lyány Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1396
Tudod, megnézve így a honlapjukat, értem, hogy mi fáj nekik, de rossz eszközöket választottak a változtatásra. Gondolom, te is láttad a nyitó videót. Az a kép (nádtetős parasztház, virágos kiskert, gémeskút, erdők és mezők, és ami mögötte van) tényleg nagyon megindító. De ami utána jön, az egy az egyben kifejezi, hogy milyen szívvel is állnak az ún. „ellenség”-hez, és hogy mire is készek, ha „muszáj”. Toroczkai írja ugye egy helyen, a honlapján, hogy a módszer a következő: lecsapunk és elrejtőzünk, aztán megint lecsapunk és elrejtőzünk és így tovább …

Azt nem vitatom, hogy rendkívül férfias és erőt sugárzó, amit képviselnek/képviselnének. De megint csak azt tudom mondani, nem mindegy, hogy mire használom a képességeimet.

Lehet, hogy nem ártana amúgy visszaállítani a kötelező sorkatonai szolgálatot (persze, csak ha nem a szívatásról meg a lezüllésről szólna), mert sok mai srácnak nem ártana, ha hallana valamit a hazaszeretetről, meg hogy legyen valami tartása, megtanuljon rendet csinálni, méghozzá 2 perc alatt (vagy vm ilyesmi, én nem voltam katona), egyszer az életben lenyírják kopaszra azt a gusztustalan rasztás fejét, egyszer az életben halljon egy parancsszót, mert lehet, hogy sajnos már kisgyerekkorában elhagyta őket az apja, a suliban is többnyire női tanárai voltak, anyucitól is megszokta, hogy elnyaffantja magát, és anyuka máris ugrik a pici fiáért, meg hát hogy legalább egyszer az életben legyen rajta egyenruha (az amúgy is alapjáraton jól áll a férfiaknak), ne csak ez a ráfeszülő csipőfarmer, az is ’majd le esik róla, meg az izompólócska, ami aztán marha férfias. Már bocs, hogy így fölhorkantam, de ez rendszeresen lecsapja nálam a biztosítékot. Ha nekem egyszer fiam lesz, tuti, hogy nem lesz ilyen májkrém gyerek, de izomagyú bunkó se!

Visszatérve az országra, nekem is fáj pl. Erdély, az egy gyönyörű vidék (annyira üdítő volt ott lenni anno, azok az óriási hegyek, tiszta levegő, vagy pl. a gyönyörű és tiszta Békás tó, ott tanultam meg pl. kacsázni :)), és nagyszerű embereket ismerek onnan. Olyat is, aki ott él, és olyat is, aki itt. És megmondom őszintén, én se mondtam még le róla teljesen (és kimerem mondani, nem esélytelen, hogy egyszer újra Magyarország része legyen, de most nem részletezném, hogy miért gondolom így). De egyelőre nem a miénk, megtörtént Trianon, el kell fogadni. Még akkor is, ha nagyon fáj. Még akkor is, ha esetleg igazságtalan volt (bár szerintem sajnos nem volt az). MEG KELL BOCSÁTANI! A megbocsátás nem érzelmi kérdés, hanem egy döntés! És később majd az életérzés is a döntéshez igazodik. Nem lehet úgy élni, hogy állandóan visszafelé tekingetünk, és a sebeinket nyalogatjuk. Nem lehet a múltból élni, a jövőnek/jövőből kell élni. A hétköznapi életben sem lehet, úgy élni, hogy állandóan felhozom a másiknak a vélt vagy valós sérelmeket, és állandóan lebunkózom vele. Mert egyrészt előbb vagy utóbb fel fog állni az asztaltól, másrészt pedig az állandó tépelődés engem fog tönkre tenni, nem őt.

