Keresés

Részletes keresés

PINGYI Creative Commons License 2000.07.12 0 0 329
Sziasztok!

Abban a japán boltban nincsenek egész véletlenül könyvek? Pontosabban japán nyelvkönyv, szógyűjtemény,stb.

Sefi Creative Commons License 2000.07.12 0 0 328
Arról a japánbolt-ról:Leírnád ponotsan hol van?Mert most lusta vagyok elő venni egy Budapest térképet.Tényleg lehet Anime-t kölcsönözni?Szerintem azt is megcsinálhatnánk hogy közösen megyünk oda.Mármint aki budapesten lakik.

Na Hali!

grobs_ Creative Commons License 2000.07.12 0 0 327
Hello!!!

NGE vivo -t fel tudom tenni barhova, csak irj egy ftp cimet ahol van hely.
A Transformers es a G.I. Joe a Hasbro megrendelesere keszult a Toei -nel (A Toei rajzolta pl. a Dragonball -t, es a Sailor Moon -t is), es keszult hozza japan szinkron is. Ez utobbit kivetelesen nem ajanlom, mert rosszabb mint az angol ... es azert az nem kis teljesitmeny. Megsem anime egyik sem. A rajzokon kivul semmit nem csinaltak japanok. A rendezo, a tervezo, a zeneszerzo mind-mind amerikai volt, egyszeruen olcsobb volt japanban rajzoltatni a 80 -as evekben, mint az usa -ban.

grobs

Előzmény: ito okashi (326)
ito okashi Creative Commons License 2000.07.12 0 0 326
Udv!

Shogo rulez, az egyetlen lovoldozos jatek, amivel tudtam jatszani... csak elakadtam egy ido utan... A masik jatek, amivel me'g birtam jatszani a 3 nover volt, de az hentai :)))

Sefi, nincs NGE vivo-d??? Nagyon kellene.... -/.\-

i/o

Janoka_ Creative Commons License 2000.07.12 0 0 325
Na Szevasztok !
Csak annyi, hogy mar en is regota animes,mangas vagyok, meg japanul is tanulok, de a lenyeg:
Nemtom volt e mar kihirdetve, ha igen, ha nem :

Japan bolt: USAGIYA

cim: 1124 Budapest, Nemetvolgyi ut 91

szupi kis hely, minden van manga, kolcsonozheto Aniimek (sajna csak NTSC, szoval a pal videot ki a szemetbe), + japan kajak, (nem csak etterem bolt is, tehat csomagold gugyurek) + Japan filmek (Godzilla, Hanabi, meg millio mas), JapanPop (tenyleg pop, belehalgattam, haaat embere valogatja)

Nyitva: 12:00 - 22:00
Telefon: 355-0289

Szoval ha nem mondtak mar volna, akkor GYORSAN ROHAMOZZATOK MEG A HELYET !!!!!!!!!!!!!!!

Nyekk Creative Commons License 2000.07.11 0 0 324
Hali!

Ha már az ICQnál tartunk, nekem is van a számom
#81652060 hátha van még másnak is :)

Nyekk

ui: végre nálam is megy a blazearts, ma délután megjavult. Ez az egész gyanúsan paranormális :)))

