Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2009.06.20 0 0 98

Szerufózz jósasszonyok, s emberek...

Jóslás = Jót láss? Rögtön hozzá kivánkozik: egymást szeressétek, szereljétek,  csak szét ne cincáljájájájájjjjjj....

Ahogy zzzzz...zuhanunk le fetye, ugganés minden a beszédben, s ha fideljük, csak azt lehet látninininini....amit mit mit mit... amoda van, egy nagy kereg fellegg...

Vegyük a wallást, amit mi wallunk, vagy vallatás?

Ha vak vezetheti de heti a világtalanokat, akor hol lenne, van olyan hogy univers? Ráadásul, a lát tinó univers, ami nállunk már zzzzz... mert nem isten, hanem izzzz....tüztan, de bele kóstálni? Tüzviz, tüzital?

Jamit akartam jamizni, mert nem kötelező a disznótor, hanem a disznó, mit szól hozzá?

Apropo, volt egy film, még őszinte gizsgergőcce vótam, amire emlékszek, a dalra, hogy a zsirkét megfőzik, a csirkét megsütik, a csirkét megeszik, a csirkét megeszik... meg vallatásnál, az egyik mandrót, megtömték mákostésztával, ami nekem is a kedvencem, de egyél, (isteni) s nyomják bele a szádba meg lenyomják a torkodon....

Ugy érdekes, mert ha mindenki csak a jót látná meg, meg ninininniniiiiii....jah, czagg ippeg, kinyitnád a szem -edet? Valahogy az hogy edet, hasonlit ahoz, hogy . com, valahogy az egész agyunk, ugy dodozna mint egy számitógép?

Na, ha vissza mennünk egy pár évet, neked lehet számitógéped, de mit lálol vele, a másiknak, mert azt nem lát666...ha ha ha ha... na huzhatod, vagy tizzzz....

Még nem felleztem be, amit akarok, hogy mégis, miért van, hogy az egyik tud beszéni a szellemmekkel, a másik....jah, azok halotak, vagy hallottak, olyat? -ijjet?

Jót láss, jó nagyot, persze napot?

Előzmény: e.n.c.i (97)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.06.19 0 0 97
"S.e.r.v.i.c.e" - "szer-vicc-e?-" "szer-busz " - szervusz barátom, kedves repcsepista!

Naggyon vicces kedvemben lennék? Ááááá nem,csak túl nagy volt a hőség,és megártott ! Ezért tényleg jól gondoltad!....... ettem! ;))))))

Jó hideg megy-levest ! Most az lesz-e? Jó hideg? Megy? (L)eves- Nevess! :)))))

( Egyek disznót? S,legyek disznó?????
.....egyek dögöt? Legyek dögös?

De mit kukacoskodom itt?

....elengedlek, hát menj "ISTEN HÍRÉVEL"!
Előzmény: repcsepista (96)
repcsepista Creative Commons License 2009.06.19 0 0 96

Szerviccius e.m.c.i.-ink jó s látó, jó s látó javasasszonok s emberek...

Kérdés,. hogy vannak akik tudnak beszélni a szelemmekkel, az hogyan lehetsegges?

A test, amit itt az ember teste, az vagy Isten Temploma, de akkor is lom, meg ha nem, akkor az ürdögök zsinagógája, amit valahogy, ez a fajta fél éden, fél rémálom földi, mert most ha tulvilág, akkor föld, az bizon föl-D, zöld, tehát feldobb, mig ha a földön tuli, ott van tulipánt, vagy tuli pánok, akik a tudatlanainkat, megetetik, s mit eszel, mert amit eszel, az leszel? -egyél dögöt?

Csak lassan tudnunk messzire... milyen messzes még a messze... s rohannom ke, hálla istennek, popa áll a házhoz... s adsz, kapsz, attól függ, amitől lóg, adj neki?

szija, le dörrrrr....

Előzmény: e.n.c.i (94)
Suada Creative Commons License 2009.06.19 0 0 95
Szióka :)

Én inkább óvónéni szerettem volna lenni. :) A kisgyermekek még őszinték az emberrel, aztán felkerülnek iskolába és ott tanulnak meg hazudni. Fogékonyabbak kicsi korban a szellemvilágra is... (nagyok mondják, hogy ők még látják a halottakat, a képzeletbeli barátok általában azok...) lehet jobban érzékelnék az eljövendőt is.

A mai tanítókról sem igen van jó véleményem. Ma már occccsóér adják a tanítói diplomát, elég könnyű bejutni. Nem azért lesz tanító valakiből, mert azt szeresssssené szívből, hanem azért, mert valami diploma kell, és ide lehet a legalacsonyabb pontokkal bejutni. Régen nem szakma volt ez, hanem hivatás. Elhivatott pedagógusokkal. (Elnézést a kivételektől, akik azért ritkán, de akadnak).

