ELADÓ EGY 2018.03.05.-én vásárolt aut.karóra dobozában,2év jótállással./egy napig volt kézen/az ára:35E ft FIX.érd:0620-3165262.v:E-mail.skyworld@citromail.hu
Eladó sorba került a Breitling Super Quartz Caliber 74-es órám. Mérete: 44mm korona nélkül. Utazó dobozában adom chronométer tanúsítványával, mágneskártyájával, és egy plusz Breitling bőrszíjjal. Lítium akkumulátort 8-évre tervezték, még van 4,5-év az elem cseréig. Vásárlása: 2014. 09. 24.- én történt.
Új, hasonló kaliberű óra vásárlása miatt eladóvá vált Festina 16170/7 órám.
Az órát 2011-ben vettem, 2017.nyarán kapott új tartós elemet,és tömítéscserét.
Amit adok hozzá:
- jelenleg szilikonszíjjal rendelkezik
- eredeti , nagyon keveset használt Festina fekete bőrszíj
- eredeti Festina fémszíj pótszemekkel
- egy 16170/1 számlap (eredetileg ilyennel vettem, de nehezen tudtam leolvasni, ezért cseréltettem rajta 2015-ben számlapot a Forgách utcában, a generálimportőrnél, számla van)
- doboz, párna
Az órára vigyáztam, szerintem korrekt állapotban van, de nem karcmentes.
Irányára: 21.999.-Ft, az óra Kecskeméten van, de munkanapokon Budapesten is be tudom mutatni.
Érdeklődni: telenor/nyolchuszonöt-95hetvenhárom
Hasonló értékű quartz öltönyórát beszámolok értékegyeztetéssel.
26 999 Ft Most 21 999 Ft Az óra ca 5x volt kézen pár óra erejéig Karcmentes Kaliber SeaGull ST36, kézi húzós szerkezet, 17 köves, 21.600 lengésszám, ca 48 órás járástartalék Minőségi bőr szíj( más óráról származik ) 44mm átmérő korona nélkül( koronával 48mm) Sötétben világító indexek
5. Boctok Amfibia AUTOMATAóra
Gyűjtői darab, így tökéletesen szép állapotban van Méretei: 42mm/ korona nélkül 6 x 49mm
Irány Ár.: 24.999Ft
Csere köszönöm csak KP.
6. Boctok Mechanikus óra CCCP
Eladó Boctok Mechanikus óra
CCCP gyártás azaz nem mai utángyártott
Méret: 40mm korona nélkül
Gyári dobozzal
Irány Ár: 17.999Ft
7. ÚJ Detomaso Spacy Timeline LED óra
Új, soha nem hordott óra eladó. Eredeti dobozában. Átmérő: 43mm Dátum és Óra kijelzés Vízállósága: 5ATM
Üdv Nautec no limit eladó doboz papir Hasznàlt de szèp àllapotú kisebb karcok vannak a csaton.. eta 2824-2 zafir üveg kn 42 mm 2016 vàsàrlás lengèsszög 280..csere nem személyes átvètel szêkesfehérvár veszprèm ára 60000 érd 06306201024
Eladó Orient Bambino II óra. 2016 novemberben vásárolt. Garantáltan karcmentes (hajszálkarc sem), eredeti dobozában, papírjaival.
Kézzel is felhúzható, másodperc stoppos 22 köves Japán Automata szerkezet 40 óra járástartalékkal (Orient Cal. F6724).
Tok ármérő (korona nélkül): 40.5 mm.
Járáseltérése (2 hónap bejáratás után mérve): -0.9 másodperc/nap.
Az Orient népszerű Bambino sorozatának új, továbbfejlesztett verziója. A Bambino II újdonsága a kézzel is húzható másodperc stoppos, finomabb szerkezet. Az AC0000DB-ben található automata szerkezet óránkénti rezgésszáma 21 600, ami azt jelenti, hogy a másodperc mutató másodpercenként 6-szor mozdul el. Ez biztosítja az automata órában azt az érzetet, hogy a másodperc mutató szép folyamatosan "úszik" körbe a számlapon.
Ha az éjjeli világítás fontos, akkor fölhívom a figyelmedet a Vostok Europe tríciumcsöves világítású modelljeire, amik amúgy szintén Citizen (Miyota) kvarcszarkezettel is kaphatók. (Pl. Lunokhod, Ekranoplan II.) Az állandó erős fény.