Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó, egy 2020 júniusában, Magyarországon vásárolt, alig használt, gyakorlatilag új, fekete színű
Olympus E-M5 IIváz (BHEB0207x).
Olympus oldalon regisztrált termékként a garancia 2022 decemberéig érvényes.
A gépet tökéletes állapotban, dobozában, összes gyári tartozékával (vaku, töltő akku, nyakpánt, stb.) papírjaival és két tartalék akkumulátorral együtt hirdetem.
Eladó egy Panasonic 14-140 f3.5-5.6 power o.i.s objektív. Sn: BR3SA01071* Doboz, garancia, papír nincs. Első-hátsó sapka, napellenző, cpl szűrő jár hozzá. Por, gomba, karc, kopás és sérülésmentes, újszerű állapot.
Ár: 100 000 huf
(*************)
Továbbá van még:
LensPen készlet + körtepumpa. Ár: 5 000 huf Gorilla pod- eredeti, nem a kínai vacak. Ár 5 000 huf Kemény tok. Elfér benne a váz+kitobi és pár apróság, övre fűzhető, sosem használt. Ár: 5 000 huf Ezeket postázom is illetve kérhető a vázhoz is.
Személyes átvétel előnyben Miskolcon vagy rókaposta(+1 000 huf)
Eladó PIXEL Oppilas(UC1) típusú Olympus fényképezőgéphez való vezeték nélküli távkioldó. Használati nyomoktól mentes, szép állapot A csatlakozása mini usb. Adok hozzá 4 db újratölthető elemet. Én Olympus OM-D EM10 MII-höz használtam. Elérhetőség: (harmincas) öt-hatvanhat-tizenhárom-negyvenkilenc
Panasonic Lumix G9-et vásárolnék. Lehetőleg jó állapotban, legalább egy kit obival. Lehetőleg emailben, képpel együtt, ha megoldható. A garancia előnyt jelent, de nem kizáró ok, ameddig nem kalapácsként használtad a gépet. Hogyha van hozzá másik eladó objektív, azt is szívesen meghallgatom. A legnagyobb előnyt az élvezi, aki ráadásul Budapesten, vagy annak környékén rendelkezik ilyen géppel, esetleg Szegeden vagy Baján. Plusz pirospont, hogyha nem a jelenlegi új bolti árral hirdeted.
Ha magadra ismertél, a tabbal92 kukac gmail pontcom címen elérsz. Előre is köszönöm!
Újszerű. 2018. decemberi, hazai vásárlású (számla mellékelve), ennek megfelelően a 24 hónap gari 2020.12. hónapban járt le. Gyári dobozában, minden gyári tartozékkal: töltő, vállszíj, vázsapka, CD, használati utasítás. S/N: WG8HC0078**
Ár: 73.900 Ft
Átvehető: BP - Tatabánya útvonalon és vonzáskörzetükben. (csizsek.adam@gmail.com)
Mindkét objektívet a saját gyári első-hátsó sapkáival, dobozával, papírjaival, napellenzőjével, szütyőjével, vagyis mindenével adom. Mindkét objektíven amióta csak megvan, egy UV szűrő van a front lencse előtt, így annak a felületét még a szél sem fújta meg. Mindegyik tökéletesen működik, por, gomba, karc, vagy bármi sérülés egyiken sincs. Mindegyikre vigyáztam, mindegyiket szeretem, de fiatal vagyok és kell a pénz, és vagy ez, vagy a testem. :-)
A 100-300 -ast keveset használtam ez látszik is rajta, mert újnak néz ki. Külföldi bolti vásárlás, de már nincs rajta garancia.
Kérésre bármelyikről küldök képet bármilyen szögből, de nagy meglepetés nem lesz, mert tök úgy néznek ki mint a gyári stock fotókon. :-)
Preferálnám a személyes átvételt, szerintem úgy a korrekt, hogy a kezedbe veszed és látod, hogy milyen állapotban van. Aztán ráteszed a gépedre, és kipróbálod. (De van az a pénz, amiért feladom az elveimet, és elpostázom.)
Budapesten bármelyik Metró megálló jó nekem, minél közelebb az Örs Vezér térhez, annál jobb.
Üdv: Greg
gorocsg kukac dzsímél pont kom húsz 399 tíz kilencven
Eladó, egy 2020 júniusában, Magyarországon vásárolt, alig használt, fekete színű Olympus E-M5 IIváz (BHEB0207x) és M.Zuiko 14-150mmf/4.0-5.6 II objektív. (AC7A2204x)
Olympus oldalon regisztrált termékként a garancia 2022 decemberéig érvényes.
A gépet tökéletes állapotban, dobozában, összes gyári tartozékával, papírjaival és két tartalék akkumulátorral együtt hirdetem.