Úgy bizony. Az anyatejjel. :)) Nem félnek az új dolgoktól mint a felnőtt emberek :)) Bár ne lenne gépesített az a Jövő.... (lepkegyenge sóhaj)...

Előzmény: e.n.c.i (93)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.06.18 0 0 94
Szervusz kedves repcsepista !

Szomorúan olvasom,hogy nem jelentkezik a fiad! Miért gondolod,hogy elrabolták ?
Talán ő maga "ment"....... " Egyptomba",.....(hárman mentek).....( fiatal lányok is voltak)......Kérlek,ne aggódj jövő héten megjön!
Előzmény: repcsepista (92)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.06.18 0 0 93
Szia Suada!

Milyen kár,hogy nem vagy tanítónéni! Sajnos én sem lettem az
Már bánom,mert van türelmem a gyerekekhez! :(((
Pedagógusból volt bőven a családban.Régen nagyon divatos,és megbecsült szakmának számított.

Mostanság nehéz dolguk lehet ......!

Jahaahahahaj ! Nagyon kellene érteni hozzá! Sajnos nekem ez irányban(talán másban is) behozhatatlan hátrányom van. Úgy csodálom az ismerősök pici gyermekeit,mert úgy kezelik ezeket a számítógépes programokat,mintha az anyatejjel szívták volna a tudást.Azt hiszem övék a GÉPESÍTETT JÖVŐ!!!!!!!

Mellesleg: Reggel a hiba az én készülékemben volt! ( Nagy-nagy örömömre "magától" kijavította a talált hibát.
Még jó,mert rám hiába várt ! :))))))

AZT HISZEM VALAKI SEGÍTSÉGET VÁR TŐLÜNK!

Segítenünk kellene!
Üdv: e.n.c.i
Előzmény: Suada (91)
repcsepista Creative Commons License 2009.06.18 0 0 92

Szerbusztok javas asszonok, boszorkanyok kanonok palóczok ...

Kingdombok, vagy Ürdöggös piramisok azaz birod az almások ...vagy földön kivüliek?

A vizet azért kérdem, mert az ürbe, nincs viz, s ez felel meg annak, akik a vizért hadakoznak? Nos, ha inni akarsz...Jövel az Jélet viz éhez....

Minden megett magnetika - elektrika meg elekt trikások vannak. Most hogy a fiamat elrabolták, pl. akár szeszes banda vagy drgs -dragonos bandák hukkra fogják őket lasszóval, most egy egy piramisba van az a köccpont, akik igazi tulajdonosai lettek a portékának, amikor azok rendezik az ügyét, a kis Ügyet Lenkéiknek, amikor hogy is lehetne leirni, mint elképzelni, hogy minden pisis, egy egy kindombhoz tartozik, ami egy egy piramis alaku, amit ha vesszük a piramisokat, azt jelképeznék... s akik ezt megfejtik, e -wilág urai is lesznek, de nem pamacso lója, esetleg piss piss piss...

Nos, mikor lehetetlenné tettek, mert hagyjuk magunkat, ami az Ere Detti... trudod könnyü Catit táncba vinni, holott ... szeret rütyőzni, mig jóltudott a magyar filu, dücskőzni? Értem, ha hagyod magad, meg igazadat, s most vegyük az eccközt, ami a szem, kéz merg testem sőt testikullóm, amikor bijja, mivel hosszabitjuk meg isten kezét, meg gondviselését? Nagyujjujujujjjjj....

Krettő, most megindul az égi habiruzás, azaz vagy a fenti nappirka, vagy a lenti, ami a csukjájájájájjjj...jájja, mint van pópának, csukjájájájjjjjj... na kalapja?

Tudatlanság, sőt, amibe vagyok, mikor beszélek a fiamnak, hogy nem az van, amit látsz, s nem akarom se látni, se tudni, mig mégis, én vagyok... az apátokat... a Csongorádi gullás, mert jó gullást tudok főzni? -az ökör ismeri a jászlát...

Amit tapasztaltam, hogy vannak igen nagy magyarkodók, akik nem veszik a fáradságot, hogy.... ide rágyüjjenek, aztán ucsita ucsita csita...fidelem, rögtön kirugják őket, még meg se vakkantak, amiért rögtön, kiálltak a wallásukból?

Látunk? -viszlát!?

...több szem, több mag?

Előzmény: e.n.c.i (90)
Suada Creative Commons License 2009.06.18 0 0 91
Nem vagyok tanítónéni, hogy fekete pontot osztogassak a rossz kisdiákoknak :)) Csak mindig az van a fejemben, hogy nem szabad engedni, hogy valaki pesszimista legyen, mert tudod, ott a fehér és a fekete angyal :))

Nem kell sokat érteni ehhez a vacakhoz, van mikor azért nem megy, mert a net lassul be, van hogy fejlesztenek, de ez nem azt jelenti egyből, hogy a "hiba az Ön készülékéban van!" :))
Előzmény: e.n.c.i (90)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.06.17 0 0 90
Szia Suada!

