Keresés

Részletes keresés

pagare Creative Commons License 2008.02.02 0 0 1803
Egyébként A.G. rendszeresen ír a "tippelős" topikban, szóval jár ő a fórumra, de vagy velünk van baja, vagy már más csapatnak szurkol :).
Előzmény: skyvóker (1801)
pagare Creative Commons License 2008.02.02 0 0 1802

Én majdnem mindennap benézek ide, és elég sokszor hozzászólok. Inkább a többieket kellene felkutatni.

Majd a holnapi meccs után is leírom a véleményem. :)

Előzmény: skyvóker (1801)
skyvóker Creative Commons License 2008.02.02 0 0 1801
Kénytelen vagyok magammal levelezni,ha azt akarom látni,hogy az első oldalon van a topic :-))))) Viccet félretéve: hol vagytok ti régi játszótársak? Tommy, Attila G., Pagare, Igazságosztó? Ennyire visszaestünk volna? Nincs mit megvitatni? Talán a holnapi Hódmezőmeccset követően lesz témánk :-))
Előzmény: skyvóker (1800)
skyvóker Creative Commons License 2008.01.31 0 0 1800
Hirforrásom kissé visszábbvonult,ezért én is csak félinfókat (vagy még azokat sem ) tudok :-)))) De amennyit én hallottam Nikolayenko ügyben az az, hogy a Goli-Hódmező meccs előtt nem találták etikusnak sem a játékost sem a klubját hivogatni,gondolom a meccs után "gyorsulnak " vagy lassulnak le a dolgok.
Előzmény: pagare (1799)
pagare Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1799

Skyvóker-nek biztos vannak bennfentes infói. :) Én csak annyit tudok, ami megjelent a Goli honlapján január 10-én:

"A Golinál merész terveket szövögetnek egy igazi sztárjátékos csapathoz csábításáról. A játékosnak azonban még élő szerződése van, így csak abban az esetben igazolható, ha abból a Goldberger őt kivásárolja. A két klub közötti tárgyalások csak egy hét múlva kezdődnek meg, amint konkrétumok történnek, hírt adunk olvasóinknak."

Nos, ha 17.-e körül elkezdődtek a tárgyalások, akkor talán már jutottak vmire. Ezt valóban jó lenne tudni. :)

Előzmény: Dormas (1798)
Dormas Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1798
Skyvóker konkrétan írta az ukrán lövőt, nem azt, hogy vkivel tárgyal a Goli. Az akkori írására (1703) válaszolva pötyögtem be ezt a hsz-t... Off. Vajon melyik Skyvóker lehet, Anakin, Luke, vagy a kis Leia???:D:D:D
Előzmény: skyvóker (1703)
pagare Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1797

"Így aztán nem is meglepő, hogy a mezőnyből ezúttal senkit nem emelt ki Kerékgyártó Zsolt, ellenben a két kapussal, Polgár Katalinnal és Gridnyeva Szvetlanával elégedett volt, különösen az előbbi teljesítményét emelte ki."

Nos, Polgár Katalin tényleg nem védett rosszul, de Gridnyeva teljesítményével mi alapján elégedett Kerékgyártó úr?  Igaz, hogy sokszor kiszolgáltatott helyzetben volt, de sajnos egyébként sem sokszor akadt el benne a labda. Átlag alattit nyújtott, és akkor még finoman fogalmaztam. A heteseknél végképp nem értettem a helyezkedését, hiszen rendre a kapu bal oldalára helyezkedett, és folyamatosan az üresen tátongó jobb sarokba dobták be neki ezeket. Én már úgy a 20. perc körül lehoztam volna, nem is értem, hogy miért várt ezzel a szünetig az edző úr. Igaz, hogy a többiek játékát látva, kapusbravúrok sorozatával sem lett volna esélyünk, na de azért azt túlzásnak tartom, hogy Gridnyevával elégedett a tréner.

Ellenben némi öröm az ürömben Nedda játéka. Ő is sokat hibázott ugyan, de látok benne fantáziát, bár még sokat kell fejlődnie. Gráner viszont elég szürke volt, de hozzá kell tenni, hogy nem sok használható labdát kapott.

Bízom a jobb folytatásban.

pagare Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1796
A szombaton látottak eléggé elkeserítőek voltak, ilyen játékkal sanszunk nincs a Vásárhely ellen, pláne hogy ők elég simán elintézték a Lokit. Remélem a szebbik arcát mutatja majd a csapat, de ahhoz hatalmasat kellene javulni mind támadásban, mind védekezésben, mind kapusteljesítményben.
Előzmény: skyvóker (1793)
pagare Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1795
No igen, ez jogos kérdés. Pár hete jelent meg, hogy tárgyalnak vkivel, de azóta se kép, se hang. Nyilván befuccsolt az üzlet. Vagy még mindig tárgyalnak? Azért ha már a honlapon megjelent egy ilyen információ, akkor a szurkolók tájékoztatása végett igazán megírhatnák, hogy mi lett a tárgyalások eredménye... Ha nem sikerült az igazolás, akkor meg azt kellene közölni...
Előzmény: Dormas (1794)
Dormas Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1794
Mi a helyezet a vásárhelyi Nikolayenkoval, azt hiszem te írtad néhány hete, hogy a Goli meg akarja venni?
Előzmény: skyvóker (1793)
skyvóker Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1793
Hát kellett néhány nap,hogy higgadtan irjak : minimum meglepetés, hogy ilyen simán kikaptunk, a Debrecen elleni győzelem után picit többet vártam. Na sebaj, majd Hódmező ellen itthon :-))))
pagare Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1792

