Keresés

Részletes keresés

Nice King Doom Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86397
Kicsit továbbgondolva a dolgot, azért lehet, hogy ez az eset nem tipikus.
Analógiaként a Totalcar-ban megjelent cikkek ugranak be az olajkorszak végéről és arról, hogy nemigen fogunk autózni nemsokára. Ki a fene finanszírozott volna ilyen cikkekekt épp ott? Inkább őszinteségi roham volt, világvége-hangulatban, mivel nemsokára minden mindegy, állásunk se lesz, ezért miért ne írjunk néha igazat?

Szóval, ha valakik manipulálni akarnak, talán mégis valami napilapban helyeznék el az ilyet, vagy az Indexen, bár persze betervezhetik azt a hatást is, hogy egy eldugott szakmai médium cikke magán emilekben terjed futótűzként.

De mi van, ha az Ingatlanmagazin szerkesztői érzik a hurkot a torkukon (biztosan), lakópark- és irodapark-reklám nemigen lesz már, úgyhogy fennállásuk vége felé lehet akár őszinteségi rohamuk is?
Természetesen a jelenség, a tömeges kilakoltatások így vagy úgy ideális terep a szarkavarásban érdekelt erőknek.
Előzmény: Pikó Lajos (86392)
GPS Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86396

Csak nem a bankrendszer és a kamat-kultúra alapos megreformálására készülnek a hírben szereplő anyaggal ?:

http://index.hu/bulvar/2009/05/07/elloptak_tizenotezer_eles_loszer/
.
Nice King Doom Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86395
Kb. ugyanekkora csodavárás övezte Barack megválasztását is az USá-ban.
Oszt lett csoda?
Természetesen morálisan padlón a nép jókora része, nyilván nem várok az ilyenektől én se semmi jót. Elvileg egy részük még kijózanodhat az összeomlástól, de sokuk irracionálisan fog viselkedni , amjg él. (tehát esetleg nem sokáig...)
Előzmény: Törölt nick (86391)
Nice King Doom Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86394
Világos, retorikai trükk volt részemről! :-)

Mindketten tudjuk, hogy valakik fizetnek a tartalomért. Természetesen saját véleményemet írtam. Idevehetjük még a Reakción tárgyalt álljtólagos szoci nyílt levelet Gyurcsányhoz, amiben elég komoly titkosszolgálati manipulációkat "pakolnak ki", bár a valóság felülmúlhatja ezt a - netán fabrikált - terméket is.

http://www.reakcio.hu/kozelet_20090504_sotetseg_delben
Előzmény: Pikó Lajos (86392)
hanyattesett Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86393
"Oriasi csodavaras van"

Miért? Mi legyen? Kínának mostanában kellene bedőlnie, hogy a teteméből lakmározhassunk, de Kína nem a Szovjetunió. Nem akar bedőlni, bár az igény meg lenne rá...
Előzmény: Törölt nick (86391)
Pikó Lajos Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86392
nem célozgatok semmire, csak kábé tudom, hogy működik egy újság. Egy kicsi is, meg egy nagy is. Főleg ezekben a pénzhiányos időkben. A legtöbben bármit megtennének egy plusz hirdetésért, vagy (tudósításnak, interjúnak álcázott) pr anyagért. Ha eleget fizetsz, bevállalják még a sajtó- vagy személyiségi jogi pert is.
Előzmény: Nice King Doom (86387)
hanyattesett Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86390
"A szocializmusban az emberek elfelejtették, hogy mindenki addig nyújtózkodhat, ameddig a takarója ér."

Az eladósodás kifejezetten kapitalista jelenség.
Előzmény: kilenctizenegy (86384)
Nice King Doom Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86388
"Mit gondoltok, a Fidesz majd azzal kezdi, hogy a devizában nyilvántartott hiteleket a költségvetés kifizeti az adósok helyett? Vagy akkor ellenük is lesz egy forradalom?"

Igen, valakik ilyesmin törhetik a fejüket...
Ha a "jószjvű" kormány átvállal, azok lázadnak, akik nem adósodtak el, ha nem, az adósok.
A polgárháború, vagy minimum összeomlás elkerülhetetlen.

Mellesleg előítéleted, szemellenződ határtalan:

"A szocializmusban az emberek elfelejtették, hogy mindenki addig nyújtózkodhat, ameddig a takarója ér. Fájdalmas lesz újra megtanulni."

