Keresés

Részletes keresés

S Balage Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1315
100*-os szálloda akart lenni :-)
Előzmény: S Balage (1314)
S Balage Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1314
Te melyik időpontot ajánlod?
Nekünk meleg kell, napfény és tenger.

Nekem és a páromnak is jó a főnöke. Ha ma szólunk, hogy holnaptól nem vagyunk 2 hétig nem gond.

Mindenképpen legalább 10 kint töltött napra szeretnénk menni, hogy férjen bele a 2 napos sivatagi túra + pihizés.

Sajnos a pénztárca vastagsága miatt a 100*-os és ezerszeres AI út kilőve. Egy elfogadható árú és színvonalú nyaralásra vágyunk.

Igazából a helyszín is mindegy. Nagyon tetszik Djerba szigete. Imádjuk a szigeteket :-))
Előzmény: Cs.Gizi (1313)
Cs.Gizi Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1313
Hát én benne lennék mert jó utitársak fél siker a nyaralához. De azt hiszem nem egy időpontba megyünk. Mi már voltunk úgy hogy junius 19-én indultunk akkor egy picit a tenger hidegebb, de ez nem problem, de a nap süt ezerrel. Egyik legmelegebb időszekot is ekkor értük meg a szél a sivatag felől fújt és apró homokszemcsékkel "bombázta szerencsétlen " túristákat, de szívesen lennék már én is ott.
Üdv: Gizus
Előzmény: S Balage (1312)
S Balage Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1312
Kedves Gizus!

Írtó rendes tőled, hogy ennyit segitesz nekem!
Remélem meg tudom majd neked hálálni!

Mondjuk kint egy jó koktéllal! :-))
Előzmény: Cs.Gizi (1311)
Cs.Gizi Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1311
Szióka megint én vagyok szétnéztem a texen mert én július 6-7 között keresek utat 10-11-12 naposat last. min.
A kartago utazási irodánál találtam jun. 20 indulással Debrecenből 29900Ft/fő+TAX+BBP+ha van foglalási díj+stornobiztosítás néz utána /wwwkartagotravel.hu/.De az MTV tex 404 old. / www.amazontravel.hu/ 425 old./www.plutotravel.hu/, 455old./ www.m/entholtravel.hu/
Szia: Gizus
Előzmény: S Balage (1310)
S Balage Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1310
Szia!

Nagyon köszi a gyors infókat!
Az általad említett irodák kínálatát átböngészem!

A másik topikot is átböngészem!

Köszönettel: Balage
Előzmény: Cs.Gizi (1307)
Cs.Gizi Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1309
Helló!
Csak saját tapasztalat mi volt amikor vittünk ki a kutyát sem érdekli, semmit nem kértek. -----------igaz már odafele átmentünk a vámon és csak utána jutott eszünkbe, hogy kéne igazolás. Semmi gondunk nem volt hazafelé sem sem a tunéziai sem a magyar vámosokkal. Ez már mindennapi tárgy. Az elektromos hűtőtáska az jobban érdekelte őket, hogy mi van benne, mondtuk mi lenne kaja---erre elmosolyodott és intet, hogyí menjünk tovább. Kamerára visszatérve lent felejtettük bejelentkezéskor a recepció mellett és vagy 5 perc múlva kopogtattak és hozták a kamerát hogy a miénk-e mert valaki lentfelejtette. Ennyit az arabok becsületességéről és a lopásról.
ezért is zártuk annyira szívünkbe ezt az országot és népet.
Gizus
Előzmény: moncsi0508 (1308)
moncsi0508 Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1308

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, tényleg kell igazolás arról, hogy kamerát viszel ki. Már egy régebbi hozzászólásban olvastam, csak senki nem válaszolt rá.

Köszönöm segítségeteket!

Cs.Gizi Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1307
Szióka!
A tenger általában délelőtt nyugodt tapasztalataim szerint. Délután van amikor hullámzik a fiam ezt élvezi imád a hullámok alá bebujni és átuszni alattuk.
A last minutos utakra én most hosszabtávon a Slim Reisen honlapját ajánlom figyelmedbe 15 nap 79900Ft/főtől vagy a Taurus Reisen utazási iroda RTL telex nem tudom pontosan hanyadik oldalát itt is Jenine szállodát tavaly itt nyaraltunk igaz a tengerpart keskeny de a kaja a szálloda szép és tiszta. Ha további infó kell amire tudok szívesen válaszolok de figyelmedbe ajánlom a Tunézia élmények topik olvasgatását sok hasznos info van rajta.
Magamról annyit én Miskolci vagyok és 5 ször voltunk Tunéziába 4 helyen 3 városban Mahdia Sousse hammamet, mindig 3 csilis szállodában és hosszas mérlegelés után de mindig megfelelő szállást választva.A Jinen egy kicsit távolabb van Soussetól de taxival naponta akár többször sem akadály bemenni, csendes a légkondi pedig príma.
Szia:Gizus
Előzmény: S Balage (1306)
S Balage Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1306
Egy talán bugyuta kérdés:

Tunéziában milyen a tenger? Mármint úgy értem, hogy hullámzik, vagy olyan, mint egy tükör? Érdemes sznorizni?

