Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

knbm Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7158
Az valóban igaz, hogy a benzinesből csak 1.6 jön az 1.4 csak januártól. Dízel viszont már az elejétől lesz. Az ár a mostani ötajtós ár +240e . Én már megrendeltem egy EX elektromos csomagosat piston gray színben.
Előzmény: slacii (7143)
Pancelos72 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7157
Annak mi is csak örülnénk, ha már lenne ár, illetve tudnánk időpontokat, motorpalettát. Rá is cuppantam azonnal az érintett kereskedés, egyébként folyamatosan frissített oldalára, de semmi nyoma az egyébként nagy horderejű hírnek. Sehol máshol sincs. 
Jelen helyzet szerint egyedül Te és a Kia Óbuda rendelkeztek információkkal, amíg az egész hazai kereskedői hálózat tűkön ül, és várja a szeptember 4-ei hivatalos tájékoztatót.
Valami hiba van a Mátrixban, holnap beszélek az importőrrel. Tisztázzuk, hogy mi a helyzet. Ami info van, közlöm!
Előzmény: hge1.3 (7156)
hge1.3 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7156
Ez egyre érdekesebben alakul, de remélem nem bánjátok, ha azt szeretném, hogy nekem legyen igazam.
Nagyon meglepett amit írtatok, de az értékesítő előttem hívta fel az importőrt, amikor árat kért
Pancelos72 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7155
Eddig nem akartam a témára reagálni, gondoltam előtte pontosítok a KMH-vel, de nekem is egyre zajosabb ez az SW téma. Magam sem láttam a kereskedésbe érkező, ilyen tartalmú közlevelet, tájékoztatást.

Legutóbb a héten beszéltem a hazai importőrrel, részben érintve a kombi témáját. Eszerint nem küldött ki hivatalos árlistát vagy bármit, ami az értékesítéssel kapcsolatos, ami információja van, még embargós. Csak a szeptemberi hivatalos sajtóbemutató, valamint a nyílt hétvége időpontja fix. Ugyan írásban nem erősítették meg, de állítólag az idén csak benzines modellek érkeznek.
Előzmény: hge1.3 (7152)
hge1.3 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7154
Igazából ezt én sem értem, és sajnos nem tudok semmi okosat mondani, mindenesetre sok sikert az új autóhoz, mert biztos vagyok benne, hogy jobban döntöttél, mintha Focust vettél volna.
Előzmény: slacii (7153)
slacii Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7153

Üdv

Nem bántasz.

Nem is akartam a kereskedőd megbízhatóságát kétségbe vonni.

Egyszerűen csak töprengek és nem értem, a kereskedő miért kockáztatta meg, hogy átmegyek a város másik végébe és megrendelem a Focus kombit, ha lehetősége volt eladni egy autót.

Előzmény: hge1.3 (7152)
hge1.3 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7152
Szia!

Elméletileg én is bízhatok az értékesítőben, már nem az első autót veszi nála a család. A kereskedés ahol veszem, szeptember első hetében kapja meg a tesztautóját, ami egy 1,6-os dízel. (legalábbis ezt mondták) Azért én bízom benne, hogy hamar mekapom, de remélem ezzel nem bántalak meg.
Előzmény: slacii (7143)
G4b0 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7151
Természetesen megértem a felháborodásod, magam is hasonlóképpen cselekedtem volna. A hozzászólásom nem is effelé irányult, hanem a csomagra, annak részeire voltam kíváncsi.
Előzmény: atyoka1 (7149)
atyoka1 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7150

nahh, elírtam, mintha Ők szivességet tennének Neked, hogy megrendelhetted

már írni sem tudok:) ráfogom a munkahelyi feszült légkörre:D

Előzmény: atyoka1 (7149)
atyoka1 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7149

Ne értsd félre, a sok panaszkodás nem azért volt, mert annyira kell a dohányzó-csomag. Én ugyan hasznát veszem, de ha rendelés közben felhívnak, hogy ajajj ezt benézték és anélkül fog érkezni, nem érdekelt volna. Itt elárulom, hogy a Fiestámba 8000ft-os felárral nem kértem :) Itt főként elvi problémáink voltak, miszerint rákérdeztem és annyi válasz jött, hogy ebbe akkor nem került bele, így érkeztek. Semmi sajnálom, vagy valamit megpróbálunk. Mire erőltettem, hogy szerintük ez korrekt válasz-e, utánajártak és ugyanezt válaszolták annyi különbséggel, hogy megmondták, biztosan meg tudom venni így utólag, csak elég drága lesz beszereltetni... na itt rágtam be méginkább. Kiválasztok valamit egy lista alapján, megjön hiányosan és úgy beszélnek veled, mintha Te tennél szivességet nekik, hogy megrendelted, ja nincs ez nincs az? nem baj, köszönöm, viszlát, vagy kérj is elnézést:) Sőt utólag vedd meg és drága pénzért szereltesd bele, mikor azzal együtt vetted. Akármekkora is az értéke, bőven nem ér annyit, hogy becsapva érezd magad az új autóddal.