Kedves tőled,hogy megnyugtattál.

De jogosan jár most nekem a "fekete pont!" (Igen,néha elkap a pánik,mert nem nagyon értek a számítógéphez,és ilyenkor a pinduri tudásom mellett óriásnak tűnik a kishitűségem. :)))))

A FEJLESZTÉS FONTOS !!!! :))))

Előzmény: Suada (89)
Suada Creative Commons License 2009.06.17 0 0 89
Ugyan Drága :) Ismét kishitű vagy?? Ejnye :))

Nem Te rontottál el valamit. CSAK fejlesztés ment :))
Előzmény: e.n.c.i (88)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.06.15 0 0 88
Szia Suada!

Sajnos nekem állandóan gondom van az elektromos berendezésekkel. Most is kínlódom ,mert nem enged a rejtélyes dolgok fórumára.
Biztos megint valamit rosszul csináltam,( amire nem emlékszem) :(((((
így lehet,hogy ez a levél megint nem fog célbaérni? :((((((
Előzmény: Suada (87)
Suada Creative Commons License 2009.06.14 0 0 87
Szia :))

A Wicca nem kifejezetten boszorkányság :) Bár annak titulálják sokan, ezt szerintem a Wiccák kikérik maguknak. Az, hogy vannak mágikus dolgok, amelyekkel foglalkoznak? Nos, a Wicca alapelv alapján feketemágia gyakorlása nem nekik való :) A fehérmágia pedig sok elemből áll, ide tartozik pl. a gyógynövények használatatenyérelemzés, asztrológia...

Feketemágiát nem próbálnám ki én sem. Könnyebb a gonoszt meghívni, mint elküldeni...

Az elektromos dolgok engem bírnak, csak én nem szeretem őket :))
Előzmény: e.n.c.i (86)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.06.14 0 0 86
Szia Suada!

Végre van egy kis szabadidőm,és nem vagyok hulla fáradt,így volt egy kis kedvem,és időm válaszolni Neked.

Remélem nem gondoltad,hogy végleg eltűntem a "színről".

Wicca-kultúra! Nagyon tudatlan lévén,halvány sejtelmem sem volt mi ez.Kicsit utána olvastam.Az ősi kultúráknak a természettel való szoros kapcsolata hozzám sem áll messze.De,maga a "boszorkányság"(legyen az jó(???)/ lehetetlen mindenkinek megfelelni!!! /és rossz,fekete-vagy fehér mágia okkal félelemmel tölt el,ezért inkább nagy ívben elkerülöm a vele való találkozást is.

Sajnos régen egy közeli ismerősöm "kis unokája" fekete mágiával foglalkozott,.....és bár tudom tök hülyén hangzik,és szinte lehetetlennek tűnt még számomra is,de bizony "rendesen" tönkrevágta az életemet. / A szó szoros és átvitt értelemben egyaránt!/

Persze ez csak rajtam múlott,de képtelen voltam védekezni ellene.
Képtelen,mert nagyon kedveltem,mint fiatal,árva tinit,és inkább sajnáltam,hogy az őrületes rossz társaság szörnyűségek elkövetésére csábítja. S,egy kicsit úgy gondoltam,inkább rajtam "próbálkozzon",mint a fekete mágiával teljesen védtelen ismerőseivel.
Évek óta nem láttam,bízom benne, előbb utóbb benőtt a "feje-lágya"!

Örülök,hogy Te sem szeretsz ártani másoknak!

Ez igen nemes dolog!

Szerencsére én,ha ideges,és "FESZÜLTSÉG" alatt vagyok,csak az elektromos készülékekben tudok kárt tenni. Így leginkább csak magamnak ártok vele.

(Volt olyan időszakom,amikor két hónap leforgása alatt öt vasaló égett szét a kezem alatt! :(((((

A férjem teljesen kiakadt!

(Bevallom éppen ezek miatt nagyon szerényen van gépesítve a háztartásom! :((((

Kész anyagi katasztrófa vagyok! Bár hónapok óta nagy a nyugalom,és nem tettem tönkre semmit! :))))

Más:
Én Ferrari drukker voltam! Illetve,inkább csak a "Shuminak" drukkoltam!
Amikor zsinórban megnyerte a hetedik aranyát,bevallom azután csak egyetlen egy mondattól rettegtem: "NYOLCADIK! UTAS A HALÁL"
AMIKOR KISZÁLLT A VERSENYBŐL MEGNYUGODTAM!!!!

