Na, én vagyok az utolsó ítélet angyala, vagy mi a fene:
Bryan sends this message to everyone:
ba's long awaited album of new songs won't be out this year. there is a possibility of a single release, but even that isn't for sure. ba is writing one more song for the record, this means there will be 12 new songs once it comes out. no dates have been set for the recording of the last song. Stay tuned! It's really close.
Source: Michelle
Badnews Director
Szóval idén nem lesz, lehet, ír még egy számot, akkor 12 lesz az albumon (ha már ennyit várt, mért nem lesz 14-15, mint kéne??????!!!). Nem tudni azt mikor veszi fel, de csak várakozzunk nyugodtan, közel az idő, halleluja!
Affrancba, pedig már azt hittem, októberben album, tavasszal koncert.. :(
Na persze az uj albumot ugy nez ki mar megint odebbtettek.. Ugy volt, hogy most oktoberben lesz, de egy hetes hir szerint jo, ha ev vegere kesz, de valsz. csak 2004 eleje
ja, amugy megint suli, tehat megint itt vagyok.. csak meg kezdetleges a dolog, elfelejtettek instalalni a magyar billentyuzetet.. a szlovakot is.. :( Szoval bocs az ekezethianyokert..
Meg tudnátok mondani nekem, pontosan mikor koncertezett nálunk Bryan Adams? Én is ott voltam, láttam is belőle kb 5 percet... :(((( De ez egy hosszú történet. A lényeg, hogy már nem ugrik be, mikor is volt pontosan. Segitsetek!!