Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Startpatronos-ólomlövedékes, muzeális céllövő fegyverek, Keserű Sniper, Bartal és hasonló társai. Miután már jó pár száz darab forgalomba került eme remek fegyverből, megérdemel egy topikot, ahol eszmét lehet róla és muzeális, akár elöltöltős társairól cserélni.
Hentesipari, szögbelövő és egyéb, nem szabványos patronok, töltények hirdetése TILOS, törléssel és tiltással jár!
Eladó a képen látható új (nulla lövéssel) sörétesből átalakított Sniper-19-M muzeális besorolású, engedély nélkül tartható puska. 6 mm-es startpatronnal és 5,5-es gömblövedékkel, vagy alakos lövedékkel működik. Az első szériához képest a csőfar már vastagabb, terhelhetőbb. A puska távcsősínnel szerelt, agyazása török diófa. 2031. november 23-ig érvényes tanúsítvánnyal és 1 év Keserű Művek garanciával rendelkezik. Ára: 90.000.-Ft + szállítás. Megtekinthető, kipróbálható Gyömrőn, vagy Budapest, XVII. kerületben Tel: 06 20 564 2120
Kicsit túl van bonyolítva az biztos, lehetetlen már lőszert szerezni, aki lőszerhez hozzáfér annak meg hozzávaló fegyvere is van "nem fog elöltöltőssel vacakolni"
Igen, láttam. Egy forgó tolózaras igen tetszetős lenne. De ahogy MLaca is írta itt ez a puska nem lenne engedélymentes. Bár úgygondolom hogy a magyar engedélyezési rendszer hagy némi kivetnivalót maga után.
érdekes cuccok. az ő startpatronjuk hosszabb, szerintem lőporos verzió. meg ez a puska idehaza nem lenne legális, mert éles lőszer is betölthető lenne.
Szán hátrahúz, tár megakasztja, lövedék tartó tömb kivesz, lövedék behelyez, tömb visszatesz, startpatron behelyez a csőbe, tár adagoló lenyom, és a szán vissza is zár, ha a lövedék tartó tömb rosszul van behelyezve, akkor a szán nem fog visszazárni, tehát biztonságos megoldás.
Lövéskor nagyot szól, kicsit megemeli a pisztolyt is, jó kis móka vele a lövészet.
Az árról nem tudok nyilatkozni, nem nagyon láttam mostanában, sőt régebben sem eladót, hasonlóan a toz-hoz, gondolom bőven 100e Ft felett is lehet.
A derringer-nek kb semmi értelme, nem gondolom hogy bármilyen távon pontos lenne, a kis méretnek pedig semmi előnye a céllövő kategóriában, de azért csipáznám ha lenne ilyesmi felénk is! :)
Áh igen köszi! A valentin napi lövészet... :) Az nyilvánvaló nekem is hogy nem sok készült belőle, a különböző állapotú TOZ sniperek még mindig jönnek-mennek, ahhoz képest ezekről meg neten semmi infót nem találni. Pl érdekelt volna hogy a töltést hogy oldották meg. A régebbi képek alapján rájöttem. Kár hogy ritkaság ilyesmi a piacon. MCM átalakíttatásá is gondolkodtam még pár hónapja amikor volt esély arra hogy összejöhet az MLaca által intézett kívánság buli. Kíváncsi vagyok hogy még is csak mennyibe kerülne egy-egy ilyen kívánt fegyver startpatronos engedélyeztetése-vizsgáztatása. Mert itt visszaolvasva egyedi átalakításokra is volt példa a sok év alatt, tehát nem lehetetlen, de manapság kb minden műhely pattintja ezt a témát valamiért...