Ilyen eladósodás a szocizmusban NEM VOLT! Ez a vadkapitalimus "vívmánya"! Azóta felejttették el az emberekkel azt, amit még a Kádár-korban is tudtak. És tudatosan tették. Akkor ki a bűnös, Bunkó Béni átlagember, vagy a bankárok, meg bárkik?
Előzmény: kilenctizenegy (86384)
Nice King Doom Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86387
Csak nem titkosszolgálatokra célozgatsz?
Kiknek lehet érdeke minél nagyobb felfordulást kavarni?
vesd össze ezzel:

http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0805.htm
Előzmény: Pikó Lajos (86385)
kilenctizenegy Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86386

"Varga István elnök a Magyar Adófizetők Országos Szövetsége nevében a kereskedelmi bankok összevont mérlegére hívta fel a figyelmet, ami alapján kijelenthető, hogy forintban vették fel az emberek a hiteleket, mégis devizában számolják el nekik."

 

Hű, de gyenge... Ott van minden szerződésben, hogy forint-, vagy devizaalapú. Pontosan ki van fejtve bennük, hogy az árfolyamváltozás mit eredményez. Abból lett voln nagy pampogás annakidején, han egyszeri Mari néninek azt mondja a bank, hogy te nem kapsz hitelt, mert úgysem tudod felfogni, mit írsz alá.

Előzmény: Nice King Doom (86382)
Pikó Lajos Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86385

Az ilyesmik eddig a biznic megbízható szócsövei voltak

 

te nem tartasz fent egy újságot, én igen.

Normális újság egy sort nem ír le cél nélkül. Csak most mások fizetik a számlát, mint eddig. (mindig érdekes megtudni, hogy melyik sorért éppen ki fizet :))

 

http://www.zsambekimedence.hu/

 

 

Előzmény: Nice King Doom (86382)
kilenctizenegy Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86384

A szocializmusban az emberek elfelejtették, hogy mindenki addig nyújtózkodhat, ameddig a takarója ér. Fájdalmas lesz újra megtanulni.

 

Mit gondoltok, a Fidesz majd azzal kezdi, hogy a devizában nyilvántartott hiteleket a költségvetés kifizeti az adósok helyett? Vagy akkor ellenük is lesz egy forradalom?

Előzmény: Nice King Doom (86379)
Pikó Lajos Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86383

sőt, sokszor ellenhatást-érzést szül. Én két nagyobb helyen voltam rendszergazda a kilencvenes évek közepén-végén. Mikor megvettem a pickupot, mint a két helyen felerősödött a susmus. Konkrétan visszahallottam, azzal fúrtak a cégvezetőnél, hogy nyilván túl vagyok fizetve. Amíg az öreg lepukkant vw busszal jártam, mindenki a barátom volt. Egy éven belül mindkét helyen felmondták a szerződésemet, pedig elég régi "bútor" voltam mindkét helyen. Made in Hungary.

 

(mondjuk akkor még fiatal voltam és bohó, előszeretettel álltam a vezérek kisebb és öregebb autói mellé :))

Előzmény: GPS (86381)
Nice King Doom Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86382
Kezd nagyon forradalmi helyzet-szag lenni:

"Varga István elnök a Magyar Adófizetők Országos Szövetsége nevében a kereskedelmi bankok összevont mérlegére hívta fel a figyelmet, ami alapján kijelenthető, hogy forintban vették fel az emberek a hiteleket, mégis devizában számolják el nekik. Majd elmondta, hogy hazugság az, hogy nincs pénz az országban, csak az utóbbi hónapokban 40 milliárd eurónyi spekulatív tőke került Magyarországra. Közel 4500 milliárd forint parkol a Magyar Nemzeti Banknál, amiért a bankok kamatot számolnak fel, miközben semmi nem történik ezzel a pénzzel."

Mikor emlékeztek hasonlóra, hogy holmi mitugrász civilek a bankok számláin heverő pénzeket firtatták és ezt a sajtó le is hozta? Egy Ingatlanmagazin????
Auz ilyesmik eddig a biznic megbízható szócsövei voltak, minden gyönyörű, elftársak, épül a sok szép lakópark, meg bevásárlóközpont, , de az az átkos múlt héten volt, most ugyanez az Ingatlanmagazin azt adja meg, hányra kell a barikádra menni???
Előzmény: moonshadow (86377)
GPS Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86381

Dehogy kivánta meg "a cél". A butaság és a kivagyiság kivánta meg. Azt hittem, hogy ha jó nagy autóval megyek tárgyalni...majd jobban megy az üzlet. Lószart, mama.