No én is megyek "álmodni" egy kicsit! ;)
Előzmény: Suada (85)
Suada Creative Commons License 2009.06.09 0 0 85
Szió :)

Szóval Téged még nem tituláltak boszorkánynak??? Csodálkozom :) A férjem, ha valaki azt mondja, hogy boszorkányok nincsenek is, csak vigyorog és közli, hogy igen is léteznek, az egyik a feleségem... :))
Nagyon kihegyezettek a radarjaim, fene sem tudja miért? Én szeretném azt hinni, hogy előző életemben valami közöm volt a "mágiához" :) Mindig is vonzódtam a nem "evilági" gondolkodáshoz, bár érdekes, egyetlen valláshoz sem tarozom. Leginkább ami közel áll hozzám az a Wicca kultúra, az ő vallásuk nekem nagyon fekszik :)) Ezért is kapok boszorkányos jelzőket :)) Ebből adodóan a tégy ami jól esik, csak ne árts az egyik jelmondatom. :)

Ma már kinőttem azon korszakomat, hogy akár kicsikét is átkozzak (sajnos volt idő, mikor akaratlan csúsztak ki a számon olyanok, hogy durranna ki a kereked és társai... és csodálkoztam, hogy kilóméterekkel arrébb az illető áll az út mellett és kereket javít), mert háromszor száll vissza... :) Jobb félni, mint megijdeni :))

Szerencsére adottságom az, hogy könnyedén kiismerem az embereket. Nem mondom, hogy az ösztönöm nem hagyott cserben, nem is kicsit. Olyankor nagyot csalódtam illetőkben, de tanulópénzt meg kell fizetni. Má már elmondhatom, hogy bár nem olyan sok a barátom, viszont velük minőségi a kapcsolatom. :) Nekik az ösztönös érzéseim, "jóslataim" bátran elmondhatom, és képzeld, megteszik amit javaslok és működik :)) Ártani eddig csak úgy ártottam, hogy nem mondtam el valamit ami nagyon "bökte a csőrőm", ott motoszkált a fejemben... kellett volna. :)

Azt, hogy kihasználjanak? Nem engedem, de ennek egyszerű fizikai oka van. Erről nem írnék regényeket, de igazából érzem azt, hogy viszik az energiámat olyankor... na azt nem mindenkinek adom :))

Button jó úton halad, de hol van még a vége??? :)) (Amikor a férjemmel fogadtam a lényeg: Ő nagyon Ferrari drukkel volt, inkább Massa volt a nyerő Nála, mint Hamilton. Én pedig csak azért, hogy Neki ellent mondjak, közöltem Vele, nincs esélye sem. Fogadtunk. Tét igazából csak 1 szelet csoki volt :) Massa egész jól ment akkor, Ő pedig heccelt, hogy Ő megmondta, futamgyőztes Massa lesz. Erre én: Mivel nem hiszel nekem, ezért nem csak hogy nem Ő nyeri a futamot, de végig sem viszi azt. Erre rá két-három körre Massa-t kiállították fekete zászlóval...:)) Ettől kezdve nem fogad velem :))

Na, menek álmodok kicsikét :))

Előzmény: e.n.c.i (84)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.06.09 0 0 84
Szia Suada!

Most kicsit melléfogtál. ;)

Inkább megkaptam,hogy szegény szerencsétlen bolond.Főleg akkor ha nem ismertek igazán.Amikor pedig megismertek,akkor kétféleképpen reagáltak. Vagy félelem sugárzott belőlük,vagy a kapzsiság.Egyik sem volt valami kellemes. Azok akik eleinte féltek tőlem,azok még a mai napig a barátaim,mert sok sok szeretettel,és segítőkészséggel meg tudtam őket győzni,hogy nem kell tőlem félni,mert senkinek nem akarok szánt szándékkal rosszat. (Néha előfordul,hogy "akaratomon kívül"/ erről legendáim vannak/;) megtörténik,de ma már egyre ritkábban)
Akik pedig csak a maguk hasznára szeretnek kihasználni,(persze egy darabig lehet róla szó)/de csak addig amíg én is akarom/,azoktól leginkább időben megválok.

" Ma már figyelek arra, hogy kinek mit mondok és lehetőleg elfojtom magamban a késztetést, hogy visszaszívhatatlan dolgokat mondjak......"

Detto! :))))

Most azt szeretnéd tudni ki nyeri az idén a F1-et???????
EZ NEM VOLT TÚL EGYSZERŰ kérdés??? :)))))

Szerény véleményem szerint:

(BUTTON!!!! )

Ma már én sem politizálok! ! !

....és én is csak saját céljaimra használom a "tudásom",mert rájöttem,hogy ebből nem lehet bajom!

......"Volt hogy válaszoltam egy fel nem tett kérdésre és az illyető meg lesett.....

MONDTAM ÉN,HOGY GONDOLATOLVASÓ VAGY!!!!! :)))))
Előzmény: Suada (83)
Suada Creative Commons License 2009.06.08 0 0 83

Szió e.n.c.i :)

Akkor gondolom, Te is megkaptad már a boszorkány jelzőt :)

Ha elfogadjuk azokat a nézeteket, hogy mindig visszaszületünk a hibáinkból tanulni, akkor az igazság tényleg nem odaát van, de tudni kell azt, hogy van egy odaát... Szvsz... 

