Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83963
valahol ott van,a gárda,a zsidok,a cigányok és a gyurcsán alatt,a mad max filmekkel karöltve.

Tényleg,ma volt a TCM-en a mad max.:-)

Jövő héten meg tervezem hogy elmegyek megnézni egy magnox rekatort,meg a mad max eredeti interceptorát:-))))
Előzmény: advocatusdiaboli (83961)
Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83962

Eddig azt hittem, ez a topik se pro se kontra nem Izraelről szól. Rengeteg szép topik van az indexen, ahol meg lehet vitatni a zsidóságot, az antiszemitizmust, a cionizmust, Izraelt, Palesztinát meg a franc tudja még mit nem.

 

Akit az energia(válság) érdekel, aligha arra kíváncsi, hogy mire (nem) bizonyíték x állam/népcsoport léte vagy nemléte. Akit nem az energia(válság) érdekel, az könnyűszerrel tud másik topikot választani... sok van.

 

Ez volt az oka annak, hogy mindent moderáltam a blogon, ami akár csak a közelébe is ment az önmagáért való aktuálpolitizálásak és a páratlan rassz-elméleteknek. Ugyanazt csináljátok, mint a kereskedelmi televíziózás: akármi is a téma, mindenképpen a reklámról szól és a reklámért létezik az egész.

 

Ki tud hozzászólni az orosz földgázmezők témájához? LNG-terminálok? Vajon mi történik azokkal az amerikai cégekkel, amelyek földgázban utaz(ná)nak? Ha a katari, nigériai, algériai, jemieni, indoznéz és orosz cseppfolyósítók lenyomják az árakat 1-2 évre, mi lesz a 2011-re feléledő kereslet hazai kielégítésével? A norvégok meddig akarják pótolni az EU számára a kieső orosz szállítmányokat?

 

A szén exportálhatósága érdekel valakit? Nem mellékes, ha magyarországra gondolunk. Tudtok valamit lignitbányáink újranyithatóságáról? Vajon érdemes-e szélerőművet pakolni az országba a centralizált hálózathoz kapcsolódva, vagy meg kell hagyni egyedi, lokális megoldásnak. Ilyenek.

 

De hogy Portugália puszta léte mit mond a mórok kötelességéről... A mór mehet.

advocatusdiaboli Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83961
A Peak Oil topic hová tűnt? Van még?
keresohotmail.com Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83956
Hogy miért útálják a zsidókat? Nem azért mert van közöttük hülye, minden nemzet között vannak hülyék. "The Jew who is something of a nomad has never yet created a cultural form of his own and as far as we can see never will, since all his instincts and talents require a more or less civilized nation to act as host for their development." "A Zsidó aki valamiféle nomád soha nem alakított ki egyfajta önálló kultúrális formát és amennyire lehet előre látni soha nem is fog, mivel minden ösztöne és tehetsége megéléséhez szüksége van egy többé-kevésbé civilizált nemzetre, aki gazdájává válik a fejlődésének" The State of Psychotherapy Today ( 1934) Carl Gustav Jung
Előzmény: Nickhalálra váró bor sörmester (83950)
Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83952

OK.

 

Most csinálok valami értelmesebbet. Veled felesleges beszélni. Nyilváníts véleményt úgy, ahogy neked tetszik. arról, amiről neked tetszik. Eddig sem akadályoztam, eztán sem fogom. Moderátorhoz rohangászni nem nekem szokásom.

 

Azt írsz, amit csak akarsz, nyilván. Te dolgod.

Előzmény: Gavriel (83951)
Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83950

Nem jó embernek mondod: nálam kevésbé rasszista ebben a topikban nincs. (Egyébként se nagyon van.)

 

Ennek ellenére megismétlem, csak hogy  biztos lehess benne, hogy nem elszólás volt: a te példádon kíválóan meg lehet érteni, miért utálja az emberek jelentős része a zsidókat. Azért, mert olyan jegyeket azonosít velük, amilyeneket te magad mutatsz -- miközben fennen hirdeted, kiféle-miféle is volnál.