Balage
Előzmény: Cs.Gizi (1302)
S Balage Creative Commons License 2006.06.06 0 0 1305
Szia!

Igazság szerint nekünk mind1, mikor utazunk. (Eddig mindig előre foglaltunk, de most egy last m. utat sem ellenzük. Az sem gond, ha 2 nap van az indulásig :-)
Nyarat akarunk, meleget, napfényt, tengert.

Mivel Nyíregyi vagyok, a párom meg Debreceni, így a legjobb az lenne, ha Debrecenből menne a gép.

Azt sem tudjuk még, hogy a kontinens, vagy a sziget.
A sivatagi túra biztos szerepelne a programunkban!

Köszi minden segítséget, és ha van infód, akkor szívesen veszem.

Előzmény: Cs.Gizi (1302)
mayogirl85 Creative Commons License 2006.06.05 0 0 1304

köszi ezzel sokat segítetttél....ne menj oda baszki fogadd el ami van csak tudod átvágva érezzük magunkat....de most már mind 1!sajnos a karthago tours-ra nagyon sok a panasz az utóbbi idöben...csak csöndben vannak...szervezés és egyéb dolgok....!és szarnak az utasaikra szó szerint...ezt sajnos több utazási irodábol tudtuk meg igy utólag...akik a partnereik...!!!

Előzmény: lklara (1299)
Cs.Gizi Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1303
Szia ! Most olvasgattam vissza a topikban a dollárt mindenhol egyformán váltják mivel a szállodákban és a reptéren is ugyan az az árfolyam a szállodában az aprót elvárják borravalónak, van ahol máér lesem számolja. Ajánlom váltás előtt mindig számold ki mennyi pénzt kell kapnod. Gizus
Előzmény: Boldy30 (1259)
Cs.Gizi Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1302
Hellóka!
Véleméyem szerint a kontinens mozgalmasabb a kirándulások miatt is. Ha jól emlékszem mások beszámolójára a sivatagi túra 140TD volt. A 15 napos nyaralásra nagyon jó a 79.900FT, én is találtam más irodánál de tízezerrel drágábban. Mikortól utaznátok június ? Hammamatbe már voltunk a Yasmine részen a Nozha Beach-ben gyönyörű volt a tengerpart. Innen taxival elmehetsz Nabulba nagyon jól lehet vásárólni, a fazekasság központja, a taxi 5-6TD volt. Van akva park is Yasmine Hammamaetbe. Gizus
Előzmény: S Balage (1280)
tzsch Creative Commons License 2006.06.04 0 0 1301
Kedden jöttek haza a kolléganőim Djeráról. Előző nap még 40 fok volt, a tenger pedig 27 fokos!!!! Azt mondják szörnyű volt szembesülni a hazai időjárással.
Előzmény: szemirah (1297)
lklara Creative Commons License 2006.06.03 0 0 1299

minden topikot megszórtál ezzel? tudomásul kell venni, hogy az első és utolsó nap az utazásé, ez mindenhol igy van, még a neckermannál is, de ha egyénileg szervezel, akkor is a gép indulásához vagy kötve.

ez minden utazási szerződésben benne van. próbálj meg pozitivan hozzáállni, mert tönkrevágod az egész nyaralásod. pl. milyen jó hogy korán hazaérkezel és van időd munka előtt mosni stb. az itthoni dolgokat elintézni. mi voltunk otp travellel, és késett a gép vagy 3 órát mallorcáról, mégse az irodát hibáztattuk, ez sajnos benne van a pakliban. olyan hihetetlenül nagy a charterforgalom nyáron, hogy gond a gépek fogadása, inditása, mert teljesen telitettek a légterek, ezért vannak a hajnali, késő esti indulások és a késések is a legtöbb esetben.

üdv

klara

Előzmény: mayogirl85 (1298)
mayogirl85 Creative Commons License 2006.06.03 0 0 1298
Sziasztok!
Mi még el sem utaztunk (Tunéziába) a Karthago tourssal, de már most elégedetlenek vagyunk, SŐT felháborítónak tartom azt, hogy a haza hajnali 5kor indul a gépünk! Pedig mikor lefoglaltuk, akkor még nem erről volt szó! (Tudjuk, hogy változtathatnak, de ennyit...!?) Ott viszont délután 6ra érkezünk! Így a kifizetett 8 nap helyett kb 6 és fél napot tölthetünk el nem kevés pénzért!!!! És mindenki arra hivatkozik, hogy nem tehetnek róla és nem lehet mit csinálni!!!
szemirah Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1297
juni 23-án milyen idő van Djerbán? Milyen meleg a víz?
szemirah Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1296

annyira nem fontos a cipő, csak vicc volt, de a homok tényleg elég meleg.