DaLe Creative Commons License 2000.07.11 0 0 323
off
L'Arc-en-Ciel a blazearts-on
on
Sefi Creative Commons License 2000.07.11 0 0 322
Rájöttem,hogy mi sokban hasonlítunk,én is utálom a Quake-et(bocsesz quake rajongók)egyszerüen értelmetlen.Egész életemben 2 Fps volt amivel szívesen játszottam az a Blood2 és a Shogo.A Shogot a neten is kipróbáltam és szarrá vertek.A Blood 2-be meg legalább tettek egy kis történetet.A shogo meg manga volt szal az má más.A quake nálam csak arra volt jó,hogy nyomulhassak Rei ayanami-val meg az eva-kal és ennyi.
-Tequila- Creative Commons License 2000.07.11 0 0 321
ááá még egy hozzzásszólásom a chat -hez
a minap mentem fel az ircnetre (dalnetes vagyok) a sailormoon.hu csatira amit most nem reklámozni akarok,úgy hallottam sok mangás jár oda... szoval felmentem és poénkodtam egy sort... erre az egyik gyerek beszólt hogy kéne egyet quake -ezni... erre én döltem a röhögéstől és a képébe mondtam hogy milyen szaar a quake és aszidtem hogy ez jó csati, erre a f*szkalap a fejemhez vágta, hogy mennyek inkább mariozni az való nekem... no igen csak hogy a mario az sokkal jobb és még MANGA is :))) szóval megmondtam neki a magamét azt kotródtam onnan... ennyit a h*lye emberekról... ja aki szereti a quake -et vagy a hasonló stílusú játékokat azoktól elnézést kérek (csak mert én útálom mint az állat mert nincs semmi értelme egy ilyen stilusú játéknak) köszönöm... Na vissza lehet térni a topikhoz... sefi király az a kép
-Tequila- Creative Commons License 2000.07.11 0 0 320
Ok akkor maradunk a fórumon :))))
akkor csak én vagyok ilyen könnyelmű, mert már isten tudjamióta netezek aszem másfél éve már... De én elneteztem a Cd íróm árát :))) és irás helyett neteztem.. :)) régen nem ment ilyen könnyen a netezés köcsög matáv geca volt ám... na mind1... Na szóval akkor valamikor megbeszélhetünk valami cuccolást, mert akkor felhivom a srácot és elkérem a cuccoka, meg addig visszaszerzem a MAcross2 meg Ninja Scrollos, meg DNA -s cdimet.... mert odatam valakinek és nem toudom már kinek... de hál isten szűk a kör mert szeretek vigyázni a cdimre, de most mégis elkeveredett :((( de no problem megoldom...
Sefi Creative Commons License 2000.07.11 0 0 319
Akkor nekem könének azok a kircsi game-ék meg Emulátorok.Nem Chat-elek(sajnos).De asszem valahol föllvagyok regisztrálva.De nem tom hol.Amugy ezzel az Icq-val nem nagyon tok mit kezdeni,ilyen téren még nem vetettem bele magam az internet világába.Amugy ma túl sok időm volt és már egy kicsit unatkoztam,ezért csináltam egy kurva király Nge-es Wallpapper-t(rohadt jó lett)Ha érdekel valakit itt van www.nexus.hu/sefi01/ReiWallpapper1.0.jpg
Németha:Izelítőnek megnézhetnéd!Amugy,hogy szólitsunk mert gondolom ez egy rövidités.

