Keresés

Részletes keresés

A hely szelleme Creative Commons License 2001.01.02 0 0 1311
Még ha így értette (volna) is, akkor is visszataszító, amiket magáról mond, szvsz. Amikor 1 embertől ilyen megnyilvánulásokat látok/hallok, akkor végleg leírom magamban az illetőt.
Az utsó ilyen, amire emléxem, az politikai jellegű és Boross Péterhez fűződik (1994 tavaszán egy tévéműsorban kijelentette, h nem lát saját magánál alkalmasabb személyt a miniszterelnöki posztra) de ez már itt erősen offos...
Előzmény: Don Roberto da Capo (1308)
MarK Creative Commons License 2001.01.02 0 0 1310
Maradjunk annyiban, hogy az ideális vendélátóssztár volt ő...
Előzmény: _Zoltán_ (1309)
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.01.02 0 0 1309
Hát, gondolom Ti is hallottátok a hírt, meghalt Zámbó Jimmy, az Ideális Popsztár. Ha emlékeztek rá, hogy ezen Ákos-nóta mellett milyen fénykép található, akkor világossá válhat az összefüggés. Nem poénkodni akarok egy ember halálával(a családjának meg részvétem), csak érdekességként jegyeztem meg.
Don Roberto da Capo Creative Commons License 2001.01.02 0 0 1308
Gondolom, nem csak én jártam úgy, hogy a "Könyvesbolt" feliratú üzletecskében csak huszadrendű, jól hangzó szerzői álnevekkel és erotikát-kalandot sugalló borítóval megspékelt giccsirodalmat találtam. Szerintem erre célzott.
Előzmény: A hely szelleme (1307)
A hely szelleme Creative Commons License 2001.01.02 0 0 1307
Hallottam nemrégiben 1 rádióinterjút költőnkkel, és aszonta, nemsokára meg fog jelenni új verseskötete, amely "a magukra valamit is adó könyvesboltokban" kapható lesz.
Mit is szoktak ilyenkor hozzátenni? Jah:
No comment.
keheske Creative Commons License 2001.01.02 0 0 1306
Elszor is BUEK mindenkinek!

Masodszor meg menezgettem a hozzaszolasokat...

hozzaszolok, jo??

lilith24.:megint elemezgetunk, nezzuk, hogy akibáki mit miert is irt...gyerekek..mondtam mar, hogy ennek sok ertelme nincs...ranger..en azt nem ertem, hogy a leveled elejen azt irtad, hogy ugyebar a kolto maganak irja a verseit...ezt eddig korrekt, ahogy van..de utana meg egy felrenemertheto "elemzest", inkabb ertelmezest adtal par sorral kapcsolatban...ha mar komolyan ezt akarjatok, akkor legalabb ugytegyetek, hogy legyen valami mondani valoja is.Ertem azalatt, hogy megnezel egy szot, akkor nem csak egy jelenteset kell vizsgalni, hanem akar tobbet is, es azokat is tovabb nezegetni...nem leirni egypar szavas ertelmezest...ez igy tenyleg ertelmetlen..nem?
nem akarok senkit leszolni, en igylatom...

Nivi:mindenki úgy gondolja hogy egy zenész=bölcsödei gondozónő, aki rendszeresen odapakolja mindenki szájába a tejbepapit?
Ez nagyon nagyon tetszett!!!!!!!:o)))))

'Nezzunkkiazablakon'-kor:
Igen, ugy latom, hogy tenyleg kineztetek neha es nemcsak neztetek, ahnem lattatok is...
Ranger jol kettevalasztotta a kettot: a termeszetet es az un.emberi civilizaciot...
Maga a termeszet maga a csoda.Komolyan...es mi is a termeszet resze vagyunk, akar tetszi, akar nem...de akkor miert romboljuk?na jo, ez nem green peace mozgalom...nem arra gondolok...hanem a belso termeszetre..sok emebr tenyleg allatta valt..es meg eszre sem vezik..es ha fel akarod nyitni a szemuket, akkor meg kezzel-labbal ellenkeznek...megis : MI EZ?? fortelem...
S hogy csak megsugjam: ez az uj lemez valami ilyesmit tukroz vissza...valamit, ami emberi:
az emberi mocskot...

