Mivel nem tudom ki, mit, hogyan intézett, így nehéz bármit is csinálni. Tavasszal elején megkértek, hogy csináljam meg a honlapot. Kérdezni kérdezhetek, de küldött anyag nélkül mit csináljak??? Az alapot szombaton összeraktam. Van a TT-nek e-mail címe, amit nézni szoktam, de infó se oda, se a Hírös Ligás, se a saját mail címeimre nem jött! Ígéretet megkaptam, tehát várom az infókat.
Göri akkor zuhanyozott a zuhanyrózsa alatt elég sokáig Fehérváron kemény volt neki az ágy :)),meg akkor büntetett meg a Tescónál Zsírékkal a rendőr benünket Zsírék 5000 kaptak a plecsniért én csak 3000 ezret,jah meg Tomát az 5-ik ről vizes lufival dobáltuk meg,meg mikor betekertek vécépapírral mint a múmia és meg gyújtották azt :)))) jó kis banzáj volt az is mint mindegyik :))
Bár én tavaly óta azaz 1 éve nem játszottam sehol,amióta sötét Zalába vagyok :)),nem tudom hogy fogom bírni,szerintem most inkább sör lessz a kezemben mint labda :))
Tomikám nekem is ott a helyem Topic Torna,én megy Nagykanizsáról jövök,még nem tudom ki jön velem talán a Simi doktor úr,már csak a csajok híányoznak Kecskemétről tavaly azt mondták intéznek nekünk :)))
90%-os kedvezménnyel, elég baráti oda-vissza az út (780 Ft), de teljesárú jeggyel is megéri az út, hisz az élmény felbecsülhetetlen... :-) A sör kvótából tudunk engedni egy keveset...:D