...en meg keptelen vagyok a hianyzo 4 szamot osszeszedni az audiogalaxyrol (6,16,18,19), lehet, hogy masik P2P-t is ki kene probalni? mellesleg kerestem mar lemezboltban, mert megvennem, de nem egyelore nem talaltam sehol.
Tosca-nak viszont lattam uj lemezet.
kicsit megkésve...
új Lamb nagyon tetszik, bár csak 6 szám van meg róla...:-(
Ez a Loveage tényleg nagyon kellemes!!! Ha már úgyis van ennyi helyed rakosgathatnál még fel újdonságokat, már nagyon szomjazom rájuk!!
Hooverphonic valóban új albumon dolgozik. Erre most nagyon kíváncsi leszek!
a kezem ugyebe kerult 100M tarhely, ezert fel is raktam a Lovage nevu banda (vagy alkalmi projekt egy csomo vendegzenesszel) egy szamat, ami topikmufaj, bar tagadhatatlanul mericskelve es igazitva van az igenyekhez, de vegulis csak jo (fulledt?) hangulatot akar teremteni.
az új trickyt viszont kénytelen vagyok kakinak minősíteni. van rajta egy-két jó szám, ötlet, de átesett a másik végletbe, ez bizony túl kommersz nekem.
es vegulis mennyire jon be a What Sound?
infogyujtes kozben talaltam, hogy most februarban jelenik meg a Day One uj lemeze... bar most hirtelen ugy remlik, hogy ezt mar mondtam 1x :P
es valamikor az iden az Hooverphonic is kiad valamit
És ha már hip-hop: ha jól értesült vagyok, akkor dec. 10-én Mr.Lif, Rasco és a Planet Asia szórakoztat majd bennünket a Rigolettóban... aki kicsit is vevő az igazi hiphopra, az ki ne hagyja...:) písz
Hát, nem tudom, eljutottatok -e a Luke Vibertre, de ha nem, akkor csak sajnálhatjátok... hihetetlen, amit az az ember művelt, a hiphoptól az ősdzsungelig mindent játszott, közbeiktatva egy laza Aphex Twin-Squarepusher blokkot is, és mindezt úgy, hogy közben végig borzasztóan érdekes és ugyanakkor táncolható is volt (bár nem mindig:)... ja, és keverés közben fél kézzel tekert:))))
kicsit OFF
Fellép Budapesten a Stereo MC's
november 8. 16:44
[Index] December 9-én a Petőfi Csarnokban lép fel a kilenc év után idén új lemezzel jelentkező (Deep Down and Dirty) brit hiphoplegenda Stereo MC's.
ON
Massive Attack - együtt Mos Deffel
október 30. 19:00
[NME] A rapper Mos Deffel készített közös felvételt az egyébként 2002-ben megjelentetni szándékozott új albumán is dolgozó Massive Attack. Az Eye Against Eye című felvétel egy filmes projekt megrendelésére készült, ám a film végül nem készült el így aztán az együttműködők most más módot keresnek a megjelentetésre.
(Wanted)
Ha nem jutottál volna előbbre, a Moon safari megvan, megírom neked, ha kell még. Már megvan a telefonszámod, jelentkezem.
(Ha nem ugrana be, ki vagyok: nálam van 30 cm-nyi CD-d, pl. a hőpapíros Massive Attack)
nincs meg, illetve nem tudom, mert nincs tracklistam, de osszegyujtogettem (audiogalaxy) par napja nehany remixet, speciel physical-re nem emlexem. (de utanajarok)
lenyeg, hogy a most megjelent Wantedban van egy oldal Goldfrapp, megemlitve, hogy nemi hanyattatas utan megjelent nalunk is a Felt Mountain
Wagon Christ nagyon erdekelne, vajon hanytol lesz pontosan...