Keresés

Részletes keresés

gyep Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1127
1984: Tényleg nem énekelt Ákos de szerintem azért mert nekünk kellet volna énekelni de ezt a közönség nem vágta le. Nézzetek meg pár bonanza koncertet és meglátjátok, már a közönség sem a régi 8( szombaton már énekelte emiatt.
Majd nemsokára felteszem mp3ba, pár hét és meglesz, de ez nem olyan egyszerü mert nemtom' hogy kell, de meglesz
_Zoltán_ Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1126
Panaszkodott is a múltkor egy riportban, hogy már hat hete láza van, szvsz nem ártana neki, ha egy kicsit leállna a melóval.
Előzmény: Trixy (1125)
Trixy Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1125
Norbi!

Nem én mondtam, hogy elrontotta az Örök Áprilist! Én is csak rákérdeztem asszem Szigitől.
Nektek nem volt fura, hogy olyan gyorsan jöttek egymás után a számok? Régebben azért beszólt néhány vicceset a számok között. Emlékszem, hogy most is beszélt valamit, de közel sem annyit mint régen. Valahogy olyan érzésem volt, hogy gyorsan túl akar lenni rajta. Amúgy én a péntekin voltam, és elötte csütörtökön hallottam a rádióban, hogy Ákosnak 39 fokos láza van, és tök beteg. Szerencsére a koncerten ebből nem lehetett látni sokat, de talán közrejátszott abban, hogy hamar le akarta zavarni. Nem?

Előzmény: Norbert__ (1123)
Spigo Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1124
Na sziasztok
én pénteken voltam és szerintem király volt
igaz nekem ez volt a beavatásom (úristen mit hagytam ki a multban!!!!????)
igazábol a koncert eleje és vége volt qrva jó
legjobb számok pedig:
mindenki táncol - szerintem tökéletes kezdés
keresem az utam - ezt a változatot még soha nemhallottam de nagyon bejött. jobban mint az eredeti (lehet hogy tul sokszor hallotam az eredetit?)
persze a legnagyobb tombolás az ideális popsztárnál volt - ott kész voltam
a hangerő lehetett volna hangosabb és mivel ez lemezbemutató koncert volt biztos egy csomo olyan szám is elhangzott ami soha többé nem lesz műsoron.
hát ennyi
Norbert__ Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1123
Sziasztok!

Most, hogy már több hozzászólást is olvastam, hozzáfűznék pár szót a koncerthez, véleményeitekhez.
Szigi101: te melyik nap voltál koncerten? Én pénteken, de nem emlékszem, hogy lett volna az Öngyilkos álom. Viszont az Ideális popsztárban volt rap-betét (ha jól emlékszem).
Trixy: én a legelső sorokban álltam és engem is meglepett, hogy a mögöttem állók csak álldogálnak.
Ez soha nem volt jellemző Ákos koncertre. Az Ilyenek voltunk alatt sem volt semmi tombolás. A koncert eleje az 1984-ig volt jó. Meg talán az utolsó egy-két szám (pl. Ideális popsztár). Akkor viszont mindenki tombolt. És hogy Ákos elrontotta szöveget az Örök áprilisban? Nem emlékszem...
gyep: meg tudod csinálni mp3-ban számokra darabolva a pénteki koncertet?
totyus: pénteken nem volt első versszak az 1984-nél
És a koncertről összességében: állati nagy csalódás volt már maga a színpadkép is. Ugyanaz a csőtákolmány mint az Ikon koncerten. Az emberek nem igazán tomboltak és szerintem Ákos sem adott bele mindent (legalábbis pénteken). Egyre többet használja mostanában a gitárt, nem igazán mozgott. Bár a színpad sem volt valami nagy... És a slágerek közül is meghagyott párat. Na befejezem...

_Zoltán_ Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1122
Az nem playback Trixi, egész egyszerűen effektelik az énekes hangját, hisz' megpróbálják az eredeti stúdióhangzást kihozni. Ez néha tényleg gyanúsnak tűnhet, de azt gondolom senki sem hiszi Ákosról, hogy tátog...
Előzmény: Trixy (1121)
Trixy Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1121
Szigi!

