Szasztok,
az ötlet nem eredeti: magam is jáccottam hosszú ideig egy amerikai szerveren.
aki nem ismeri: osztrakiszmosz: cserépszavazás az ókori görögöknél.
A játék lényege: egy körben 10 ember jáccik. Amikor összegyűlik a 10, indul egy játék.
Minden játék körök ből áll, egy kör az elején legyen mondjuk egy nap. Ez alatt az egy nap alatt minden játékos küld nekem egy emilt, amiben megnevezi, hogy kit szeretne kiejteni az adott játékból. mindenki egy nevet küldhet csak egy körben. Mikor mindenki elküldte nekem a nevet, vagy lejárt az egy nap, akkor összesítek, és aki alegtöbb "cserépszavazatot" kapta, az kiesik az adott játékból. A végül - tehát a 9 kör után - maradó két ember a játék győztese. Két embernél tovább nem érdemes menni, mert, ugyebár ott automatikusan mindketten a másikra szavaznának...
Persze egyszerre több játék is zajlhat (szép szó, mi?).
a játék lényege, hogy a körök alatt titkos megbeszélésekre, paktumokra adódik lehetőség, amit aztán vagy betart az ember, vagy nem :)
Most hétfő negyed éjfél van, mingyá lépek le, de holnap nap közben felnézek. ha megvan a 10 jelentkező, minden játékosnak emilben üzenek, és itt, a topikban bejelentem a kezdés időpontját, OK?
Azok jelentkezését várom, akik renceresen netközelben vannak, mert aki 3 kört egymás után kihagy, az kizáratik az adott játékból!
Na, UFF, én beszéltem.
(Kis adalék: én anno úgy nyertem egy 200 játékból álló versenyt, hogy a végén két versenyben maradt társamnak ígértem 1-1 cd-t, ha nem ráám szavaznak.
Még tán ma is várják :))