Csak a váz= 180.000 160.000 forint. Egyben = 270.000 250.000 forint.
Panasonic Leica DG Elmarit 200mm f/2.8 Power O.I.S objektív. Kitűnő állapotban van, a lencsék sérülés, karc és gomba mentesek. A doboza és a tartozékai meg vannak (1.4 telekonverterre, első hátsó lencsevédő, tok és napellenző, állványtartó) gyáriszám: képen látható ár: 550.000-FT480.000-FT
Egy pár képet is feltöltöttem, amit az objektívvel készítettem.
Panasonic Lumix G X Vario 35-100mm f/2.8 II Power O.I.S. 7 objektív. Kitűnő állapotban van, a lencsék sérülés, karc és gomba mentesek. A doboza és a tartozékai meg vannak (első hátsó lencsevédő, tok és napellenző) gyáriszám: JG8LA101289 ár: 205.000-FT195.000-FT
Olympus OM-D E-M1 MkII SN:BHUB09419. Második, harmadik gépnek volt használva, minimális nyomokkal. Mintabolti beszerzés, tökéletes állapotban, minden tartozékkal + 2 gyári és 2 utángyártott akksival – 285 ezer ft.
Olympus OM-D E-M1 SN: BHP313384. Gyönyörű állapotban, szinte új, 4 akksival – 110 ezer ft.
Olympus M.Zuiko ED 12-50/F3.5-6.3 EZ + JJC napellenző SN: ABP202842. Nagyon szép állapot – 55 ezer ft.
Olympus M.Zuiko Digital ED 60mm F2.8 Macro + gyári LH-49 napellenző + Hoya Pro1 Digital szűrő. SN: ABQA12910. Tökéletes állapotban, dobozzal – 115 ezer ft.
Panasonic H-FSA100300E Lumix G 100-300mm f/4-5 6 II Power O.I.S + Polaroid MC UV szűrő. SN: XT7SA102046. Tökéletes állapotban, minden tartozékkal – 135 ezer ft.
Olympus M Zuiko 45mm 1:1.8 fekete - hibátlan állapotban kívül-belül, LH-40B napellenzővel 60e
sn: ABSA90947
Metabones Nikon G/F - M43 speedbooster 0.71x- optikailag hibátlan, de használt állapotban. Ez egy igazi kuriózum, ha tudod mi ez valószínűleg ezt keresed. Én angliában vettem. Ár megegyezés szerint, i.á 50e!
A G85-öt szép állapotban dobozában adom (nyakpánt pl. bontatlan), Angliai garral (elvileg itthon is érvényesíthető, de a menü nem tud Magyarul). A képernyőt kezdettől fogva fólia védi, működése hibátlan, és adok mellé egy második tartalék akkut, plusz utángyártott markolatot. Képek lentebb a hirdetésben, de az objektív nem rész az ajánlatnak.
4k videó, képstabilizátor, elektromágneses zár, teljes elektronikus zár, időjárás álló szigetelés, forgatható LCD, OLED kereső, 6 fizikai +5 virtuális programozható gomb, stb.
Eladó egy 4/3-os (nem micro 4/3!!!), PRO szériás, Olympus Zuiko Digital 14-54 mm f/2,8-3,5 mk1 objektív, napellenzővel, Fotga AF adapterrel.
Aki nem ismerné: m4/3-os vázon csak adapterrel működik, de azt adok mellé. Én Pen light vázakon, és Pana GX80-on használtam. Az AF működik (S-AF), de persze lassabban, mint egy natív objektívvel.
Én anno 2 db-ot vásároltam belőle. Abból az egyik, "kopottabb" darabot Papp Zoé részére ajánlottam fel ugyanitt. Ez az objektív azonban teljesen NOS állapotú. A gumiborítások abszolút hibátlanok, nincs rajta kopás, vagy használati nyom. Természetesen a lencse is hibátlan, karcmentes, és megvannak a gyári Oly lencsevédők is. Napellenző nem volt hozzá, de utólag beszereztem mellé egy használtat. Annak picit kopott ugyan a külső része, de amúgy az is hibátlan.
S/N: 050219179
Az ára: fix 45e Ft. Igyekeztem egy elég korrekt árat megadni, ezért ennél olcsóbban nem adom. Ennyi pénzért, hasonló, relatív fényerős objektívet nem igazán kapsz; és ahogy írtam, adok hozzá m4/3-os AF adaptert is. Személyesen Szegeden tekinthető meg.
Ugyanúgy, ahogy Papp Zoé esetében, az eladásból származó teljes összeget felajánlom Zsombi gyógyulására, amit befizetési csekkel igazolok utólag.