És sajnos még egy dolgot ki kell mondani: nem minden jó, ami magyar, nem minden szent, ami magyar. A JÓ és a SZENT kifejezések nem egyenlőek a MAGYAR kifejezéssel. A hazát szeretni kell, de nem imádni. Nekünk is vannak hibáink, mi is hoztunk rossz döntéseket. Mi is nyomorgattuk más nemzeteket, mi is öltünk meg más nemzetbelit, és sajnos nemcsak a határainkon túl. Nem szerethetem feltétel nélkül a hazámat, mert akkor szükségképpen rosszul fogom megítélni.

Mondok egy példát, ha a gyerekem rosszalkodik, és én nem szólok be neki, vagy nem fegyelmezem meg, szükségképpen korcsot fogok nevelni. Soha nem lesz ember belőle. Bár nagyon szeretem, de helyre teszem, vagy kritikát fogalmazok meg vele kapcsolatban, az ő érdekében, hogy megváltozzon. Lehet, hogy gyerekként gyűlölni fog ezért, de felnőttként hálás lesz érte.

Azért mert valaki magyar, nem automatikusan jó. Azért mert valaki cigány, zsidó, sváb, román, szlovák, nem automatikusan rossz.

Bár lehet, hogy ezeket nem is neked kellene írnom.

Előzmény: benkoo (1385)
égigérőfa Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1395
Olvasni tudsz-e? Hol van ott leírva, hogy "kitalált személy" ?
A figura kitalált, azaz megtervezett, ha érted a különbséget.
De erőlködj, röhögcsélj csak tovább magadban, vamzerekkel eddig sem és ezek után sem állok szóba!!!
Előzmény: benkoo (1394)
benkoo Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1394

ez is csak egy baromság a többiből.. menteni próbálja az irháját... remélem feleslegesen:D

Benkő kitalál személy... nem is tudtam, hogy csak komputer grafika vagyok....

Ártatlanul fogva tartott ő kb annyira ártatlan, mint amennyire én szűz....

égigérőfa Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1393
Ez is az ügyhöz kapcsolódó írás:

"Hová lettek a Gyurcsány-korszak terroristái?"

(Ablonczy Bálint - Heti Válasz X. évfolyam, 34. szám 2010. augusztus 26.)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_08_28_hova-lettek-a-gyurcsany-korszak-terroristai?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen%29

égigérőfa Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1392
Benkő hazugságaival szemben álljon itt egy ebben az ügyben ártatlanul fogvatartott emberrel készített interju:

"Budaházy: "Azok a terroristák, akik 2006-ban belelövettek a tömegbe!”

Azt esetleg a szememre lehet vetni, hogy álmokat kergettem, de azt senki sem mondhatja, hogy tönkre akartam tenni a hazámat – vallja Budaházy György, aki a váci börtönben adott interjút a Magyar Nemzetnek. A koncepciós jellegű eljárás során terrorizmussal gyanúsított Budaházy visszautasítja, hogy bármi köze lenne a Molotov-koktélos támadásokhoz, de szerinte azok nem is tekinthetők terrorakcióknak. "Azok a terroristák, akik 2006-ban belelövettek a tömegbe” – hangsúlyozza a Hunnia mozgalom vezetője.

- Hosszú utat tett meg a 2002-es hídblokádtól a váci börtön zárkájáig. Nyolc évvel ezelőtt mi motiválta?

- Jobboldali közéleti szereplők gyakran fejtegetik, hogy 1990 után sajnos nem volt elszámoltatás, és abban is egyetértenek, hogy az ország jelenlegi bajainak jó része ennek köszönhető. Ha lett volna „tavaszi nagytakarítás”, valószínűleg én sem leszek közéleti szereplő. Engem éppen az motivált 2002-ben, hogy a régi kommunista figurák nemcsak hatalmas vagyonra tehetnek szert, hanem még a kormányzati hatalmat is megkaparinthatják. Balsai István beszélt arról a napokban, hogy mennyire rossz a választási törvény és mennyire időszerű lenne a módosítása, mert visszaélésekre ad lehetőséget, megsemmisítik a szavazólapokat, és nem lehet újraszámlálást kérni. És hogy ez a jogszabály még mindig hatályban lehet, az egy alkotmányos mulasztás. Nos, ezek szerint én mások mulasztása miatt lettem büntetett előéletű.

