Keresés

Részletes keresés

Liquid_FX Creative Commons License 2000.07.09 0 0 297
Hali!

Pokemon bizonyhogy lesz, lentebb- pár hónapja- még az egyik honosítója is irogatott ide, tanácsot kérve anime ügyben...
Aki mondjuk látta már anno domini az rtl2-ön, az tudja, hogy sok jót nem lehet várni tőle. A Pokemon igen fiatal gyermkeknek készül, és egy bizonyos életkoron felül szvsz nem lehet sokáig bírni... egyszóval nem ezzel fog bekövetkezni a Nagy Magyar Anime Forradalom. :)
Másrészről meg ez a gonosz epilepsziasorozat, ergo kapásból betiltják, mint fiatalokraveszélyest. :)

üdv: liquid

-Tequila- Creative Commons License 2000.07.09 0 0 296
Csá!! Én épp töltök le róla....
Nyekk Creative Commons License 2000.07.09 0 0 295
Hali embrek!

Nem tudtok valamit a Blazeartsrol, nalam mar ket napja nem megy :(
Nalatok muxik?

Nyekk

-Tequila- Creative Commons License 2000.07.09 0 0 294
Na hali!!! Igen Lehet hogy nagy szemük volt a Trans... -ban is de az max koppintás és kész.. ez 100% hogy az Amcsi... ami nem jelent hogy szaar!! Most egy kicsit a Pokemonról. Szóval igazság az hogy nem az isten halesz hanemlesz... nem lesz baj, márcsak azért sem mert ez egyténleg olyan sorozat ami gyerekeknek készült és le lehet adni normális idöben. Igazság az, hogy sokat én se tudok róla mert németül nem tudok és hát ennyi. Javitsatok ki ha rosszúl tudok valamit. szal van ez a kiccsávó pár gömböcskével amibenezek a "szörnyek" vannak, ahogy már valahol emlitette valaki Poket Monster -ek. és ezeket harcoltatják és ezért kitüzőket kap a srác és köszben megold olyan dolgokat mint családi vita meg satöbbi... Szóval nem egy nagy durranás. De legalább nincs mit cenzúrázni benne... Meg a másik, hogy mi magyarok f*szér a franciáktól vesszük a rajzfilmeket, amikor mindenki más képes Angliából vagy épp Japánbó szerezni a cuccost... (igaz a magyarok is megvágnák...)
Nyekk Creative Commons License 2000.07.08 0 0 293
Na, az elozot inkabb leadom megegyszer, mert olvashatatlan. Elnezest kerek mindenkitol!
---
Nem tudom hallottatok-e, de valamelyik R*L-klubos musorvezeto(talan a Pokriize Monika) azt rebesgette, hogy lesz naluk Pokemon. En a Pokemonbol egy nemet adon lattam egy par reszt, es azthiszem eleg jonak tunik. Na persze azt meg el lehet szurni...:)

Egyebkent az en elso animeim szinten a Dragonball, es a Sailormoon voltak, akkor meg en sem tudtam mi az az anime, azt csak azota tudom, miota van netem, es utananeztem egy picit. Ahogyan Tequila is irta, kb mindenki korulottem, aki az R*L-klubbon latta az emlitett sorozatokat, bolondnak nezett, hogy ilyen idos koromban meg "meset" nezek. Persze en is sokat szidtam a szinkront, de aztan ez-van-ezt-kell-szeretni alapon belenyugodtam, es szorgalmasan vettem videora a Dragonballt is, meg a Sailormoont is. Azota a gyujtemenybol mar csak a 17 SM kazetta van, meg a DBZ eleje, a tobbi Dragonballt szethordtak az ismerosok, mert ugye amit betiltanak, abban csak lehet valami :) kb. ennyi.