Ja, lehet, erre nem emléxem. És a "Kezem a fegyveren"-t hogy csinálták, hogy olyan hangon énekelt, mint a lemezen? Néha az az érzésem, hogy becsúszik egy-két playback...bár ne lenne igazam!

Előzmény: Szigi101 (1117)
totyus Creative Commons License 2000.11.28 0 0 1120
Na és az 1984 elb@szott refrénjei? Teljesen összezavart.....:-))))
Fizessek-fizetek-elmegyek-meglehet....stb.

Sőt, pénteken mintha ki is maradt volna az első versszak, vagy csak én tértem későn magamhoz a döbbenettől?

paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1119
nem, a baloldalinál :)
mármintha a színpaddal szemből nézzük. rendezői balon...vagy mi? :)
Előzmény: Szigi101 (1117)
Szigi101 Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1118
Ja, és pont az volt a problémám, hogy Ákos túlpoénkodta a koncertet (lásd Örök Április). Egy kicsit talán komolyabban vehette volna a koncertet. Így egy kicsit vidéki koncert jellege volt a dolognak.
Előzmény: Trixy (1113)
Szigi101 Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1117
Trixy: Ezt a részt nem énekelte Ákos, azt hitte, még korábban tart a dalban, ahol még nincs ez a rész. Aztán a "...mes az elmúlásba" szöveget már énekelte. Hallatszott a playbackről menő felső szólam is egy pillanatra... :-)

Paulina Martinez: a jobb, vagy a baloldali hangfalnál álltatok? Mert ha a jobboldalinál, akkor egymás mellett álltunk... :-) (csak mint érdekesség).

Előzmény: Trixy (1114)
gyep Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1116
hümmm én is voltam mind a két koncerten, a szombatin már volt hangulat, de a éntekin 1 picit szégyeltem magam, csodálom, hogy nem álltak az emberek, és mikor vége lett csak úgy kisétáltak, a barmok, semmi taps, vagy valami tisztelet hanem páá. Ez bántott, de a szombati király volt. A pénteki megvan diktafonon, elég jól sikerült......
paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1115
én rájöttem. most komolyan. szerintem sokaknak azért nem teccet a dolog, mert rossz helyen álltatok. nekem ez volt a beavatáson, vagy az ikonon, már nem emlékszem.
akkor az volt, hogy túl hátra, a keverőpult mellé sikerült csak eljutnunk a barátnőmmel. na ott tök ugyanez volt, amiket itt írtatok. hogy mindenki csak állt, nézett ki a fejéből, semmi éneklés, se tombolás. és hát a hangzás sem a legjobb hátrafelé.
viszont most tök elől álltunk, nem a tömegben, hanem a hangfalnál. ott az volt a jó, hogy a színpadot is tökéletesen láttuk, a kivetítőt is, meg a hang is tökéletes volt. a közönség is, körülöttem mindenki buizott.

szal legközelebb gyertek mind előlre, oldalra, a hangfal mellé :)))

üdv,
paulina

Trixy Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1114
Ja, és még azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mit rontott el a szövegen Ákos az Örök áprili alatt? Mert amit zárójelbe írtál, az jó úgy! Így van a szöveg: "szerelmes az elmúlásba"
Előzmény: Szigi101 (1106)
Trixy Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1113
Sziasztok!