Le se szarták, hogy mivel mentem - én meg fizethettem a batárok részleteit és a fentartását.
Irdatlan pénzek folytak el így.
Pedig ha jó, olcsó árat adtam (vagy beigértem zsebre annak, akinek kellett) - akkor volt üzlet. Még ha egy kispolákkal mentem volna, akkor is.

A hatalmas Volvo-val, vagy a 138 lóerős Leganzákkal is ketten utaztunk...egy laptoptáskával a hátsóülésen. Akkor még nem is lakókocsiztam, hogy esetleg arra jó lett volna.

Pontosabban: nem értem volna rá lakókocsizni - mert éjjel-nappal hajtani kellett a pénzt - a kurvangy autók és a többi (felesleges) baromság fenntartására.
.
Előzmény: ayantaqe (86376)
Nice King Doom Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86380
Sikerült duplázni, sőt triplázni, szerintem ne is álmodj erőműépítésről, szigetelésről, itt most már azt kell eldönteni, melyik oldalra álljunk a polgárháborúban...
Én az adósságelengedést követelő oldalra.
Előzmény: moonshadow (86377)
Nice King Doom Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86379
Kedves Tamás, ezt nem elég idelinkelni egy szó nélkül, ez a nap híre, vagy talán az év hjre, ez jelzi a folyamatok irányát:

http://www.ingatlanmagazin.com/read/9062

"Gyorsreagálású önvédelmi osztagokat állítanak fel a kilakoltatások ellen az emberek "

"Ma Magyarországon több százezer embert fenyeget kilakoltatás egyrészt amiatt, hogy deviza alapú hiteleiket a forint meggyengülése miatt nem tudják törleszteni, másrészt, hogy nem tudják kifizetni a közüzemi díjhátralékokból felhalmozódott adósságukat. A Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete szerint megközelítőleg 750 ezer devizahiteles nem tudja törleszteni adósságát. A devizahitelesek 40 százaléka több mint egy hónapja késlekedik a törlesztéssel. Attól tartanak, hogy augusztusra, a három hónapnál hosszabb tartozás következtében „hitelbedőlési hullám” indul el. A közüzemi számlák tekintetében 720 ezer díjhátralékosról tudnak. Közülük 470 ezren három hónapot meghaladó tartozást halmoztak föl, közülük 210 ezren pedig fél millió forintnál is többel tartoznak."

--------------------

Ebben benne a potenciál, hogy pár hónapon belül kirobbanhat az erőszak az utcákon, és valóra válhat az Arma Gedeonok túlzónak vélt rémképe lincselésekkel, bármivel. Ez már nem a Gyurcsány-féle "csak tüntessenek, majd hazamennek" korszak, ez már nagyon más.
Előzmény: fetamas (86366)
GPS Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86378

Dehogy szorongok....elöl semmi sincs - nehogy már azt hidd, hogy szatyrokkal a lábam közt autózok :-))))

Ami kell, azt messziről bedobálom a lehajtott csomagtérbe - a nagy francokat meg fel a tetőre.
Jó, persze, én csak 176 vagyok és 76 kiló...a párom meg még ennyi sem. Kényelmesen elférünk...merthát azért nem kispolák ez.

Minden ésszerű extra megvan benne....nem érzek semminek hiányát...pláne, hogy az átlag félórás útjaim alatt észre se veszem mikor érek oda.

Akartam venni egy kombi-Opelt, hogy az jó nagy. Aztán tavasszal megint cuccoltunk...és rájöttem, hogy nem nagyon tudnék mit tenni bele - pláne, hogy a cuccom java a lakókocsiban lakik.

Tehát maradt az "egérkamion" :-))))
.



Előzmény: ayantaqe (86373)
moonshadow Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86377

Látszólag nem ide vág, de szerintem mégis.