Azota sok animet lattam mar pl:DNA^2, Video Girl Ai, KoDoCha, Tenchi Muyo in Love, NGE, Memories, Nausicaa, Magic Kniths Rayearth, stb...szoval azthiszem jo uton haladok afele, hogy igazi otaku legyek :)
---

Es a vegere egy kis ekezetteszt: áéíóűőúüöÁÉÍÓÚŰŐÜÖ
és mégegyszer bocsi.

Nyekk

Nyekk Creative Commons License 2000.07.08 0 0 292
Jezusom, ugy latom nem eszi meg az ekezeteimet, legkozelebb kihagyom oket
Nyekk Creative Commons License 2000.07.08 0 0 291
Na Hello mindenki.

Nem tudom hallottátok-e, de valamelyik R*L-klubos müsorvezetö(talán a Pokriizé Mónika) azt rebesgette, hogy lesz náluk Pokémon. Én a Pokémonból egy német adón láttan egy pár részt, és azthiszem elég jónak tunik. Na persze azt még el lehet szúrni...:)

Egyébként az én elso animeim szintén a Dragonball, és a Sailormoon voltak, akkor még én sem tudtam mi az az anime, azt csak azóta tudom, mióta van netem, és utánanéztem egy picit. Ahogyan Tequila is irta, kb mindenki körülöttem, aki az R*L-klubbon látta az emlitett sorozatokat, bolondnak nézett, hogy ilyen idos koromban még "mesét" nézek. Persze én is sokat szidtam a szinkron, de aztán ez-van-ezt-kell-szeretni alapon belenyugodtam, és szorgalmasan vettem videora a Dragonballt is, meg a Sailormoont is. Azóta a gyujteménybol már csak 17 SM kazetta van, meg a DBZ eleje, a többi Dragonballt széthordták az ismerosök, mert ugya amit betiltanak, abban csak lehet valami :) Szóval kb. ennyi.

Azóta sok animet lattam már pl:DNA^2, Video Girl Ai, KoDoCha, Tenchi Muyo in Love, NGE, Memories, Nausicaa, Magic Kniths Rayearth, stb...szóval azthiszem jó úton haladok afelé, hogy igazi otaku legyek :)