Ennyi volt csak a lényege. Amióta mégis sikerült megoldaniuk, azóta maradéktalanúl boldog vagyok az új autómmal (kivéve kormányrecsegés :D nem hagyhattam ki:)

Előzmény: G4b0 (7147)
G4b0 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7148

Személy szerint kíváncsian várom. Addig is ha 1 (max. 2) szóban kéne jellemezned, mi volna? :)

Előzmény: Pancelos72 (7141)
G4b0 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7147
Látom nem csak én nem voltam tisztában a dohányzó csomaggal. Persze aki nem dohányzik, azt nem nagyon érdekli, ahogy pont ezért engem se. De mivel annyian panaszkodtatok rá, gondoltam megkérdezem, hogy mi is ez. :)
Előzmény: KiberLovag (7145)
atyoka1 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7146

Aha ugyanolyan csak dupla magas. Majd felteszek egy képet róla este, csak most melózok.

Sebaj már kiharcoltam rőpke 1 hónap alatt:), majd a jövő héten viszem belerakatni.

Előzmény: KiberLovag (7145)
KiberLovag Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7145
Háát lehet érdekel, bár első körben egy fotó kéne róla, hogy mlyen... ugyanúgy gumírozott, mint a mostani hamutálca feletti rekesz, csak nagyobb? A csere sajna előbb is eszünkbe juthatott volna, kommunikációs zavar, ugyanis én nem tudtam, hogy ez a dohányzó csomag, mivel én nem rendeltem, így kaptam, és soha nem dohányoztam, nem is fogok...
Előzmény: atyoka1 (7140)
scenic(725) Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7144
Semmi probléma, csak gondoltam szólok, nehogy olyan méretű gumit keressen.

Egyébként meg ha odaállítana a ceed-del, hogy 205/65R16-ot keres, biztos megkérdeznék, hogy
milyen teherautója van? Mert ez a (kis)teherautók gumimérete :-)

Sziasztok, jó pihit, aug 20-ig nem vagyok :)
Előzmény: Doki1984 (7116)
slacii Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7143

Ez a Ceed - SW dízelben, érdekes kérdés!

Vagy téged ültettek fel, vagy engem?

Három hete berontottam az egyik szalonba.

"Ide a megrendelőlapot, SW-t akarok!" Azonban lehűtöttek, hogy nem veszik föl a megrendelést, mert decemberig csak 1.6 benzint gyártanak és azt követően sem valószínű, hogy mi leszünk az elsődleges piac. Korrektnak ismertem meg az eladókat, adott pillanatban nem állt érdekükben nemet mondani.

Két nap múlva veszem át az ötajtóst és azon fő a fejem, hogy fogunk elférni benne. 

Remélem időben megkapod, bár akkor az én emberismeretem hiányos és bosszankodhatok. 

Előzmény: hge1.3 (7124)
Deras71 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7142
A garival kapcsolatban:

Én ahogy belenéztem a motortérbe egy csomó csavart láttam megfestve. pl:generátor szíjfeszítő csavar. Azt nem tudom, hogy az olaj leengedő csavar meg van e festve, egy biztos amikor nekem lecserélték az olajat nem festették meg.