Bye

-Tequila- Creative Commons License 2000.07.11 0 0 318
Ja már megint én :PPP
ICQ -zik itt valaki...
mert nekem ICQ Num.: 28070121 ---- > ez én vagyok :))))
-Tequila- Creative Commons License 2000.07.11 0 0 317
Félreértés ne essék nem hagyom itt a fórumot :DDDDDDD csak csak...:)))
-Tequila- Creative Commons License 2000.07.11 0 0 316
Sefi nekem ez igy nem megy Chatelsz te valahol... én igen de az mind1 inkább én alkalmazkadok hozzád...
-Tequila- Creative Commons License 2000.07.11 0 0 315
Igen Sefi... és tudok isszerezni kircsi emulátort, meg kiricsi gamekat aszem még Zelda 64 -et is (Zelda Rulezik nagyon) csak a lényeg erőmű és DDD (GY.K.: 3d) kártya :PPP (bocsi a a gyk miatt)
Sefi Creative Commons License 2000.07.11 0 0 314
Te is?Én is csak azért csináltam,hogy regiszráltathassam magam,mert már más néven is bejelentkeztem csak elfelejtettem a jelszót és csak egy imélem volt és nem engedte.Azután meg mindenki ezen írt igy hát betettem az Outlookba és igy már türhető.
-Tequila- Creative Commons License 2000.07.11 0 0 313
Jaaa még valami :)))) Szóval nem tudom hogy tudtok e róla (Pestiek) még kb 3 hónapja szólt az egyik haverom, hogy szombatonként szokott lenni valami Otaku Tali az OKTOGON -on a Burger kingben... Nem tudom működik e még, de ha érdekel valaki akkor megérdeklődöm pontosan mikor és hogy van...
Üdv :)
Sefi Creative Commons License 2000.07.11 0 0 312
Jöhetnek azok a játékok!!!!!
Minden ami Manga király(kivéve ami nem)
Ha már a játékoknál tartunk látta már valaki az Nge játékot(bocs Teki,hogy má megint)?N64-re van asszem.Ténleg lehet N64 pc-re emulálni?
-Tequila- Creative Commons License 2000.07.11 0 0 311
Sefiiii ááááá!!! megijesztettél.... Kérlek ne a freemailes emailcimemet használjátok, mert azt csak emiatt a fórum miatt csináltam mert amikor regiztem a nevemet akkor nem volt kéznél DPG... Szóval na mind1 attól függetlenül itt vagyok megint és Sefi irtam vissza meg minden!!!! és a Piccolo@buli.net cimet használjátok lécci köszöönöm :)))))
Byez... najó néha idefrissitek és akkor még irkálok :D
nemetha Creative Commons License 2000.07.10 0 0 310
De, a Mila volt, sőt van ott is(hétknap reggel 8:30/9:00), de én még az ősidőben láttam ott, mivel az rtl2 rendelte még ezt a sorozatot meg a japánoktól.. Hagy mik vannak...
Előzmény: Sefi (308)
-Tequila- Creative Commons License 2000.07.10 0 0 309
Na üdv all!!! Megint visszajöttem... :)))!!! Ugylám Nemetha megeresztett egy hósszú mondókát... :) no problem... Az Igazság még az hogy nekem sincs meg az NGE amit ugyna láttam valamiko de már nem igazán emlékszem rá és már meg se tudnám szerezni... Ill vagytok nekem ti :PPPP, szóval Szeretném ha sok jelentkező lenne aki Budapesti és megvan neki... és esetleg tudok cserébe adni pár cuccost... Majd valahonnan előkaparom a DNA -t, esetleg Ninja Scroll, vagy Macross 2, netán pár CD DB cuccok a régi aronról az összes db -t leszedtem ha valakinek nem lenne meg valami :)), aztán még van itt Lunatic Night, de tudok szerezni pár más cuccot is pl aszem Tekkent, Street Fightert, meg még mittom én mit... szóval aki úgy gondolja hogy megér neki valami csere akkor irjon Mailt, vagy ie a fórumba mailt a piccolo@buli.net cimre, vagy esetleg a meszak@lisa.hu cimre irjatok... ja ha már az életkoroknál tartunk én se vagyok valami "öreg"
-bocsi akit ez ütött :)))))- 17 vagyok

JAJAJAJAJAJA K*RVA NAGY FELHÍVÁSOM VAN MINDENKINEK EZT MAJDNEM ELFELEJTETTEM !!!!!!! DUGIG VAGYOK MANGA JÁTÉKOKKAL, MÁRMINT PC -SEKKEL MÉG EGY TÁVOLI HAVEROM DOBOTT MEG VELE ANNO, NEM ÉPPEN A TÖRTÉNETEK A NAYGOK BENNE HANEM A LÁNYOK :))) SZÓVAL AKIT ILYEN IS ÉRDEKEL... AZ IS SZÓLJON... PÁR PÉLDA: True love, Return to Paradise, Dangerous Toys stb... Köszi...