Ma már figyelek arra, hogy kinek mit mondok és lehetőleg elfojtom magamban a késztetést, hogy visszaszívhatatlan dolgokat mondjak. Persze, olyan hogy a Forma 1-es futamot ki fogja megnyerni??!! :))

Ez a választásos dolog érdekes volt. :) Nekem is vannak ehhez fogható érzeteim, bár nem köthető politikához... inkább hétköznapiak. Van olyan, mikor tudom, ki mit fog mondani, holott nem figyelek pletyákra, van olyan, akivel már évek óta nem beszéltem... Volt hogy válaszoltam egy fel nem tett kérdésre és az illyető meg lesett, hogy is kérdezett még.. (meggyőztem, hogy igen, csak nem emlékszik rá) :)) 

Előzmény: e.n.c.i (82)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.06.07 0 0 82
Szia Suada!

Nagyon meg tudlak érteni! Ezeken a lelkiismeretfurdalásokon én is átestem.
Sőt!
Még rosszabb periódusaim is voltak
.De,mára már "lecsendesedtem",mert rájöttem a "TITOK NYITJÁRA",és ezután már helyre tudtam tenni a lelkemben a dolgokat!

Tudom,nem túl világosan fogalmazok,de ha te benned is meg van az a "SZIKRA",akkor fogod tudni miről beszélek.

Örülök a történeteidnek,mert ha valaki elolvassa ezeket az életből kiragadott eseményeket,előbb,vagy utóbb rájön az igazságra! ;)

Mert : AZ IGAZSÁG NEM ODAÁT VAN!!!! ;))))

Most stílusosan elmesélek egy,a mai napról eszembe jutott eseményre:

( JELZEM. NEM A MAI NAPRÓL VAN SZÓ! )

Valamikor,még jó pár évvel ezelőtt érdekelt a politika,és ezt az ismerőseim is tudták.Sokszor meg is kérdezték: szerintem mi lesz ennek,vagy annak a végkimenetele.
Így történt ez az egyik választás alkalmával is.
Az ismerőseimnek előre megmondtam ki nyeri a választást,(
és azt is,hogy miből,és hogyan jöttem rá) ......Mert,bevallom, mindig magyarázom a "mechanizmust".
..........,s hogy leadjam én is a voksomat,én is elmentem a szavazóhelyiségbe.
Ahogy beléptem, " ELDŐLT" a paraván," " FELFEDVE" a választókat.

Nevetséges,de akkor arra gondoltam,........szó szerint : "eldőlt"!!!

BÍZOM BENNE: NEM SÉRTETTEM MEG A CSENDET!!!!

Előzmény: Suada (81)
Suada Creative Commons License 2009.06.07 0 0 81

Kirázott a hideg a történetet elolvasva...  

Nekem olyan történetem van, ami azért (bár nem ennyire konkrét), de végül is az eredmény meglett.

Régebben a melóhelyemen sokat jártunk szabadidőben túrázni. Készült egy olyan fotó, ahol az egyik munkatársam a csoportkép egyik, én pedig a másik szélén álltam. Ő viccesen megjegyezte, hogy nézzed...halálozási sorrenben állunk. Én pedig halál nyugodtan tudattam Vele: Rendben, de Veled kezdjük... Hamarosan meghalt egy hülye, értelmetlen "balesetben", akkoriban a TV is foglalkozott vele, úgy emlegették, mint egy mártírt (a baleset zuhanyzás közben érte, a vízvezetéken lehúzott az áram és halálos áramütés érte, ha valaki a társasházban mosogat, vagy gyereket fürdet, azokkal történik ez meg és nem Vele... ekkor és így kellett kiderülnie, hogy egy munkás hibázott és Ő életével megmentette mások életét). Akkor nagyon dühös voltam magamra, hogy mért nem tudtam befogni a számat, hiszen ilyen elszólásból márt akadt lelkiismert furdalásom. 

Egy családtag egy nyári "bál" alkalmából felkért táncolni, kicsit kapatosan. Persze a lábam jól letaposta.. hónapokkal később találkoztunk és ő nevetve mondta, hogy na majd jövőre újra táncolhatunk. Tudattam vele, hogy én ebben az életben soha többet nem táncolok vele, de már más sem... két hét múlva kórhába került kómába, pár nap múlva meghalt.  

Már figyelek arra, hogy az ilyen gondolataimat nem mondom ki. (ettől független ha kicsi késéssel, de bekövetkeznek...) 

Előzmény: e.n.c.i (80)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.06.05 0 0 80
Szia Suada!

Elmesélek egy történetet!
(Nem mese ez! :)))))

Jó pár éve történt........A 75-ös trolibuszon utazva,talán kicsit elmélázva,hangos nevetésre és beszélgetésre kaptam fel a fejemet.

