Hír, mely szerint a szerződéskötések ügyében nem feltétlen kell aggódni, mivel Sipi mellett egyelőre Herbert kapus sem írt alá. Első edzőmeccsünket szerdán, Mezőfalván játsszuk a Dunaferr-rel, kupamérkőzés is lesz mostanában /remélhetőleg nem a nyaralásunk alatt!!/.
Amint biztosabbat tudok, jelentkezem!
Ha csak egy nappal előbb szólsz... Délután láttam Sipit a 2-esen egy haverjával, megkérdezhettem volna a hogyan továbbról. Majd érdeklődöm felőle.
Kiváncsian Várom, Ulrich mire viszi Újpesten. :-)
Boci__Barna
Úgy látszik a Naplót nem olvasod elég figyelmesen. Többször leírták: Komlón az NBI-be jutott kézilabdacsapat miatt nem lesz pénz jövőre a másodosztályú focistákra. Ha rendelkezésre állna a pénz szerintem a középmezőnyben állnának.
Tehát nem egy kieső szintű csapat, még ha ki is esik.(bár még az sem biztos)
Szabó Zs.,Halász,Augusztin,Mosonyi,Schuszter mindenképpen olyan szintű játékosok akik hasznára lehetnének a Pécsnek. Herbert még túl fiatal
annak megítélésére, hogy alkalmas-e az első osztályra. Egyébként pedig kölcsön is lehet őket adni, és akkor pénzt hoznak.(nem hiszem, hogy nagyon drágán lehetne őket megvenni)
Szóval ebből a hat emberből bármelyiket veszi meg a Pécs, annyit nyer a dolgon, hogy legalább lesz bevethető embere a kispadon.
És légy szíves a Komlót akkor is nagy betűvel írni, ha nem szereted.
Edömér
Hol vagy? Miért nem válaszolsz?
A Károlyi Róbert leigazolása tényleg nem lenne rossz, már az ezelőtti bajnokságban is nagy szerepe volt abban, hogy a Százhalombatta feljutott az NBII-ből az NBI-be, és most a másodosztályban is termelte a gólokat. Sőt, első osztályú tapasztalata is van, játszott pár éve a Stadlerban.
Jah!A mai sportba írták hogy a Herbert is itt van próbajátékon.Még kit akarunk elhozni komlóról?Egy másodosztályból kiesett csapat játékosait azért nem kéne felvásárolni.A Károlyi-t figyelemmel kisértem az évadban és mondhatom hogy jó húzás a leigazolása.Jó kis csapat lessz ez.Egyébként Sipivel mi lessz?Azt olvastam hogy még nem írta alá a szerrződését.Sajnálnám ha elmenne.Egy nem éppen ide tartozó hír,de Ulrich Rolandot leigazolta az Újpest.Ki gondolta volna hogy a sokat szapult Ulrich egyszer az Utében fog játszani!
Az általad látott kapus Herbert Roland lehetett, akármilyen meglepő, Komlóról.
Károlyi Róberttel is beszélnek Százhalombattáról, végre nyitott szemmel járnak a vezetők, ő a hírek szerint egy rendkívül gólerős támadó.
Reggel kint voltam az egyzésen.Hát egyenlőre elég bő a keret!A felét nem is ismertem.Volt ott egy kapus akit szintén nem ismerek.Ki lehet az?Nem halottam róla hogy jön kapus.
Edömér
Te tényleg az vagy akinek az e-mail címed alapján látszol? :-)
Ez esetben még lógsz nekem valamivel a Pécs-Szeged meccs miatt!
Gondolom Te is tudod már, ki lehetek.
Mi hír a pécsi kézisekről?
Mikor osztják szét a keretet.(Pécsvárad)
A Gusztit nem veszi meg a Pécs a Komlóból?
Szerintem ő a legjobb komlói játékos.
István
Kattintsatok szorgalmasan a honlapra, ahol, amellett, hogy növelitek ezzel az amúgy is meglévő népszerűségét, alkalmanként az itt szereplőnél is részletesebb, első kézből származó infókhoz juthattok a Hírek rovatban, a PMFC, szeretett klubunk kapcsán! Köszi!!
Tehát az első edzést hétfőn 10.00-kor tartják Újmecsekalján. Ha nem esik, kimehetünk. ;-) Amint megtudok valamit a tervezett edzőmeccsek időpontjáról, leírom. Ami tény: a július 22-i rajtig, ha más egyéb nem jön közbe, többek között az Eszék, Tuzla, Apatin nemzetközi hármassal is megmérkőzünk. Rangos 90 percek várnak tehát a fiúkra, ezek feltétlenül szolgálják a felkészülést. Ősszel a megmaradt 16 csapat az életéért játszik.
Írásommal szinte megegyező percben kiáltotta hírül a PVSK honlap:
Joli továbbra is pécsi lány marad!