 

Mielőtt pattogni kezdenél: ennek köze nincsen a rasszizmushoz. Ha nem érted a kettő közötti különbséget az fájdalmas, de nem áll módomban még egyszer elmagyarázni.

Előzmény: Gavriel (83947)
Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83949

Én nem moderáltam volna ki az [index] helyében. Ha őt moderáljuk, rengeteg más embert is moderálni kellene. Ha már hagytuk, hagytam volna továbbra is... és nem azért, mert egyetértek vele.

 

Az [index] helyében Gávrielt sem tiltanám ki innen. A saját helyemben viszont eleve be sem engedném.

Előzmény: eumenesz (83946)
Ficium Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83948
Topikrombolás.
Előzmény: Gavriel (83937)
eumenesz Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83946
Nos, már Napóleon is kesergett azon, hogy a hülyeség nem büntethető, de azzal természetesen egyetértek, hogy megnyilvánulási lehetőségeit minimálisra - nullára sajnos sosem lehet - korlátozza a homo sapiens. Ami meg a kitiltottat illeti, sosem értettem mire való a süket fülek politikája. Semmiben sem kell egyetérteni valakivel, de elhallgattatni, s úgy tenni mintha az a nézet amit képvisel nem is létezne, a lehető legostobább önbecsapás.
Előzmény: Nickhalálra váró bor sörmester (83934)
Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83945

Van nekem olyan nick nevem amire nem jöttetek rá, hogy kivel azonos.

 

 

Akkor használd azt. Ez az internet, senkit sem érdekel, hogy ki vagy 'igazából'. Ha van olyan alteregód, amelyik képes a normális véleménynyilvánításra, használd. Ez a mostani, arkangyalos változat kifejezeten ergya.

 

 

 

benne lenne a napi gyakorlatban

 

 

Jelen. De tudok neked mondani kapásból még 4-5 embert, csak azok közül, akik viszonylag rendszeresen és most is írnak ide. Mellesleg: nem csak az energetikai rendszerekről (pl. erőművekről) szól(na) a topik, hanem sok minden másról is.

 

 

Hogy anyád mit tanított neked, az nagyon kevés embert érdekel a világon. Nem tartozom közéjük.

Előzmény: Gavriel (83944)
V.4_BlackVoid Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83943
ROFL.
Előzmény: Nickhalálra váró bor sörmester (83942)
Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83942

Téged szükségtelen mocskolni: pont elég mocskos vagy önmagadtól is.

 

Szerintem mindenki szarik bele, hogy átviszed-e klubtopikba vagy sem. Felőlem... voltak itt már elvetélt kísérletek korábban is.

 

Te csinálsz klubtopikot, én csinálok blogot... aztán kiderül, melyik érdekli az embereket. Te is leírod, amit tudsz a témáról, én is leírom, amit tudok róla. Te is úgy, ahogyan képes vagy rá meg én is.

 

Kiderül.

Előzmény: Gavriel (83941)
Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83940

Igazából nem is kell hozzá jogcím, akár azon az alapon is tehetem, hogy nem tetszik a pofád. Ettől saját a blog.

 

Ennek ellenére: azon az alapon tenném, hogy a világon semmit nem adsz hozzá tetszőleges témához, és úgy okoskodsz dolgokról, amelyekről lófaszt nem tudsz, mintha zsebedben lenne a bölcsek köve. Minden hozzászólásodból offtopik kötekedés lesz: részint azért, mert neked magadnak az a célod, részint azért, mert nem is lehet rád másként reagálni.

 

Erre pedig azt mondanám / fogom mondani: oké, haver... de a saját blogodon. Élőben lehet jönni panaszra. Bízz bennem: az az ember, aki nem vállalja élőben amit mond, nem én vagyok.