Sefi Creative Commons License 2000.07.10 0 0 308
Szevasz!
Végre van egy velem egykorú csávesz ezen a helyen.Valahogy én is igy voltam a Dragonball-lal
meg a Sailormoon-nal.Én is csak a Z-től kezdtem el nézni.De mondok valamit ha megnézed a Neon Genesis Evangelion-t,rá se bírsz majd nézni a Db-re meg a Sailormoon-ra ne adj isten a Pokemon-ra.Amugy én se láttam túl sok mangát mielőtt ide jöttem a Fórumba.Csak kb 8-10 éves koromban láttam egy rakásat.A Mila az nem a Tv*-ön volt?
nemetha Creative Commons License 2000.07.10 0 0 307
Helló mindenki!! Úgy döntöttem, hogy elolvasva az utóbbi pár hét okosságait, írok egy-két sort a témához. Én most 15 vagyok, és mangát másodszorra kb. 3 éve láttam.((Az első még a Mila, szupersztár volt anno az rtl2-n)) Úgy törént, hogy osztálytársaim (még mai is nagy manga-fan-ek) azt mondták, hogy van DragonBall az Rtl-Klubon, és milyen jó. Én megnéztem egy részt, és aszontam, hogy ez marhaság, meg felmutattam az összes olyan "érvet", amit ma is viszonthallok (a rajzfilm az kisgyerekeknek való, hogy lehet órákat beszélni egy húsz perces epizódról stb.). Aztán kb. 80-90 rész múlva (nem t'om miért) elkezdtem nézni. Az akkori részekre tulajdonképpen nem is emlékszem, csak a Z szériától. Amikor az rtlklub a DBZ elé berakta a SailorMoont, akkortól már azt is néztem (sajna csak a pegazus-szériától), majd újabb manga került műsorra, az egyik kedvencem, a Manóvári Manók. Aki még itt megkérdőjelezné, tényleg fiú vagyok. Aztán jött a tény, mint derült égből villámcsapás, hogy a DBZ az X-akták sorsára került, amit szintén betiltottak, és a SailorMoon végét nem vette meg az rtlklub, és ráadásul a csatorna vezetője bejelentette, hogy a közeli 15-20 évben nem kívánnak japán vagy amerikai rajzfilmet venni, magyar gyerek nézzen Kukori és Kotkodát meg MekkEleket. Aztán egy csomó kihagyás, csak néhány eredeti mangát (fekete-fehér képregényt) töltöttem le netről, majd az rtl2 augusztus 28-án (nem tudom, hogy '98 vagy '99, repül az idő...) elkezdte vetíteni a Dragon Ballt. Ezt néztem százzal, még most is minden részt megnézek, ha valakit érdekel, hogy a közelmúltban mi történt egy részben, nyugodtan mailezzen nekem. Aztán felfedeztem, hogy a DB előtt adják a SailorMoont, amit szintén MÉG MINDIG nézek, pedig tudni kell, hogy az rtl2, ha vége egy sorozatnak, akkor vagy előlről vagy a közepéről kezdi. Ezután vajon mi következett: hát persze, a pokémon. Láttam belőle a Németországban leadott második részt(amikor még teljesen friss volt ott a sorozat), csak éppen, aki ismeri a második részt, tudja mi van benne (a főhős meg még 2-3 személy idióta módon dobál labdákat, amiből patkány meg galamb jön elő) ezzel egy pár hónapra elásta nálam magát a sorozat, de azóta már azt is nézem, már kitudja hányadszorra adják le az első, 105 részes szériát. A pokémonnal kapcsolatban: Látom, hogy itt a topichoz hozzászólók nem igazán ismerik. Én (perfektül) beszélek németül, ezért nem probléma a megértése. A pokémonnal elsősorban a 8-12 éves korosztályt célozza meg egy cég, nevezetesen a Nintendo, ami még régen kiadott GameBoyra egy játékot (na vajon mit??): a pokémont. Ebből lett a rajzfilm. Én végigjátszottam már párszor ezt a játékot PC-n emulátorral (hát persze, tisztelt BSA-s olvasó, meg van a cartridge). A Nintendo azért ezt a korosztályt célozta meg, mert ezek az apuci és anyuci kedvencei, akiknek az amcsik, angolok, franciák németek stb. megvesznek amit kérnek, így beleértve a sok merchandising terméket is, amiből Dunát lehet rekeszteni. (Megj.: A pokémon sorozat jelmondata: Gotta catch'em all [Mindet kapd el(vedd meg)]) A pokémon egyébként azért pokémon, mert a japánoknál Pocket Monsters néven futott, de ilyen már volt az amcsiknak, ezért ki kellett találni valamit, és a kiejtés és a design miatt is került ékezet az e betűre. Nagyon sajnálom, hogy Magyarországot még kihagyta ez a láz, mivel például a gyűjthető kártyaszett, amivel harcolni is lehet, az nagyon izgalmasnak tűnik. A lényeg(egy picit leszólóan - nem az én véleményem -): a pokémon olyan, mint a Mortal Kombat húsz friendshippel és húsz babalityvel.
A mangával kapcsolatban: az egyetlen igazi manga, amit láttam, az az Urotsukidoji I volt, nagyon tetszett, habár picit brutál, ezt még a 99-es Compfairen vettem az Automex standon 333 Ft a dupla VCD. Mást még sajnos nem volt szerencsém megtekinteni... Ja de, egyszer KARÁCSONYKOR az rtl2 három SailorMoon movie specialt leadott - NAGYON KIRÁLY VOLT!! -

