http://nol.hu/mozaik/lelottek_egy_rendort_alsoorson
Az M1-M7-es autópálya Budapestre bevezető közös szakaszán óriási a készültség, valamennyi, a Balaton felől érkező autót gépfegyveres rendőrök ellenőriznek.
MTI| 2010. augusztus 4. |1 komment
Egy rendőr és egy civil meghalt abban a lövöldözésben, amely szerda hajnalban tört ki Alsőörsön. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.
Az M1-M7-es autópálya Budapestre bevezető közös szakaszán óriási a rendőri készültség, valamennyi, a Balaton felől érkező autót megállítanak - tapasztalta az MTI tudósítója a helyszínen. Több ellenőrzési pont van a centrum felé, valamint a Petőfi és Lágymányosi hídon, ahol golyóálló mellényt viselő, gépfegyveres rendőrök ellenőrzik az autósokat.
Ki mondta, hogy profik? Pár környékbeli nehézfiú valakit megölt aznap és a hullával épp igyekeztek ki a városból, mikor jött az igazoltatás. Amúgy tény, sántít a sztorim, de ez csak egy ötlet börze.
Eleve most akkor honnan jött a fekete kocsi? A grafika szerint állt a fiesta mögött, vele egy irányba haladt.
na egy ilyenért rámszóltak 90ezret. 52-vel mentem. kilencvenezret. van akinek az autója nem ér annyit.
Relax, én állítólag belógtam fél métert egy rokkant parkolóhelyre (felfestés nuku), 112.500 volt a csekken :-) persze nem fizettem be, eddig kétszer szóltak, most várom a bíróságot. :-)
Asszem megvan a terepe az október 23-ázásnak, Pintérezésnek, Drazsézásnak, de ez most nem az, itten egy olyan fegyveres bűnbandát kellene előkeríteni, akik után eddig már 3 halott van... szóval mondhatni erősen közveszélyesek...
Miből gondolod, hogy hol voltam okt.23-án? Jobb híján tán épp éjszakás voltam, de ez biztos. Egyébiránt te hol voltál 1986.okt.23-án? Na, ez már érdekesebb kérdés, vagy nem?
A profit a magyar bűnözésben nem a "professzionális" értelemben használják, hanem mivel ebből élnek ( megélhetési). Nem a profizmus, hanem a gátlástalanság jellemzi őket.
A mellékelt rajz szerint inkább ez történt: igazoltattak a remdőrök, éppen a Fiestánál tartottak, de volt már félreállítva még egy (zöld?) kocsi is. A szakközépiskolás bőszen körözött a lámpájával a BMW-nek is(vagy mi), de azok nem álltak meg, gázt adtak és elmenve a rendőrök mellett hátrafelé tüzeltek.
De mivel a rendőr éppen mást igazoltatott, ráadásul olyant is írtak, hogy épp a hátsó kerékhez ment és lehajolt, mikor a lövések érték, ez a bűnelkövetők szempontjából nem lenne logikus. Sokkal egyszerűbb simán elhajtani mellettük. Ráadásul a grafikák alapján ellenkező irányból jöttek, mint amilyen oldalon az igazoltatás folyt.
"Egyelőre nincs rá magyarázat miért öltek meg egy intézkedő rendőrt és egy főiskolást hajnalban a Balaton-parti Alsóörsön. Doszpot Péter a fn.hu-nak azt mondta, elképzelhető, hogy a támadók drog vagy alkohol hatása alatt, minden ok nélkül húzták meg a ravaszt. Az egykori életvédelmis szerint hosszú és nehéz nyomozás elé néz a rendőrség. "
A feket BMW-ben utazott pár tag megy egy hulla...valakit épp aznap likvidáltak valamilyen ügyből kifolyólag és épp igyekeztek a holttesttől megszabadulni...erre jön a közúti ellenőrzés, ülnek a sorban és filóznak hogy most mi a fasz lesz. Aztán ez lett: megsorozták a szerencsétlen rendőrt aztán kivágtak a sorból és elhajtottak.
Bár gyenge pont, hogy akkor a hullát miért hagyták a kocsiban.