keheske

LoReNa Creative Commons License 2000.12.31 0 0 1305
már megint elfelejtettem valamit!

oberic: én sem azt mondtam, hogy ez igaz, pont azt, hogy aki így látja, ne törődjön bele.

loren

Előzmény: Oberic (1303)
LoReNa Creative Commons License 2000.12.31 0 0 1304
csak még annyit (aztán tényleg elköszönök egy időre, de sajnos nem bírtam ki):
szóval. még nagyon régen Szigi felsorolt egy rakat idézetet, abból a rajongókhozszóló-fajtából. és mivel akkor ezt nem tettem meg, szeretnék erre reagálni, hogy ezeknek (amiket leírtál) zöme szerintem (!) nem erről témáról szól. de azt sem lehet tagadni, hogy régen nem voltak ilyen húzásai. én viszont inkább úgy gondolom, mint az a valaki (már nem emlékszem, hogy ki írta, ezer bocs), aki azt írta, hogy ezeket... na, lényeg az, hogy egy csomót más szituációba is el lehet képzelni, és én is inkább ezt tartom valószínűnek. kinyögtem végre.

mindenkinek boldog új évezredet (de hülyeség ez a felhajtás!), legyetek jók, írjatok sok szép dolgot. na. loren

A bonanza fórum szépen felszívódott! :(((((

Előzmény: Oberic (1303)
Oberic Creative Commons License 2000.12.31 0 0 1303
Boldog Új Évezredet Mindenkinek!!!

Keheske: Ja, az 1. variáció, de az után általában automatikusan a 2. variáció lép érvénybe. Ezt aztán mindenki úgy finomítja ahogy akarja. :)

Ranger/matrix: Jólvanna, nem emlékszem pontosan.... :(

Lorena: "a világ úgy rossz, ahogy van, majd lesz valami, oszt kész." Ez nem is igaz. Pont ellenkezőleg. Úgy jó ahogy van.

na, abbahagytam.

LoReNa Creative Commons License 2000.12.31 0 0 1302
szigi, a honlapodon már egész jól kiismerem magam... egyébként köszi, hogy általában pozitívan reagáltál, tetszett a veled való eszmecsere... :))))))
sok jó hozzászólást a jövő évben is:
loren
Előzmény: Szigi101 (1296)
LoReNa Creative Commons License 2000.12.31 0 0 1301
namost. reagáljunk, fejtegessünk, elemezzünk - voltak már ilyen felszólítások! de ha ez mégsem jött be, akkor jó: ne reagáljunk, ne fejtegessünk, ne elemezzünk. de utoljára még szeretnék valamit ezzel kapcsolatban: a célom nem igazán az volt, hogy megértessem veletek, hogy Ákos mit érzett, gondolt, amikor szóbanforgó sorokat írta, egy szóval sem mondtam (vagy ha igen, akkor nem úgy gondoltam). inkább csak be akartam szállni abba a témába, miszerint: nekem ezt mondják a dalok, én ezt hallom ki belőlük, érdekelne, hogy ti mit?
attól, hogy nem tettem minden mondatom elejére, hogy ezt én gondolom, ez szerintem van így és a többi. különben is: Ákos feljogosította a zenéjét szeretőket, hogy azt értsék a dalokból, amit nekik mond. Én csak leírtam, hogy nekem mit mondanak, és tessék...

