Szerintem eljön az az idő egy fórum életében, mikor fellángolnak az érzelmek, kiborul a bili... és ez az érintetteken kívül a többieket esetleg zavarja.
Ezen a fórumon nyugodtan lehet!
Hajrá:)
Miért nem iszol egy kis lassítót? Nem kalapálnál össze-vissza a billentyűn! Csak szépen lassan, tagolva, dadogva... na csak azért mondom, hogy azért érezd magad részemről is...
Drága lélek, érezd magad le*-va (csak hogy ON legyek:))), hogy kevés példát hoztál fel, a hsz-aim totál tele vannak diszgráfiára utaló jelekkel, mert hogy alapban hiperaktív vagyok és a gondolataim a kezem nem tudja követni, másrészt meg egyszerre minimum három dolgot csinálok. Egyébként én ezt a rossz szokásom számos alkalommal szóvá tettem már.)
Nem a melléütés a nyelvhelyességi kérdés, hanem ha valaki pl ly-nal írja a muszájt, és n-et ír abba, hogy egyelőre:))
Nem szoktam ide írni, de most ez teljesen idevaló:
Ezek a hozzászólásaidból vannak ide kópipasztézva ( :) ) amivel a nyelvünk helytelen használatát gyakorlókat szapultad:"nyelvhelyességer" , "bezsélgettünk".
Tudod a diszgráfia megfelelő módszerekkel megszűntethető. :)))
Remélem megfelelő mennyiségúű [szmájl]-t használtam. :)
Te sürgősen vegyél be valami memória javítót pirulát, hogy ne keverd a topikokat. Érezd magad le is b*-va egyúttal. A lenti idézet pedig a manuális váltó kontextusában nem 18-as karika, hanem 17, mihelyt jogsit kap az embre, már neki való:)
Nem, elég autós topikból kigolyóztak már nemi diszkrimináció miatt, ezeket most nem örvendeztetem meg azzal, hogy leleépek. igaz, az ő stílusukban kell velük beszélgetni.. nekem kicsit testidegen, de már szokom:))
Na jóvan! De most menjek én is a cartársakhoz tovább ragozni... Tényleg, nem inkább ide kellene jönnötök? Nem unod még? :)) (de azért az a kis zumzum csak tetszett tán?)
Nem, én soha életemben nem akartam mazdát, míg meg nem láttam a hatost.. akkor beleszerettem.. már rég megrendeltem, mikor olvastam a neten, hogy milyen jó és megbízható autó.. mert engem csak a színe meg a formája érdekelt, meg hogy nekem milyen jól fog állni.)))))))))))))))))))))))))
Ha pedig oda írok ahol a cartársaiddal annyira el vagy foglalva az óvodásszintű vitákkal, nem keverve a topikokat, akkor ott észre sem veszed a hozzászólásom! Hát itt hívom fel a figyelmedet rá: Mazda6fan katt vannak akik fogantatásuk pillanatától ...