Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.01 0 0 33
A szakmát talán érti, mert előbb volt énekes, mint képviselő!
Előzmény: 33nev (32)
33nev Creative Commons License 2008.09.01 0 0 32
"Hogy milyen ok kellett az elküldéséhez azt nem tudom!"

Segítek: nem tagja a kórusnak. Még mindig nem, pedig Orbán Mihály már majdnem miniszterelnök!
Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.01 0 0 31
Azért az országgyűlés képviselői igazolvány tulajdonosát jogilag nehéz elküldeni, függetlenül attól, hogy milyen párthoz tartozik! A kórus értekezlete nem médiaesemény! A kórustagoknak valószínű jó okuk volt meghivni az operaénekes képviselőt! Hogy milyen ok kellett az elküldéséhez azt nem tudom!
Pávek úr Creative Commons License 2008.09.01 0 0 30
>olyan munkaértekezletet tarthat a szervezet vezetője, amelyre bármely beosztottja saját belátása szerint hívhat hívatlan vendéget?

Hát ha meghívta, akkor már nem hívatlan! ;)
De komolyra fordítva a szót: ez a kettőjük ügye. A sellőt meg, ha már ott van, meg kell hívni egy kávéra, és jó képet kell vágni hozzá, pláne ha semmi rejtegetnivalónk nincsen.
De honnan tudná ezt egy ilyen "emer"-féle tahó?
Előzmény: halkergető (28)
33nev Creative Commons License 2008.09.01 0 0 29
És ettől a baromarcú alkalmazottak nyugodtan hívhatnak pártküldötteket a társulati ülésre. És ettől a pártküldöttek nyugodtan szabhatják meg a társulati ülés témáját, kimenetelét, stb. Ugyanmár! Javíts ki, ha tévednék! Én úgy tudom, hogy Guyéyás, fideszes képviselő nem tagja a Magyar Rádió (emer) egyetlen kórusának sem. Mint ahogy egyetlen szoci képviselő sem.

Persze, nincs baj a dologgal! A fidesz oda küld képviselőket, ahová csak akar. Abba dumál bele (közvetlenül, nem ám a parlament által), amibe csak akar. Csak az a baj, hogy mások szerint meg a szociknak is joga van ugyanerre. Nos, én meg azt gondolom, hogy legközelebb kibaszott nagy keresztet kéne kapnia Suchnak, amiért elhajtotta a baromarcú pártokat valahonnan, ahol semmi keresnivalójuk nem volt.
Előzmény: Pávek úr (26)
halkergető Creative Commons License 2008.09.01 0 0 28
Szerinted tehát egy állami tulajdonú intézményben csak olyan munkaértekezteletet tarthat a szervezet vezetője, amelyre bármely beosztottja saját belátása szerint hívhat hivatlan vendéget? 
Előzmény: Pávek úr (26)
halkergető Creative Commons License 2008.09.01 0 0 27

Off

Nem emlékszem!

De ha azonosulni kívánsz a filmsorozat címével, méginkább aktuális a társasjáték címe.

On

:))

Előzmény: Pávek úr (25)
Pávek úr Creative Commons License 2008.09.01 0 0 26
>ha az én cégem társulati ülésére hív a Jóska fideszes megfigyelőt, akkor Gulyás úr Jóskával együtt repült

Da capo: az "emer" nem Such "emer" Gyurci cége, hanem a közpénzből finanszírozott közrádió.
Előzmény: 33nev (24)
Pávek úr Creative Commons License 2008.09.01 0 0 25
off

és arra a filmsorozatra emlékszel, hogy "Хочу всё знать!"?
Előzmény: halkergető (23)
33nev Creative Commons License 2008.09.01 0 0 24
Figyejj! Hasonló helyzetben te is, én is úgy vágtuk volna ki Gulyás urat, hogy a lába nem éri a földet. "emer" még kulturált volt. Hozzám képest bizonyosan, mert ha az én cégem társulati ülésére hív a Jóska fideszes megfigyelőt, akkor Gulyás úr Jóskával együtt repült volna. Hasonlóképpen Pista is repült volna, ha ő hív mszp-s megfigyelőt. Pláne, ha a megfigyelő még leugatni is megpróbál. Valahogy nem komálom az ilyen párthülyéket, na.
Előzmény: Pávek úr (-)
halkergető Creative Commons License 2008.09.01 0 0 23

Volt a gyerekkoromban egy társasjátékom, az volt a neve: "Törd a fejed, érdemes!"  ;-))

Előzmény: Pávek úr (20)
fenevad Creative Commons License 2008.09.01 0 0 22

"Helyes. A média dolgaiba ne avatkozzon egy politikus. "

a). JaJa, kotódj te is légy szives minden média-témából.

b) Ha véletlenül szkmabeli lennél - azt hiszem, ezt a szakmát még nem definiálták - akkor kifejezetten szakmai alapon jelen lehetsz bizonos helyeken. 