- Ezt hogy kell érteni?

- Ha ez az elfuserált, rendszerváltáskori jogszabály nem lett volna, akkor 2002-ben nem lett volna blokád az Erzsébet hídon, nem indult volna ellenem büntetőeljárás közérdekű üzem megzavarása címén, és nem ítéltek volna jogerősen harminc nap közérdekű munkára. Ez volt az első koncepciós eljárás ellenem.

- Miért lett volna koncepciós? Megbénították a fél várost…

- Az egész nem a közlekedésről szólt, hanem egy elkeseredett kísérlet volt annak megakadályozására, hogy rossz választási törvény miatt a volt kommunisták csalással visszajöhessenek a hatalomba. Mégis visszajöttek. Az utóbbi nyolc év pedig durván bebizonyította, hogy a félelmünk jogos volt.

- Tényleg a csalásokon múlt volna Medgyessyék győzelme?

- Tisztában vagyok azzal, hogy az ismert csalási technikákkal csak pát tizedszázalékot lehetett változtatni az eredményen, de az akkor épp elég volt a kommunisták sikeréhez. 2006-ban viszont már akkora volt a különbség Gyurcsány javára, hogy azt nem lehetett a csalásokra fogni. Nem is ment senki tüntetni…

- Csak ősszel.

- Az őszödi beszéd bármely egészséges országban elegendő lett volna ahhoz, hogy a kormány megbukjon vagy elkergessék. Nálunk nem. Sőt, a Gyurcsány-kormány brutálisan rátámadt azokra, akik ellene teljes joggal tüntettek. Amikor pedig 2006 őszén több írásomban figyelmeztettem a helyzet tarthatatlanságára, újabb koncepciós eljárást akasztottak a nyakamba alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete miatt. Ez az ügy jelenleg másodfokon van, miután a megismételt elsőfokú eljárásban egy év felfüggesztett börtönbüntetést kaptam. Holott én csak azt írtam le, amit szavak szintjén Orbánék is hirdettek: hogy a gazember Gyurcsány-kormányt kergessük el.

- Orbán nem buzdított senkit a főváros körülzárására vagy fegyveres harcra. Nem gondolja, hogy ezekkel az írásaival túllőtt a célon?

- Nem. Szerintem nem követtem el bűncselekményt.

- A Szabadság téri szovjet emlékmű megrongálása is koncepciós ügy?

- Nem. Való igaz, hogy megrongáltuk a szörnyemlékművet. Ezt én soha nem tagadtam. De szerintem nem nekünk kellene emiatt bíróságra rohangálnunk, hanem azokat elővenni, akik odaépítették, és akik a rendszerváltás óta hagyták, hogy ott maradjon. Nem véletlen, hogy 1956-ban az azóta jogosan hősnek kikiáltott forradalmárok ugyanezt az emlékművet rongálták meg. Érdekes azonban, hogy a tévéostrom másnapján már nemzetbiztonsági emberek kopogtattak nálam, holott akkor még szó sem volt a szovjet címer megrongálásáról, az ostrom idején sem mondtam beszédet, és csak azok tudták, hogy ott voltam a Szabadság téren, akikkel véletlenül találkoztam.

- Később körözést adtak ki ön ellen. Miért bujkált?

- Nem bujkáltam. Az tény, hogy a rendőrök nem találtak otthon. De jó okom volt az óvatosságra. Hiszen mindenki emlékszik még a rendőrség 2006 őszi véres szemkilövetésére, embervadászataira, vagy arra, hogy a rádió udvarán gyűjtőfogházat rendeztek be. Én nem az eljárás alól vontam ki magam, hanem a rendőrség brutális módszerei alól. Mindenesetre ennek köszönhetően szökésre hajlamosnak titulál az ügyészség. Ezenfelül a hídblokád miatt büntetett előéletű lettem, az államellenesnek minősített írásaimért pedig bűnismétlő.