Nyekk

Sefi Creative Commons License 2000.07.08 0 0 290
Nekem az egyik Ős animés haverom azt mondta,hogy az.Szerintem is bár nem lehet tudni,ahoz mégegyszer meg köne nézni.Lehet,hogy csak a forgalmazója amerikai.De azé a kölöknek egy kicsit túúl nagyok voltak a szemei.
-Tequila- Creative Commons License 2000.07.08 0 0 289
Lécci egyet azért szögezzünk le a Transformers az soha nem volt MANGA se ANIME se és soha nem látott japán kezeket egy az egyben Amcsi. Azt nem mondom hogy rosz csak nem MangaAnime. A robot hasonloság meg van de akkor én inkább Gundam mellett vagyok igaz ott azért nem önnálóak a robotok de az izig vérig ANIME. Egyébként meg én abba gondoltam belemostanság, hogy aki lehurrogja a mangát az valószínüleg elöször ilyet a magyar RTLKLUB -on látott :))). Egyébként ti azt mondtátok hogy a szinkron még jó lett volna, de azér ne essünk túlzásba Gohan -nak milyen hangja volt mááá... kapartam a falat amikor megszólalt. Egyébként ilyen manga jó hozzállás viszonylatba a Spnyolokat tisztelem, nekem van egy Spanyol DBZ episodeom ill múvim :) a Janemba -s ha mond ez nektek valamit... tudjátok amikor a túlvilágon küzdenek azzal a sárga dagi genyóval... amikor elöször nyomnak Fusiont Vegeta meg Gokou... na mit részletezem én itt úgy is tudjátok... szóval Mult nmyáron spanyolországban nyaraltam és ott bármikor bekapcsoltam a tévét átlag valamelyik csatornán ment valami MangaAnime... és nem éjfél után hanem 8-10 óra körül, meg reggel 8 óra körül meg ilyenek ezzel szembe mi magyarok.... ááááá. Nem rekllámozni akarom a Betilt...a Db -t topikot de ott aztán szétröhögtem az agyamat azon a csákón aki meg akarta magyarázni, hogy hyperaktiv lesz a kölke tőle :)))),bár az volt a baj hogy a többiek meg lehülyézték egy az egyben és csak utánna próbálták megmagyarázni neki szal ez igy csak egy jó vigjáték volt semmi más, na de má ku*a sokat irtam meg minden és másnak is hagyok helyet csak én igy késön száltam be ebbe a fórumosdiba és igy van lemaradásom abeszélgetésbe... igy most pótlom :))))na Bye majd még irok
MacFly Creative Commons License 2000.07.07 0 0 288
"De a mocskos V*** leállt a videók forgalmazásával"
ezert meg nem kellett volna eltenni lab alol a vezerigazgatot... :)
Előzmény: Sefi (287)
Sefi Creative Commons License 2000.07.07 0 0 287
Nekem az első a Gall Force volt,Olyan 8 évvel ezelött,igaz akkor még azt se tudtam,hogy mi az a Manga.Aztán láttam még egy párat.Macross
,Dallos,Trnsformers:),Meg amit magyarba forgalmazott a V***.Ezekről is csak utólag derült ki hogy Anime.Aztán 95 ben,kezembe került egy 5**Kbyte.Itt tanultam meg a Manga szót.Akkor már elkezdtem keresni a cuccokat.De a mocskos V*** leállt a videók forgalmazásával.Az Anime szót meg csak 99 ben ismertem meg.(addigra tulestem olyan dolgokon hogy Dragonball meg Sailormoon)Megismerkedtem egy csávóval,aki totál Anime fan volt.És állandoan nyomta dumát,hogy neki legalább 50 kazettája van és milyen állat ez az egész.(sajnos azóta se találkoztam vele).Aztán egy évig nem láttam Anime-t(kivéve a La blue girl-t):).És itt jött a fordulat,2000.Megtaláltam ezt a Fórumot,és addig nem hagytam abba amig egy személy föl nem ajánlotta,hogy leírja nekem cd-re az Nge-t(áldva legyen a neve Son Goku barárunknak),aztán a Ghost in the shell stb...
Slayers ből csak a Great-et láttam.(nagyon állat)
Amit szívesen megnéznék még az a Record of Lodoss War és Heroic Legend od Arislan.Meg még sok egyéb mást is...:)

