Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Aquabat Creative Commons License 2007.01.03 0 0 1064
Szevasztok! Boldog Újévet mindenkinek! Most nem jut eszembe semmi... Hát ez gáz. Majd holnap. Vagy holnapután. :)
GSdriver Creative Commons License 2007.01.02 0 0 1063
Én a "la page de la gs"-en olvastam 21-én asszem, de már ott viritott rajta a "vendue" azaz eladva felirat. Morogtam is magamban, hogy erről is lemaradtam. Persze az igazi fejfájást az okozta volna, ha nyitva lett volna a lehetőség arra, hogy megvegyem ...
Előzmény: Taksoft (1062)
Taksoft Creative Commons License 2007.01.02 0 0 1062

Hopp, azt nem is néztem, én még 17-én, vagy 18-án vettem észre a hirdetést. Gyorsan elment, de nem is csodálom.

Előzmény: GSdriver (1061)
GSdriver Creative Commons License 2007.01.02 0 0 1061

Birotor: árulta is a tulaj szegénykém majd 5-6 napig mire vevőt talált.

:(((

Előzmény: Taksoft (1059)
Patkamano Creative Commons License 2007.01.02 0 0 1060

Boldog Új Évet Minden Kedves GS és GSA tulajnak, illetve szeretteiknek!

Taksoft Creative Commons License 2007.01.02 0 0 1059

Szia/sziasztok!

Igen, valószínüleg igazad van, több lenne, mint a 10x-ese, jobban belegondolva. És talán olcsóbban meg lehetne kapni egy jó állapotút, akár kintről is. Kár érte, hogy hagyták így legatyásodni. :-(

A birotor-hoz a következő linket ajánlom, persze ez nem is 4000Eur, de amennyire értem a németet egész jó állapotban is van: :-)

http://www.gs-gsa-ig.de/kleinanzeigen/index.html

Taksoft

Előzmény: GSdriver (1058)
GSdriver Creative Commons License 2007.01.01 0 0 1058

Háát, nem tudom. 

GS1220-73: Erősen kétlem, hogy csak úgy beindulna és ráadásul emelne. Ehhez nagyon rosszul nézett ki. A kocsi alja több mint valószínű, hogy teljesen el van rohadva, mert fűben áll évek óta. A karosszéria látható elemei egy az egyben fényezendők, és a lakatosnak se fog éhen halni. A belső meg akár egy tyúkólé. Szerintem 1 millát olyan simán elnyel, mire talpra áll, hogy ihaj. És ha a végösszeg ennek a duplája lenne, mire megszületik a restaurálási folyamat végét jelző muz.min pecsét, akkor azon sse lennék meglepve egy cseppet sem.

Ami a birotorokat illeti, az nekem is rég dédelgetett álmom. Ritkán bukkan fel belőlük eladó darab. Még ritkább hogy működjön is. Egy roncs kb.4000 euróról indul. Ehhez képest nem is tűnik soknak az, hogy ennek a háromszorosát is elkérhetik egy szebb, működőképes darabért. Sajnos azonban ez utóbbi irdetésekre perceken belül felkerül az eladva címke. Szóval kicsi az esély. A fenntartáshoz pedig nem árt, ha van egy aranybányája az illetőnek. Abszolút reménytelen motoralkatrészt találni hozzá.

Csak miheztartás végett: a közel 2.5 milliós teljes szériából 847db volt a birotorok száma ... :(((

na jó nézhetjük úgy is, hogy 350db-bal több mint ahány X3T készült :))

Előzmény: Taksoft (1057)
Taksoft Creative Commons License 2007.01.01 0 0 1057
Nem a 60-70e a gond. Hanem a több mint tízszerese, amit rá kell költeni, hogy rendben legyen. Kicsit többért be lehetne hozni a birotor-t is.
Előzmény: TDKuksi (1056)
TDKuksi Creative Commons License 2007.01.01 0 0 1056
a félmillios dyane-hoz képest ingyé van:)ha beindul és emel,szerintem nem is vészes........szerintem.ha maradt volna manim,nem is gondolkodnék rajta:))))
Előzmény: GSdriver (1055)
GSdriver Creative Commons License 2007.01.01 0 0 1055

megkérdeztem, de nem írtam le, mert annyira elvetemült számot mondott a bontós. Csak meghallgattam, nem kommentáltam, nem alkudtam. Majd, aki komolyan szeretné megmenteni, úgyis megkérdezi, h mennyit enged a feléből. Most kapaszkodj: hatvan-hetven rongyot mondott.

