Részvétem! Ha cseréled majd írd meg kérlek, hogy milyen típus ment bele és mekkora gond volt a méreteltérés. (még nekem is hátravan, csak gyengusz fűtés és nem repedés miatt)
Nekem attól lett tele, hogy a szivárgo hűtő cseréje után megmaradt a fagyállószag a kocsi körül. Mostanában vettem észre mióta beütött a nyár, hogy ha LO állásban van a hőmérséklet akkor szinte semmi. 1000km alatt nincs mérhető fogyás. Tud ilyet a fűtéscsap? Vagy a hűtőcserekor szétlocsolt fagyálló csak 1000+ km alatt párologna el?
Miután pénteken egy autópályás előzés közben dadogott le a vas, miközben mögöttem is toltak és rohadtul ciki volt vészvillogóval kivánszorogni a szélsőbe, gondoltam most akkor sürgősen nekiállok és megkeresem a probléma okát. Kiderült, hogy a vezérműtengely jeladó csatijáról az egyik vezeték egy szálon lógott, ezért volt gondolom, hogy néha jó volt, néha nem. Ahogy leszedtem a csatit, úgy le is szakítottam a kábelt, innen derült ki, hogy ez volt a gond. Most a három lábra három külön kis csúszósaruval oldottam meg a gondot, remélem hogy a szigszalag bírni fogja az ottani hőt és remélem lehet ilyen csatit külön majd venni, mert azért ezt most nem érzem annyira tutinak.