Keresés

Részletes keresés

manhattan Creative Commons License 2001.10.03 0 0 topiknyitó
FIGYELEM! A TOPIC EGY KEREKASZTALBESZÉLGETÉS A MEGHIVOTT TAGOK KÖZÖTT. KÉRJÜK AZ ÉRDEKLÖDÖKET, HOGY CSAK OLVASSÁK A TOPICOT, DE BEIRÁSAIKKAL NE ZAVARJÁK. KÖSZÖNET ÉRTE.

Akkor megalakul a virtuális Monetáris Tanács.
A 7 tagú Tanácsba tagoknak jelölöm:
bocicsoki, gyrk (ramone), hecse, krz, manhattan, skonto, vérslapaj
Elnöknek jelölöm:
jacksonhole

A személyzeti és szervezeti szabályzat egyszemélyi döntéshozója: manhattan

Szervezeti müködés:
A Tanács feladata: a reális MNB ülések elött 2 nappal virtuális ülést tartani és (kizárólag) kamatpolitikai kérdésben döntést hozni. A tagok kötelessége az ülésen résztvenni és legjobb tudásuk szerint a kamatpolitikai kérdésben indoklással vagy anélkül ajánlásokat tenni.
Az elnök kötelessége: a vélemények meghallgatása után, saját belátása szerint döntést hozni, legkésöbb 1 nappal az MNB ülés elött. Az elnök tehát nincs kötelezve a tagok többségi véleményét elfogadására.

Személyzeti müködés:
A rotációs rendszer keretében az az elnök aki 3 -szor egymás után olyan döntést hoz, amit az MNB nem hajt végre, távozik a posztjáról és a Tanácsból. Helyette a személyzeti felelös új tagot választ(hat) be. Nem végrehajtottnak tekinthetö az a kamatpolitikai határozat, amit az MNB az elkövetkezö 2 ülésen nem hajt végre. Egy hibás elnöki döntés igy tehát már csak 2 döntésre ill. max. 4 ülésezésre redukálja az elnök tevékenységét. Egy végrehajtott döntés után viszont a 3-as lehetöség újra indul.

Megkérem a jelölteket, hogy (ha van) tegyenek észrevételt, ill. nyilatkozzanak hogy vállalják-e a megbizatást.

FIGYELEM! A TOPIC EGY KEREKASZTALBESZÉLGETÉS A MEGHIVOTT TAGOK KÖZÖTT. KÉRJÜK AZ ÉRDEKLÖDÖKET, HOGY CSAK OLVASSÁK A TOPICOT, DE BEIRÁSAIKKAL NE ZAVARJÁK. KÖSZÖNET ÉRTE.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!