Előzmény: Taksoft (1054)
Taksoft Creative Commons License 2007.01.01 0 0 1054
Sziasztok!

BUÉK!

off
Köszönöm a leírást! Én csak a saját intézőjéből próbáltam, de abból nem tudta így, egyben kinyomtatni. Majd leszedem a wincommandert, a legközelebbihez.
on

Megkérdezted, hogy mennyiért adnák a GS-t? Csak kíváncsiságból, mert a GSA-t még el sem kezdtem felújítani, és addig nem akarok még egyet beszerezni, míg ez nincs kész.

Taksoft
Előzmény: GSdriver (1051)
monyesz Creative Commons License 2006.12.31 0 0 1053
BUÉK mindenkinek ! :)
rugaferenc Creative Commons License 2006.12.31 0 0 1052
Ne rajolj! Az enyémben is van vízhőfokmérő :P De csakis levegőhőmérsékletmérésre :))

Mindenkinek Boldog Új Évet!!!

üdv:f
Előzmény: GSdriver (1051)
GSdriver Creative Commons License 2006.12.31 0 0 1051

BÚÉK mindenkinek!

És nem összekeverni az absinth-ot, az LHM-mel! :)

Egy testhezálló újévi fogadalom: http://www.citroen-gs.hu/gs/gs1220-73.htm

Az almazöld GSA-t én még csak messziről láttam sajnos. Jó lenne becserkészni. Aqua, szerintem hozzád nem lakik nagyon messze a tulaj, hiszen az autót legtöbbször a 4-es vili Tarjáni végállomásához közel szoktam látni.

Előzmény: Törölt nick (1050)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.31 0 0 1050
MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET!
Aquabat Creative Commons License 2006.12.31 0 0 1049
Amit mondok most az nem vicc. Van szegeden egy almazöld Pallas, és abban láttam vízhőfok visszajelző meg sok más "tuning" kapcsoló biz-basz....
És tudd meg, hogy én tudtam a négy állású szintszabájzóról. Csak az enyémet tengerparti városban rakták össze ezért tengeralattjáróba megy át. :))
rugaferenc Creative Commons License 2006.12.31 0 0 1048
...s arról ne is beszéljünk, h. milyen jó is tud lenni egy gázos lengéscsillapító :))) nomeg a hűtófolyadékviszkozításmérő :P

üdv:
f
Előzmény: GSdriver (1047)
GSdriver Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1047

az azért mégiscsak szégyen, hogy egyikőtök se tudja, hogy ebben a speciális szériában a magasság állító kar is négyfokozatú.

Elmondom nektek, h hatodikban padlógáznál kell kapcsolni 250 felett ...

és szépen behúzódnak a kerekek ... :)

Előzmény: Aquabat (1045)
GSdriver Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1046

OFF

taksoft - eddig én is így csináltam, majbesz...rtam mindig. Tegnap viszont a szokottnál is erősebb lustaság vett erőt rajtam szkennelés után. egyszerűn rühellettem volna a hatvanegynehány képet benyomni egyenként.

és lőn csoda.

alaphelyzet - pédéefkreátor program kell. ő ugye egy virtuális nyomtató tulajdonképpen. Fel is sorolódik a nyomtatók listáján!

második fontos dolog - a képek sorbarakása - sorszámok 000...008...066 módon megadva, így az 1-es kép után nem a 10es következik.

windows/total kommander képnézőjébe mentem, ott a nyomtatásra klikkelve bejön a választási lehetőség, hogy az adott könyvtár összes képét vagy csak néhányat akarsz -e nyomizni. :)))) kő szívről le, meg vagyok mentve.

ezután nyomtató választás következik, hagyományos printer helyett vettem a virtuálist. marad még a nyomtatási beállítások kicsicsázása és tűz.

