Szeretnélek Titeket megkérdezni, hogy a képen látható cica maine coon cicajegyekkel rendelkezik-e? Talált cica szegénykém, és úgy tűnik, hogy én leszek a befogadó mamija átmenetileg. :) Még szeretnék tenni egy próbát a gazdiját megtalálni, de nem szeretném, hogy csak azért jelentkezne valaki, mert hasonlít..... Remélem elég nagy a kép, sajnos nem enged nagyobb képet beilleszteni. De emailben tudok nagyobb méretű képet is küldeni.
Nekem ez a mászóka tipus van meg már 2 éve, 7 MC-om van aki használja és mintha új lenne, még az oszlopzsineg is csili-vili rajta, 3-5 év garancia van rá. Szoktak jönni Mo -ra kiállitásokra, de csak FIFÉ-re. Esetleg ,ha ilyet szeretnél ,akkor vedd fel a kapcsolatot a Magyar FIFÉseknél PÁL LACÁVAL. Ö tudja mikor jönnek esetleg.
Ha drágálod, akkor is érdemesebb keresned olyat aki egyedi cicabutort gyárt. Én is körbenézek...régebben járt ki egy illető a lurdy kiállitásokra is.
Szeretném megkérdezni, hogy ismertek-e olyan tenyésztőket, akik a tenyésztésből kivont cicáikat elajándékozzák, vagy esetleg más elajándékozásra váró Maine coon cicát?
Ma megjavítottam a házi macskabútort amit összetörtenk a szekrény tetetéjről szikraugrást gyakorló macskák. Még csak nézegettem hogy s mint tudnám javítani de Sissy már ráfeküdt. :)
Mióta kész van természetesen nem ment rá. Mégis csak kényelmesebb neki a számítógépasztal :D
Hasonló sebességgel nyomul Burney is mikor lézerrel játszok vele, csak nem tudunk elmerülni benne sokáig mert úgy liheg a kis hülye, félek nehogy valami baja legyen. Utána még jó egy órát keresi és fel van spanolva, más játékokkal próbálom levezetni a feszültségét.
Ha két hete történt az aktus akkor úgy veszed észre ha megnézed a cicijeit, ha kezdenek pirosodni akkor biztos hogy vemhes lett:) Általában az alsók kezdenek el először rózsaszinné válni és mintha kissé duzadtabbak lennének.