- Mégsem a fent nevezett ügyek miatt beszélgetünk most éppen a váci fegyházban, hanem azért, mert az ügyészség önt tekinti a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg által elkövetett bűncselekmények felbujtójának. Tavaly június óta tartják fogva, és terrorcselekmény elkövetésével, robbanóanyaggal való visszaéléssel, emberölés előkészületével, valamint aljas indokból elkövetett súlyos testi sértéssel gyanúsítják.

- Csak jelzem: a gyanúsítás ellen mindannyiszor panaszt tettem.

- Ezzel azt akarja mondani, hogy semmi köze a politikus házai elleni támadásokhoz, Csintalan Sándor megveréséhez, a Broadway jegyiroda felgyújtásához?

- Azt. Semmi közöm ezekhez az akciókhoz, és senkit nem bujtogattam ilyesmire. Azok a terroristák, akik 2006-ban belelövettek a tömegbe, összeverték az embereket; ott tényleg megfélemlítés volt a cél, meg hogy a Gyurcsány-rezsim a helyén maradhasson.

- Ennek ellenére az ügyészség önt tartja a Magyarok Nyilai vezetőjének.

- Arról, hogy ez a szervezet egyáltalán létezik, én is újságokból értesültem az egyik akciójuk után.

- Akkor mégis miért van börtönben?

- Sokaknak beleköptem a levesébe. Például belenyúltam a Sukoró-ügybe. Még mielőtt az országos média felkapta volna a történetet, mi már ott voltunk, szórólapoztunk, tüntetést szerveztünk a civilekkel együtt. Ki tudja, kinek a tyúkszemére léptünk rá. Az biztos, hogy Ronald Lauderére igen, aki – mint tudjuk – mindenkivel tárgyal. Aztán ott van a Baumag-ügy, amelyben közvetett tanúságot vállaltam. Több tíz milliárdos bűncselekményről van szó, amelybe ügyészek is belekeveredtek. Annak az ügyészségnek a munkatársai, amely most ellenem folytat eljárást. Szóval itt is érdekeket sértettem. Aztán eljutottunk oda, hogy találtak egy embert, bizonyos Benkő Györgyöt, aki jó pénzért meg vádalkuért cserébe belerántotta a Magyarok Nyilai-ügybe a pszichiátrián is kezelt barátját, Somogyi Józsefet és többek között engem is.

- Honnan ismeri Benkő Györgyöt?

- Sehonnan. Soha nem találkoztam vele. A nevét a tévében hallottam először. Számomra úgy tűnik, hogy ő a rendőrséggel eleve együttműködő, kitalált figura.

- Mi lehet az oka, hogy Benkő mellett az ügy egyik gyanúsítottja is terhelő vallomást tett önre?

- Benkő György mozgatórugóiról már beszéltem. Másikukat, egy családos embert pedig úgy megtörte a börtön, hogy végül az összes megoldatlan ügyemben terhelő vallomást tett rám. Ugyanakkor hiába tartottak házkutatást nálam, semmilyen tárgyi bizonyítékot nem találtak, amely igazolná az ügyészség teóriáját. Csak két – ilyen-olyan módszerrel megszerzett – vallomás szól ellenem.

- A gyanú szerint két akcióban személyesen is részt vett.

- A Kóka-villa és a Szilvásy-nyaraló megtámadásáról van szó. Mint már mondtam, nincs közöm egyikhez sem. A vallomások, amelyekre az ügyészség épít, körülbelül olyan szinten mozognak, hogy valaki hallotta valakitől, hogy ott jártam. Nevetséges. Amúgy a rendelkezésre álló szakértői vélemények, helyszíni nyomok, cellainformációk sem támasztják alá a gyanúsítást. A tizennyolc gyanúsított közül hárman vagyunk előzetesben, de azok, akiket a támadások végrehajtásával gyanúsítanak, mind szabadlábon vannak.