Végigolvasván a koncert utáni reakciókat, bennem is csak megerősítésre talált az a nem túl pozitív érzés, miszerint a mostani koncert nem volt olyan fergeteges, mint amire számítottunk. Persze mindenki mondja, hogy jó volt, meg minden, de azért valljuk be őszintén, hogy többre számítottunk. Ha mármi, elfogult rajongók is ezt mondjuk, mit mondhat egy olyan ember, mint pl. a barátom, aki egyenesen utálja Ákost. Neki nem is mertem bevallani, hogy nem ájultam el tőle, mert akkor egyből jönne azzal, hogy "na ugye megmondtam". Furcsa volt magamon tapasztalni, hogy be tudok indulni a "zúzós" kemény rockos dolgokra, merthogy én nem bírom a kemény zenét. A "Keresem az utam"-tól féltem, hogy hogy fogja előadni, mert már nagyon unom, de hatalmas meglepetés volt az a jó kis rockos változat.
Figyeltétek, hogy milyen dumákat levágott? A barátnőmmel olyanokat röhögtünk rajta! Aszongya: "csillag virágaim"... "ezennel felavattuk a sap rendezvénycsarnokot" És nem ám úgy mondta, ahogy ell, hogy "eszápé", hanem fonetikusan, ahogy írva vagyon: sap! Philip a Z+ -on szerintem találóan úgy fogalmazott a legutóbbi Ákos beszélgetés során, hogy " a BS kábriósága miatt kell máshol tartani a koncertet". Ez jó!
Ahogy írjátok, hogy ki merre állt, szerintem akár egymás mellett is állhattunk volna, mert mi is a keverőpult előtt álltunk, egy kicsit balra tőle. És körülöttem is tele volt olyanokkal, akik nem is énekeltek, és nem is táncoltak. Meg is voltam lepve. Azt játszottuk a barátnőmmel, hogy mikor elkezdődik egy szám, melyikünk találja ki, hamarabb, hogy melyik szám lesz az. Ezt ajánlom indenkinek, jó móka. Mi persze tomboltunk, főleg a végefelé, a Szívsebésznél, meg az Ideális popsztárnál. Ja, meg volt még egy jó jelenet, ami eszembe jutott. Nem tudom láttátok-e, egyszer a Samu felé sétált Ákos, de Samu nem látta, és a gitár végél majdnem eltalálta Ákos. Teljesen el kellett hajolnia, nehogy lefejelje!
És még valami: észrevettétek, amikor a Titok szám alatt Samu gitárja kissé túl erősre volt állítva, és Ákos intett neki, hogy vegyen vissza! Tökre megijedt, amikor meghallotta!
Egy valamit áruljatok el: hogy lehet élőben olyan hangot kiadni, mint a Kezem a Fegyveren énekhangja? Az nem egy gépek által torzított hang?

Előzmény: Szigi101 (1106)
Szigi101 Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1112
Thank You Disp! :-)

"Nagy sikere van a frissebb kompozícióknak, a Beavatás, az Ikon, a Hűség dalainak is, de az a tomboló tetszésnyilvánítás, ami az 1984 című számot fogadja, szinte felülmúlhatatlan. Hiába, a Depeche Mode-kultusz - ami Ákost egykor sztárrá tette - még 2000-ben sem tűnt el nyomtalanul."

hmmmmmm.... :-))))

Előzmény: disp (1111)
disp Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1111
Előzmény: Szigi101 (1109)
MarK Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1110
Bennem a pénteki koncert ezúttal vegyes érzéseket keltett... Sokkal több időnek kellett eltelnie, míg a dalok "hatni" tudtak. Komolyan mondom, végigásítoztam az első fél órát, pedig milyen ütős kis dalok voltak a repertoárban! Talán nem voltam elég befogadó. S, bár az új dalok is tetszettek, igazából a Ki helyet szeretsz?-nél oldódtam fel... A Test dalai kellemes emlékeket ébresztenek bennem :-)), s erre most nagyon nagy szükségem volt/van...
A helyszínről szó szerint azt hittem, hogy sátor :-), ehhez képest jobb körülményeket találtam, de egy BS-t nyílván nem tudott pótolni... Elveszítette a monumentalitását a lemezbemutató. Pedig a koncert elején minden eddiginél brutálisabb fényjátékot vetettek be. Nagyon
tetszett. A hanggal nem volt semmilyen problémám, talán mert jó helyen (a keverő előtt) álltunk. A dalok rendben, előadás rendben, közönség lelkesedése a szokásos :-).
Egy komoly érvágás történt csupán: kimaradt a Szívsebész intro-ja... Valamint Ákos egyforma, de más színű "army" feelingű ruházata sem igazán tetszett.
De mindegy.
Örültem, hogy nagyon sok fiatalt láttam, akiknek minden bizonnyal első, esetleg második koncertje volt a mostani... :-))
Üdv,
Márk
"...kiöllek magamból, hogy
ne fájjon többé, ami vagy!
Ne fájjon többé!
NE FÁJJON TÖBBÉÉÉÉÉ!"
Szigi101 Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1109
1111...
:-)
Előzmény: Laslow (1108)
Laslow Creative Commons License 2000.11.27 0 0 1108
Egyetértek az előző 2 hozzászólással, legalábbis a nagy részével. Kicsit csalódás volt számomra ez a koncert. Az IKON-koncertet csak TV-ben láttam ugyan, de szerintem az után nem lett volna benne egy csepp csalódottság sem. De majd legközelebb!

