Én is itt vagyok... Igen megkaptam az autóval a navit rögtön... Most hazafele ki is akartuk probálni,csak valamiért még 100as a kezelése nekem,ugyhogy maradtunk a régi bevállt IGO nál.
Az AUTORÓL...nagyon állat,sajnos a "szokott" dolgok nálam is előjöttek:kormányburkolat recsegés kanyarokban,MP3 cd egy idő után kikapcsol(disk error) és csak akkor kapcsol vissza,ha kiveszem a cd-t. A megtehető út jelző is tréfás Bp-en tankoltam,a megtehető út 711km volt,most 300km után hazajöttem és most 645km...tankolásnál mindent nulláztam,és mégis így viselkedik... A fogysztás lefele 811 es 100-140km/h között városon kívül, városban: 60. Végik klima!Lefele 4,8L,visszafele 5L pedig max 100-al jöttem...szerintem ez jó,majd ha bejáródik jobb lesz . Eddig akinek megmutattam mindenki el volt ájulva,hogy ez milyen halk,milyen jól megy,milyen szép,és mekkora... A balatonparton minden 2. ember megállt előtte és megnézte :)))
Elmondom mert megkérdeztem. Az importőr májusban jelezte a kereskedéseknek, hogy ilyen akció lesz. Kérte, hogy vegyenek a kereskedések előre navit mert így rögtön tudnak adni az ügyfélnek. Az a kereskedés aki előre rendelt (beletette a pénzét) az azonnal tud adni navit, majd a kia utólag visszafizeti neki a navi árát. Az a kereskedés aki nem vett előre, az utólag rendel meg annyi navit amennyi autót eladott, nem akarja, hogy a pénze naviba álljon vagy netán a nyakán maradjon egy darab is. Ezért az ő ügyfel vár és vár.....és vár. Úgyanilyen okból van az is, hogy van olyan kereskedés aki saját rakrárról azonnal tud autót adni meg tudja mutani az autót több szinben míg más kereskedés a központi készletből árul így az ügyfele megint csak vár vagy vakon vásáról. Szóval van olyan kereskedő aki KERESKEDIK és neki legfontosabb az elégedett ügyfél van olyan kereskedés akinek csak a neve kereskedő.
Én az egészben csak azt nem érem, ha ez egy országos akció,és nem a kereskedés ajándéka a gps, hanem az importőré, ahogy a honlapon is szerepel, miért vanak ezek a különbségek, hogy egyik kereskedésnek előre van "kartonszámra" , a másiknak meg jelentgetni kell az eladott autóit, hogy kapjon?
Tatabánya - B.füred 6,3l/100km 78km/h átlaggal végig klíma, 3nap városi autózás majd B.füred - Tatabánya, a végeredmény 6,6l/100km, 59km/h. hazafele egyszer meghúzva 200km/h-ig.
Fehérvár előtt előztem egy beige CEE'D-et a sofőr integetett.
Kezdek kissé ideges lenni!!!Az autó még nem érkezett meg a kereskedésbe.Hogy kapom meg egy hét múlva szombaton......./ezüstautó/!Egyébkén tatabányán hány nap az üzembe helyezés?Tudja valaki?