további jó szórakozást nektek.
lora

Előzmény: Nivike (1300)
Nivike Creative Commons License 2000.12.31 0 0 1300
Sziasztok!
Nivi vagyok, eddig csak érdeklődéssel olvasgattam hozzászólásaitokat, de egy pár napja megfogalmazódott bennem egy-két gondolat, és úgy döntöttem szabad folyást engedek.
Elöljáróban: én szeretem Ákost, hallgatom is, több más előadóval egyetemben.
Szóval stilus, hangulatváltás téma: egyszerűen soha nem tudom megérteni amikor rajongók azt mondják, csalódtam, nem ezt vártam tőle, nem azt kaptam amit megszoktam. Könyörgöm, mindenki úgy gondolja hogy egy zenész=bölcsödei gondozónő, aki rendszeresen odapakolja mindenki szájába a tejbepapit? Hát szerintem nem. Persze nem akarja ö azt, hogy belefulladjunk, de az biztos, hogy neki a saját útját kell járnia és nem a rajongókét. Gondoljatok bele egy zenész nem 5-10 évre tervezi magát, ö meg akkor is alkotni akar, amikor a hajdani tini rajongók már rég csalad-anyák, a fiúkból pedig őrült yuppie-k lettek és csak a laptop létezik számukra. Ö meg akkor is koncerteket akar adni, azt akarja, hogy több tizezren üvöltsék egy emberként a nevét. Persze tudom hogy nem lehet őt világsztárokkal össze-hasonlitani, akik millios db-számban adják el lemezeiket, de csak egy peldát hoznék fel. Lehet hogy nem tul jó összehasonlitás, vessetek meg érte: szóval Metallica. Ha jól tudom kb 15 éve már az egyik legelismertebb banda. Soha nem azt csinálták amit a rajongók diktáltak, mentek a fejük után. Betörtek egy új stilussal, amit gyorsan ott is hagytak, és minden lemezükkel folyamatosan döbbentik a közönséget. Akik velük indultak, már sehol nincsenek.Ök meg.Láthatja mindenki.
Szerintem Ákos járja csak az útját, keressen, próbálkozzon, persze nem mindig dönt jól, ember ö is. De nézzétek, még mindig itt van, van kiröl beszélni, kit hallgatni, sok régi rajongót elveszitett, de meg többen vannak újak. Én nem mondom hogy tudatos marketing ez,de nekem nagyon bejön, mert profizmus van a háttérben, és az nem igaz hogy az 100%-ig megöli a müvészetet.
Csa: Nivi
lilith.24 Creative Commons License 2000.12.30 0 0 1299
Kénytelen vagyok egyetérteni a hangulatváltás témakörében, tényleg drámai, vagy ha úgy tetszik, tragikus a váltás.
Szigi, mind a három külön felsorolt kategóriát marketingjellegűként neveztem meg. Mondjuk a Méreg nekem nem az, bár értem, hogy neked mért. A méreg az alkotói energiák éltető, tiszta forrásának beszennyeződéséről szól, illetve a testnek arról a funkciójáról, hogy megbetegiti magát, ha nem biztosithatja a kellő életet tisztelő energiákat. Ennek a felelős szerve a máj fiziológiailag. Ha a méregkiválasztás nem biztositott, egy idő után az ember meghal, és ezt törvényszerűen szuicid gondolatok kisérik. A szervezet többé nem képes önmagát meggyógyitani, a túlélés pedig, mint életstratégia, nem működik hosszútávon, a stressz csak életörömmel orvosolható, igy nem rombol. Persze, az értelmezés olvasatfüggő.
A verseknek csak elhanyagolható része tekinthető versnek. A megjelenő kötetekben nagyon kevés új mazsoláznivalót találtam, és ezek közül még kevesebb jól megirottat, annak ellenére, hogy a pasasnak szerintem van drótja bizonyos jelenségek láttató leirásához (pozitiv pld. Napló feletteseimnek, Berlioz-irások).
A Hűséget azonban nem fogom hallgatni. A legutóbb, amikor betettem a CD lejátszóba, másnap reggel annyira negativan indult a napom a tömény depressziótól, amit sugall, hogy rögtön kölcsönadtam. Felelős előadó nem ad el tömény depressziót lemezein, ha már felvállalja a vakok vezetését! (Kb. ferditése a művész úr mottójának)
Nagyon remélem, hogy nem redőnylehúzásnak szánta, vagy ha tényleg ennyire kiürült, talál forrást és új formát. Én szeretném, ha igy lenne, és nem az én kedvemért, vagy bárki másért, hanem azért, mert igy nem lehet emberi életet élni.
RANGER Creative Commons License 2000.12.30 0 0 1298
Üdv Keheske!