Előzmény: Gavriel (83937)
V.4_BlackVoid Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83939
Gazdasagi valsag a South Park-ban.
http://www.youtube.com/v/Qpap2NuMh38&hl=en&fs=1
http://www.youtube.com/v/3XQI23c8u98&hl=en&fs=1

Lehet jokat rohogni annak aki tud angolul.
V.4_BlackVoid Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83936
Afganisztanos cikk , erdekes
http://atimes.com/atimes/South_Asia/KC28Df01.html
V.4_BlackVoid Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83935
"Pont most egy gazdasági csőd szélén? Mibul akarják finanszírozni?"

Autopalya es 4-es METRO helyett. Szinte az egyetlen ertelmes beruhazas most az energiaszektor, mert az meg fog terulni.
Előzmény: Gavriel (83907)
Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83934

Szerintem semmi meglepetés nincs ebben. A kitiltott srác tudatosan, egyre erőteljesebben lépte át azt a vonalat, amelyről ő maga is tudta, hogy létezik. Próbálta, próbálgatta meddig mehet el... kiderült.

 

Azzal egyetértek, hogy ha már őt, hát másokat is ki lehetne szűrni innen, de sajnos a folyamatos offtopikolást éppoly kevéssé büntetik, mint a nettó hülyeséget.

 

Az [index] nem csinája túl jól ezt a dolgot: vagy sokkal erőteljesebben kellene moderálnia vagy sehogyan sem. Mindkét út járható. Amikor én csináltam blogot, sokkal kevesebbért is kitiltottam embereket. Nem azért, mert a 'véleményük' olyan amilyen, hanem azért, mert a mód ahogyan képviselik, nem illik oda, ahova és amiként beteszik.

 

A peak oil fórum egyértelműen meghalt, de nem most, hanem jóval régebben. Örömmel jelenthetem be, hogy hamarosan megint lesz blog. Moderálni viszont én is fogok, és az az érzésem, hogy még egy fokkal keményebben, mint nyáron. Akinek ez nem tetszik, az tényleg kénytelen saját blogot/fórumot csinálni, ahol valóban ő maga dönti el, mi maradhat és mi nem.

 

Az [index] nem ott követte el a hibát, hogy most moderált, hanem ott, hogy eddig nem. Ha eddig hagyta, eztán is hagynia kellett volna, mert ebben semmi konzisztens nincsen. Egy Gávriel szintű faszkalap nálam már a harmadik hozzászólását sem tudná / fogja tudni megírni. Pedig több látogatóm volt és lesz, mint ennek a topiknak.

Előzmény: Arma Gedeonka (83926)
V.4_BlackVoid Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83933
Bizzuk benne, hogy nemcsak ures duma.
Előzmény: PBGI (83906)
V.4_BlackVoid Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83930
Nagyon jo meglatas.

Ez az USA fundamentalisan oriasi problemaja - GEOGRAFIA.
1. Nagyon tavol esik a nagy kontinenstol (Eurazsia), ahol az eroforrasok (olaj) vannak.
2. Teljesen az autora van kiepulva az infrastruktura (bar teherszallitasban a vasut komoly, de ez is reszben a 4. miatt).
3. Egy csomo mindent nem ott termel az USA ahol a nepessegkozpontok vannak (elelmiszer).
4. Europaval szemben a viz szallitas lehetosegei korlatozottak (eleg megnezni a partvonalat meg a folyokat).
Előzmény: Pikó Lajos (83894)
RónaLD Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83928
Nagyon felélenkültél, hogy kivágták I_AM-t. Személyes siker?

Azért nagyon ne örülj mert ettől neked még nem lesz egyetlen eredeti gondolatod sem.
Ez persze megvéd az eretnek gondolkodástól is. Van aki hülyén szeret meghalni.
De akkor mi a fenének pusztította a kenyeret itt a földön?
Előzmény: Gavriel (83924)
V.4_BlackVoid Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83927
Ez jo volt.
Előzmény: hubab (83888)
Arma Gedeonka Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83926
Ha I Am már nem fér el itt, de ez a tetű Gavriel igen, akkor hanyagolom ezt a fórumot.
Isten veletek, ha nagyon írhatnékom lesz, ott a blogom.
Az élet nem internetes fórum és nem lehet ebben a formában "moderálni". Hogy egy klasszikust idézzek, nagy eséllyel a mecheték kora jön.
Ha nagyon rosszra fordul a helyzet, jobbjaitokkal találkozunk a lőállásokban, ahol dávidcsillagos ejtőernyősökre fogunk lőni.
A hazában is ők moderálnak még, de ez vagy tovább fog fokozódni, vagy beszüntetjük teljesen.
Minden jót.
Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83925

Hát én is elmondtam a véleményemet, apóca.

