Szöval a SEX újabban a Sulinet Express-t jelenti:-)))))))))))))))))
A részleteket megtalálni más topikokban, meg itt-ott a netten:-)))))))
Konkrétan a depon nem láttam SEX cuccokat, csak az ebolton, pedig úgy általában, mintha nagyobb választékuk lenne (meg a portál is mintha használhatóbb lenne, szvsz).
A Pioneer A05 a márkás dvd-ket jól megírta, de a noname lemezek több helyen olvashatatlanok voltak. Firmware update után meggyógyult, pedig már kezdtem szidni a "drágát".
division by zero kollegának töckéletesen iggaza fatyon... :o)
Csináld azt, amit írt.
Érdemes Winamp-al (vagy bármi mással...) m3u-t is létrehoznod, és azt is felírni, mert akkor, ha az eredeti sorrendbe rendezted a számokat, hogy pl. Shine On You Crazy Diamond, Welcome To The Machine, Have A Cigar, stb., és így mented el az m3u-t, akkor nem kell feltétlenül átírnod a számok címeit, ha csak az m3u alapján játszod le cödöt....
Válaszd amelyik teccik, vagy kombináld mindkettőt... :o)
A Mitsumi és a Pana ebben a mezőnyben ezeken az árakon kicsit drága szvsz. Azt is tudnod/eldöntened kell, hogy filmet akarsz-e írni vele, mert a kompatibilitás és (a MO.-on !) olcsóbb alapanyag miatt a -R-es előnyösebb lenne, így kiesik a Plextor, és marad az LG.
Maszek vélemény: én most csak kétnormásat vennék: nemsokára kijön itthon is a Plextor 708-as, ha sok manid van. Utána fej-fej mellett Pio-A06, Sony DW-U10/U15/DRU-500/510 vagy a NEC ND-1300. Mást nem is vennék. Tudom, hogy másnak, más írókkal is vannak jó tapasztalatai, de mint hangsúlyoztam is 'maszekilag' ez a véleményem.... :o)
A Depo-n nem nézted ?
Letöltöttem mp3 fájlokat a netről zenei albumokat.
A vinyóról írnám adatformátumban cdre.Egy Pink Floyd albumnál próbálkoztam, én maradnék az eredeti sorrendnél ahogy az albumon szerepel,de a nero mindíg abc sorrendben rendezi.
Gondolom audió CD-ről van szó, ahol aszámokat nem ABC sorrendben nevezik el...
Szerintem a legegyszerübb megoldás, ha az MP3-ak fájlnevének az elejére a szám sorszámát teszi,és akkor már az határozza meg a sorrendet.
01_...
02_...
03_...
stb
Mit értesz 'eredeti sorrend' alatt ?? Kicsit több infót, és pontosabban plíz, mert attól függ a válasz. Mp3-cödöről akarsz másolatot csinálni, vagy audio cödö(ke)t grebbelsz be, és azt enkódolod mp3-akká, és ezeket szeretnéd kiírni egy mp3-akat tartalmazó adatlemezként? Vagy...???
Üdv, én most egy Pioneer A06-ost vennék, ami +-os és --os lemezeket is tud írni, és br60 alatt kapható. Nekem A05-ös van, meg vagyok vele elégedve, Verbatim (2x), Datawrite (4x) és Princo (4x) lemezeket írtam eddig vele gond nélkül, bár eddig összesen csak kb. 30-at :)
Még nem döntöttem, szeretném kihasználnia SEX-es lehetöségeket, de nem sok DVD iró/újrairót láttam eddig.
Illetve az ebolt honlapján találtam némi választékot:
1, Plextor PX-504A DVD+/CD-író 58.728 Ft +ÁFA (73.410 Ft)
2, Panasonic DVD-S75 DVD író 55.920 Ft +ÁFA (69.900 Ft)
3, Mitsumi DW7801TE DVD író 50.992 Ft +ÁFA (63.740 Ft)
4, LG GMA-4020B DVD-újraíró 49.400 Ft +ÁFA (61.750 Ft)
Egyelőre egyéb infóm nincs, úgyhogy lehet véleményezni a fenti termékeket!