Laslow,
aki Ákos szerint "rocker beütésű srác" :)

chris_k Creative Commons License 2000.11.26 0 0 1107
Sziasztok!

Én a pénteki koncerten voltam ott, összességében véve király volt, nem vitás. Viszont én éreztem már magam jobban is Ákos koncerten... Lehet hogy csak öregszem :-( ki tudja. A beígért 3 dolog, ("zúzunk, zúzunk, zúzunk") valahogy nem jött össze. Szeptember óta, amikor először meghallgattam az albumot, arra vártam, hogy ezekre a számokra milyen őrületeset lehet majd "zúzni"... A "Ne fájjon többé" lehetett volna a csúcspont, de már nem is emlékszem rá, szóval nem volt az igazi. Lehet hogy csak az zavart, hogy akik előttem álltak, végig meg sem moccantak, max. a lábukkal doboltak. Amikor meg ment a tombolás, még ők néztek hátra mérgesen, hogy miért lökdösöm őket. Az ilyen miért nem ül le??? Meg hát ugye hatezer ember az nem 14ezer... A színpad is elég kommerszre sikeredett, bár gondolom ebbe a fémdobozba nem fért volna sokkal több minden.
Sebaj. Akkor is király volt. Remélem az új BS gyorsan elkészül, és legközelebb még nagyobbat zúzunk.
Addig is várjom a tavaszi turnét.

Aggyisten jóccakát!

Szigi101 Creative Commons License 2000.11.26 0 0 1106
(A következő beszámolót egy levélből copyztam ki, úgyhogy azért olyan, amilyen...) (osztályzás: 1-5 között).

Fél 5-re értünk oda, és szépen odaálltunk azok mellé a haverjaink mellé, akik már reggel óta ott vártak... :-)) Szóval nem túl sokan voltak még az elején, igazából a legtöbben 7 körül jöttek. Nagyon jó volt látni, hogy pl. családok gyerekekkel, vagy pl. idosödo házaspárok kézenfogva eljöttek látni Ákost... Én egyébként az elso sorban voltam, pont a hangfalak elott - és mégsem süketültem meg, sot...

A beereszto zenéken behaltam, különösen Mel C I Turn To You-ja esett kegyetlen rosszul. Aztán 8-kor egy kicsit egyik pillanatról a másikra elkezdodött a koncert...

