nekunk meg egy Sentra fut a csaladban (89-es, automata valtos, klimas (fel kene tolteni) 4 ajtos, 1.6-os), de az egyelore nem elado, meg van rajta tobb mint 1 ev muszaki.
Van egy eladó Sunny-m, de 250 alatt nem adom oda, elvileg 300-ért árulom, de annyiért adok hozzá egy halom tartalék alkatrészt, téli gumit felnin, váltót, karosszériaelemeket, futóműalkatrészeket, komplett belsőt, 6.5-7 litert fogyaszt, tavaly a másik autóm épp szervizben volt, ezzel voltam Görögországban.
195/65 R15-ös méretben,Michelin márkáju, kitűnő állapotban,acélfelnikkel,karcmentes gyári vw dísztárcsákkal,csavarokkal eggyütt eladó pl.1996-2005-ig gyártott Passatra! (Egyébként Passaton volt,de talán jó még Sharanra is)
Azev A felnik eladók. 8X17 ET35 5X112, tehermentesítővel csavarokkal, jelenleg Audi-n van. Tudtommal jó még Passat-ra, Superb-re, Mercedes-re, meg amiről én nem tudok. Összes kupak megvan, festésük szép perem polír is rendbe van. 225/45R17 Pirelli P zero rosso 90-95%-os gumikkal. Ára: 130e.
Az durva poen lett volna. ezek szerint a gumi is meguszta. Az mak (nekem is meguszta a katyuzast a gumim, a felni meg lemez volt, gyonyoruen kiegyengettek).