-Tequila- Creative Commons License 2000.07.07 0 0 286
Csá ALL!!! Már rég óta olvasgatlak titeket... szaar duma na mind1. Szóval király téma király cuccok csak ngyon az NGE -be vagytok esve ami ugyan nem baj mert nagyon király csak ezenkivül van sok jó más is. Igaz lehet nem olyan komoly téma, de néha jót röhögni jobb... Gondolok én itt pl a Dragon Half -ra nekem ez volt az első anime -om amit láttam és valószinüleg ezért szeretem annyira de ez télleg cool. A Slayers se pite az meg a második volt... Télleg ti mit láttatok elsőnek... megaztán ott van a jó öreg Tenchi Muyo is, vagy egy kicsit más témából a Lunatic Night aminek ugyan sokértelme nincs de széjjelröhögöd az agyadat ha végignézed meg aztán vannak benne kellemes jelenetek is vagy inkább nagyrészt az... vagy nevezzem perverznek... inkább kellemes :)). Huha mijó volt még. Hát igen Ninja Scroll. vagy pl egy 3x3 eyes aminek sajnos amiböl csak pár részt láttam... naaztán a Ghost in The Shell, Macross, Gundam... Na igy egyenlöre mára ennyi amit viszont kérek válasszatok most valami mást és vesézzétek- zük ki azt, mert ugyan tudom hogy ugy vagytok hogy az NGE röl nem lehet eleget beszélni, de akkor nyissatok egy olyan topikot :))... Na most már sokat irtam körülnézek még a világhálón megminden, aztán meg már várom hogy vége legyen mert fél kettöig itt kell dolgozni... JÓ MUNKA MI ??? nekem is teccene ha nem lenne megköttve a kezem és nem lenne letiltva az a k**** irc port meg a telnet port se... na mind1 ez se olyan szörnyű ugye??? na BÉKA veletek meg minden majd irokmég ha lesz valami megmozdulás aztán megyek haza aztán töltöm le tovább a cuccosokat... mert itt ugyan bérelt vonal van és 50Kbyte/sec -cel jön le a cucc de sokat nem érek vele mert ugy se tudom hazavinni... Na de mit panaszkodok én itt van ember aki azt se tudja mi az a NET én meg itt ááá na mind1 télleg megyek... vagy nem... najo egyébként én határozott ember vagyok... vagy nem... vagy mégis, de lehetséges hogy tulajdonképpen nem de valószinüleg OTT. Aki még nem aludt el annak Byezz egyébként nem vagyok ilyen hülye mint amilyennek kinézek, mert aki a MANGA -t szereti rossz ember nemlehetm, meg hülye se, na ha találtatok más animot beszéljünk arrol most, aztán majd váltunk megint mert ez már egyhangú. Abból áltt itt az egész hogy NGE -t eleinte látta pár ember istenitette aztán ezért megnézték a többiek is és ők istenitették aztán azóta ez megy... Ja de b*sszatok le ha nincs igazam komolyan csak probálkoztam UJ szint vinni a témába...najo a vége felé már kezd átmenni GiTS-be... na Bye mindenki
Sefi Creative Commons License 2000.07.06 0 0 285
Éppen most kaptam meg a Gamestart és mit látok,egy képen,ha nem két Neon Genesis Evangelion-poszter azt hittem,hogy a gamestar hirtelen jó útra tért közben csak egy fotó volt a Looking Glass irodájából(thief,thief2,ultima underworld)ami éppen most jelentette be,hogy nem csinál több játékot(részvézem)De akkor is jó volt,hogy szerepelt a Nge a gamestarban.
-tarkus Creative Commons License 2000.07.04 0 0 284
grobs_
DVD-rip ügyben írd le mire van szükséged. Progi, módszer vagy más?
Mit rippelnél?
Előzmény: grobs_ (283)
grobs_ Creative Commons License 2000.07.04 0 0 283
Hello!!!

DaLe : szerintem kezd el feltolteni valahova :o)
Ha tud valaki segiteni dvd rip ugyben az ne habozzon. Szeretnek osszerakni nehanyat. thx

grobs

Előzmény: DaLe (282)
DaLe Creative Commons License 2000.07.04 0 0 282
Grobs, kösz a Symphonyt.

Egy kicsit off:
Ha tetszett a DNA2 nyitószáma, megvan az együttes (L'Arc-en-Ciel) első 7 albuma.
Több érdeklödő esetén felteszem valahova.

Üdv.

-tarkus Creative Commons License 2000.07.03 0 0 281
Mi van? Mindenki nyaral?
Sefi Creative Commons License 2000.06.30 0 0 280
Stein:dobtam egy Brief-et
Stein_ Creative Commons License 2000.06.30 0 0 279
Multkorjában már küldtem neki levelet, de még nem válaszolt. Sebaj elöbb utóbb megoldódik a dolog... Legfeljebb most már tényleg kénytelen lesze proxy mögé húzódni :)
Előzmény: -tarkus (278)
-tarkus Creative Commons License 2000.06.30 0 0 278
Fordulj Einonhoz. einon@very.rulez.org vagy ilyesmi, lentebb találsz tőle hozzászólást, ott megvan az emilje is.
Előzmény: Stein_ (277)
Stein_ Creative Commons License 2000.06.30 0 0 277
Kösz, ez így világos, csak mint említettem tudom, hogy honnét. A gond a már lentebb említett megszorításokkal van, és mivel nekem csak mezei IPm van, így én nem tudok belépni. Ebben nem tudna valaki segélyezni rajtam?
Szépen visszaírja a következőt:
530 "*@***.***.***.***" is not valid for the account specified.

