Úr isten, ember, hova akarsz még ennél hosszabb meccseket??? Már az első körben annyi frame kell a továbbjutáshoz, mint a ranking versenyek döntőjében! És mindegyik meccs legalább 2 sessionre tervezett, vagyis kvázi két meccs. És majdnem minden meccs áthúzodik legalább egy másik napra, de van amelyik többre, hát mi a fenét akarsz, hogy nyárig játsszák a vb-t?
Matthew meg letérdepel a sarokba, hogy volt pofája jól játszani a vb-n, mert előtte meg bénázott. Ez példátlan, pofátlan welshman! Azt én már sosem fogom megérteni, hogy miért volt mázlija, ha Hunter nyeri a döntő frame-et, akkor ő is szerencsével jutott volna tovább? Vagy ha valaki jobban bírja idegekkel, az szerencse?
Hamilton még mindig azon gyönyörködik, ahogy Ronnie elintézte, az elődöntőt meg tévében nézi :) Negyeddöntőben meg már volt előtte is kétszer.
És miért baj, ha meglepetésember kerül a négy közé? Azt kéne inkább, hogy mindig ugyanazok játsszák az elődöntőket és onnantól kezdődjön a vb?
1. Hamilton nem jutott elodontobe.
2. kezd unalmas lenni a siras-rivas. ha Stevens megnyeri a vb-t, a kutyat nem fogja erdekelni hogy ev kozben mit csinalt.
Végülis Stevens nem egy rossz játékos, játszott ő már vb-döntőt 2000-ben is, csakhogy,mióta megmegnyerte november végén a Travis Perkins Kupát, egy meccset sem nyert. Valahogy nem fair, hogy egy késélen eldölő szerencsés meccs behozza azt, hogy egész évben nem csinált semmit.
Meg aztán Hamilton az elődöntőben?
Valahogy nem egy meccsen kellene eldőljön a tovább jutás. Több meccset kellene játszni és rövidebbeket. Valahogy úgy mint a Masters Cup-nál a teniszben
Nem érzem azt, hogy Hendryben sokkal több lenne. Az egész vb-n kb így játszott, csak eddig ez elég volt. Inkább Ronnie visszaesése van benne a pakliban, bár én még nem láttam ennyire determináltnak.
Vagy nem... Ronnie továbbra is nagyon jól lök, Hendrynek még jobb safetyk kellenek és legfőképpen, ahogy a két Mike is mondta, one visit alatt kell megnyernie a frame-eket (ahogy az utolsónál csinálta), mert ha Ronnie esélyt kap, azzal most majdnem mindig él.
Nem is emlékezhetsz, mert azóta első körös zakókat gyűjtögetett csak :)
Az első meccsen az elején bénázott, ott kellett volna megfognia a meccset Wattanának, a végére már kezdett belejönni és nem is került bajba. Hiába kellett volna kiesnie :o)
Hello, új tag vagyok. Tetszik a társaság.
Magyarázzátok már meg, hogyan tudtok meccset is nézni és írni is egyszerre.
Valaki érdeklődött a tegnap hogy hol van még livescore.
www.wheelsinmotion.net
Felül van egy ablak, azt írja SCOREBOARD
Csak az idei formája alapján, a UK óta nem is emlékszem, hogy ment volna 2 körnél többet.
S már Wattanának ki kellett volna vernie!
Ronnie szédületes, egyszerűen nem tud hibázni.
De ez nagyon hosszu, még 11-et kell nyernie.
S tavaly a vb döntőt Mark is igy kezdte, és az utolsó session előtt már döntetlen volt.
Objektíve nem értem, miért lenne gáz Stevens döntője (szubjektív okok világosak :)). Játszott már vb döntőt (akkor az meglepetés volt, és csak 16-ra kapott ki egy k. jó Williamstől), két elődöntőt, nyert UK-t, volt néhány más ranking döntője, Mastersen is volt már döntős, szóval képességei alapján ebben semmi meglepő nem lenne.
Egy idén eddig betliző Stevens-től még cikibb Paulie zakója :))
Matthew nyerte a UK-t, a vb utáni második legnagyobb versenyt, nonetheless... A szezon második felében semmit nem csinált, csak a formáját élezgette a vb-re :)
Dottot meg kell vernie, az a fickó képtelen komoly breakekre, ezt ki kell használni.
Arról meg nem Matthew tehet, hogy a sorsolásnál ő erre az ágra került, arról meg végképp nem, hogy innen mindenki kizúgott rajta kívül. Legalálább ezért ne őt baszogassátok :)