Direkt beleolvasgattam a kézikönyvbe, mit ír az izzócseréről. Hát mitmondjak, eléggé optimistán állt hozzá a könyv írója. Az egyik oldalon az akksi, a másik oldalon az ablakmosó tartály eléggé útban van.
Ugyan nem KIA-m van, de ez az égőcsere így képekkel illusztrálva korrekt szerintem.
Egyben elkeserítőnek tartom, hogy az autógyárak ennyire nem veszik figyelembe a biztonságot. Megane II-m van, és ott is elkeserítő, hogy mennyire nehéz kicserélni egy égőt. Nem tudom menet közben egy rendőr mit mondana, ha kiégne a tompítottam éjszaka.
Anno a Shuma idejében beszélgettem a KIA-Szabónál egy szerelővel akinek Rio-ja volt. Egyszer megállt egy benzinkúton és ő is úgy cserélt izzót, mint Te, kikapta a komplett fényszórót. Kérdezte a kutas, hogy mit csinál? Hát izzót cserélek! És ez abszolút nem KIA, vagy Renault jelenség minden autómárkánál ez van. Rettenet!
Voltam ma Komáromban láttam ott egy 1,6 CRDi EX Ceed-et próbarendszámmal, Hunday könnyűfém felnivel.Hát mit mondjak kinek a papp kinek a pappné nekem baromira nem jött be, elég hülyén nézett ki a "H" emblémával! Egyébként csont full tankkal indultam a 10-es főúton először és utoljára Pestről azt hittem a hajam kihullik mire odaérek! (2 óra volt a 105 km megtétele!!) Visszafelé M1-es 130 km/h össztávolság 232 km fogyasztás(boxal) 4,2 liter/100 km a fedcomp szerint még 780 km mehetek! No ennyi!
Nos, ma kicsit pihenőre fogtam, ami jórészt aktív pihenést jelent, így az alábbi HTML-kezdemény született, azon belül értelemszerűen még csak egy íráska vagyon, a bizonyos égőcserés...
Nem tudom mitől számít favoritnak egy ilyen versenyen a Fiat 500, de nem tudom mi alapján döntenek. Habár ha az előző éveket vesszük alapul akkor úgyis a Ford Mondeo vagy a Fiat Bravo fut be elsőnek. Azért hajrá cee'd!!!
Valóban kötelező az automatikus magasság állítás sőt a fényszórómosó is. Ne kérdezd, hogy miért de így van a jogszabályban. Ha xenon akoor kötelő a f.mosó is.
Utána nézek, de ha jól tudom erős megkötések vannak xenon utólagos beszerelésére közlekedés-rendészeti oldalon. Pl automatikus (terhelés-érzékelős) fényszórómagasság állítás. De megérdeklődöm.
A garancia, meg olyan dolog, hogy akkor üti a garit, ha bizonyítható, hogy az utólagos beavatkozással kapcsolatos, összefüggő a hiba. Hát ennek kicsi esélye van. A Xenon kevesebb hőt termel, stb. A tolatóradar meg... :)
Én is mentem már 120 km-t 4,2-vel :) a CDRi-vel BOX nélkül is, de... Nézted az átlagsebességét? Klíma használat, stb. Azért így nem rossz. Egy 4 alatti fogyasztás már szenzációsab lenne, ez max korrekt, ennyire nem indokolt a felhajtás.