Előzmény: -tarkus (276)
-tarkus Creative Commons License 2000.06.29 0 0 276
Stein_ otaku!

ftp progival így:
blazearts.com:31531 (ez utóbbi a port száma)
usr: anime
pwd: anime

browserrel pedig így:
Klikk ide

Előzmény: Stein_ (275)
Stein_ Creative Commons License 2000.06.29 0 0 275
Hello!

Még új vagyok az animeok világában.
Azt tudom, hogy honnan lehet letölteni, csak sajna hozzáférni nem tudok. :(
Tehát: HELP!

-tarkus Creative Commons License 2000.06.29 0 0 274
Hali mindenki!

Letölthető a Ninja Scroll DIVX magyar és angol felirattal, japán szinkronnal! Csak 300 MB!

Tudjátok, hol keressétek....

BMÁ Creative Commons License 2000.06.28 0 0 273
Nem tudna valaki ideírni egy címet/linket, ahonann esetleg tudnék leszedni scannelt Ghost in the Shell mangát? Előre is kösz.
grobs_ Creative Commons License 2000.06.26 0 0 272
Hello!!!

Fent volt a symphony, csak valaki torolte ... ha nem felejtem el akkor holnap visszatesszem.

grobs

Előzmény: DaLe (271)
DaLe Creative Commons License 2000.06.26 0 0 271
Raktam fel egy NGE válogatást a blazearts-ra,(Yoko Takahashi - Li-La) csak hogy teljes legyen.

MacFly:
Mivel még nem került fel az maradék Symphony album, érdekelne a "minden más megoldás", mondjuk az eredeti forrásod címe.

Liquid_FX Creative Commons License 2000.06.24 0 0 270
Hali!

Nyekk:az ajánlat áll továbbra is természetesen, a jövő hét mondjuk nekem sem túl szerencsés, inkább julius eleje-közepe.
lsomosi@hotmail.com : időpont egyeztetés céljából ide írj.

üdv: liquid

-tarkus Creative Commons License 2000.06.24 0 0 269
Nyekk

Jók lettek a magyar elnezések? (vapor stb.)
Nausicaa-nak nincs testvére. Valamit félreérthettél. Asbelnek - a pejitei fiúnak - van testvére, mégpedig Rastel, aki a film elején a lehuzant óriásgépen utazik rabként. Rastel és Asbel anyja nagyon hasonlít Nausicaa anyjára, aki nyilván már nem él.

Egy barátom nekikezdett a Laputa fordításának, ha belefárad, majd folytatom. A héten kaptam meg a Ninja Scroll DVD-t. Rövidesen rippelem és fordítom. A film nekem nagyon tetszett, bár cselekményben elmarad a a Miyazaki-féle eposzoktól, de nem is az a célja. Ez egy sokkal egyszerűbb történet a jó és a rossz harcáról, lenyűgözően látványos harci jelenetekkel. Az animáció hihetetlenül kidolgozott.
A Ninja Scroll után következik a Mononoke Hime...

Előzmény: Nyekk (268)
Nyekk Creative Commons License 2000.06.23 0 0 268
Hali!

Liquid: Ha áll még az ajánlatod a másolással kapcsolatban, és ráérsz mostanában, akkor megbeszélhetnénk, valamikor elmennék egy kis anime adagért :))
Igaz, most minimum egy hétig nyaralok, szóval én valamikor július környékén gondoltam.

-tarkus: Nagyon tettszett a nausicaa, meg persze a felírat is :) Tudok egy kicsit angolul, de a magyar felírat nélkül valószínű nem értettem volna a film nagyrészét. Egy valamit mondjon el valaki: Kinek az ikertestvére nausicaa? annak a lánynak, aki lezuhan a nagy repülőgéppel? Hol az anyja?

Nyekk

Ui: tarkus, ha tervezel mostanában fordítani még valamit, mi lesz az?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!