Széteső védekezés és gyenge támadójáték okozta a vereséget

A Derecske otthonában vendégeskedett tegnap este a Goldberger női kézilabda-csapata. A Kerékgyártó Zsolt irányította együttes a múlt héten óriási meglepetésre legyőzte a Debrecent, ám most nem sikerült megismételni az akkor nyújtott remek játékot: a hazaiak 16-10-es félidő után 27-20-ra nyertek a támadásban ezúttal gyengébb teljesítményt nyújtó Goli ellen.

Rosszul kezdődött a mérkőzés, hiszen a Goldberger széteső védekezése miatt viszonylag sok gól született, s ezeket többnyire a derecskeiek szerezték.
- Az volt a legnagyobb gond, hogy a középső lövőzónából kaptunk sok gólt, pedig előzetesen felkészültünk erre, tudtuk, hogy a hazaiak elsősorban innen veszélyesek – magyarázta a vezetőedző. – A szünet után megváltoztattuk a védekezésünket, s ezzel egy ideig valamelyest közelebb kerültünk az ellenfélhez, ám aztán visszaállt a korábbi különbség, amit a végéig már nem tudtunk csökkenteni.
A szakvezető a védekezés hiányosságai mellett a gyenge támadásvezetésben látja a vereség okait, amit igazol, hogy a Goli félidőnként mindössze tíz-tíz lőtt gólra volt képes, márpedig ez ezen a szinten kevés. Így aztán nem is meglepő, hogy a mezőnyből ezúttal senkit nem emelt ki Kerékgyártó Zsolt, ellenben a két kapussal, Polgár Katalinnal és Gridnyeva Szvetlanával elégedett volt, különösen az előbbi teljesítményét emelte ki.
Ami pedig a folytatást illeti, a Goldberger a jövő héten a Hódmezővásárhelyt fogadja, s Kerékgyártó Zsolt reményei szerint akkor jobb, összeszedettebb játékot láthatnak majd a szurkolók. Annál is inkább, mert azon a találkozón pontra, esetleg pontokra számít a szakvezető.

(Óbudai Sport)

Openheart Creative Commons License 2008.01.27 0 0 1791
sziasztok! Ezek szerint szerencsésen hazaértetek! meccsen készült fotók: http://derecskekezi.nyiltsziv.fotoalbum.hu/viewpicture/pictureid/1434720
pagare Creative Commons License 2008.01.27 0 0 1790
Voltak ott többen is, csak ők nem a keménymaghoz tartoztak, ergo csendesen, letargiában követték a történéseket. Grat. Remélem mindketten bentmaradunk. :)
Előzmény: Openheart (1788)
pagare Creative Commons License 2008.01.27 0 0 1789

Hatalmas csalódás volt a játékunk. Hangsúlyozom: a játékunk. Ki lehet kapni Derecskén, akár 7-tel is, na de így? Lehangoló volt a meccs, igazából semmi esélyünk nem volt, pedig főleg a 2. félidőben a Derecske is rengeteg hibával játszott. Lett volna tehát esély visszakapaszkodni, de nem úgy, hogy gyermeteg, fantáziátlan módon támadunk (már ha ezt támadójátéknak lehetett nevezni) és határozatlanul, keveset ütközve védekezünk. Na meg úgy semmiképpen nem működik a dolog, hogy 8 percen át képtelenek vagyunk a kapuba találni. Ehhez járult még főleg Gridnyeva részéről egy igen gyenge kapusteljesítmény, szinte alig találkozott a labdával. Már az 1. félidőben lehoztam volna, igaz, a többi csapatrész hasonlóan zsenge teljesítményének ismeretében ez sem sokat lendített volna az ügyön. Az eredmény sajnos még a Golira nézve hízelgő, lehetett volna közte 10 is, ha a biztos előny tudatában nem szórakozza el a Derecske a meccs utolsó 5-10 percét. Ennél csak jobb jöhet!

P.S. Remek a derecskei szurkolótábor. Rendkívül korrekten viselkedtek. Gratulálok nekik.

