Neked ez a véleményed, nekem nem, elismerve a tudásod és tapasztalatod, akkor sem húznám le feleslegesen és minden alapn nélkül a másik cuccát, nem korrekt...
végkiárusítás!!!! helyhiány miatt, minden méretben, márkás használt téli-nyárigumi-felni-2000Ft/db gyári dísztárcsa 1500Ft/db (1db külőn is elvihető) amíg a készlet tart (csak telefonon) 06-70-269-90-11 postai utánvétellel is
úgy beszélek róluk ahogy kell, 150ezer nagyon tisztes futásteljesítmény de ilet már csak a kukába raknák nem hirdetésbe, anélkül hogy látnám, kézbe venném. hidd el vége van. ja és honnan tudom? lassan negyven éve autójavítással foglalkozom........
Nem akarok vitát nyitni, de első beírásra úgy beszélsz a gátlórókról, mintha tudnád, hogy milyenek, jóllehet nem használtad őket, nem vezetted azt a kocsit, amiben voltak, nem látsz beléjük, nem Te tetted bele azt a 150e-t, hidd el, hogy nem árulok rossz dolgot, valótlant nem írnék le... :-) Más portékáját alaptalanul én nem szapulnám...
Az ajánlatot és a jókívánságot köszi :-) gátló egy darabig nem kell :-) egyébként ez az a sárga koni, amit korábban is hirdettél?
Ja, a tárcsát meg csak azért hoztam fel, mert én pl. nem szívesen hirdetnék úgy cuccost, hogy előtte nem pucolom meg, különösen egy dísztácsánál, aminél szerinted is épp a külső számít... :-)
csak tudod míg egy dísztárcsának ha nem repedt/karcos, mindegy hogy mennyit forgott, nem szédül el. (kosz lemosható) ellentétben a gátlóval aminek a belseje kikopik, az olaj felforr, megsül benne, hiába csill-vill kívülről, belül meg halott. sok szerencsét az eladáshoz.
esetleg nem érdekel egy az ugyanezekhez a típusokhoz való állítható keménységű KONI elsőszett 3cm ültetésű rugókkal alig 40e km-el?
Az utóddal, az új pont egynapos volt, de hála a jó égnek nem lett semmi baja, le lett csekkolva, nem húz, nem görbült, hajlott el semmi, megúszta. Na akkor lettem volna kiakadva, ha valami gebaszt csinál (a felnin kívül) :-)
Köszöm, hogy ennyire foglalkoztat mindenkit a gátló. :-)
Nem elírás, 150.000 km, korrektül megmondom, hogy ennyit ment. Most írhatnám, hogy csak hetvenezret, de minek. Ennyit ment, ha kell valakinek megveszi, ha nem kell, nem. Visziont télleg nagyon jó állapotban vannak. Kéretik nem fikázni... :-)
:-D Egyébként, aki tízezret ad négy "ingyen-kosszal" árult dísztárcsáért, az biztos megveszi ezt is. :-D
Eladó sorba kerültek egy Toldeo 1.8T eredeti gyári Monroe gátlói és rugói.
150.000 km-t mentek, de kitűnő állapotban vannak.
Jó minden VW konszernes azonos padlólemezű kocsira (Octavia I, IV Golf, Bora, Leon), elvileg 15-20mm-t ültet is (kivéve 1.8T és V5 motorral szerelteknél)