Nem akarok izléstelennek lenni, hogy ezeket a helyeket itt és most definiáljam.

Előzmény: Libera nos, Domine! (19)
Pávek úr Creative Commons License 2008.09.01 0 0 21
Nyilván Such 'emer' nem szavaztatta meg a vazallusokat, mert félt, hogy 24:8 arányban megszavazzák, hogy maradjon a képvisellő a zárt üllésen.
Pávek úr Creative Commons License 2008.09.01 0 0 20
Akkor továbbra sem értem, hogy mi olyat akart közölni Such 'emer' a vazallusaival, amit az ellenség füle nem hallhat.
Mert azt bizonyára csak a legszűkebb csókosi körrel közli, hogy hogy nyúlják le a zsét. Vazallusnak ahhoz coki.
Előzmény: halkergető (18)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2008.09.01 0 0 19

Such 'emer' György kirúgta Gulyás Dénest

Helyes. A média dolgaiba ne avatkozzon egy politikus. A médiának kell ellenőrizni a politikát, nem pedig a politikának a médiát.

halkergető Creative Commons License 2008.09.01 0 0 18

Nem! Valószínű nem házibulit tartottak, hanem munkaértekezletet tartott az intézmény vezetője, az általa kijelölt és  meghívott munkatársai (beosztottai) részére.

Ragozzam-e tovább?  :((

Előzmény: Pávek úr (17)
Pávek úr Creative Commons License 2008.09.01 0 0 17
Ez rendben is van, de a rádióban talán mégse Such 'emer' Gyurci házibulijait tartják? Vagy már ott tartunk?
Előzmény: halkergető (15)
halkergető Creative Commons License 2008.09.01 0 0 15

PávekUram, ha én kerti-partyt (most urasan írtam, mi csak egyszerűen bulinak nevezzük)  rendezek, és arra vendégeket hívok, Te nem azért nem leszel ott, mert valamilyen titkos dolgokról beszélgetünk, hanem azért mert nem hívtalak meg.

Ilyen eccerű a dolog.   :)))

Előzmény: Pávek úr (14)
Pávek úr Creative Commons License 2008.09.01 0 0 14
Tulajdonképpen miről is volt Such 'emer' úr gyűlésén nagyba' szó, amit a képvisellőnek nem volt szabad hallania?
Előzmény: Törölt nick (7)
acetofive Creative Commons License 2008.09.01 0 0 13
ha a fideszes mokasor etas hozzank is a kepviseloi igazolvanyaval szeretne bejonni hivatlanul, elore szolok, hogy a kutyam nem tud olvasni :DDDD
halkergető Creative Commons License 2008.09.01 0 0 12

Húúúúúú, a szentyit nékije!

Látod, ez a táltososdi nekem eszembe sem jutott! Visszavontam az uborkafa emlegetését.  :))

Előzmény: carl solomon (11)
carl solomon Creative Commons License 2008.09.01 0 0 11
De lehet, hogy Jézus Bátyánk és Mária Nővérünk emlékét és több különleges bolygóegyüttálás táltosdobbal való megünneplésének a know-howját kívánta átadni a rádió elnökének.
Előzmény: Kill Bill (8)
halkergető Creative Commons License 2008.09.01 0 0 10

Az énekkar hívja meg a képviselőt a saját maga által szervezett piknikre, vagy valamilyen hasonló összejövetelre, de ne a rádió vezetője által meghirdetett értekezletre.

A képviselőnek meg lehetett volna annyi esze, hogy nem fogadja el ezt a meghívást. De a jelek szerint nem volt!  

Magas az az uborkafa, kérem tisztelettel! :-)))

pert1 Creative Commons License 2008.09.01 0 0 9
Hozzá akart szólni a holapénz témában, mert már két és fél hónapja hozzászóláshiánybetegsége van.
Kill Bill Creative Commons License 2008.09.01 0 0 8

"Tulajdonképpen mi a túrót is keresett a képviselő úr egy rádiós belső értekezleten?"

Valszeg ugyanazt, amit annak idején a Munkásőrség Központi Kórusában.

:o))

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.01 0 0 7
Tulajdonképpen mi a túrót is keresett a képviselő úr egy rádiós belső értekezleten?
Előzmény: Pávek úr (6)
Pávek úr Creative Commons License 2008.09.01 0 0 6
Nem kell annyit cifrázni! ;)
Előzmény: AAAaaa (3)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.01 0 0 5
s0ch gy0rgy
WYW Creative Commons License 2008.09.01 0 0 4
Politikusnak coki!
AAAaaa Creative Commons License 2008.09.01 0 0 3
gratula
az enyem bonyolultabb volt, azert tartott tovabb...
Előzmény: Törölt nick (2)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!