(Gondolom a Plextor megéri az árát, a Panáról nincs véleményem, a Mitsumi cd r/rw-m kb 3 éves és semmi baja -heti 1-5 db cd- az LG monitorban nem rossz, egy 21"colost nyúzok melóba negyedik éve, még birja. :-)
Na most légy okos?)
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni!
Mp3 formátumban szeretnék írni de a nero és a cd-mate is mindíg abc sorrendbe rendezi a fájlokat.Pedig én az eredeti cd-n lévő sorrendben szeretném irni.
Van-e olyan progi amivel ezt gond nélkül megtehetném, ill a már meglévőkben van-e ilyen beállítási lehetőség?
zuglo_14(7578): Kicsit elfeledkeztünk rólad... :o(
Csatlakozva szilva-hoz(7579) és PPeter-hez(7581)...
1. Igen.
2. Pénztárca- és izlésfüggő.
3. Igaz mindkét állítás.
4. Nekem Sony DW-U10-em (firmware-el DRU-500-ra átalakított) van. 4x -R-es Ritek-et használok, és tökéletesen elégedett vagyok ezzel a kombinációval.
5. A PPeter és szilva által ajánlott linkeket biztos megnézted, így azóta már 'kiokosodtál'...
6. Nyersanyag: 400-tól a csillagos égig. Viszont ki kell tapasztalni, mert olyan íróról még nem hallottam, ami válogatás nélkül megevett volna mindent....
Még egy link, amit handras ajánlott, és tényleg érdemes böngészgetni, az Index-es DVD-író fórum.
horika_(7623,7627): Ha többet írnál, akkor biztosan tudnánk valamennyire...
Opszisz micsoda (szervízpakkal vagy anélkül van-e telepítve - XP-re, NT-re, 2000-re gondolok), ASPI van-e telepítve (milyen verzójú), mire van dugva az író (secondary master-e; van-e még mellette más is), milyen progival kaptad ezt az üzenetet, audio-t próbáltál írni vagy adatot, stb...
lewis_mc(7625): Biztos, hogy az asztalid képes SVCD-t lejáccani...? Mert, ha nem, akkor nem a Nero a 'bűnös'... A vcdhelp.com-on ellenőrizd le az asztalid először. A fentebb írt DVD-író fórumot neked is tudom ajánlani.
Én se találtam, aztán a céggel vetettem ilyet. Polygon hozta végül, de nekik is csak az Audio Vinyl változata volt, a mi normáltokos és értelem szerűen audio. A Polygon honlapján ugyan semmi ilyen jellegű termék nincs, de egy telefont megér hogy adnak-e neked ha elballagsz hozzájuk.
Ha csak pár kell, kb. 10 db-tól szívesen megválnék magam is, mert nagyon ritkán írok ilyenre való anyagot, és van vagy 30 polcomon.
Az a gondom, hogy a NERO-val megirt SVCD-t nem olvassa az asztali DVD. (nem igazan topicba ilo)
valahol azt olvastam, hogy ennek a Nero az oka.
Tudtok errol valamit, esetleg van tapasztalatotok ilyen teren?
Elore is kosz a segitseget,
Most próbáltam ki előszőr a CD-íróm (TEAC W540E), és az írás megkezdése utám néhány mp-cel a COMMUNICATION FAILURE üzenetet kapom és megszakad az írás.
Verbatim Digital Vinyl lemezt hol lehet venni Pesten, kiskerben?
Eddig kisker arlistaban csak videken talalkoztam vele, aki itt Pesten vette, nagykerben vette. Persze nekem ugy is jo lenne, csak nem tudok ott vasarolni.
"mert néhány író "végtelen" túlírást hajlamos bemutatni vele"
Nem vitatkozni akarok, de ez nem lemezhiba miatt van?
Ugyanis van nékem 2 RW-lemezem, amelyeknél a teljes törlés tart "végtelen" ideig.
(51x és 52x MB után felületi hibák vannak a lemezen, és -gondolom- valamelyik spirál bezáródott, és azon a körön megy végig a lézer újra és újra és újra és...)
Persze, csak gondoltam megosztom mindenkivel a saját mószerem is (a CDSpeed overburning tesztje sok íróval nem ad reális eredményt - egyrészt mert csak szimulációval végzi, ami néhány író esetében nem is működik túlírás során, másrészt mert néhány író "végtelen" túlírást hajlamos bemutatni vele).