Rég hallottam felőled és nagyon örültem a hozzászólásaidnak!
Csak úgy árad belőlük az erő és értelem!!! (Ennyit arról, hogy kifogytál az erődből. A tó kiapadhatott egy időre, de a forrás végtelen...)
A világ rohan a végzete felé, igaz, de a világ egyének millióiból áll 'karnyújtásnyi körben felelős vagy a világért' nem volt szó szerinti idézés (Ákos: A Hűség Könyve)
Mindenki hat mindenkire. Mint egy szétterjedő kémiai reakció. Nagyon kevés ember az, aki átlát dolgokat, és az ereje+ bátorsága is megvan, hogy kimondja, felvállalja, változtatni akarjon.
Szerintem ők a jelen és a jövő potenciális katalizátorai.

MÁTRIX:
Szerintem az idézet nem volt pontos. (Nem tudom már ki írta) Én valami ilyesmire emlékszem:
'Nem a kanál az, ami hajlik. Te vagy az, aki hajol.' Tehát a kanál ugyanaz maradt, csak másképp látjuk.

-Kinézek az ablakon, és egy áldott, szent világot látok, amennyiben a felhőkben, fákban, napban, madarakban gyönyörködöm...
-Kinézek az ablakon, és egy elátkozott, gyilkos világot látok, ha a betonépületeket, a füst csíkokat, az autókat, a reklámokat nézem...

Üdv:
Ranger

Előzmény: keheske (1288)
RANGER Creative Commons License 2000.12.30 0 0 1297
Lorena,
Te mindig úgy elemezgeted Ákos verseit, mintha a rajongókhoz, a rajongókról írná azokat.
Tényleg úgy gondolod, hogy ennyire fontosak neki végülis ismeretlen emberek? Hogy ez a kérdés tölti be a napjait és a gondolatait?
Mért ne írhatna a saját életéről, egyszerűen csak magának vagy a múzsájának...
Az általad említett rész az én értelmezésemben:
(Persze ez is csak fikció)
A Ne fájjon többé! szerintem a szerelméhez szól. Kételyei vanak, sok sebet kapott, de még mindig szereti. "Magammal betakarlak, sebeim mosolyognak" Pl.: Újra hisz neki, de fenntartásai vannak. Ha újabb sebet kap ("de ha most is elhibáztam"), kitépi az érzést magából.
("kiöllek magamból") A megjelölés lehet egy gyűrű vagy akármi, ami talán nem nyíltan kimondott szerelmi vallomás. Így már értelmet kapna az a sor is, hogy: "de ha nem értetted meg!"
Nos, mit gondolsz?
Szerintem ez az értelmezés jobban beleillik az összképbe, ha figyelembe vesszük a többi számot, +a verseit is.
Üdv:
Ranger
Előzmény: LoReNa (1295)
Szigi101 Creative Commons License 2000.12.30 0 0 1296
Most nem merülök bele a vitákba, majd jövőre.

Lorena: Én a Black Celebration-t, vagy a Violatort javaslom, de nem rosszak Rokakoma tippjei sem. A DM dalszövegeket és azok fordításait pedig tudod, hogy hol találod meg... :-)))))

Nightwish: A kérdésedre már előre leírtam a választ: Mert nem ismerem az összes Kispál szöveget. Te ismered az összes Ákos-dalszöveget?

Előzmény: LoReNa (1295)
LoReNa Creative Commons License 2000.12.29 0 0 1295
Kössz mindenkinek a választ. De: szeretném kihangsúlyozni, hogy NEM TARTOM EGYÉRTELMŰEN ROSSZNAK ÁKOS VÁLTÁSÁT, inkább csak az érdekel, hogy mi az a dolog, ami ennyire meg tudja változtatni egy ember életszemléletét. Na tessék.

Meg: egyáltalán nem kéne már most azt mondani, hogy "a világ úgy rossz, ahogy van, majd lesz valami, oszt kész." De ez egyáltalán nem Ákos téma.

