bezonyisten és nem is csalódtam, úgyhogy most ide is írom ezt a nevet rögtön - ENZO G. CASTELLARI - hogy mindenki tudja miről van szó: ritka érzék a képek, különösen a lassan mozgó képek iránt és elementáris erő abban, amiben ma olyan sokan probálkoznak lázas verítékben úszva jók lenni, nevezetesen a kép és a zene - általában G. es M. Angelis - tökéletes kettéválasztásában;
és ugye nem árulok el titkot, a talán kulesovi trükköt kihasználva, egy mélyebb egység létrehozásában nagy, nagyonnagy ő; persze ehhez hozzá kell vennünk azt az igazán nagyrabecsülendő hozzáállást is ami, mára szintén hiánycikk, ami mondjuk tökéletesen ellenszenvessé tette, a moziban mégcsak unalmasnak tűnő way of the gun-t
Mondjuk azt nem mondanám, hogy fájt, mer nem fájt... withe nem látta, nem akartam égetni magamat, gondoltam, csak akkor szólok neki, ha jó, szal inkább nem szóltam, withe most különben is kapott egy csomó jó filmet külföldről, High Crime-ot Franco Neroval, hogy csak egyet említsek a... asszem, négyből.