Sziasztok ! Fehér autómhoz ( xj6 coupe).kárpitszínt keresek. A jelenlegi feketeszínű és hibás nagyon,de nem is tetszik a színe, de a piros sem lenne a kedvencem. Mi legyen ? Találtam egy színleírást amibem van két kérdéses szín Cinnamon és a Tan . Van valakinek ilyen kárpitja , valójában mihez hasonlíthatnak.? ü.
A krómozóról majd kérünk referenciát, ha kész vannak a cuccaid.
Kössz, a levelet megkaptam.
Ha gondolod, megveszem az ebayon, nem egy nagy összeg. (11.25+3.40 GBP) Arra kell számolni, hogy 2-3 hét minimum, mire itt van a cucc Angliából. Ha kell, akkor írj emilt!
Szóval a DS420 limuzin. Ez tényleg nem kapta meg a 12 hengeres motort, de nem tudom, befért volna egyáltalán. Ennek a modellnek a történetével nem nagyon foglalkoztam. Viszont 3 karbis volt mindig a motorja...
Hol is keveri ide az XJ40-et? Mert az XJ12 S3 valóban gyártásban maradt '93-ig.
Daimler alatt szerintem a 420G Daimler változatát emlegeti, azt meg sem említi, hogy az XJ-nek is volt Daimler, sőt VdP változata is. A Coupe figyelmen kívül hagyása szintén a téma felületes ismeretét feltételezi.
De azért a cikket én minden pontatlansága ellenére is inkább pozitívan értékelem...
1. Képanyagban keveredik az XJ6-XJ12-S1-S2. A szövegben is keveri a 3 szériát, egynek veszi tulajdonképpen.
2. A 12 hengeres motort eredetileg a E-type számára fejleszették, az is kapta meg először. Ennek ellenére igaz, hogy az XJ-be is szánták, mert a motorteret úgy tervezték eleve, hogy beférjen. Csak a fejlesztés csúszott nagyon sokat...
3. A 420G limuzint nem akarták leváltani eredetileg az XJ-vel, mert más kategória. Nem véletlen, hogy az XJ mellett is még jó ideig gyártásban maradt.
4. A 3.4 literes motor nem a 2.8-on felül volt, hanem azt váltotta, az alapmotor, a 4.2 literes meg sincs említve.
5. Nem mindent a vezetési élmény fokozásának vetettek alá, a kényelem és a zajcsillapítás legalább akkora szerepet kapott a fejlesztésben. Kora legcsendesebb limuzinjának nevezték!
(6. A legnagyobb hiba, hogy a képeken szereplő nők már nagymamák...)
Jag S2 motorkiemelőszemet keresek, nincs bontott valakinek ? Az sng nem tart vagy nem találom sajna . Juteszembe a krómozó ma egy hónapra vállalt és ez csak hosszabb lessz tavaszfele. ( kicsit túlreklámozott mesterÚrak ) Köszönettel Üdv T.
Szia ! Köszönöm ,és elnézést a késői válaszért. Ha igaz akkor az 3/4 " fehérperem .A gyári mérete fontos. Gondolkodom rajta most jó az árfolyam is talán.http://www.northhantstyres.com/RTS%20final/2057015.htm
Elakadtam. A hátsó ajtókból az üvegeket próbáltam meg kiműteni. Annyi biztos, hogy a gyári szervízkönyv utasítása szerint nekem nem megy. Tudna valaki segíteni?
Megnéztem a gumi adatait A fehér csík 2 cm széles Gumi típus : TOYO 800Plus és M+S jelzés is van rajta A DOT szám (és állapot szerint is) elég régiek, töredezettek és az egyiken szálszakadás is van ezért kénytelen leszek lecserélni (bár már ott tartanák) Érdekes lehet hogy és mikor került az autóra mivel a TOYO home-lapja szerint Közel-Keleten, Ázsiában és Óceániában forgalmazták ezt a típust , Európában nem Lásd alább : http://www.toyojapan.com/new_tires/p_standard.html
Azon morfondírozok, hogy a hamutálat hogy lehetne újra krómoztatni. A problémám ugyebár az, hogy a szegecselést bontani kell-e, vagy le tudják egy darabban krómozni?
Volt más választásom? De nehezítés képpen az egész úgy 3-4mm vastag kőkemény gitt alatt volt, a lemezillesztés, amit lehett látni, az csak egy mélyedés volt dísznek a gittrétegben...