Még egy valami ahhoz, hogy Ákos gyilkos zenét ír: szerintem nagyon fontos, hogy csak annak, aki úgy fogja fel, vagyis csak akkor, ha
"nem értetted meg", vagy abban az esetben, ha "most is elhibázta". Szerintem nem hibázta el, ennek következtében számomra nem gyilkos a zenéje... Na jó, inkább leállok. :)))

Pá: Loren

Előzmény: keheske (1294)
keheske Creative Commons License 2000.12.29 0 0 1294
azt hiszem szep lassan megint kanyarodunk az elemezgetesek fele...regi hiba :o)))

nightwish:egyben válasz arra is, miért vannak erős fenntartásaim vele+a "teljesítményével" kapcsolatban.

En nem tudom..Miért? mondd el a sajat szavaiddal.
Kivancsi vagyok a velemenyedre.

Oberic:
Ugy nezem ez a matrix egy visszatero latomas/jelenseg lesz..megis erdemli :o))
Komolyan..amit irtal, arra meg nem is gondoltam...
csak eggyel nem ertek egyet igazan..ahhoz, hogy a vilagot megvaltoztassuk, nekunk miert kell megvaltoznunk?lehet ezt mindenhogy erteni...
1. variacio: meg kell valtoznunk, ergo, fel kell nyitni a szemunket, nemcsak nezni, hanem latni is kell..
2. variacio: alkalmazkodni a vilaghoz?feladni abbol a gondolatokbol, amik hajtanak minket?
Gondolom az elso variacio a helyes.
Hurra, megnyeretem az egy milliot!
no jo...
Szerintem finomitani kene a gondolatot..olyara:
maradj magad, de eloszor magadban a gerendat, mint masban a szalkat keresd...nem de? utana meg kedvedre keresheted az utadat :o))
Es meg egy kis igazitas....nem is megvaltoztatni a vilagot, hanem felnyitni a szemet, haho, nezd mit muvelsz, oktalan barom...
( hej, de nagy szavakkal dobalozzunk mi itten..vilag esatobbi..hejhej...)
Csak azert ne gondoljuk agunkat vilagmegvaltoknak am!!:o)))

keheske

Rokakoma Creative Commons License 2000.12.29 0 0 1293
Mindenképpen hallgass DM-ot!
Be fog jönni, hidd el.
Az Ultra jó , de kezdheted a Singles-szel is. Vagy a 101.
Alapművek.
R
Előzmény: LoReNa (1286)
nightwish Creative Commons License 2000.12.29 0 0 1292
LoReNa, tökéletesen megfogalmaztad az Ákos-"jelenség" lényegét, s ez egyben válasz arra is, miért vannak erős fenntartásaim vele+a "teljesítményével" kapcsolatban. Lovasiról+a Kispálról nem mondható el ugyanez. (Szigi, ez már neked szól!)
Ha pedig gondjaid vannak a Lovasi szövegekkel, nyugodtan lépj csak be abba a topicba, micsoda duma, hogy oda pedig nem mész? Így keletkeznek a belterjes kis csevegések. ha valami nem tetszik, azt is meg lehet, sőt, kell is mondani. Legalábbis szerintem.
Előzmény: LoReNa (1276)
totyus Creative Commons License 2000.12.29 0 0 1291
A Jóslat, a Búcsúkoncert, és a Monumentum ( nem a Pillanat emlékműve ) című CD-ket már nem lehet kapni. Kazettán még meg lehet kapni mindegyiket, csak legfeljebb több boltban.
Oberic Creative Commons License 2000.12.29 0 0 1290
Sziasztok!

Lorena: "Dehát attól, hogy a világ már ennyire borzasztó, miért kéne ebbe belenyugodni? "