ON

Előzmény: GSdriver (1044)
Aquabat Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1045
Ne viccelj már. Nekem a múlt héten ment szét a termosztátom! De az Unixos csávók gyorsan hoztak nekem egy újat! Most már megint tök jó a gép! Egy kicsit hangos a váltó hatodikban. Erre azt a megnyugtató választ kaptam, hogy tudnak szerezni új fogaskereket. Ha még az idén megrendelem kapok ajándékba két darab fényszóróállító motort. Tudjátok. Öt személyel megül a hátulja és elvakítod a szembejövőket. :))
GSdriver Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1044

fenn vannak.

Előzmény: GSdriver (1042)
Taksoft Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1043
OFF
Hogy csinálsz egyszerűen pdf-et a jpg-kből?
Nekem csak egy pdf manipulátor progival sikerült, egyenként beszúrva, és igazítva a képeket...
ON
Ha nincs sok hely, maradhat az én tárhelyemen, más úgysincs ott, ami fontos lenne...
Előzmény: GSdriver (1041)
GSdriver Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1042
megkezdtem a feltöltést ...
Előzmény: GSdriver (1041)
GSdriver Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1041

sziasztok,

a gs "használati utasítása" mostantól fenn van a honlapon. en nem voltam olyan előrelátó, mint taksoft, igy 11 mega lett a pdf.

bocs.

Ha lesz időm megpróbálom lebutítani legalább a felére.

taksoft - mindjárt megnézem a pdf-et. egyelőre a zip-lett belinkelve. sztem az se rossz, bár én is jobban kedvelem a pdf-et. meg kell valljam át is forgattam azonnal saját célra pdf-be a zippet, mindjárt összenézem a kettőt és köszönettel véve felajánlásod fel is pakolom.

tiber  - köszi a képet, válasz ment.

Előzmény: Taksoft (1040)
Taksoft Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1040
Átalakítottam a gépkönyvet, most már egy fájlban, PDF-ként is letölthető lett. Fent hagytam a külön képes verziót is.

GSA gépkönyv PDF-ben (olasz)
Ha GSDriver fel akarod tenni az oldalra, talán ez kicsit könnyebben kezelhető, de ízlés kérdése. :-)
Tiber_78 Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1039

Sziasztok!

Köszi a sok infót és a dokumentációt, mindjárt neki is látok csemegézni :))
Sajna a sebmérőből nem sikerült kiirtanom a "tücsköt", lehet h át kell tennem a special műszerfalát, annak nincs ilyen baja (legalábbis úgy emlékszem).

Múltkorjában a Unix katalógusában böngésztem, és meglepve tapasztaltam, h árulnak GSA-hoz vízpumpát és termosztátot is :)) Vicces.

(Mail elment a fotókkal..)

BÚÉK mindenkinek!
Taksoft Creative Commons License 2006.12.30 0 0 1038
3 órát szkenelgettem (meg előtte 2-t telepítettem újra az XP-t, mert kinyírta a szkener drivere...). Szóval nem egyszerű, és még így is majdnem mind ferde.

Viszont a következő dolgokat vettem észre, erősítsetek meg benne:
A kombi kivitel 38mm-el rövidebb, mint az 5 ajtós.
A kombi csomagtere 248l, az 5 ajtósé 260l.
Létezik, hogy a kombi rövidebb, és kisebb a csomagtere, mint az 5 ajtósé???
Előzmény: GSdriver (1037)
GSdriver Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1037

nyertél.

én csak most készültem el.

és még fel se raktam a netre.

majd reggel.

Előzmény: Taksoft (1036)
Taksoft Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1036
Ezt sikerült alkotnom, remélem tudjátok használni! :-)
GSA gépkönyv olasz
Előzmény: Taksoft (1035)
Taksoft Creative Commons License 2006.12.29 0 0 1035

Elkészültem az olasz gépkönyv(kezelési útmutató) szkenelésével, estefelé felteszem majd valahova, és belinkelem a helyet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!