INTRO - nagyon jó, pergos alkotás, bár az eddigi introk kidolgozottabbaknak tuntek (4)
MINDENKI TÁNCOL - a függöny legördül, meglátjuk Ákosékat és a színpadképet. Nagy csalódás: nincs is igazán színpadkép. Rengeteg, elidegenedést szolgáló vasépítmény, lépcsok - ez messze elmarad a Beavatás-Ikon színpadképtol. A dal nagy kedvencem, de itt valahogy elvették egy kicsit az "ízét": nem csendes versszak-nagyon tombolós refrén-csendes versszak-nagyon tombolós refrén volt a felépítése, hanem a versszakok alatt is ment egy - igaz finomabb - zúzás. Jellemzo, hogy utána volt 101-es klub, és ott sokkal nagyobbat tomboltunk a barátaimmal erre a dalra.... Ákos beköszönése: "Színpadon Ákos és a Varsói Szerzodés Boys" (4)
HUSÉG - igen megkedveltem ezt a dalt mostanában, noha még mindig nem érzem Ikon (albumverzió), vagy foleg Ismerj fel szintunek. Egy kicsit "meggitárosították", akárcsak az Ikont annak idején. (4)
IKON - A Huség és az Ikon egybefolyt, itt a 98-as Ikont hallhattuk. Most valahogy nagyon hosszúnak tunt nekem ez a dal - és a live-ját amúgy sem annyira szeretem. (3)
1984 - Íme a Bonanza feldolgozás! "Egy dal a múltból és a jelenbol"- mondta Ákos. Óriási tombolás kezdodött, nagyon élveztem, bár így visszagondolva nem sok mindent csináltak a dallal. Sajnos eléggé Induljon a banzáj 2000 remix utánérzésem volt helyenként, persze ez annál sokkal jobb volt. Szintetizátor alapú, helyenként gitárokkal dúsított dal. Ákos természetesen megint elrontotta a kétfajta refrént, mint ahogy azt már sokszor tette. Ráadásul a "Nincs egy nyugodt perced" szöveg sem maradt el, ami nem tartozik kedvenceim közé. Viszont maga az eredeti szám és az eredeti szöveg nagyon, úgyhogy (4).
ÖRÖK ÁPRILIS - kb. itt esett le, hogy ez a koncert engem nem igazán fog megérinteni, max. kituno szórakozás lesz. A teremben amúgy is elég világos volt, a zene elég halkan szólt, Ákos állandóan hülye mozdulatokat tett (Jim Carrey - What Is Love?), a legérzelmesebb sorokat Samunak énekelte kaján, ráadásul elrontotta a dal végét ("Szerelmes az elmúlásba...") (2)
SZABADÍTS FEL - némi meglepetésre ez a dal esett legrosszabbul az egész koncerten. Sosem szerettem, de most különösen "behaltam" rajta. (1)
KI HELYETT SZERETSZ? - Itt egy kicsit visszatért a jó hangulatom, imádom ezt a dalt, noha a Test-verziót meg sem közelítette (3)
LÁZADJ FEL ÚJRA - valóban nagyon jó kis alapokat kapott a dal, bár sokszor az volt az érzésem, hogy a bonyolult koncertverziót erosen leegyszerusítették a live kedvéért. (3)
ANGYALI SZERETO - király verzió! Itt el is felejtettem az Örök április alatti depimet, önfeledtem tomboltam erre a remek dalra. A narancsszínu fények ("A napfény szárnyadra hull") ragyogóak voltak, és óriásit tombolt mindenki. (5)
NE FÁJJON TÖBBÉ - A várt orült pogó elmaradt, elég érzéketlenül adta elo ezt a dalt Ákos. Madi gitárszólóját is o abszolválta. (3)
HELLO - hálistennek a szám elott elég sokat beszélt Ákos, így nem volt annyira éles a váltás. Az akusztikus, dobos verzió tetszett, bár a beindulós rész nagyon hiányzott a dalból. Pozitívum viszont, hogy nem mondta azt, hogy "Hiszen minden bunöm megbocsátható..." (3)
TITOK - nem nagy kedvencem a dal, de nagyon szépen adták elo. A végén a gitáros rész azért elég vad volt (3)
MIRE VAGY JÓ? - gyönyöru dal, nem sokban különbözött az albumverziótól. (4)
ÁRADÁS - remek, pörgos hangulat, Never Let Me Down Again-es karlengetések, nagy pörgés, nagyon élveztem. Egy kicsit rossz volt azonban, hogy csak be kell tenni egy Test-dalt és máris önfeledt tombolás kezdodik az egész teremben... Ráadásul ez a dal nem is nagyon kedvencem a Testrol. De itt: (5)
FÉNYKÉP - mostanában megkedveltem ezt a dalt, és nagyon élveztem a mostani eloadást is (4).
ÖNGYILKOS ÁLOM - egy nagy meglepetés magamnak: végigtomboltam a dalt! Pedig ez mindigis elsoszámú utálatom volt Ákostól. Asszem újra kell ezt az antikedvenc dolgot értékelnem. A legfobb esélyes a Szabadíts fel... (4)
CSAK TE VAGY - meglepetés magamnak 2: ez a nagyon kedvelt dal most teljesen nem érintett meg (3).
KEZEM A FEGYVEREN - nagyon király remixet csináltak belole! Nagyon kellemes meglepetés volt. Gitárokkal dúsított dal lett így belole, és nagyot tomboltam. (4)
MÉREG - sosem volt nagy kedvencem a dal, de most egész jólesett. A barátnom széttombolta az agyát... :-))) A második versszakot remekül adta elo Ákos, a drum´n´bass rész természetesen nem volt reprodukálható koncerten, így az dupla sebességel ment. (4)
TÁNCOLJ A TUZÖN ÁT - ez nagyon jólesett, bár a végét szebben is megcsinálhatták volna, az olyan gyönyöru, hogy még egy live felvétel nem tudta megközelíteni az eredetit. (4)
VÉGRE - régen elsoszámú kedvencem volt, most már beleszürkült a középmezonybe. A zenekar bemutatása teljesen megegyezett az Ikon-koncerten hallott bemutatással. (3)
KERESEM AZ UTAM - fantasztikus ez a verzió! Most hallottam eloször és teljesen odavoltam tole. Talán még az eredetit is megközelíti... :-))) (5)
ILYENEK VOLTUNK - Nagyon jólesett ez a dal. Valahogy az egész élet benne van, mindig egy ballagást képzelek el hozzá. Nagyon tetszett. (4)

