Szerintem eljön az az idő egy fórum életében, mikor fellángolnak az érzelmek, kiborul a bili... és ez az érintetteken kívül a többieket esetleg zavarja.
Ezen a fórumon nyugodtan lehet!
Hajrá:)
"Na, ez egy jól sikerült b.szogatás volt remélem:)))))))"
Hát az, én már itt vagyok kemény 1 napja, de már 3-an tuti lebasztak, úgyhogy már erősen töröm a fejem kit basszak le én, és mivel!!! :-))))))))))))))))))))))))))))
...és ha még elmondanám, hogy nem is egri a topikgazda...de nem is ózdi... de azért lekéne ám baszni ezt a topikgazdit, hogy választ sem képes adni a saját topikjában felmerült kérdésekre...
Na álljubk meg egy sóra! (vagy kettőre) Ez úgyebár a Basogassuk egymást topik. Na én ehhez tartom magam, nem szeretném kimoderáltatni (kitiktatni) magam azért mert offolok itt! Úgy, hogy csak érezd magad továbbra is b*va:))) Na és várd meg legalább Anget! Hogy élvezi majd, hogy friss préda került a topikba! :))
Azért pontosítsunk, mert én egy cartársnőt emlegettem előbb, de utaltam valami spanyol származású soknevű fikanickre is utóbb. S érezd magad emiatt baszogatva, mert ez csak így on itt. :))