Mivel nem tudott senki segíteni tegnapi nap elmentem Kosdra. Rengeteg gyönyörű barack van de még nem kezdődött az akció! Pontosítani nem tudtam mert már 16 órakor bezárnak és én késöbb jártam arra.
Voltunk Szedni magunk.
31,5 kg-ot hárman lekaptunk kb. két óra alatt.
Hááááát... Én évek óta nem voltam Budakalászon, és most megrökönyödtem, mert elhanyagolt az eperföld.
A bal hátsó sarok van tele gyümölccsel, ott érdemes keresgélni. Alaposan meg is szedték, nagyon kellett a szép érettet, nagyot nézegetni.
Nem vagyok túl elégedett, ráadásul disznómódon számolta a fickó. 10 kg/250 Ft, és a férjem visszament rekeszekért a kocsihoz, mert először pesszimisták voltunk, de belejöttünk, és úgy gondoltuk, hogy sokat szedünk mégis. A mérésnél az első göngyölegben nem volt meg a 10 kg, csak 8,15 dkg, ezért 270-et blokkolt, a következőben 23 kg volt, azt már 250-ben számolta. Nem az a pár forint, de mégis szólhatott volna, hogy rakjunk át két kilót.
Már lefagyasztottuk a felét! Gyönyörűséges, és teleettük magunkat!
Tuti biztos, ma azt mondták telefonon, hogy mindkét helyen (Csepel, Budakalász) három hétre saccolják az akciót., és hétvégén 270/kg lesz az ár. Sok. :(((
Csepelen az Erdbeerland-nál már állítólag tegnap óta van, az infó szerint 260 Ft/kg áron.
Ugyanennek a cégnek van Budakalászon is epreskertje, ha esetleg a közelebb esne Hozzád.
A 26/368-000 -as telefonszámon lehet egyébként érdeklődni.
VTM, köszi, valahogy megpróbálok telefonszámot keresni, szerinted már most is lehet menni? Elég gáz, ha én beállítok kosarakkal, nagymamival felszerelve, hogy namármost én barackot akarok szedni, kérem szépen... :)
Huh, bővebbet nem nagyon tudok, bocsi. Néztem az újságot, most pont nem hirdetik, pedig gyakran szokták. Egyik kollégám szülei voltak, csak ő éppen szabin van. Ha megtudok valahonnan valamit, azért beírom...
Siófokon rendszeresen van őszi-, sárgabarack akció. Sárgabarackot 150 Ft-ért lehetett elvinni úgy, hogy nem is kellett megszedni. "Szedd magad" még olcsóbb volt.