A Jolkával folytatott egyeztetések ma délután sikeresen befejeződtek, ennek értelmében JOLKA újabb egy évre elkötelezte magát a csapathoz!!! Már 10. éve örülhetünk annak, hogy Ő itt van!
A kiszemelt szerbek vajon kezdők klubjukban? Remélhetőleg nem a helyi ifi C menedzsere ajánlgat 13-14 korú jugó szupertehetségeket... ;-)
Hogy a női kosarasokról is essék szó, akik annyi örömet szereztek nekünk az évek folyamán, tudnám értékelni, ha valamelyiktek beszámolna Jolka édesapjának állapotáról. Ugyebár kialakult egyfajta patthelyzet, felvetődött, Vilutyte felhagy az aktív játékkal, lévén apja súlyos beteg. Mi hír efelől??? Mert ugyebár nem egészen mindegy, az őspécsi Jolkával vagy nélküle kezdjük ősszel a szezont, vágunk neki az eddigieknél is komolyabb célokkal az Euroliga-sorozatnak. Számomra igen szimpatikus, ahogyan a vezetők kiemelkedő MAGYAR játékosokkal erősítették a keretet, a GySEV külföldieivel szemben. CSAPATKÉNT jobbak lehetünk, azt gondolom - Rátgéberen túl, aki a válogatott mellett természetesen nálunk folytatja a munkát -, a mérleg nyelve esetünkben Joli.
Na végre!!! Most már tényleg jönnek a nevek! Csak hát ha ennyi mindenkit akarunk leigazolni a fele sem fog beférni a 22-es keretbe! Vagy csak a juniorba vesszük őket? Na mind1. Szóval mégis csak ütőképes kis csapatunk lessz. Szerintem a jugók nem fognak jönni!(Nincs is rájuk szükség) Már csak az kéne mint Szegeden,jönnek jugó játékosok azt senki nem játszik közülük! Na meg azt mi is megszűnnénk!:))))))))))Ez azért durva volt!
Hisz ez remek!!! Kedvelem a játékát, ő az a középpályás, aki jól helyettesítheti - legalább is megpróbálhatja - Gerát, Varga Endrét.
A mai NS-ben megjelentekhez mit szóltok? Egy fél csapatra való szerb légiós a kiszemelt a jugó első osztályból!
Szó esett a korábbi Újpest- és Csepel-játékos, Füzesi Zsolt leigazolásáról, a középhátvéd jelenleg a végveszélyben lévő Dunakeszi futballistája.
Beszéltek Palaczkyval is.
Egyre rosszabb a helyzetünk!A csoportunk egyértelműen nehezebb mint a másik!Ráadásul nem úgy néz ki hogy olyan jó csapatunk lessz!Pedig a Toller Laca azt mondta hogy jó lessz a csapat!
Remélem az új igazolások jobbak leszenek mint amillyennek kinéznek!
Az mlsz fb+ism aztán f*szán elintézte a két nyolcas csoportot... Nyír1 helyett Újpest, ez sajnos minőségi csere! Pedig már éppen kezdtünk beletörődni az őszi ellenfeleinkbe, amikor jön a Dajcs, és egyszeriben "megreformálósdit" játszik.
A DN-napok keretében szombaton 16.20-kor, a Széchenyi téren Bozóky Imre és Dárdai Palcsi lesz a szerkesztőség vendége. Gyertek el! Az Eb-megnyitóra mindegyikünk kényelmesen hazaérhet.
Szerintem Tibi jobb ajánlatot kapott. Az egyik szellemi vezér volt a csapatban, jól összefogta a védelmet, igazán kár érte! Nem láttam annak jelét, hogy bármikor is rosszul érezte volna nálunk magát. Középpályára egyelőre nincs jelölt, vagy nagyon titkolják.
Most olvastam hogy a Tibi elmegy!Kár érte!Kit kívánunk most a hellyére igazolni?Ilyen gyors hátvédet nem igazán fogunk találni!És mért megy el?Nem érezte jól magát?Vagy mi nem tartottunk rá igényt?És ha nem jön a Somfalvi akkor kit igazolunk a középpályára?
A Guszti még ott játszik? Természetesen őt is a jók közé sorolom. Mosonyi esetleg, viszont a többiek...
A minden csapatrészbe nálam beletartoznak a védők is:-), délutáni forrás szerint egyelőre nem változik a keret. Földvári biztosan eligazol, Kurucsai és Somfalvi szerződtetése egyre távolodik.
Viola
Szerintem a jelenlegi Komlóban van jobb játékos mint Szabó Zsolt
Pl Agusztin, Mosonyi.
Persze ők nem csatárok. Védőt nem igazol a Pécs?
Ha jól emlékszem senki nem irta még:
Bodor Richard 200 mellen megnyerte a magyar bajnokságot. Kint voltam a Komjádiban. A mai naplóban van egy cikk a srácról.