üdv. T.
Pancelos72 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7141

Tegnap kipróbáltam az i30-ast (1,6 benzin Style).
Elkezdtem megírni a benyomásaimat, honlap publikálom a kluboldalon.

atyoka1 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7140
Ha szólsz mikor kiakadtam a hiánya miatt, hogy Neked meg nem kell, akkor cserélhettünk volna:D Mondjuk mindjárt belerakják az enyémbe, ha gondolod kierőszakolhatom magamnak a nagy tároló-rekeszt, amit kivesznek!:)
Előzmény: KiberLovag (7135)
atyoka1 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7139
Milyen az a jó triplás? Nekem az az úgymond full gagyi duplás van épp, az biztosan nem tetszik:D
Előzmény: KiberLovag (7136)
atyoka1 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7138
Nahh jahh én a nagy tárolórekeszben tartok egy 12mm vastag telefont, azt annyi, szal nálam a fél rekesz is bőven elég, viszont gyűlölöm a pohártartóba rakni az aprót:S De persze logikus, hogy ki mire használja melyiket.
Előzmény: KiberLovag (7135)
Pancelos72 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7137
Garanciaversztés akkor lehet, ha:
- felszakítasz valami plombát (szerintem nincs)
- kötelező szervíz nincs dokumentálva ( ez ugye nem az)
- igazolható, hogy a hiba a gyári ajánlásnál gyengébb minőségégű anyag, alkatrész használat következénye. (erre figyelhetsz)
Előzmény: kakukk1234 (7109)
KiberLovag Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7136

Szépséghibája, hogy csak akkor használható, ha kitolod a tálcát, és ez ott nekem pl zavaró... így plussz csatiként körülményes, százor inkább egy jó elosztó (amit nehéz szerezni, mert a többség full gagyi, de nekem sikerült egy triplásat)...

Üdv:

KL

:)

Előzmény: atyoka1 (7134)
KiberLovag Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7135
Alul is van egy 12V csati... az EX-ben viszont benne van a dohányzócucc is, bár nekem nem kéne... Inkább lehetne nagyobb a tároló... jelenleg arra használom, hogy van benne egy 20-as, egy 50-es, meg egy 100-as a különböző bevásárlókocsik miatt... meg itt szoktam tárolni a tömbjegyet, ha BKV-znom kell, mert parkolhatatlan helyre megyek, és külsőbb részen rakom le a verdát...
Előzmény: G4b0 (7133)
atyoka1 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7134

Alatta az usb mellett van a 12V-os csati alapból, azért írtam 1x, hogy plusz csatlakozó lehet, na meg, hogy ha egyszerre több fogyasztót használsz!;)

Előzmény: G4b0 (7133)
G4b0 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7133
Köszi! Attól mert nincs dohányzó csomag a Limitedben, azért 12V-os csati van elől nem? Vagy ha nincs, akkor hol van? :)
Előzmény: atyoka1 (7129)
hge1.3 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7132
Szia!

Én a Kia Óbudánál rendeltem a Csillagvár üzletházban. Az ára: az 5 ajtós listaára + 220.000.-
Gondolom rendelni több helyen lehet, mert azt mondták, hogy az országbn a 14. az én megrendelésem.
Előzmény: warek (7131)
warek Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7131
Melyik kereskedésben lehet kapni ceed sw én is szeretnék egyet de sehol nem találok.
Ja és az ára is érdekelne.
Előzmény: hge1.3 (7118)
atyoka1 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7130

Belülről egy kapcsolóval hajthatóak be a tükrök. Ott van a kapcsoló, ahol a belülről állítható külső tükröké.

Előzmény: G4b0 (7127)
atyoka1 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 7129

A középkonzol alsó felében van egy nagyobb tárolórekesz, fedlappal eltakarva, na most, ha dohányzócsomagod van, akkor az a rekesz fele akkora, mert alatta van egy lefelé kibukó hamutartó+szivargyújtó. A hamutartó aprópénz számára tökéletes, a szivargyújtó annak aki dohányzik (pl nekem) igen hasznos, ha kifogy az öngyújtó stb... (velem előfordúl) illetve nem utolsósorban ez lehet egy plusz 12V-os csati!

Én dohányzom, ám nem a kocsiban. Az EX Limited-hez tévesen hírdették a csomagot, mivel sosem járt hozzá, azóta már javították. Én kiperpatvaroztam végül utólag, de nem volt egyszerű. A vásárló ugye addig számít, amíg ki nem fizette a kocsit, utána inkább sose halljanak felőle. De jó pont, hogy végülis megoldották a gondot.

Ennyi a dohányzó-csomag:) Nem egy nagy durr, de aki tudja mire használni, annak jó. A Fordomba 8000ft volt a felára, szal összegben se egy nagy dolog. Ha meg nem dugsz a kocsira 12V-os fogyasztókat(egyszerre többet), nem dohányzól, aprót is a tárcádban tartod és az se érdekel, hogy mikor eladod a vevő, ha dohányzik esetleg keresni fogja, akkor Neked nem kell a csomag;) 

Előzmény: G4b0 (7128)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!