- Meglepően sokat tud a nyomozók bizonyítékairól, pedig állítólag 25 ezer oldalnyi nyomozati anyag gyűlt össze.

- Végre kaphattam egy laptopot, amelyre feltöltötték az összes dokumentumot, és az időm nagy részét ennek tanulmányozásával töltöm.

- Mi a véleménye a támadásokról?

- Nem tartom azokat terrorcselekményeknek. Szerintem az, hogy valaki rádob egy Molotov-koktélt Kóka János épülő luxusvillájára, inkább egy elkeseredett tiltakozás a Kóka-félék valódi terrorista országrombolása ellen. Jogilag pedig a rongálás kategóriájába tartozik. Régen partizánnak, szabadságharcosnak hívták azt, aki ilyet tett, de az Egyesült Államok példáján felbuzdulva ma már mindenkit terroristának bélyegeznek, aki a hatalomnak nem tetszik.

- És Csintalan Sándor megverése?

- Az erősen kilóg a sorból. Az ügyészség sem terrorizmusként, hanem súlyos testi sértésként kezeli.

- Mi köze a Hunnia mozgalomnak a Magyarok Nyilaihoz?

- Semmi. A Hunnia egy legális szervezet volt, amit Toroczkai Lacival találtunk ki. Az ügyészség pedig megpróbálja összemosni a Magyarok nyilaival. S erre megint csak annyi bizonyítékuk van, hogy valaki úgy hallotta, a kettő összeér.

- Ha együtt vezették a Hunniát, kettejük közül miért csak önt gyanúsítják?

- Megpróbálták Toroczkait is belerántani. Az iratokat ismerve mondom: nem sokon múlik, hogy ő még nincs bent.

- Miért nem tett eddig vallomást?

- Mind az öt alkalommal megkérdeztem, mi alapján gyanúsítanak, mutassanak bizonyítékokat. Erre nem voltak hajlandók, ezért én sem mondtam semmit.

- Áprilisban választások voltak. Hogy fogadta az eredményeket?

- Sok mindennek örültem. Például megszűnt az SZDSZ nevű párt – ez már nagyon időszerű volt. Nagyon legyengült az MSZP, és szerencsére azóta sem tűnik úgy, hogy erősödne. Orbán Viktor pedig bejelentette, hogy forradalommal döntöttük meg a hazugság rendszerét, ami túlzásnak tűnt, mindenesetre jól hangzott. Azóta persze eltelt négy hónap, és a forradalmi rendszerváltozás jegyében az összes koncepciós eljárás folytatódik, és azok az emberek, akik ezeket a koholt ügyeket vitték, ugyanúgy a helyükön vannak.

- Ha az ügyészségre céloz: kormánytól független szervezetről van szó.

- Az ügyészség tapasztalatom szerint továbbra is a hatalom érdekeit szolgálja ki. Ellenem ugyanaz az ügyész folytatja a terrorizmusos eljárást, aki a hídblokádos ügyemet vitte. A bíróságokon is megtalálhatóak ugyanazok a bírók, akik például a 2006-os jogtipró előzetes letartóztatásokat elrendelték. Hiába változott meg a kormány színe, a valódi végrehajtó hatalom a háttérben ugyanaz maradt. Ezért fordulhat elő, hogy miközben forradalomról, meg 2006-os események kivizsgálásáról beszélnek, én továbbra is börtönben ülök.

-Több mint egy éve van előzetes letartóztatásban. Hogy érzi magát idebent?

- Az előzetes letartóztatás elsődleges célja elvileg az lenne, hogy megakadályozza a szökést, a bűnismétlést, a tanúk befolyásolását vagy a bizonyítékok eltüntetését. Ehhez képest az előzetesben lévő, még el sem ítélt embereknek sok tekintetben rosszabb a helyzetük, mint a már elítélteké.

- Mondana konkrétumokat?