Keheske nagyon jól mondja: nem kell, de hát ez van. Nem kell belenyugodni, de el kell fogadni. Ha a Mátrix című filmet néztétek, akkor biztosan emlékeztek arra kis kopasz srácra az orákulum-néni házában, na ő valami ilyesmit mondott: "ahhoz, hogy a kanál meghajoljon, először neked kell meghajolnod" (...és akkor a kanál meggörbült). Vagyis ahhoz, hogy a világot megváltoztasd, először neked kell megváltoznod.
Asszem Ákos most megváltozott, és ha jól csinálja akkor folyamatosan meg és meg fog változni, és ugye a sok kicsi változás sok kicsi halált is jelent egyben... lehet, hogy ez válasz a halál és fegyver szavak gyakoriasodására? Lehet, de akkor hol van itt a fegyver? Egyszerű. A fegyver egy eszköz, mégpedig olyan amivel a halált osztogatják. S azzal hogy Ákos a fegyvert a kezébe veszi nem más, minthogy kihívja maga ellen azokat a dolgokat, melyek változásra sarkalják, vagyis: kűzd, harcol, csiszolódik. Azzal, hogy a múltban egy állandó jellegű, stílusú és egy "mindíg olyan" zenész volt, gyakorlatilag nem tett mást, minthogy melegen tartotta többezer ember lábvizét, hagyta az őt hallgatókat tartalmilag elkényelmesedni. Mit is hallunk? "Nekem hiányzik a régi Ákos..." Hát akkor elő kell venni a régi lemezeit, mert úgylátszik sikerült összegyűjtenie a maradék erejét, mielőtt egy "halhatatlan és változhatatlan" kőszoborrá lett volna... Hehe, erre van is tőle egy jó régi idézet: "vigyázz ha ledől a bálvány".
Lehet, hogy Ákos nem akart bálvány lenni?
Lehet, hogy Ákos élni akar? ("mostantól élned kell, hát ébredj fel")
Lehet.
(Gondolom mindenki ismeri az érzést, mikor a környezetünknek való megfelelés felőrli életerőnket, kiszipolyoz miket, és elveszi a lehetőségeinket attól, hogy a magunk életét éljük. Pedig, ha a "kopasz kissrácnak igaza van, akkor először magunknak kell megfeleni. Csak egy erős és kifejlett gerinc bír el egy nagy és nehéz testet...)

Tényleg, azokat a szavakat, hogy: élj, élned... is meg lehet számolni.

Üdv,
Oberic

u.i. Lorena: DM-ből ajánlom az Ultra-t.

Spigo Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1289
Én imádtam a "régi" Ákost, de az "imidzs" váltás szerintem igenis jót tett neki
Az új, sötétebb világ is rejt érdekességeket és most már szinte minden hangulathoz találok dalt.
És szerintem ő is belefáradt egy kicsit a "Szent tűzbe".

Keheske: nagyon jók a hozzászólásaid! Csak így tovább!:)))

keheske Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1288
Lorena:"Dehát attól, hogy a világ már ennyire borzasztó, miért kéne ebbe belenyugodni? "
Egyaltalan NEM kell belenyugodni..
de ez a tenyen mit sem valtoztat.
Ahhoz, hogy mi valtoztathassunk, rengeteg ero, energia kell....
es foleg az, hogy onmagunk legyunk...
ehhez talan egy kolto, vagy ezer kolto ad segitseget...csak meg kell oket erteni es hallani..
Az igazsag az, kedves, hogy eleget probalkoztam felnyitni masok szemet...es buszken mondom, sokaknak sikerult is..de ki is fogytam az erobol..
belefaradtam, en is elvesztettem valamit magambol..
ezert utalom mar az egeszet, ami korul vesz..
vagyis nem az hogy utalom, hanem, hogy egyre inkabb elkeseredettebbnek latom a helyzetunket...
ez bant, nem mas..
egyszoval:
halad a vilag onmaga vegzete fele..

keheske

Előzmény: LoReNa (1284)
LoReNa Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1287
nem kell "úgy mondani", felőlem egyértelműen kijelentheted, hogy ezt rám értetted, nem fogok sírva fakadni. :)))
lehet, hogy az utóbbi időben tényleg kicsit túlelemezgettem a dolgokat, akkor ezer bocsánat, na, mindegy, az elkövetkezendőkben majd kicsit visszafogom magam.
Lora
Előzmény: keheske (1285)
LoReNa Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1286
Kérés-kérdés mindenkihez:

Egyáltalán nem ismerem a DM-et / :(((((( /, de most szeretném ezt megváltoztatni. Szóval:
szerintetek mivel érdemes ezt kezdeni?