Jééééé, -gondoltam nagyon ismerős ez nekem.
Hátrapillantottam,és meglepve tapasztaltam,hogy a képzeletem tréfát űz velem,mert egy teremtett lélek nem utazott mögöttem.

Furcsálottam,mert felismerni véltem két régi ismerős kolléganőm hangját.

Este megcsörrent a telefonom.Régóta nem látott régi kolléganőm hívott,hogy megüresedett egy hely,és szeretnék ha visszamennék dolgozni.
(elmeséltem,neki,hogy egész nap Ő,és egy másik kolléganő járt a fejemben,mert a trolin Őket véltem hallani).......és minő véletlen.....annyi idő után ma jelentkezett!

A megbeszélt időben jelentkeztem felvenni a munkát,mivel mindenkit ismertem,mindenkinél leviziteltem,és az egyik irodában meghűlt bennem a vér.........
.........az egyik kolléganő a HALÁL ÁRNYÉKÁBAN. :(((((

Bizalmasan elmondtam,hogy tudjanak róla,........(ez volt télen)......Ő nyáron meg fog halni!....és kértem mindenki tartsa titokban.
Pár hét elteltével kiderült,hogy nagyon beteg........augusztusban meghalt. :((((((

Szomorú,de igaz történet!

A temetése után pár héttel.......egy szombati reggelen egyedül voltam bent,és rá gondolva,a helyéhez lépve be szerettem volna kapcsolni a kisrádióját........
...........a levegőben a rádióhoz közelítve a kezem,az megszólalt még mielőtt a kapcsolóhoz értem volna.......

A szívem hevesen kalimpált...........egy percig sem tudtam tovább maradni,
hazamenekültem.
Előzmény: Suada (79)
Suada Creative Commons License 2009.06.04 0 0 79

Hogy profi?? Mu-ha-ha :)) :)) :)) Én inkább "műkedvelőnek" nevezem magam. :) Tudod, az a fajta vagyok aki valja azt, hogy "magad uram, ha szolgád nincsen". Nekem nincs asztrológusom, nincs jósnőm... Elkezdtem olvasgatni, mert érdekelt... aztán kipróbáltam.. játéknak fogom fel, nem evszem véresen komolyan... nem is lehet. Kártyák beszerezhetőek (sima magyar kártya is megteszi...elvben minden kártyát jóslásokra találtak ki, játékra később) Franciakártyám (mivel nem játékra vettem, hanem jóslásgatásra.. :), próbálgatásra) kicsit szebbet vettem mint a bazáros pakli, de így sem került akkor sokba.. Cigánykártyát úgy kaptam (nekem minden pasim vallotta, hogy én boszorkány vagyok, hogy miért??? nem értettem soha :) ) egy volt barátomtól, a tarot kártyát akár magadnak is megrajzolhatod (aszongyák a nagyok, úgy sokkal személyesebb lesz vele a kapcsolat :) ) Ji Ching-ről a könyvet megvettem, mert érdekelt olvasgattam, az is "filléres" mert kell 3 pénzérme amit dobálnod kell :) 5 Ft-os még akad egy kicsi... :) Inga is könnyen összedobható (cérna + karikagyűrű-akár ezüst is lehet), és felteszed a kérdéseket, persze miután nmeggyőződtél róla mi neked az igen és mi a nem.. Nem igen tanultam ( a tenyérelemzésről olvastam több könyvet régen, de aztán a többi könyv igazából gyüjtemény, egy könyv, benne több téma). Ezek, ami könyvek nekem vannak, nem tankönyvek, nem mentem tanfolyamra....mint fentebb írtam, csak szórakozásból próbáltam ki dolgokat, mert érdekelt. (Azért mert valaki szépen énekel, nem jelenti azt, hogy tudatosan használja a hangját, vagy tanult énekelni :)

Szerintem sem lehet megtanulni a jóslásról dolgokat. De azért vannak dolgok, melyek elsajátíthatók... Megtanulható, hogy pl. franciakártyánál az kör, a treff, a pikk és a káró minek a színboluma (a kör=érzelmeket, a káró=anyagiakat, a pikk=negatív jelentésű lapok)...mely számérték mihez kapcsolható (itt közbelép egy kicsit a számmisztika is, de ebbe most nem mennék bele, mert ehhez már igen puskázni kellene... :) Nem árt a jósláshoz némi empátia (ha másnak vetünk kártyát...jelzem, nem teszem, csak barátoknak "játékból", senki nem veszi komolyan)