Egy picit még a mangával kapcsolatban: Magyarországon normális helyet még nem találtam, de akiben nagy a szándék, kb. 1 hónapja voltam Bécs mellett a Shopping City - ben, és ott találtam egy Comic Store nevű helyet (az emeleten, asszem az F vagy a G épületben). Kicsi sarok volt a bolt, de annyi manga cucc volt ott... Venni nem vettem semmit, mert ez egy 10 napos kirándulás végén volt, és már csak 150 Schillingem maradt, és az egy ilyen boltban majdnem egynelő a semmivel (példának okáért: egy 18+ jelzésű kb. 100 oldalas képregény 120 S-be került(kb. 2500Ft)).
OFF:
Az előbb mondták a miregondolokban, hogy lesz a pokémon mellett még egy sorozat: a teletubbies. Aki ismeri a Barney, a dino-t(lila ősgyík), annak mondom, hogy kb. a 15-50 IQ-jú gyerekeknek készült, és még ilyet akarnak MANGA mellé tenni....
ON:
Egy apró megjegyzés még: olvastam, hogy a pokémon honosítója írt a topicba. Valaki visszakeresné, és elküldené a címemre az ő címét?? Előre is kösz.
Na ennyit.

Németh András
nemetha@infornax.hu

ito okashi Creative Commons License 2000.07.10 0 0 306
Udv!

Latom sokan letoltottek az NGE vivokat. En beszivtam, mert letoroltek a letoltes kozepen. Akinek megvan az elso konyvtar vege (14-tol asszem 18-ig), pliz valaszoljon.
Minden megoldas erdekel!!! Ftp acc adas, mail, behozod->atirom, barmi (sot en is irok barmit cserebe)

Kosz, bye... i/o

-tarkus Creative Commons License 2000.07.10 0 0 305
Na még egyszer (nézzétek meg, hány óra): animesubtitle.ini.hu vagy subber.outride.com

üdv tarkus

-tarkus Creative Commons License 2000.07.10 0 0 304
A honlap címek helyesen: animesubtitle.ini.hu vagy http://subber.outride.com

üdv tarkus

-tarkus Creative Commons License 2000.07.10 0 0 303
hi!
Mint sokan mások előttem, én is nyitottam egy honlapot, ami az anime feliratozással foglalkozik. Jótanácsokkal, ötletekkel, képekkel, cikkekkel és kritikával segíthetnétek a munkát.
A honlap címe: animesubtitle.ini.hu vagy subber.outride.com

Ha tetszik, adjátok tovább, ha nem, felejtsétek el...

Ja, és elnézést azoktól, akik esetleg rám vártak válaszért. A honlap annyira lefoglalt az utóbbi néhány napban, hogy mindenkit shifteltem egy kis időre. Bocs.

üdv tarkus

-Tequila- Creative Commons License 2000.07.09 0 0 302
Hát akkor nem tudom... mert arra gondoltam, hogy esetleg betelt a server userekkel, de akkor azt konkrétan megmondaná... szóval sajna nem tudok segiteni neked, de biztos, hogy működik mert nekem megy bár télleg kicsit lassú... mijazz hogy kicsit eddig jött le 5 K-val a cucc most meg pár bájtokat is mutat néha...
Nyekk Creative Commons License 2000.07.09 0 0 301
Én is igy szoktam, az a baj hogy csatlakozni akar, aztán megoldja a dolgot egy "Timeout" felirattal, ha nem irom be a portot(tudom hogy ugy nem jo) akkor nincs "timeout", úgyhogy tényleg nem értem. Na mind1
-Tequila- Creative Commons License 2000.07.09 0 0 300
Na figyi, fogsz egy Wincommandert, rákattintsz és beadod neki az urlnél, hogy ftp://anime@blazearts.com:31531 és utánna kérni fogja a pass -t ami ugyan az azt kész... én igy szoktam...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!