640X480ban van Kispest címerem,biztos megvan nagyobban is de nem akarom most átnézni az 500cd-t ami itthon van:)hahó szoftverendőrség:)500illegális cd van nálam gyűjjenek ki:)
Anno az Ujpestben eleg sok vedot megvert futas teren . A fradistak meg mindig emlekeznek a goljara, amikor a felpalyarol indult, es labdaval gyorsabb volt, mint az allitolag meg most is kituno kondicioju Keller (asszem o kergette ) fenykoraban . Miki nem egy labdazsonglor,nem is gladiator tipus, de ha mast nem,gyorsan futni azt tud.
Persze ha nyerünk mindig engem sem zavar annyira ,de gondolom te is tudod,hogy ehhez valakinek be is kéne rúgnia azt az egy gólt !
Azt viszont nem tudom ki lesz képes erre !
Szerintem, ha ez együtt jár azzal, hogy cserébe legalább pozitív lesz a mérlegünk, akkor egye fene. Kiegyeznék egy olyan szezonnal, ahol mondjuk az összes hazai meccsünket 1-0-ra hozzuk, az idegenbeliek felét szintén, a másik fele pedig gólnélküli dönetetlenre. Imádnám, ha a lilák meg a zöldek a magyar foci haláláról beszélnének azzal kapcsolatban, hogy egy olyan ocsmány focit játszó csapat nyeri a bajnokságot, mint a Kispest.
"Ja, meg valami : annak, aki engedelyezte a paintball bajnoksagot egy elsoosztalyu csapat centerpalyajan: ..."
Szerintem ezt sokan rosszul értelmezik.
Gyanítom azt történt, hogy eleve fel akarták újítani a gyepet, így meg plusz pénz jött be, mert paintballra ez is jó volt, ártani meg már nem árthatott...
Tehát nem azért van a felújítás, mert paintball volt, hanem azért lehetett paintball, mert felújítás lesz.
Az, hogy TB mit ert el, az egy dolog. Az egy masik, hogy a hatalyos magyar jogszabalyok , es a biroi itelet szerint is jar neki a penz , ezert elsosorban annak a kurva anyjat , aki nem fizeti ki, masodsorban annak, aki szar szerzodest kotott vele ! Utana lehet szidni ot is ...
En inkabb azokat anyaznam a helyetekben ( Komoraval kezdve ) , akik leraboltak a Kispestet , akik Baranyos penzet elloptak, es hasonlok ...
Ja, meg valami : annak, aki engedelyezte a paintball bajnoksagot egy elsoosztalyu csapat centerpalyajan : na ANNAK A KURVA ANYJAT !
sziasztok szükségem lenne egy nagyméretű kispest-honvéd vagy budapest-honvéd címerre legalább 800*600-as méretben ha valaki linkelne 1et azt megköszönném!