 

Élőben egyébként sokkal hamarabb belefojtották volna a szót, nagyon sokáig azt mondott itt, amit csak akart. Van itt olyan, akit meglep, hogy ez történt végül?

 

A véleményét ráadásul most is elmondhatja. Csinál szépen egy saját blogot, weboldalt, bármimást... és elmondja rajta a véleményét. Esetleg jelentkezik egy új nikken, és elmondja itt megint.

Előzmény: dexep (83923)
dexep Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83923
"akkor skizoid énjének rasszista részét még nem csillogtatta"

Nem kellene a mélylélektan!
Elmondta a véleményét és belefojtották a szót. Sajnálom, hogy így történt.
Előzmény: Nickhalálra váró bor sörmester (83921)
Nickhalálra váró bor sörmester Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83921
Az első két hozzászólása után mondtam, hogy ez fog történni vele, pedig akkor skizoid énjének rasszista részét még nem csillogtatta -- de sejthető volt.
Előzmény: Ficium (83913)
Levendula68 Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83920

Milyen igaz!!

 

Pont ehhez kapcsolódik egy kivételesen nagyon jó irás a kurucról, a civilizáció és ezzel kapcsolatban az ember törvényszerű hanyatlásáról, degenerációjáról, a természettel harmóniában folytatott élet létszükségletéről,  minden szavával csak egyetérteni tudok:

 

http://betiltva.com/new/dr-kovacs-vince-egy-termeszetes-kultura-lehetosegei/#more-1454  

 

"Egy sajátságos szorongó érzés kezd erőt venni a világon. Az emberiség, vagy pontosabban a civilizált fehér faj megdöbbenve érzi, hogy civilizációja, technikai kultúrája, melyhez annyi reménységet fűzött, s melynek haladásától az emberiség boldogságát várta, egyre inkább ellene fordul, az őt hordozó embert megrontja és pusztulással fenyegeti...

 

És mégis, ismétlem, szaporodnak a Kasszandrák, akik az európai, s a vele kapcsolódó amerikai kultúra összeomlásától rettegnek. Nemcsak a történelmi analógiákból vont tudományos elméletek sugallják ezt az aggodalmat, azzal a tagadhatatlan megállapítással, hogy múltunk tele van összeomlott civilizációk romjaival, hanem a gyakorlati élet emberei, akik a jelen civilizáció épületét vizsgálják, egyre veszedelmesebb repedések nyomait látják rajta, s félnek, hogy méretei, fejlődési tempója egyáltalán nem óvják meg az összeomlástól… "

 

Előzmény: Pikó Lajos (83897)
Zottjoghurt Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83918

Kezdődik a G20:

 megfontolandó, hogy a kérdéses időszakban a citybeli cégek ne kérjék-e meg alkalmazottaikat az öltöny utcai viseletének mellőzésére, mivel a tiltakozók kilátásba helyezték "bankárok megtámadását".

http://index.hu/kulfold/2009/03/28/oriasi_tiltakozas_a_londoni_g20-csucs_elott_/

dexep Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83917
Inkább várjunk! Majd meglátjuk. :))
Előzmény: Zottjoghurt (83916)
Zottjoghurt Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83916
Úgy fog jönni, hogy ME. Fogadunk?:))
Előzmény: dexep (83915)
dexep Creative Commons License 2009.03.28 0 0 83915
Visszatérhet akár így is, WE_ARE. Sok gondolatával egyetértettem, az ő hozzászólásait is szívesen olvastam és remélem még fogom is olvasni.
Előzmény: Zottjoghurt (83914)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!