Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Vidd el egy hidraulikáshoz, próbáljatok bele ezt-azt, valami úgy is passzol bele. Onnantól 1-2 közdarabbal, de biztos, hogy összetudod hozni a gyorstöltővel!
Köszi! A nemzetközi megnevezéseit nem ismerem ennek a szabványnak,de biztos az ha te mondod. 🙂Annyit tudok,hogy a másik sima menetes gyorscsatim nem megy ebbe bele, mert ebben ritkábbak a menetek. Ez finommenetes ,és a Bobcatem szipkáját szeretném beletenni.A belső menet mérete a menetvölgyben 8.95 mm.
Sziasztok. Keresek gyorscsatit ehez a tömlőhöz ,Fx töltéséhez kéne. A menet belső átmérője 8.95mm és finom/sűrü menetes. A sima metrikus tizes csavar nem megy bele,pedig ugyan az a belső menetmérete (8.95mm) csak szélesebb. Igyekeztem úgy fotózni,hogy látszódjon. Ha valakinek van elfekvőbe ilyen, kérem segítsen ki. Köszönöm
Üdv Lőtársak ! Eladó ! Haenel Suhl 312 . Nem vitrin darab hanem napi hobby társ méghozzá igen jó erőben és elvárható pontossággal . Saját diopterrel és a képen látható noname távcsővel . Ára 55 000 Ft . Átvehető Egerben ill. Mkövesden is . Postázhatom is Érd. Email v.70 6619296
PCP-re váltás miatt eladóvá vált januárban vásárolt szinte vadi új Gamo Whisper IGT légpuskám. Sérülés és karcmentes, újszerű állapotú. Igény esetén távcsővel együtt. Ára 69.000 Ft, távcső pedig 9.000 Ft. A távcső Gamo márkájú 4x32-es.
Bocs hogy beleszólok, mert érintett vagyok a témában.
Ha megnézed a szétszerelt elsütőszerkezet robbantott rajzát, ott láthatod, hogy lehet kétzónásra alakítani. A zónákat is lehet állítani, mert az állítócsavarok helye megvan, csak meg kell fúrni, és menetet vágni, valamint a spirálrugót gyengébbre cserélni.
Tennék fel képet róla, de ezért most nem szerelem szét.
Én honnan tudjam,hogy rossz a link?A végig olvastad volna a hozzászólásom azt is írtam,hogy miért ne fejleszthettek volna rajta.Ami nekem volt azt nem igazán lehetett 2 zónás sütésűnek nevezni a linken szereplő meg a hirdetett is 2 zónásnak van írva,ebből gondoltam ez egy újabb változat.De bocs,hogy zavartam.
Én is erre gondoltam azért kérdeztem. De te válaszoltál (pedig nem neked szólt a kérdés) egy rossz linkkel,most meg kiosztasz. Ha tudtad hogy mennyivel kell tölteni miért dobtad be a rossz linket???