Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Ennek a CIA-doksinak az egyetlen szépséghibája, hogy OXCART-tervek vannak benne.
Amiről én beszélek azok megvalósult bevetések Európában a Det. 4 által 1977 (1979)-től kezdve. Most néztem Paul F. Crickjmore könyvében: 2.8M, 42-45 fokos bedöntés, de még így is volt magasságvesztés.
Megszületett közben az angol nyelvű weblap, itt. A Volhov doku már angolul is benne van a csomagban, a Neva doku fordítás alatt áll. :)
Közben zajlik a kapcsolók/kerekek hangjának rögzítése, és a szimulátorba integrálása. Az új változat "rendes" install/uninstall telepítőt kap, nem kell majd az OCX fileok regisztrációjával vesződni...
Egy-két külföldi rep.szim-es szerveren, "játék" közben bedobtam, hogy ismerek olyan létező szimulátort, ami a ránk lövöldöző légelhárító rendeszerekhez hasonló SAM-ütegek tevékenységét szimulálja (mindezt, az ellenséges légvédelem leküzdésének gyakorlása közben). A nevezett repülő szimulátor, leginkább az orosz technikára épül, szóval a célközönség is vevő lehetne az általatok létrehozott Volhv/Nyeva "samsim"-re.
Kérdésem, hogy tervezed-e a program szélesebb körben történő publikálását (ill. értékesítését), esetleg a gépkönyv angolul történő kiadását?
"A sebességről annyit, hogy ezeken a szűk helyeken (NSZK és a "Balti expressz") 2.8-2.9M-re vettek le. Ennyi azért kellett az optimális magassági tartomány tartásához is, 2M-ről nem tudok."
Ez tévedés lesz, nyomták, ahogy a csövön kifért...
A lengyelek nem dobták ki meglévő technikájukat, nem csináltak belőle múzeumot (nekünk még erre sem tellett "központilag"), hanem neki álltak és mobillá tették, használják.
Lehet, hogy ezek a csúcstechnika ellen nem alkalmasak, de már elmondtam többször, hogy csúcstechnikával kevesen rendelkeznek.
Azért az RC-135 ott ment az SR-71 alatt! Ment fülelés ezerrel!
A sebességről annyit, hogy ezeken a szűk helyeken (NSZK és a "Balti expressz") 2.8-2.9M-re vettek le. Ennyi azért kellett az optimális magassági tartomány tartásához is, 2M-ről nem tudok.
Csak hogy fájdítsam a szíveteket, lengyel Newa-SC alakulat honlapja néhány érdekes fotóval:
Nem akartam a könyvet és az íróját kritizálni, csak kicsit "mást" vártam......
Ez a fórum több információt tartalmaz a"témával" kapcsolatban, mint sok "Zrínyis" könyv, TEHÁT ebből és a "Kihalt laktanyákból" és a többi légvédelmis topicból (van még egy pár (pl: MN 4565, csapatlégvédelmisek, stb...) kellene egy összefoglalót készíteni. A HM "hallgat" nem ad semmi infót, pedig most azok a "barátaink" akikre nekünk "lőni" kellett volna. A "technika" elavult (de technikailag nekem szép...) A mostani "barátaink" is ismerik, mit titkolunk még...?
Szerencsém volt, és láttam működő (?) Dvina rendszert 10 évvel ezelőtt egy "tengerentúli" múzeumban, szebb állapotban, sajnos mint a hazai. Ugyanitt T55 Orosz harckocsit (David star) tuningal és Magyar MIG 23-as jó állapotban. ....és nálunk, meg bontják eszetlenül a "múltunkat"
No és mit szólnátok a "könyvhöz" --- Csináljuk meg :-)
A www.no-ip.com lehet a megoldás nektek. Be kell regelni, a gépre feltenni egy kliens szoftvert (az oldalról letölthető). A regisztráció után meg kell adni egy nevet, amire a kliens gépen lehet hivatkozni és nem kell foglalkozni az ip cím változással mert azt a feltelepített szoftver automatikusan frissíti és hozzárendeli a regisztrált névhez. Vagy ha csak ip címmel működik a dolog egyszerűen meg kell pingelni a regisztrált nevet és akkor máris látszik az aktuális ip cím.
Különleges Nike-Hercules rakétapálya... cél 5km magasan közeledik. Rakéta 1. fokozata kb 11km magasra felrepít, ott célra fordul, és a célt zuhanásban semmisíti meg.
A külön cél, és rakéta követő antennák teszik lehetővé, hogy a rakéta a céltól jelentősen eltérő pályán mozogjon.
Ezáltal biztosították, hogy a rakéta 1. fokozata mindig a kijelölt területre zuhanjon, függetlenül a cél irányától.
Persze a két (rakéta, és célkövető) antenna kolminálása elég macerás feladat volt, és csak egy célra egy rakétát lehetett rávezetni...