Akik a TV-ben vannak, nem profi jósok!!! Ez az én véleményem...velem erről lehet vitázni :)))) Azok inkább kuruzslók! KOmoly összegeket nyúlnak le olyan emberekből akik már átestek a paci túloldalára. Azok az emberek, akik ettől várják a gyógyulást, a szerelmet, az anyagi helyzet javulását, azok nagyon buták... Egyik ismerősöm havi szinten ment egy jósnőhöz, aki havi szinten le is nyúlta 12 e Ft-tal... Nos, erre nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy hantázni én is tudok neki, még 500 Ft ellenében is (persze, neki az nem lett volna jó, mert én nem vagyok hiteles... :)) ) és akkor nem is a pénz érték volt a lényeg... :)) Igazából nem is ajánlatot tettem, csak szerettem volna rávilágítani, hogy milyen butus, hogy így szorja a pénzt... Ráadásul semmi nem jött be abból, amiket jósolni szokott a nő... :)) Vallom azt is, hogy a hülyeséget, butaságot nem lehet csak idővel gyógyítani... Azt is vallom, hogy a kártyák, érmék, az inga...stb. bármi, csak segítséget adhat megoldani egy-egy dologban. (Akár az álmok). Hogy ezek mennyire lesznek önbeteljesítőek?! Én úgy gondolom, hogy egy jó "jóslatot" könnyebb önmegvalósítani... Az ember ha meghallja, hogy lesz egy jó lehetőség munkatéren, ki kell használni a lehetőségeket: Elkezd keersgélni, pályázni egy jobb munkáért, előrukkol a cégénél ötleteivel...Ha a kártya elhitette vele, hogy képes rá, akkor az is lesz.... a szuggesztió megtette a hatásást, és nocsak, bejött a jóslat. A rossz jóslat ellen pedig elkezd figyelni, az egészségére, a szavaira...stb, hogy elkerüljön egy betegséget (elmegy egy szűrővizsgálatra, mertazt mondta a kártya, hogy nagy veszély fenyegeti az egészségét), odafigyel a környezetében az emberekre, hogy kinek mit mond, mert a kártya azt mondta, veszekedés vár rá... lehetne sorolni... És szerintem ez nem is baj... viszont pénzt adni ki érte??? Azt már nem... :)) 

Na mesélj a tapasznyalataidról... én élvezem a témát :)) Aztán én is mesélek elszólásaimról...amelyek bejöttek...kártya és egyéb nélkül.... sajna nem jók...

Előzmény: e.n.c.i (78)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.06.03 0 0 78
Szia Suada!

Húha,látom ( ;) ) profival van dolgom!!!!

Ezekben a jóslásos témákban nagyon otthon vagy !

Sajnos,én csak "zsigerből" látok dolgokat. :( Odáig még nem jutottam,(és soha nem is fogok!!!)hogy,bármilyen ezoterikus,és jóstanfolyamokon részt vegyek,és ezzel a témával foglalkozó "tankönyveket" olvasgassak.

Mély meggyőződésem,hogy ezt nem lehet TANULNI!!!! (Lehet velem vitatkozni! :)))) )

Valaki vagy LÁTJA A JÖVŐT ( itt is inkább olyan dolgokra gondolok,hogy élénk képzelő erővel,elképzel dolgokat,és VÉLETLENÜL/véletlenek pedig nincsenek/ napok múlva,
(évek múlva :((((( )mily tragédia,bekövetkezik! )

A másik dolog,amiről meg vagyok győződve, (Itt is lehet velem vitatkozni! :))) )
az,az,hogy ami foglalkoztatja az adott " JÓST",amire rákoncentrál,amivel gondolatban "tudja" tartani a kapcsolatot,az segítségére lehet,és csak annak segítségével,és csak az irányú témát képes "meglátni",illetve kikövetkeztetni!

Meglehet,hogy nem pontosan fogalmazom meg mire is gondolok,de hogy egy kicsit jobban megérts......

Vannak profi jósok,akik szerepelnek a televízióban.......Ők az emberek magánéletére "szakosodtak",mert az érdekli őket,és betanulva különböző "sémákat","láttatják meg " a delikvensek "várható jövőjét! :)))))))))

(Itt ne feledkezzünk meg az önbeteljesítő ráhatásoktól sem :)))))))) ! Nagy siker! Mindenkinek magának kell a jóslatot beteljesíteni! :)))))))
(....és ezért még sokan fizetnek is! :)))))

Bocsi,ez most nem volt szép tőlem,így elnézést kérek,....akinek nem inge,magára ne vegye! :)))

És tapasznyalat? A kikövetkeztetett dolgok mennyire jöttek be??

(tudnék mesélni......
Előzmény: Suada (77)
Suada Creative Commons License 2009.06.01 0 0 77

Szió!

Nekem is van cigánykártyám, van tarot kártyám, de nekem a legjobban a sima francia kártyás jóslás jön be :) Van egy régi karikagyűrűből ingám is... :) Meg van könyvem Ji Ching- es könyvem is... ne is soroljam a többit :) És tapasznyalat? A kikövetkeztetett dolgok mennyire jöttek be?? 

Előzmény: e.n.c.i (76)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.05.30 0 0 76
Szia Suada!