Másik dolog:

Melyek azok a bonanza-albumok, amelyek már nincsenek forgalomban?

Köszi-köszi, neked, Szigi, ismét:

Lora

Előzmény: keheske (1283)
keheske Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1285
ujra en.
visszaolvastam egy ket levelet, vissza, a regmultba...ami nem is volt oly reg..
azt nem ertem, hogy miert masztok bele mindig minden szavaba a daloknak..."hogy akos ezt meg ezt irta/mondta, biztos ezt meg ezt erezte/gondolta"
Hogy a magyartanarnom szavaival eljek: " A KOLTO CSAK MEGIRTA A VERSET!"
az lehet, hogy nektek ez meg az a szo ezt is ezt jelenti, de ezt akkor is ti erzitek..
es a szavak alapjan nem az irot kell minositeni, hogy biztos milyen agybajos volt..
lehet elemezgetni az albumokat meg a dalokat, de akkor ne vonatkoztassatok, mert ugy tunik ki a velemenyetek, mntha tenyleg ugy volna, ahogy gondoljatok...

es ez lehet, hogy igaz is..
de lehet, hogy nem...
nem tudhatjatok...
senkisem..meg az sem, aki megirta a dalokat.
ti csak hallgasatok a dalokat, elemezgessetek, de ne vonatkoztassatok...mert az iro mar egy masik leny, masik lelek, es nem tudhatjatok iagazan, mit is el at, mikozben alkot.

(ezt az egeszet a 1255os iras ihlette, hogy ugy mondjam..)

keheske

u.i.: bocs amugy, ha valakit megbantottam ezzel, nem allt szandekomban.
Jo ejt!

LoReNa Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1284
Oké, igazat szóltál keheske. Dehát attól, hogy a világ már ennyire borzasztó, miért kéne ebbe belenyugodni? Pontosan nekünk kell a további elkorcsosulást megállítani. Vagy talán nem?
Lora
Előzmény: keheske (1283)
keheske Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1283
Szigi101:
ez a tema, hogy akos ilyen lett, olyan lett, mar regi tema ezen a topicon, azt hiszem...es erre mar egyszer valaszoltam is, hat megteszem ujra...

Tudjatok: mindenki valtozik "minden nap buneitol tisztulna, minden nap, minden aldott nap", csak hogy kicsit atkoltsem...Te is valtozol, Lorena is valtozik, mindenki, hogy ne szemelykedjek, es persze en is...es mivel Ákos is emberbol van "Ujra gyurva", akar regi hibakbol, akar uj erzesekbol, de megis ember, o is valtozik...
Igen, nekem sem igazan tetszett ez az egesz imidzs valtozasa, de hat istenem!Tudunk ellene tenni valamit, azonkivul, hogy kibeszeljuk?
Ok, igen, megertelek titeket, mintha magamat hallottam volna, de akkor is..
elfogadtatok mar, hogy nem a Sztart kell nezni..
ha nem tetszik, mint magan ember az eletben, akkor tessek a muveszetere koncentralni.

Amugy nem lepodok meg azon, hogy a dalaiban, szovegeiben egyre inkabb eloterbe kerulek a Gyilkos es a Fegyver szavak..
Konyorgom!!
Nezzetek korul!
Mit lattok?Oroszlan kiralyt bekesen legeleszni Bambival?!
Vagy pedig egy orjito, forgo vilagot, amiben csak robotta es elettelenne valik mindaz , ami emberi...

Most, ha felkeltek a geptol, nezzetek ki az ablakon a "nagy vilagra" es gondoljatok bele:
Milyen jelzo illik erre a vilagra?
Szent vagy Gyilkos?

keheske

Előzmény: Szigi101 (1281)
keheske Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1282
MarK:öööö, ize, asszem, telleg igazad van, ezer bocs...ha valaki nem tudja mi is folyik a tema medreben, az ne is szoljon bele, nem igaz??de.nem?de..na latjatok :o)))
ezek szerint: mindkettonknek igaza van :o))
en csak arra kerekedtem fel, amit a tobbiek irtak, es hasonlitgattak....ez nem teccett..

keheske

Előzmény: MarK (1280)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!