ISMERJ FEL - imádom ezt a dalt, és egész jól adták elo szerintem, noha tényleg ez nem az a dal, amit olyan könnyu lenne éloben eloadni. (5)
NAGYVÁROSI ANGYAL - kellemes hangulatú dal, az akusztikus gitárrész ezúttal élo volt, noha nagyon nehezen ment Madinak. Szemmel láthatóan erölködött, az elején el sem nagyon tudta kezdeni. (3)
SZÍVSEBÉSZ - "Most egy szolíd operációval folytatjuk musorunkat" - mondta Ákos. A dal mindigis benne volt az öt antikedvenc dalomban, most még éppen elment (2).
IDEÁLIS POPSZTÁR - "És mára ez az utolsó dal, tessék bulizni, ez az Ideális popsztár!" - mondta Ákos. Valami állat számot hallottunk! Nagyobbat tomboltam, mint eddig az összes dal alatt. Felpörgetett, zúzós, elszállós dal ez, és a keseru, cinikus szöveg ellenére tényleg "buliszám" lett a dalból. Az elején a zúzás, és a végén a "rap-elmaradás" megegyezett a debrecenivel. Érdekesség, hogy nem a "Popsztár" szóra kezdodött a zúzás, hanem már az "Ideális" szóra. KIRÁLY VOLT!!!!! (5*)
ADJON ISTEN - a koncert elott többen mondták, hogy most nem az Adjon Isten lesz a zárószám, aztán dehogynem. Szép volt, és utána a zenekar bemutatása is.

A koncert összességében 4-est érdemel, még ha egy esetleges átlagolásból nem is ez jönne ki. Nagyon jól éreztem magam, csak nem érintett meg annyira a dolog.

banya Creative Commons License 2000.11.26 0 0 1105
Kedveseim!

Mindenki úgy élvezi a zenét, a bulit, ahogy mentalitásától telik: van, aki izzadtra csápolja magát, és van, aki látszólag fapofával, nyugodtan álldogál. Egy biztos, aki elmegy egy koncertre, az szereti az előadót/együttest vagy kritikus. :))))

A keresem az utam alatti gitárcucc valóban nagyon király volt. Nekem tetszett ennek a dalnak a lemezhez képesti változata is, bár barátnőm fanyalgott kicsit. Mintha rockosabbra vették volna, nem?

