A KPM nem adott időpontot csak hétfőre az egyedi vizsga miatt (?). Utána lehet még a rendszámot is intézni.... Ha minden igaz, ráteszik ingyen a Pesten beszerzett krómhatású küszöbsíneket ;))
Mindegy, már beletörődtem ám a hétfőbe... majdcsak eltelik valahogy ez a hétvége :)
Tud nekem segíten Valaki abban, hogy gyári Renault (MeganeII) alkatrész CD-t honnan tudnék szerezni? Mert annyira nehézkesen mennek a rendelések az elmondások alapján és inkább kikereseném...
Nem érzem hogy rád száltunk volna, mi itt egytől egyig csak jót akarunk neked. (meg Lahának uj kormányt :-) )
Há nem tudom nekem volt sima is, kadaalvi is, és most gyári bőrös. Nem érzem vékonynak söt vékonyabbnak sem mint az előzőket. Persze lehet hogy változott valami rönóéknál. Meg aztán izlések és pofonok. kinak mi kényelmes.
A varása a kadainak szebb ezt nem vitatom. Nekem csak annyi nem tecc a kadaiban, hogy látszanak a toldásnál a vastagodások. A cserével, és a későbbi esetleges gondokról alkotott véleményedet elfogadom, és megértem.
Akartam javasolni, hogy gondold vég azt a variációt is hogy marad. Spórolsz is vele.
Lahának meg össze kéni egy bőrözésre valót mégmielőtt depressziós lesz! :-)
Látom jól rámszálltatok :)) De Ti vajon elcserélnétek a vadi új autó kormányát egy 1-2 éves autó kormányára??
A gyári bőrkormány borzasztó vékony, emiatt nem valami kényelmes fogni. Sokkal vékonyabb, mint a gyári műanyag kormány, egymás volt 2 kül. kormányos autó, csekkoltam!
A varrása sem túl szép, legalább 3 helyen lóg ki belőle cérna, és abszolút nem olyan mestermunka, mint a kadafalvi. A csere elvileg működhetne, de nem szeretném, ha ebből később bármi gond lenne! Gondolok itt arra, hogy egyikünk ex-kormánya ;)) nyöszörög, félreáll, mittudomén bármi baja van, akkor egymásra mutogatunk. Ennyit nem ér a barátság!
Egyelőre tesztelem majd, és az is lehet, hogy marad és csak a többi cuccot bőröztetem!
Lahát meg elcsábítom magammal Kadafalvára, jobban is jár! ;))
Vumenke! Cseréld el a kormányt mert szerintem dupla bőrösen vastag lesz!. Leszedni meg nemhiszem hogy le-lehet rendesen, mert az tudtommal oda is van ragasztva!