ELméletileg ha nem vonatkozna azt külön kellene jelezni, vagy nem! Mondjuk én a Peugeotnál szembesültem azzal a ténnyel hogy futóműre nincs gari! Ez hogy lehet?
No para,mert nem KIA ról volt szó,csak a commmon rail azon befecskendezőiről,amelyeket azthiszem ?KÍnában? gyártottak,mert azok belülről koszosak!!! Nem tisztítják ki őket,ezt magyarázta,elég nehezen hiszem el,de majd ha személyesen látja az én automat majd okosabbak leszünk! Azért nem kell félni,mert a Rioban is elvileg ez a motor van,és azokkal sincs baj!!! A gari meg erre nem tudom hogy vonatkozik-e!!!
Nem konkrétan erre gondoltam de felénk vannak olyan sz@r szervízek (nem pont a KIA) -mondjuk az se valami fényes- hogy csak na! Nem az az első hogy mi a gond, hanem hogy mi a f...szt csináltál vele hohy bex@rt! VÉgülis nekem sincs még vele gondom és remélem így is marad:)))))
Ezt nem nagyon szeretném végig játszani! Nekem ez előtt egy elméletileg "hulladék" Peugeotom volt, de az nem szarakodott sose! 80000 km adtam el, lehet hogy időben! DE könyörgöm 10000 rángat! NEMÁNNNNNNNN:((((((((((((
Ma találkoztam egy ismerősömmel,aki a raiffaisen bankba dolgozik,újságoltam,h vettem új autót...mondtam milyet...erre Ő: Miért nem szóltam neki,mert van egy KIA-Raiffaisen együttműködéses ajánlat 3,9% os THM mel....ugyhogy ÉN pl most 540 000FT ot buktam ezzel:((( Ez jól megalapozta a kedvem,így előre.... Pedig azt hittem eléggé beleástam magam a témába,de ezek szerint nem sikerült...
1,6CRDI TULAJOK FIGYELMÉBE!!!! A másik ismerős a bosch- nál dolgozik,ill. műhely vezető. Azt az infot,adta,h a kis diesel jó választás volt,csak majd ne felejtsem meglátogatni 10 000 KM környékén ,amikor elkezd rángatni....mert nem győzik annyit csinálnak bosch common rail rendszert (igaz nem cee'd-ed de ebbe is az van).Az a szerencse,hogy csak tisztítani kell és akkor még jó sokat elmegy!!! Azt nem tudom,hogy a befecskendező fúvókákra is van gari???
Péntekre ígérték és holnapra már kész lesz!! :))) Ezért érdemes Tatabányára menni...meg:segítőkészség,rugalmasság,korrektség. már csak az üzembehelyezés költségei vannak hátra...
No előhalásztam azt a mérést, ami az ébresztéskor készült a fékpadon, s kicsivel több adatot tartalmaz, mint amivel a gyártó villog a prosikban. Ebből azt olvasom, ki, hogy a keréken jelentkező legnagyobb nyomaték kb. annál a tempónál van, ahol általában főúton közlkedem. Ez így sokmindent megmagyaráz nekem, hisz bármennyire is változatos a vidék, szinte folyamatosan a keréken jelentkező maximális nyomatéktartományban autózom. Egyébként nem értem, miért ne lehetne nyom.max-ra visszaváltani, az előttem lévő grafikon értelmében 4397-nél Nm max, s 6567 az rpm max.
Bocs, hogy offadatokat nyomok nektek, de egy csomó érdekes dolgot leltem a papíron. Tiszta hülyék a gyártók, hogy nem adnak több infót a motorjaikról! Szerintem hasznos lenne!