Nem értem minek akarják ráerőltetni Francit a Bencére ennyire durván. Semmi bajom azzal, ha valaki túlsúlyos de már ha valakivel össze kéne hozni Bencét akkor Zoé jobban illene hozzá. Plusz nézem pár éve a sorozatot de nem emlékszem arra, hogy Borinak vagy Karolának túlsúlyos pasija lett volna, inkább mindig kigyúrtak voltak, ők sem örülnének ha egy 150 kilós mackóval akarnák összehozni őket. Tudom, ez csak 1 sorozat :)
- Szofi meg simán csak egy buta, lelkiismeretlen ribanc
Jól egymásra találtak... kár, hogy közben pusztítanak maguk körül is.
Más:
Milánról mindig tudtuk, hogy segg-buta.. de hogy ott van a telefon a kezében és visszaadja, hogy majd az a "jószándékú és talpig becsületes" lesi-videós majd kitörli jószántából (és ezt el is hitte) - ez túltesz még rajta is.
"Pesti vagány" létére mégis melyik műveletet nem ismerte a törlésből - hogy vissza kellett adja annak a tetűnek a telót - és utána ne is ellenőrizze, hogy megtörtént-e a törlés?
Megjegyzem a Xénát játszó kiscsaj is diszkréten elnézett - amikor a fickó (úgymond) kitörölte a videót - ellenőrizni már neki sem volt fontos, ő is elhitte becsszóra, hogy tuti törölve van?
No és honnan lett törölve? A telóról? Hahahahaaa.
Lehet megdöbbennek az alkotók ha kiderül, hogy a nézők között is akad egy-két olyan, aki látott már Androidos telefont, sőt, azt is tudja hogy működik a felhő, stb. stb,
Egyébként a mostani Zoén és a Joe bandájához tartozón kívül volt még egy még a sorozat elején aki Hannával, Karesszal és Milánnal lakott egy albérletben meg még egy lány volt még ott de az ő nevére már nem emlékszem és ha jól tudom az a Zoé Milán barátnője volt.
No nem semmi lesz a mai rész,Lali és Virág egy swinger klubban köt ki Mátéval és Teklával valami méh áldásnak nevezett szertartás keretében.Azt nem tudja senki hogy mi Birdy sorozatbeli és az igazi neve?
Azért nehogy már felmentsük Mátét! Kettőn áll a vásár. Amikor bizonygatja, hogy ő Teklát szereti, aztán nekiesik Szofinak....a lelkifurdalása se őszinte, esküvő előtt és után 5 perccel hogy képes ezt csinálni?! Egyenlőre az ő f... jár két helyre, az én szemembe ő ha egy incifincivel is de nagyobb bűnt követ el, hiszen házas és még gyereket is tervez.
A Mátéval való viszonya miatt, hazudik a barátainak, mindenkinek. Bűntudat nélkül néz Tekla szemébe. És még azért frusztrált, hogy mi lesz ha vége lesz a Mátéval való viszonyának?!
Miután már írtam valahol, és még mindig fenntartom azt, hogy úgy látom, hogy Szofi olyan sokszor (mindig!), mintha "hibás" lenne.
De legalább is a nézése, a viselkedése olyan, mintha huzatos lenne a nő. Ebből kifolyólag már azt is megkérdőjelezem, hogy felfogta-e egyáltalán, hogy Máté és Tekla egypár???!!! ű
No, de megérkezett hozzá, a "ráküldött szívlapát". Mert véletlenül rányitott Teklára és Mátére egy gyors szex közben. Ez a pofára esés viszont felért számára egy szívlapátos hátbavágással. :D
Remélem a retinájába beleégett az a pillanat amit látott és el fogja kísérni egy darabig, vagy legalább is jusson is eszébe nagyon sokszor!
Egyébként én kedvelem Milánt, Bellát a mai napig nem tudtam megkedvelni. Zavar a flegmasága, a kivagyisága és ahogy beszél Milánnal. Követel, de azt nem látom, hogy cserébe legalább látható jelét adná annak, amit eddig tett Milán. Mert egyébként sem kinézetre, sem természetre, sem emberileg nem ér fel Milánhoz. Szerintem.