Openheart Creative Commons License 2008.01.27 0 0 1788
sziasztok! Hát elég gyenge napot fogtatok ki valóban! SZinte csak a cserekapusotok Polgár Katalin dícsérhető! AZért a 14 szurkolónál többet várzunk!
tommy d'angelo Creative Commons License 2008.01.26 0 0 1787
Derecske - Goli 27-20

Csak az eredmény és a statisztika alapján sajnos többen nagyon gyenge napot fogtak ki.
Openheart Creative Commons License 2008.01.26 0 0 1786
Én egyetlen derecskei szurkolóként ott voltam a Sportmaxbeli meccsen és tudom milyen jó volt a hangulat! remélem most is hasonló sportszerű drukkolás lesz! Nagyon jó utat nektek!
Openheart Creative Commons License 2008.01.26 0 0 1785
Szeretettel várunk titeket Derecskén! Sokkal jobb a hangulat, ha mind a két pályára lépő csapatot biztatják szurkolói!
skyvóker Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1784
A Goli honlapon találtam :-)
skyvóker Creative Commons License 2008.01.24 0 0 1783

FIGYELEM! INGYENES SZURKOLÓI BUSZ INDUL DERECSKÉRE!

Korlátozott számban van még hely a Derecskére induló szurkolói buszon.

Az egyik szurkolói buszon, amely szombaton Derecskére indul, korlátozott számban van még hely. Aki szeretne a helyszínen szurkolni a lányainknak, bővebb információért ( indulás ideje, helye) jelentkezzen a szervezőnél, Sirkó Lászlónál az alábbi telefonszámon.

Szervező (Sirkó László) telefonszáma: 06305915527

Jelentkezz a buszra és szurkoljunk minél többen a GOLDBERGERNEK!

V-Man Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1782
az Inárcs ellen kezdetben azok kaptak lehetőséget, akik a bajnokságban kevesebb lehetőséget kapnak, így pl. Tápai Andi irányított a meccs többségében, Rummer Mária volt a ballövő, Minárovics Anita a balszélső, és bár Gridnyeva kezdett, de Szegedi Brigitta is elég sokat a pályán volt. Lehel Erika volt a 2. félidőben a balszélső, és egyáltalán nem játszott a régóta hiányzó Matus Adrienn mellett Vakarcs Krisztina, Burai Edina és Selenka Szilvi sem, gondolom ők kisebb sérülés/betegség miatt.

eredményjelző nem volt, de ha igaz, 35-26 (16-17) lett az eredmény. nagyon sokáig a vendégek vezettek, egy nem garantáltan pontos jegyzet szerint 21-20-nál vezetett először a Goli, és aztán végülis "simán" meg is nyerték, bár most az eredmény másodlagos volt. a kapitány Huszák Niki 2. félidei pályára küldése nagyon meghatározó volt, nélküle eléggé ötlettelenek voltak a támadások, ráadásul csomó gólt is lőtt. játszott Kuti Szandra is a 2. félidőben. Huszák mellett Gráner és Rummer játszott jól szerintem, Forgács meg jól irányította a védelmet szünet után.
lehet mást is ki kellene emelni, de nekem ők maradtak meg fényképezés közben :)
Előzmény: tommy d'angelo (1781)
tommy d'angelo Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1781
Esetleg egy rövid beszámoló ?
Előzmény: V-Man (1780)
V-Man Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1780
tegnap is kiválóan játszott a Bea.
Előzmény: tommy d'angelo (1779)
tommy d'angelo Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1779
Jó a Goli oldalán az interjú !
Na ilyenből kellene több, még több !!
tommy d'angelo Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1778
A lehető legjobb eredmény született !

A következő két meccsen hozzuk a 4 pontot, amire én látok esélyt, akkor az idei minimális célkitűzést úgy gondolom elértük. A benntmaradást.
Előzmény: skyvóker (1771)
skyvóker Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1777
nézegetem a tavalyi és az idei meccseink statisztikáit, és meg kell állapitani, hogy ezekben a kritikus végjátékokban szenzációs mutatóval rendelkezünk. Amikor egy-két gólos különbség volt, vagy döntetlen, rendre mi jöttünk ki jól... Még tavaly a Nagyatád elleni sorsdöntő hazai győzelem utolsó percében nyertünk, Marcaliban akkor egyenlitettünk, Pécsett is jól jöttünk ki, egy góllal behúztuk, idén a Békéscsaba ellen volt szenzációs az utolsó perc ( mi dobtunk egyet,ők kihagyták az időntúli hetest) és most a Debrecen elleni utolsó perc is a mienk volt! Jók az idegeink :-)))
pezsgős mafcos Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1776
Jön a Golihoz Bojana Popovics?
Előzmény: o.j.zsolt (1774)
pagare Creative Commons License 2008.01.18 0 0 1775
Azt írták, hogy ezen a héten kezdik meg a tárgyalásokat az ügyről. Vagy folynak az egyeztetések, vagy már el is haltak...
Előzmény: o.j.zsolt (1772)
o.j.zsolt Creative Commons License 2008.01.18 0 0 1774

"A Golinál merész terveket szövögetnek egy igazi sztárjátékos csapathoz csábításáról."

Előzmény: reális001 (1773)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!