Nekem a hangerővel nem voltak gondjaim, pedig elég hátul álltunk. Persze, lehet, hogy csak túl öreg vagyok! :)))

paulinamartinez Creative Commons License 2000.11.26 0 0 1104
nem gondolod rosszul. télleg nem ugyan az. de szerintem attól, hogy más volt egy kicsit, semmivel sem volt rosszabb!
Előzmény: _Zoltán_ (1103)
_Zoltán_ Creative Commons License 2000.11.26 0 0 1103
Szerintem sokan amiatt sem mentek, mert most nincs BS. Talán úgy gondolták, hogy a SAP-os koncert nem ugyanaz. Persze lehet, hogy rosszul gondolom.
Előzmény: totyus (1102)
totyus Creative Commons License 2000.11.26 0 0 1102
Így elsőre az ugrik csak be, hogy tegnap a két ráadást egybeolvasztották, úgy mint vidéken szokták.
A műsor dettó ua. volt, hangról nem nagyon tudok nyilatkozni, mivel az első ill. a második sorban álltam, ott meg eleve nem tökéletes a hangzás. A fényben nem találtam semmi kifogásolnivalót.
Lehet, hogy a csarnok nem bírta volna a nagyobb hangerőt?
A pénteki "kengurukamerás" faszi szombaton nem volt, de a minikamerák akkor is működtek, Ákos nagyon megszerette őket...:-))
Nekem nem tűnt olyan kicsinek a SAP, jó persze nem egy BS.
Viszont ez a 2x6000 ember nem töltötte volna meg a BS-t, az tuti.
EsbY Creative Commons License 2000.11.26 0 0 1101
Csókolom! ;)

Valaki készítene egy összehasonlítást a pénteki és a szombati koncertről? Ugyanis én csak a péntekin voltam... viszont úgy éreztem (sajnos), mintha egyedül lettem volna ott, mivel a körülöttem állók csak álltak, és néztek... és néha lenézően néztek (rám, hogy mi a francért PRÓBÁLOM magam jól érezni, és minek ugrálok, és miért énekelek teli torokból). Ez nagyon lehúzott hangulatilag... :( ...de megpróbáltam nem figyelni rájuk... ami sikerült is volna, ha nem állít le egy párocska (féltették a testi épségüket... pedig még be sem tudtam indulni rendesen a körülmények miatt... ;D )

A koncert tényleg halknak tűnt... a SAP pedig kicsinykének... az emberek hangulata az első néhány sorban biztosan jó volt... hátrébb (a keverőpultnál, ahol álltam... izé... tomboltam :) ), mintha moziban lettek volna az emberek. Emiatt nem éreztem magam hejdejól.
Nekem nem ért meg ennyi pénzt ez a koncert... egy szavam nem lett volna, ha fele annyiba kerülnek a jegyek.

Egyenlőre ennyi...
Üdv!

_Zoltán_ Creative Commons License 2000.11.26 0 0 1100
Kösz totyus!
Előzmény: totyus (1098)
disp Creative Commons License 2000.11.26 0 0 1099
1. 2:05 volt a playtime
2. nem tudok ehhez mit hozzáfűzni.
3. Válasz lejjebb ez nem slágerfesztivál volt - habár a "Zúzunk,zúzunk ésd zúzunk"-ba az Erő és alázat belefért volna
4. Általában azok voltak a jól hangzó részek amijkor 3 gitár szólt a színpadon.
5. És milyen sz@r letta szitázása (Zöld fej...)
6. Na ez viszont nekem bántotta a csőrőmet : A részletek (már amiket felismertem) Mátrix , Az ördög ügyvéde , Az Ötödik elem , Armagetddon , és (ebben nem vagyok biztos) de mintha a 2001-es Űrodüsszeiából is lett volna bevágás.
7. A Péntekin az első 5 percben szólt normális hangerővel aztán mintha a Szigeten lettünk volna (jól lehúzták a hangerőt)

Előzmény: Laslow (1094)
totyus Creative Commons License 2000.11.26 0 0 1098
Annyira nem voltak gyogyós a társulat, mint Debrecenben, de Ákos itt is bemutatott olyan mozgásokat, hogy szakadtunk a röhögéstől.
Egyszer úgy megindult a kamerás pasi felé, hogy azt hittem feldönti, de csak "hátratolta".
Volt több ilyen szituáció is ( biztos nem véletlen ), érdekes felvételek lesznek...

Ja igen, és most nem KGST-boys, hanem Varsói szerződés csapata voltak.
Egyesek elől bambán néztek, hogy ammegmi...:-(((

Jobbulást!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!