Most amikor ezerrel kéne hőszigetelni meg erőműveket építeni, a lassuló gazdaság okozta egyéb bajok beb*sszák az ajtót:

 


"Gyorsreagálású önvédelmi osztagokat állítanak fel a kilakoltatások ellen az emberek
A csőlakók országa leszünk: 750 ezer devizahiteles került bajba


[2009.05.06. 18:41]
Otthonvédők néven társadalmi összefogás alakult a Magyar Szociális Fórum, a Civil Nemzeti Csúcs és a Civil Összefogás Fórum szervezeteinek részvételével, amely a kilakoltatások ellen kíván fellépni. 750 ezer bajban lévő hitelesről tudnak, ha kell önvédelmi zónákat alakítanak, hogy megvédjék a lakókat. Bajnai Gordontól azonnali tárgyalásokat követelnek...
...A Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete szerint megközelítőleg 750 ezer devizahiteles nem tudja törleszteni adósságát. A devizahitelesek 40 százaléka több mint egy hónapja késlekedik a törlesztéssel. Attól tartanak, hogy augusztusra, a három hónapnál hosszabb tartozás következtében „hitelbedőlési hullám” indul el. A közüzemi számlák tekintetében 720 ezer díjhátralékosról tudnak. Közülük 470 ezren három hónapot meghaladó tartozást halmoztak föl, közülük 210 ezren pedig fél millió forintnál is többel tartoznak..."


Az Otthonvédők sajtónyilatkozata:

"Otthonvédők a kilakoltatások azonnali leállítását követelik

Magyarországon több százezer embert fenyeget kilakoltatás amiatt, hogy devizaalapú hiteleit a forint meggyengülése miatt nem tudja törleszteni, illetve nem tudja kifizetni a közüzemi díjhátralékokból felhalmozódott adósságát. A tél elmúltával országszerte több ezer embert lakoltatnak ki, illetve árverezik el egyetlen otthonát a feje fölül. A hajléktalanná vált szülőktől elveszik kiskorú gyermeküket, és állami gondozásba helyezik őket. Az otthonukat vesztetteket jobb esetben ismerősök, rokonok, segítőkész emberek fogadják be átmenetileg. A szolidaritás ilyen konkrét megnyilvánulása enyhít a súlyos gondon, de a saját otthont nem képes pótolni. Öngyilkosság, fizikai és lelki leépülés, traumák sokasága kíséri a megélhetési gondok otthonvesztéssé fajulását.
Ismereteink szerint megközelítőleg 750 ezer devizahiteles otthona kerülhet veszélybe, ha nem tudja törleszteni adósságát. Jelenleg a devizahitelesek 40 százaléka több mint egy hónapja késlekedik a törlesztéssel. A Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete attól tart, hogy augusztusra, a három hónapnál hosszabb tartozás következtében „hitelbedőlési hullám” indul el. Ami a fenyegetettek másik csoportját illeti, 720 ezer díjhátralékosról tudunk. Közülük 470 ezren három hónapot meghaladó tartozást halmoztak föl, közülük 210 ezren pedig fél millió forintnál is többel tartoznak.
Ebben a helyzetben a Magyar Szociális Fórum, a Civil Nemzeti Csúcs, a Civil Összefogás Fórum keretében együttműködő szervezetek – a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének kezdeményezését felkarolva - azonnali állami beavatkozást követelnek a bajba jutottak érdekében, mielőtt a kilakoltatás tömegessé, társadalmi méretű problémává válnék. A fenyegető folyamat elhárítása céljából úgy döntöttek, hogy sürgősen delegációt menesztenek a miniszterelnökhöz. Hozzá eljuttatott üzenetükben a következőt írták:
„Kilakoltatással fenyegetett több százezer embertársunk érdekében közvetlen megbeszélést szeretnénk folytatni Önnel annak a civil szerveződésnek a nevében, amely Otthonvédők néven született széles társadalmi összefogással.
Kérjük, fogadja küldöttségünket, hogy közösen megoldást találjunk a fenyegető súlyos helyzetre, és elkerüljük, hogy az emberek tömegesen veszítsék el egyetlen otthonukat!
Kérjük mielőbbi pozitív válaszát, tekintettel az ügy sürgősségére!”

Az OTTHONVÉDŐK követelése:

1. Azonnal állítsák le a kilakoltatásokat! Ne engedjék meg, hogy megfosszák az embereket egyetlen otthonuktól!
2. Foganatosítsanak fizetési moratóriumot, és dolgozzanak ki az érintettekkel karöltve olyan megoldást, amely lehetővé teszi, hogy az adósok megőrizzék otthonukat, és erejükhöz mérten törleszteni tudják adósságukat, anélkül, hogy mindennapi megélhetésük (táplálkozás, ruházkodás, iskoláztatás, közlekedés, díjfizetés) lehetetlenné válnék.