Mi augusztus végén voltunk, akkor volt kb. 40 fok. Szerintem 30-40 fok körül lesz akkor is. Valami sapkaféle mindig kell, mert eléggé süt a nap (felhő NINCS, árnyékos hely is csak kevés, föleg, ha sétálgattok).

A part nagyon szép homokos, se kis kavicsok, se kis meduzák a vizben (én Sousseban találkoztam icipici meduzákkal, amilyen picik, olyan bosszantoak, mert azért fájdalmas tud lenni, ha minden lépésnél belédcsip egy-kettő). De Hammametben eggyel se találkoztam.

Előzmény: S Balage (1295)
S Balage Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1295
Köszi a segítséget!

Van vizicipőnk, gondolom az nem árt ha az emberen van.
megnyugtató, hogy nincs ázvágás szaga a 80 ezernek.

Még annyi kérdésem lenne, hogy június 20 körül milyen időre lehet számítani?

Előzmény: szemirah (1294)
szemirah Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1294

mi is félpanzión voltunk, de nem is kellett volna több, mondjuk inni adhattak volna, de van a közelben és a szállodában is (kicsit drágább) néhány bolt, ugyhogy az is megoldhato, ebédet meg mindig máshol ettünk, ez még jobb is volt igy, legalább nem kellett visszasietni a szállodába, hogy le ne késsük az ebédet.

Szerintem ez egy nagyon jó szálloda és még a tengerpart is szép itt, igaz át kell menni egy úton, hogy odajuss, de ez csak pár lépés és máris ottvagy a homokon, ami olyan forro, hogy innen csak futva tudod megközelíteni a vizet :-)))

(na jó ha van egy papucsod, vag yjól bírod a meleget, még sétálhatsz is a parton)

Előzmény: S Balage (1290)
szemirah Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1293

szerintem is reális ez az ár

681109 Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1292
teljesen reális ár, mi 8 napot voltunk félpanzióval, szintén *** és 33.900 + illeték volt last minute
681109 Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1291

olyannak ismersz?

szerintem itt senki nem utál ki senkit sehonnan: közös bennünk, h. mind szeretünk utazni :)))

Előzmény: S Balage (1289)
S Balage Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1290
Karthago honlapja
Akciós utak
Ország választóban kiválasztod Tunézi -HAmmamet
Frissítés

Hotel Prima Life Safa *** 79900 Ft/fõ Félpanzió 15 nap

Előzmény: szemirah (1287)
S Balage Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1289
A te nicked is ismerős valahonnan! :-)))

Te sosem kotyogsz bele!!! Mindig kíváncsian olvasom, amit írsz!
Azért a másik topikból nem utálsz ki??????
Előzmény: 681109 (1288)
681109 Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1288

bocs, hogy belekotyogok, de ismerősnek tűnt a név:)

szerintem inkább a kontinens - márcsak a nagyobb választék miatt is (város, szálloda)

djerba előnye: közelebb van a sivatagi túrához (de egyben ez a hátránya is lehet, mert útközben egy csomó érdekes dolgot látsz) + melegebb van, bár ez csak elő- és utószonban lényeges

Előzmény: S Balage (1286)
szemirah Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1287

Nem sikerült megnéznem.

Inkább ird le, hogy melyik szállodát, mikor és mennyiért nézted ki.

Előzmény: S Balage (1286)
S Balage Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1286
Nem bántasz meg!
Én is ezt mondtam neki, hogy akinek ennyi esze van.....

Néztem! Karthago indít Debrecenből is.

Ehhez mit szólsz:
http://www.kartagotours.hu/lastminute.asp
A 15 naposért nem túl olcsó az???
Előzmény: szemirah (1285)
szemirah Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1285

Biztos indítanak, legalábbis tavaly mentek onnan is! de utána kéne nézni, de én a karthagora emlékszem!

Nem akarom bántani a barátod, de ha valaki ezt mondja Tunéziárol, az nem is látta igazán, ez egy teljesen más világ.

Csak a bazárokban kell vigyázni, de ha ügyes vagy nagyon érdekes lehet az alkudozás. Én páldául egy nyakláncot vette 130 TDN helyett 30 TDN-ért. Nagyon vicces játék velük alkudozni, bár néha tényleg erőszakosak kicsit.

Még egy tipp (ezzel te leszel a király Tunéziában): tanolj meg egy-két arab szót! Nagyon fog tetszeni nekik! A magyarokat amúgy is nagyon szeretik.

Pl.: sukran - köszönöm

marhaba- szia

lá - nem

naam - igen

Előzmény: S Balage (1284)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!