- Én például az ügyészség tiltása miatt 113 napig nem találkozhattam a családommal, nem láthattam a három gyermekemet. Ilyen egy jogerősen elítélt rabbal nem fordulhatna elő. Emellett tizennégy hónapig elzártak a sajtótól, nem adhattam interjút. Arra hivatkoztak, hogy a nyomozás érdekeit sértené. Ezért mondom, hogy az előzetes letartóztatás egy előre hozott, fegyházszintű büntetésnek felel meg. Egyik börtöntársam egy honvéd dandártábornok, akit a Zrínyi-ügyben gyanúsítanak: ő több mint fél éve nem beszélhetett a családjával. Úgy látom, az a cél, hogy teljesen ellehetetlenítsék, pszichésen megtörjék az embert.

- Önt is sikerült?

- Dehogy. Miért, úgy nézek ki, mint aki megtört? Épp a napokban hallottam, hogy annak a biztonsági őrnek álcázott vadállatnak, aki Szentlőrinckátán agyonvert egy embert, már január óta börtönben kellene ülnie, de nem kezdte meg a büntetése letöltését. Helyette viszont itt vagyok én, akit még el sem ítéltek. Köztörvényesként kezelnek, pedig politikai fogoly vagyok.

- Milyen a váci börtön belülről?

- Lerobbant, de az én egyszemélyes zárkám az itteni viszonyokhoz képest jónak számít. Négyes, legmagasabb biztonsági fokozatba soroltak, így eleinte nem járhattam istentiszteletre, szakkörre. Most már eszeket engedik. Az első hónapokban este sétáltattak, hogy ne beszélhessek senkivel, vagyis a napfényt sem láttam. Most már napközben visznek ki az udvarra, és van kivel beszélgetni. Séta közben edzeni is lehet, míg Szombathelyen, ahol az első hetekben raboskodtam, körbe-körbe tereltek minket, mint a barmokat, megállni sem volt szabad.

- Kossuth a börtönben megtanult angolul. Ön mivel foglalja el magát?

- Sokat olvasok. Bepótolom azokat a mulasztásaimat, amelyekre a három gyerek és a sok munka miatt korábban nem jutott időm.

- Visszagondolva: megbánt bármit az elmúlt évekből?

- Semmit. Azt esetleg a szememre lehet vetni, hogy álmokat kergettem, de azt senki sem mondhatja, hogy tönkre akartam tenni a hazámat.

Pilhál Tamás
Magyar Nemzet 2010. augusztus 30."
magyar lyány Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1391

nos, akkor valószínűleg már öregszik az orrod, mert én se szdsz-es nem vagyok, se buzi, viszont nő az vagyok, és nem is akármilyen :))))))))))))

tudod, az igazság sokszor olyan egyszerű. sok embernek éppen ezért olyan nehéz elhinnie. mindent kitalál, csak hogy ne kelljen elhinnie

azon gondolkodtam, hogy egy idő után érdemes lenne egy kisregényt írni ezekből a hozzászólásokból, vagy egy kabaré jelenetet  :))))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (1390)
horex Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1389

Az a rádió ami ilyen hangfelvétel tud csak csinálni, menjen a fenébe!

Persze hogy nem mozgósittya a szittya magyarokat, riporter *bérenc

:)

Előzmény: horex (1388)
horex Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1388

Pffff

"közel másfél év során a nemzeti oldal utcai, civil és politikai nyomásgyakorlásának hatására a médiában csak „Magyarok Nyilaiként” elhíresült, illetve „Hunnia” néven emlegetett csoport tagjainak többsége már szabadlábon védekezhet, de Budaházynak 419 nap után is meghosszabbították a fogva tartását még újabb minimum két hónappal."

Többet/erősebben kellett volna azt a nyomást gyakorolni, hozhatott volna mindenki mégegy embert

Micsoda dumák!

by horex

Előzmény: kerekerdö (1373)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1387
Tököm akar idióta agymenéseket hallgatni, bőven elég itt fórumozni.
Előzmény: benkoo (1383)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.30 0 0 1386
Nagyon jól értettem.
Azért is röhögtem egy jót.
Előzmény: Navorsky (1381)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!