mert viccet félretéve, amiről tegnap is beszéltünk, az itteni (fő) törzs évtizedek óta olyan ritka- és finom részleteket, infókat oszt meg velünk, amikről sejtéseink sincsenek... neveket most nem írok, hogy kik Ők, mert még belepirulnának... :D
ui.: szóval nekik amolyan nekifutásos, parasztlengős, nagypacsi jár... :D
Megtisztelő felsorolás, amibe az én nevem nem tudom hogy keveredik... ezzel még Kacsa és Szigi lehet ígyebbül, jogosan, tekintettel arra milyen hosszú idő óta nevelnek itt engem hiába :) A keménymagot vállalom. És könnyebben idézem fel Dave tetoválásait, mint a ruháit. Már amennyi ebből közzé van téve. De azért a feladvány kifinomult volt, el kell ismernem, amiért jár a pacsi :)
és igen, hatalmas dícséret az elemző-szkennelő és felfedező meglátásért(!)... tényleg elismerésem(!)... :)
és vártam volna az itteni "vájtfülű-szakbarbár-köménymagtól", hogy rögtön rácuppannak erre a pazar (akár) mellbimbót (is) villantó ruhakölteményre, tudva azt, hogy a mi szeretett Déjvikénk is ebben feszített a boldog békeidőkben... hol-, merre vagytok Szigi, Kacccsa bácsi, Wíííszííí, stb, stb(?!)...
Akkor talán 20:30 körül kezdődhetett a koncert. A három előzenekar pedig 16 és 20 óra közt nyomhatta. (Az OMD még tűző napon játszott biztosan, van róla koncertrészlet.)