Igen jósoltam már magamnak. :))))

(Évek óta az a szokásunk,hogy a férjem január elsején reggel meglátogatja az édesanyját.Én minden évben az új év első napját egyedül töltöm,és ....most bevallom eddig titkos szokásomat.......

......valamikor régen rátaláltam egy borítékba csomagolva egy pakli megviselt "cigánykártyára".
Én soha nem tanultam jósolni,és nem is nagyon értek az olyan jósláshoz,amilyet a "hivatalos jósok" magukénak vallanak,de.......

....minden év január elsején előveszem a Titkos helyen tartott titkos kártyámat, és összekeverés után kiterítem a kártyáimat!

Majd megpróbálok valamiféle logikával, és fantáziával kitalálni a lapok "igazi" jelentését!
DE ez csak játék!

Előzmény: Suada (75)
Suada Creative Commons License 2009.05.30 0 0 75
 Akkor nem sajnálom. Biztos valaki olyan kapott energiát, akinek nagyobb szüksége volt rá :) Tényleg.. ha már jóslás?! Próbáltál már Magadnak valamivel jósolni? Kártya, inga...stb. ? MInt említettem, nekem a kártya sokat forgott a kezemben, az ingát is szeretem (különös előkészületek nélkül, legegyszerűbb hozzájutni, cérna és egy karikagyűrű), ha hírtelen kellett válasz, ezt részesítettem előnyben (kártyáim meg ne tudják )...  Viszont frászom van az újságok oldalain olvasható horoszkópoktól. Vicc az, hogy megannyi szűz, oroszlán, rák és bak...stb. elhiszi, ez mind róla szól :))
Előzmény: e.n.c.i (74)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.05.29 0 0 74
Légyszíves ne sajnáld! ;)
Tudod minden okkal történik!

Talán azért történt így,hogy időt kapjak,arra ,hogy átgondoljam még egyszer,"felismerjem a terepet",és aludjak rá néhányat!

Azt hiszem,most lehetőséget kaptam arra,hogy én magam válasszam meg az utamat!

Talán még örülök is,hogy hiába mentem!
Előzmény: Suada (73)
Suada Creative Commons License 2009.05.29 0 0 73
Sajnálom, hogy nem jött össze... Pedig küldtem energiát, nem keveset :) Most ott röpköd valahol az éterben... :)
Előzmény: e.n.c.i (72)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.05.29 0 0 72
"HIÁBA KELTEM "KORÁN" !!!! ( A napnál világosabb! :))))) )

Nem jártam sikerrel.Segítséget kért tőlem valaki,de valószínű nem volt nagyon fontos számára,mert vagy elfelejtette,vagy meggondolta magát.
Majd kiderül! :)))

Ezért,talán már túl későn érkezett a segítség,de azért nagyon köszönöm!

Biztos vagyok benne,hogy a segítséged,valamikor,valahol,célbaér! :)))))

REMÉLEM VESZED A LAPOT !!!! ;)

:)))))
Előzmény: Suada (71)
Suada Creative Commons License 2009.05.29 0 0 71

Huh, Drága! 

Te aztán korai voltál...

Remélem a gondolati úton küldött segítségem megérkezett. Mesélj, miről van szó?! Persze ha nem titok.

Tudjátok mi az ami a napokba egyre erősebben foglalkoztat? A kártyáim szemeznek velem a szekrényemből. Azt hiszem kicsit meg kellene őket simiznem... Tudom, ez most tiszta flúgosan fog hangzani (aki kicsit is hiszi, hogy képesek segíteni az most megért) de olyan, mintha mondani szeretnének valamit... Lehet teret engedek a "hangjuknak". :)

Előzmény: e.n.c.i (68)
Suada Creative Commons License 2009.05.29 0 0 70

Szia :)

Jaj, nehogy elfojtsd a késztetéseidet :)))) Az csak árt :) Nem szeretném ha miattam szenvednél... :)

Előzmény: Törölt nick (69)
e.n.c.i Creative Commons License 2009.05.29 0 0 68
Szia Suada!

Hogy kicsit a topikhoz is hű legyek: azt érzem így előre, hogy holnap nagyon nehezen ébredek majd :))

Ezzel én is így leszek holnap! A JÓSLÓ ÁLOM ÉS A TE SZABAD AKARATOD!!!!!

Ma viszont már négy óra óta csak forgolódtam,mert kicsit izgatott vagyok,mert ma egy teljesen új kihívás vár rám,és szeretnék megfelelő munkát végezni!

Légyszives gondolataiddal segíts egy kicsit,hogy minden a lehető legjobban alakuljon a

JÖVŐBEN!!!!!

SZÉP NAPOT KÍVÁNOK NEKED,ÉS AZ IDE BETÉRŐ OLVASÓKNAK!

JÓ!!!!! S,LÁSS!!!!!!
Előzmény: Suada (67)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!