A Magyar Szociális Fórum és a Civil Nemzeti Csúcs azzal a felhívással fordul a társadalmi szervezetekhez, szakszervezetekhez, politikai erőkhöz, hogy OTTHONVÉDŐK néven fogjunk össze, bíztassuk az érintetteket kiállásra és összefogásra önmagukért, hogy társadalmi ellenállással megakadályozzuk a kilakoltatásokat, az otthonok elárverezését, az emberek utcára kerülését, családok szétzüllését! Vállaljunk szolidaritást bajba jutott embertársainkkal, követeljük jogukat az élethez és az emberhez való megélhetéshez!

A kilakoltatások kezdete, április eleje óta konkrét esetek bizonyítják, hogy összefogással, fizikai fellépéssel, a sajtó mozgósításával meg lehet akadályozni a végrehajtásokat, és azt, hogy lakásmaffiák kezébe jussanak elárverezett otthonok.

A Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége kezdeményezi Gyorsreagálású Önvédelmi Zónák (GYÖZ) kialakítását. A lakóterületek kisebb egységeiben élő, egymást legalább látásból ismerő emberek szólítsák meg egymást, ismerjék fel, hogy össze kell fogni, lépjenek túl az elválasztó és szembeállító ostoba dilemmákon (pl. jobboldali, vagy baloldali), határozzák el, hogy figyelnek egymásra, és az adott területet (városrész, falu, kerületi kistérség, stb.) nyilvánítsák Gyorsreagálású Önvédelmi Zónává. Ennek lényege: riadóláncszerűen szervezzék meg, hogy abban a pillanatban, ahogy híre megy, hogy valahol megjelentek a kilakoltatók, azonnal összpontosuljon a kilakoltatás helyszínén legalább 40-50 elszánt, bátor és fegyelmezett férfi, és kergesse el őket.

Az OTTHONVÉDŐK információkkal, felvilágosítással is segíteni kívánnak az érintetteknek:
1. Forró drót telefonvonalakat létesítettek az alábbi címeken és számokon:
Dr. Csere Péter jogász (Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége): 06705301920
Kóta Mária (Gyermek és Ifjúsági Jogvédő Alapítvány): 06304786698
Urbán Szabó József (Magyar Családok Országos Szövetsége): 06209357172
2. Tanácsadó füzetet jelentetünk meg a kilakoltatás elkerülése érdekében teendő
lépésekről.


szocialisforum@gmail.com


2009. május 6."

ayantaqe Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86376
Azért lassan kiderül, hogy mindenkinek volt nagy autója, ha a cél megkívánta. Minden irónia és számonkérés nélkül.
Előzmény: GPS (86374)
ayantaqe Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86375
Aham, jó. A mondatod első felével egyetértek, a többi csak mentegetés. :)
Előzmény: skunkape (86361)
GPS Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86374

De azért feleslegesen-pazarlónak még tarthatom, ugye?

Nyugi: nem a partvonalról ugatok be a pályára...pláne, hogy a csúcs az 5 darab autó volt a cégemben -egyszerre - (ebből 2 darab 2literes limuzin)...a cég meg 100%-ban az enyém.

Nekem voltak nagyautóim...nem is egy. Soha ne jöjjön vissza az az időszak az életembe...hogy mekkora árat fizettem én azokért.

Egy mostani Matizos-percet se cserélnék el azokért az évekért - cakk-pakk. Csak aki azt nem élte át, az azt hiszi, hogy "húdejó lehetett".

Kivülről nézve az is volt.
.
Előzmény: advocatusdiaboli (86372)
ayantaqe Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86373
Nekem erre van egy leghosszabb, magasított T4-em, amiben a csónakot, lapátokat, motort, hűtőt, stb. meg a kempingcumót cipelem. Ugyanúgy használom is hétköznapokon kipakolva, keveset fogyaszt, nem kell rá vigyázni, megbízható málhás jószág és el is merek vele indulni Európa másik felébe, ha arról van szó. Bár egyre ritkábban van időm használni, lehet, hogy el is adom, sajnos ott tartok, hogy jóval többet áll, mint amennyit használom..:(

Most őszintén: nem lenne kényelmesebb egy nagyobb kombi, pickup vagy kisteher, hogy elvidd a cuccaidat, mint a Matizban szorongani?
Előzmény: GPS (86363)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86372
Nézd, hagyjuk ezt abba, teljesen feleslege ragozni: erre futotta, erre telik és kész.

