Lenne lehetőség ingyen elhozni olyan 20-25 ülést. Fénykép alapján nem túl jó állapotú XJ ülések, első-hátsó, több évjárat. Érdekel valakit még? Csak egybe lehet elhozni.
én 2006 jul -ban vásároltam az Oldtimer-Shop.de - n . ár 10,1 euro/db (érdekességként akkor 283,7 volt az euro árfolyam). kodszám C37851
a MISZTER07 ebay-es ajánlata (ua kod ha kinagyítod ) jobbnak tűnik mert egy párt ad alig drágábban (a font most rekordmélységben, majdnem egyenlő az euro-val)
Üdv márkatársak ! Tegnap betoltuk materover macskáját a sajátom melle, ami persze képletesen értendő, mivel az enyémről a fényező vakarja le a gittet éppen. Lényeg, hogy már két macsek dorombol a garázsban. Jó alaposan körbejártam az új szerzeményt, ki is néztem mi az amit hasznosítani tudok belőle a többi meg majd megy a MÉH-be. Remélem valami szotyi pénz is kikerekedik belőle.
Nyugi Máté, csak húzlak, szépen restaurálva lesz a dög :-)
Sziasztok! Meg tudja nézni valaki, hogy egy 93 körüli XJ40-ben a klíma kompresszor bekapcsolásakor rögtön elindul-e a 2 elektronyos hűtőventillátor lassú fordulaton? Mert az rendben megy, hogy mikor a hűtőközeg elér egy bizonyos nyomást, akkor elindítja a magasabb fordulatszámon, de ez kicsit gyanús. Az offtopic Opelemben rögtön indul a venti kisfokozaton.
El volt nagyon kókányolva a klímám kábelezése, a vezérlésben volt pár rossz forrasztás, emiatt össze-vissza kötözgettek mindent. Rendberaktam, minden OK, simán lefagyaszt a fűtött garázsban, meg szabályoz is ahogy kell, csak ez nem hagy nyugodni :-)
Hűtő kb. 40 e FT de a vörösréz árfolyama nagyon emelheti. A kecskédi Shááffer László nagyon rendes 06/34 -47 82 71 én ajánlom nagyon, utasfűtét is javít.
Kössz, most csak nagyságrendileg érdekelt a hűtő, hogy a költségét beállítsam.
A relé típusát közben megkaptam mailban. Sajnos átnézve a kapcsolási rajzot, a relé nem tehermentesíti a világítás kapcsolót, úgy hogy ezt elvileg is át fogom alakítani. Még gondolkozok a megoldáson és a relé típuson, de valószínűleg valamelyik Lucas relét fogom használni, mert az enyémben csak olyanok vannak.
Igen. Nem emlékszem pontosan 30-40e között volt. A komplett belsejét cserélni kellett mert szétzúzta a ventillátor.
Nem tudtam leolvasni a relé típusát Hella.... lekopott.
Vhol amcsiban álrulták még múltkor mint világítás relé.
Az enyémet /miután megsült/ szétszedtem újratekertem megtisztítottam és most működik /már le is kopogtam/, de az elsők között lesz elektronizálva mert az egész egy nagy balfékség. :)
Nem volt soha gyári tartozék a küllős felni a az XJ-hez! Ebben eddig minden általam ismert forrás megegyezik. Többek között az alaktrész katalógusokban sincs benne.
De ez is olyan, mint a Jaguar a kocsi elején. Annyira Jaguarhoz illőnek tartották, hogy főleg az amerikai kereskedők ezzel felszerelve árulták az XJ-ket.
Viszont az e-type kapható volt lemez és küllős felnivel is. Kétféle kerékagy lett volna hozzá? Az e-type lemezfelnije egyébként cserekompatibilis az XJ-vel.
Illetve nem tudom, hogy a DS420-420G rendelkezett-e hivatalosan küllős felnivel, (azt hiszem igen,) és annak a kompatibilitását az XJ-vel.
érdekes módon az E type-hoz rendelhető küllős felni nem volt sohasem az XJ6-hoz. Pedig a küllős felni szinte Jaguar védjegynek számított, az XJ6-ig tudtommal az összes Jaguar modellhez választható volt.
az a helyzet, hogy az xj6hoz VOLT küllős kerék, de teljesen más, mint az e-type kereke.
az e type központ csavaros, azt az xjre csak adapterrel lehet feltenni, de amit az xjhez kapható volt, annak úgy volt befűzve az agyrészbe a küllő, hogy pont öt daba akkora luk maradt, ahol befért a kerékkulcs...
a lemezfelnis agyra az xjhez tartozó drótkerekeket mindenféle hókuszpók, közdarab, szerszám nélkül fel lehetett tenni, úgy, mint egy szimpla kerékcsere.