Rendben, megértettem, semmi bajom nincs vele. Annyit kérek, hogy ha látsz valakit, akinek lényegesen többre futja, és többet is vett magának, azt pusztán ezért ne tartsd se bolondnak, se gazembernek.
Előzmény: GPS (86370)
Pikó Lajos Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86371

nem esik pánikba

 

Hoppá! Ez egy érdekes kérdés. Hol van az AI komplexitásának olyan foka, ahol megjelennek a "lélek" elemei? (ezt komolyan szívesen megvitatnám valaki olyannal, aki nálam felkészültebb a témában - azaz bárkivel :))

Mert onnantól ilyen eszközökkel befolyásolható. Vetített minták, hangsorok, zene. Akár tömeges pánikba is ejthető.

 

De alább írtam már, mindenféle terminátorbevetés megállításával megbízott okostojásként legelőször azon kezdenék el agyalni, hogyan fordíthatók egymás ellen...

Előzmény: Cibet (86360)
GPS Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86370

Én még a Grand Scenicnél is tudok még kényelmesebb, még dinamikusabb és még luxusosabb autót is.

Csakhogy: egy ilyen autó megvétele 200 Ft volt, a karbantartása, adója, alkatrésze, stb, havi 3 Ft 60 fillér.

Aki dolgozik a pénzért, annak viszont kurvára nem mindegy - hogy hány órát kell pluszban dolgozzon pusztán csak azért - hogy eljusson A-ból B-be a cuccával.

Vagyis hogy megéri-e n-szer több órát dolgozni azért - hogy arra az átlag fél óra utazásra kényelmesebben (?) vagy x másodperccel jobban-gyorsulóan autózzon?

Erre az autóra negyedévenként 7200 Ft a kötelező biztosítás és 5.200 Ft egy komplet lengőkar - gömbcsuklóstól....amit 8 évente cserélni kell, ha szar utakon jár az ember.

Nahát ez az. Én - ha akad - azt a kis pluszpénzt értelmesebb dolgokra is el tudom költeni...mint mondjuk egy szarházi GrandScenicbe öljem...a megvásárlásába és a fenntartásába meg aztán pláne.

Ilyen ember is van, látod?
.
Előzmény: advocatusdiaboli (86368)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86369

"örülök, hogy átlátod ezt a pénzlenyúlásos dolgot, ha úgy tetszik, kellemes meglepetés. (lehet, hogy öregszel? :)) "

 

Draga Lajosom,

 

tovabbra sem tudom hova tenni, honnan ismerjuk egymast, hogy ugy veled, alaposan ismersz?

 

Tenyleg, osszerugtuk mar a port valahol mashol?

 

Nem igazan emlekszem.

 

Egyebkent meg valoban oregszem, de ez csak atmeneti allapot :)

 

sb

Előzmény: Pikó Lajos (86355)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86368
Nincs ezzel semmi baj, de azzal Te is tisztában vagy, hogy egy 1.5dci motoros Grand Scenic pontosan ugyanekkora fogyasztással és kétszer ekkora dinamikával kínál háromszor ennyi rakodóhelyet, és ötször ennyi kényelmet-szolgáltatást.

El lehet ezzel élni, ahogy lehetett két gyerekkel is túrázni járni egy kisPolákkal, de azért....
Előzmény: GPS (86363)
GPS Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86367

A jövő katonájának van még egy nagyon nagy baja: nem nagyon szeret meghalni.

Sem a császárért, sem a királyért, sem az elnökért...de még egy parlamenti bizottságért sem.
Sőt - látván a mai nagy lengyel-német vagy francia-német "testvéri összeborulást"...talán már a hazáért sem. Minek? Hogy ez legyen a vége pár évtizeden belül?

Persze, ezt a hadvezérek nagyon sérelmezik - hisz a katonának mindig is az volt a dolga, hogy meghalljon - dehát mit lehet tenni - így eltorzult ez a fiatalság, hogy élni szeretne.
Lehetőleg jól és sokáig. Fújj.
.
Előzmény: berci222 (86365)
fetamas Creative Commons License 2009.05.07 0 0 86366
http://www.ingatlanmagazin.com/read/9062

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!